andrzej.sawa 21.05.07, 18:04 A może idioci pomyślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_wiesniak Re: Kretyni o pyleniu topoli! 21.05.07, 19:00 andrzej.sawa napisał: > A może idioci pomyślicie? Pana erudycja mnie oszałamia. To i na alegriach też się Pan znasz? A to, że znów nie wiadomo o co chodzi powinienem w zasadzie pominąć - w Pana postach to reguła. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: Kretyni o pyleniu topoli! 21.05.07, 21:25 Ech, w zasadzie to nie chce mi się pisać, ale niech będzie... Niech Pan przeczyta powoli i spokojnie to co Pan napisał w pierwszym poście. Najpierw tytuł, potem treść... już? "Kretyni o pyleniu topoli!" "A może idioci pomyślicie?" O co chodzi? Kim są owi kretyni, którzy się wypowiadają o pyleniu topoli? Dlaczego ich wypowiedzi są takie niedorzeczne? Dlaczego w drugim zdaniu jest druga osoba liczby mnogiej? Sugeruje to, że zarzut jest skierowany do czytelników tego forum. Czuję się tym obrażony, bo ja o żadnych topolach się (chyba) nie wypowiadałem. Oficjalnie oświadczam, że ostatni raz zadaję sobie trud dociekania, cóż za myśl błyskotliwa urodziła się w Pana umyśle. Następnym razem będę po prostu pisał "spierdalaj debilu" albo coś takiego. Bo już mnie Pan wkurzasz, choć generalnie jestem cierpliwy. PS. Przyłączam się do zbiorowej akcji przypominania Panu o regularnym braniu tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: Kretyni o pyleniu topoli! 21.05.07, 22:28 Sawcio znowu zły dzień miał ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia55 Re: Kretyni o pyleniu topoli! 21.05.07, 22:31 andrzej.sawa napisał: > A może idioci pomyślicie? Myślenie boli i jest przyczyną wielu groźnych chorób. Coś mi sie wydaje że Pan Andrzej był zapadł. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 00:08 Pan obywatel Sawa,jak omnibus,robi co może aby tylko z nim polemizować,a może go tak po prostu olać? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 10:54 Ja staram się myśleć,ale kwitnienie topoli to wysyp rozmaitych nawiedzonych,którzy biednej topoli przypisują wszystkie możliwe grzechy. I to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 21:42 Co za gębia !! Co za analiza !! Co za skrót myślowy !! ŁAŁŁŁŁŁŁŁ ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia55 Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 21:43 andre_234 napisał: > Co za gębia !! > Co za analiza !! > Co za skrót myślowy !! > ŁAŁŁŁŁŁŁŁ > ;-))) Też jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 13:54 niestety obok kretynów i idiotów istnieją jeszcze alergicy... nie całe zło świata przez topolę, ale dość trudny okresik. dopóki nie zacznie pylić coś innego - wtedy będą idioci od traw czy czegoś tam innego... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 14:05 Problem w tym,że topola jest podobno dość niesłusznie oskarżana o alergię - podobno pyłki za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 14:12 andrzej.sawa napisał: > Problem w tym,że topola jest podobno dość niesłusznie oskarżana o alergię - > podobno pyłki za duże. z tego co wiem zagrozenie kliniczne przy topoli jest niskie. nam w tym roku dokopal dab i brzoza, standardowo... :( Odpowiedz Link Zgłoś
rgar Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 14:19 A nie można było tak od razu, w pierwszym pościku, wyjaśnić o co chodzi???? Tylko zaraz, Bogu ducha winnych ludzi, wyzywać od kretynów i idiotów - po co to komu???? Jak zauważyłęm (a moja obecność na forum nie jest zbyt długa, acz wystarczająca by co nie co zauważyć) wyrastasz Pan na "alfę i omegę" tego forum, "uświadamiasz" Pan innych forumowiczów, a sam tak: "ni z gruszki ni z pietruszki". Może to skutek tego, że słoneczko przygrzało i się w główce.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 14:21 Masz rację - odreagowałem,bo prasowych sensacji mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 18:42 Jeśli sprawy bieżące tak Pana irytują, proponuję zrezygnować z lektury prasy. Można wolny czas zagospodarować jakimś mniej stresującym zajęciem, np. wyplataniem koszyków... Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 20:40 Boże!Też chciałbym być prawdziwym człowiekiem renesansu i znać się na wszystkim! Tak jak pan Andrzej lub nawet poseł Szczypińska! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kretyni o pyleniu topoli! 22.05.07, 20:43 Nie bądź wredny,to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Mistrz Ciętej Riposty 22.05.07, 20:57 Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jak masz na imie? - Jasiu. - A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy? - Nie. - A czy ty jestes tulowiem krowy? - Nie. - A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa!! HAHAHA!!! (zasmial sie szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi: - Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku. - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial. - Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty. No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep. Podchodzi do Jasia pyta: - Jasiu, czy ty jestes glowa krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty: - Spiealaj ! Odpowiedz Link Zgłoś