Dodaj do ulubionych

Co to są Chmielaki??

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 09:39
Obserwuj wątek
    • Gość: kóniu Re: Co to są Chmielaki?? IP: 217.98.81.* 06.04.02, 12:51
      nie mam pojęcia może pola z chmielem?
      • Gość: Kajfasz Re: Co to są Chmielaki?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 14:45
        To jest mocne, ale wydaje mi się że to jakiś festyn, wiesz takie dorzynki. Ale
        spoko.
        • Gość: kóniu Re: Co to są Chmielaki?? IP: 217.98.81.* 08.04.02, 18:53
          dorzynki w krasnystawie dobre kajfaszu nie rób sobie jaj z takiego zacnego
          miasta
          • Gość: Kajfasz Re: Co to są Chmielaki?? IP: 2.3.STABLE* / 10.0.0.* 09.04.02, 14:59
            Kóniu byłeś kiedyś na dorzynkach?
            • Gość: jazzak Re: Co to są Chmielaki?? IP: *.mst.gov.pl 11.04.02, 14:07
              Panki, bywałem na Chmielakach i to jedna wielka awaria i pomyłka - odradzam.
              Lepiej wypić browara w domu albo przyzwoitej knajpie, tyle.
              • Gość: Kajfasz Re: Co to są Chmielaki?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 13:36
                No to teraz wiem czym są chmielaki. Takie festyn z piciem piwa?
    • jepat Re: Co to są Chmielaki?? 17.04.02, 16:26
      Chmielaki to mniej więcej taka impreza gdzie miasto jest zamknięte dla ruchu
      kołowego ,wszedzie można pić browary (przyjeżdżają wszystkie krajowe i czasami
      czeskie),są imprezy muzyczne takie jak koncerty rockowe .kabarety ,miss
      chmielaków,kapele podwórkowe i wiele innych atrakcjii,ogólnie dobrze jest pić w
      jakimś znajomym towarzystwie
      • Gość: Kajfasz Re: Co to są Chmielaki?? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 14:01
        Najlepsze muszą być te misski...
        • jepat Re: Co to są Chmielaki?? 24.04.02, 20:38
          Jedna z lepszych akcjii jakie widziałem to taniec na golasa napitej
          dziewczyny ,na stole do picia browara no i często ludzie się bzykają na łąwkach
          lub w innych miejscach publicznych ,Napewno nie jest to impreza dla purytan
          wieczorową porą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka