miet.b Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 25.12.03, 13:55 Teraz każdy uzupełnia żołądki, albo nie jest w stanie siąść do klawiatury, albo jeszcze inny powód. Po prostu brak dostępu, gdzyż dzieci dorwały się wreszcie komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 25.12.03, 22:50 Witam wszystkich w pierwszym dniniu Świąt. Rzeczywiście jakoś tu nadzwyczaj cicho, forumowicze? Pozdrawiam świątecznie W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mm-ka Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 25.12.03, 23:01 Witam,może chodząpo Kolędzie? Pozdrawiam świątecznie M.1 Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 26.12.03, 09:32 psssst...przeszkadzam?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 26.12.03, 10:28 Witaj Szeklo Nie przeskadzasz, a wręcz odwrotnie miło Cię widzieć. Tak tu cicho. Pozdrawiam świątecznie. W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 26.12.03, 14:56 Cisza, aż niepodobne u nas. Więc radujmy się wszyscy. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 00:49 Ale chyba była to cisza przed burzą Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 00:52 Czy już jest burza? Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 00:56 Już prawie po burzy bo i prawie 150 postów w jednym watku Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 00:59 ...i o to chodziło. Pozdrawiam. kończę W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 12:18 rzeczywiscie poszaleliscie i to jak !, a jak zobaczylam watek z randka na pierwszej pozycji i ilosc wpdisow to przez chwile sie zastanawialam czy trafilam na wlasciwe forum!, myslalam -jakas pomylka napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 12:33 Widzisz Wiloa jak się chłopcy pod nieobecność Janusza zabiawiają. Ubott prawda że zabawa była przednia. A może fz to forum randkowe? ;))) Pozdrawiam W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 18:47 Pewnie będzie to jeszcze jedno jego oblicze. Mamy już zagadkowo-historyczne, miłośników roztocza więc jeszcze jedno dojdzie poznawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 21:51 Ubott masz rację myślę że jeszcze dzisiaj zdołamy porozmawiać.. W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 22:09 Dzięki za następnego duszka Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Proszę, proszę jak dziś cicho na forum 27.12.03, 22:14 Witaj Ubott Myślę że przyjdzie czas, że zbierzesz całą kolekcje duszków, ale bądź cierpliwy to musi dojrzeć temat jast cały czas przygotowywany, aż któregoś dnia będzie na fz. Czy już ciekawość Cię zrzera? W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Nie było tak zupełnie cicho, 28.12.03, 08:32 Ktoś rozpętał wiaterek, co dla niektórych może burzę oznaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Nie było tak zupełnie cicho, 28.12.03, 20:17 miet.b napisał: > Ktoś rozpętał wiaterek, co dla niektórych może burzę oznaczać. Rzeczywiście może była burza, a po burzy zazwyczaj jest cisza... i jest.....aż boli...... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( W. nawet nie wiem czy 1 Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Nie było tak zupełnie cicho, 29.12.03, 02:20 Ale jak janusz wróci to i tak bedzie miał co czytac ? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Było głosno... 29.12.03, 09:37 Ale mam zadanie do wykonania , czytania, czytania ! Wczoraj troszkę mniej ale poza tym widzę koleżanki i koledzy nie próznowali:-) Poczytam dokładniej zapewne dopiero jutro. Dziś jestem jeszcze w naszym mieście arkad, z czego bardzo sie cieszę:-) i właśnie przed chwilką wpadłem na forum . pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 10:03 Podobał mi się wątek z randką, naprawdę fajnie było to przeczytać. Oj, Usersik, Usersik.... Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 10:11 Witam Was po świetach. Mise czemu tak sie litujesz nad biednym Usersem. Bardzo się z Ubottem napracowaliśmy aby nadgonić za tych, którzy tylko świetowali. Pozdrawiam W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 10:16 Bardzo się z Ubottem > napracowaliśmy aby nadgonić za tych, którzy tylko świetowali. Za tych, którzy tylko świętowali? No przecież byłam na forum, jakbym wiedziała, że taki wątek się dzieje, to na pewno bym wpadła;) A świętować dopiero będę, dzisiaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 10:51 Co te święta tak Ci sie poprzesuwały? W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 11:06 Wybacz Mise nic nie rozumiem. Miro z okazji tego Święta życzę Ci wszystkiego, wszystkiego zdrowego i najlepszego. W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 11:11 Miry to ja nie rozumiem, ale OK A za życzenia dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 11:19 Mise masz rację "Miro" to i ja nie moge pojąć. Wybacz ja już, a może; właśnie jestem po świętach. Wydaje mi sie, że najbardziej po ludzku należy zamiast "Miro" przeczytać "Mimo to", czy tak może być? W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 11:30 A już myślałam, ze miało być "Miso"- skoro zdrobnienia nie lubię, to może spodoba mi się zgrubienie. Myślałam, ze to kolejny dowcip, a potem będzie "Witaj Miso!" Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 11:44 Droga Miso, oj przepraszam Mise, ale jeżeli sobie życzysz nieco grubiej no problem, masz jak w banku :))))))))))))))))))))) Tylko później znów bedzie "na kolana!!!!!!" W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 11:51 No proszę jak sie ucieszył, jak dziecko:) Mów sobie jak chcesz, najwyżej Cię nie zauważę i nie odpowiem...ojejku:0 Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 12:31 No i proszę, a nie mówiłem....... Widzisz, żem już na kolanach u Twych stupiczek o przebaczenie błagam..... W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 13:05 No dobrze, spróbuję zapomnieć o tym incydencie;) Ciekawa jestem, co jeszcze wymyślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 13:22 Mise wielki dzieki już za samą próbę zapomnienia.;))))))) Drugiego zdania natomiast, wybacz, nie mogę ni jak pojąć. A cóż ja znowu mam wymyśleć? Ja taki bezmyślny. Jestem pewiem że to nie ja wymyślam. W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 13:41 Masz rację, to ja wymyślam, a Ty to potem wykorzystujesz. Zapomnę, zapomnę, no chyba że wymyślisz mi jakieś nowe przezwisko Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 14:22 mise napisała: > Masz rację, to ja wymyślam, a Ty to potem wykorzystujesz. > Zapomnę, zapomnę, no chyba że wymyślisz mi jakieś nowe przezwisko Janusz czy Ty nie widzisz jak mnie tu prowokują, jak dokuczają, a jeżeli widzisz to czemu....no czemu.....później znubu będzie że usersik cos narozracbiał "cycuś" takiego..... Mise ja już naprawdę nie wiem za co.....czy ja się (Cię)przezywam, chyba że... lubisz jak mnie widzisz w tej pozycji "kolanowej" i przepraszającym przyziemieniu..... W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 14:49 Usersik, to nie ładnie tak skarżyć do Opiekuna! Nie prowokuj mnie, bo jestem w stanie przedobrażeniowym, a wtedy to żadne kolana nie pomogą! Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 15:57 mise napisała: > Usersik, to nie ładnie tak skarżyć do Opiekuna! > Nie prowokuj mnie, bo jestem w stanie przedobrażeniowym, a wtedy to żadne > kolana nie pomogą! Mise nie prowokuję,jescze nie poskarżyłem, a muszę trochę postraszyć ;))))) Jestem pewny, że ten Twój etap przeobrażeniowy to z poczwarki w pięknego motyla, czym rację? W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Było głosno... 29.12.03, 10:11 A ten wątek to dopiero jutro poczytam z braku czasu...ale znając Usersa :-) juz się coś niecoś domyślam... pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 10:19 Zaraz, zaraz. O co chodzi, co ja takiego zrobiłem. Mise wzdycha z pożałowaniem, Janusz już przewiduje Bóg wie co? O co moi drodzy chodzi,powtarzam myśmy tylko z Ubotem pracowali w pocie czoła aby wynik poprawić. Prawda Ubott? W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Było głosno... 29.12.03, 10:30 Ale ja nie wzdycham z pożałowaniem, trudno okreslić jaką minę robię do komputera. Na szczęście niewiele osób dotarło dziś do pracy, więc mogę robić miny do Ciebie. Chyba powinnam Ci pogrozić palcem i tyle, ale oczywiście z przymrużeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Było głosno... 29.12.03, 10:48 Nie wiem Mise dlaczego w ogóle mi tym palcem grozisz i to czy z przymrużeniem, czy bez przymrużenia. Wszak to czas kolędowania ;))) W.1 Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Było głosno... 30.12.03, 01:14 Hi hi ale sobie porozmawialiscie a mnie tu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Było głosno... 30.12.03, 01:44 Tak późno i jaszcze niektórzy nie śpią, tylko czytają wszystko co jeszcze nieprzeczytane było Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Było głosno... 30.12.03, 10:13 miet.b napisał: > Tak późno i jaszcze niektórzy nie śpią, tylko czytają wszystko co jeszcze > nieprzeczytane było Czy metodą "szybkiego czytania" ? Odpowiedz Link Zgłoś