andre_234 17.04.07, 18:01 fizycznie (bez urazy) To znaczy nie wirtualnie. ;-)) Może kiedyś zrobimy gdzieś grila ? Wszyscy forumianie. Strasznie jestem ciekaw jak wyglądacie. A Sawcio może siedział ze mną w jednej ławce ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diakon.piotr.ukgk Re: Poznajmy się 17.04.07, 18:13 Ja co roku 23 stycznia (lub koło tego) pojawiam się przy ołtarzu Bazyliki NMP czyli dawnej naszej katedry. A we wtorki mam konsultacje w CN-110 na KUL-u od 11.30 do 12.30. Z uwagi na przebudowę strony parafialnej konterfektu w sieci nie ma, ale to żadna strata dla ew. oglądaczy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Poznajmy się 17.04.07, 18:22 Muszę stwierdzić,że sympatyczny z księdza człowiek,ale moja opinia jako niemal ukrainofila nie wiem czy jest taka korzystna. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Poznajmy się 17.04.07, 18:25 Co do spotkania,to nie takie głupie.Ostatnio coś czytałem o spotkaniu forum Częstochowa,a więc zwyczaj jest.Może wykorzystamy okazję w postaci targów w hali na Granicznej. Niestety,wbrew oczekiwaniom nie będę taki szczery i nie dam nikomu w m....Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: Poznajmy się 17.04.07, 18:31 andrzej.sawa napisał: > Co do spotkania,to nie takie głupie.Ostatnio coś czytałem o spotkaniu forum > Częstochowa,a więc zwyczaj jest.Może wykorzystamy okazję w postaci targów w hal > i > na Granicznej. Kiedy to będzie ? > Niestety,wbrew oczekiwaniom nie będę taki szczery i nie dam nikomu w > m....Przepraszam. Ufff, co za ulga. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Poznajmy się 17.04.07, 18:34 19-21 kwietnia,są w Chełmie plakaty /przynajmniej miały być/. Na www.chelm.pl chyba więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Poznajmy się 17.04.07, 18:45 Może Pan radny Siepsiak załatwi jakąś beczułkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia55 Re: Poznajmy się 17.04.07, 18:47 Pawełkuuuu !!! Czego oni ci dokuczają ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Poznajmy się 17.04.07, 22:36 andre_234 napisał: > fizycznie (bez urazy) > To znaczy nie wirtualnie. > ;-)) > Może kiedyś zrobimy gdzieś grila ? > Wszyscy forumianie. > Strasznie jestem ciekaw jak wyglądacie. Mnie się pomysł podoba. Nie wiem, tylko czy termin targów nie jest zbyt szybki, czy wszyscy zainteresowani zdążą się zapoznać (myślę tutaj o podobnych do mnie czytaczach, którzy pojawiają się i znikają). No i nie ukrywam, że liczę po cichu na pogawędkę z Kwiatkiem i Lisą. Także jestem ciekawa jak wyglądacie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Poznajmy się 18.04.07, 00:40 Kto nie ryzykuje,ten w kozie nie siedzi. Na wszelki wypadek później,a więc w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś