13.08.07, 17:48
Szukałam, szukałam, szukałam i nie znalazłam wątku na temat warsztatów
samochodowych, a temat mnie zaczął interesować, bo moje autko domaga się
leczenia...
Więc gdzie warto zajechać, bo jest solidnie, tanio i szybko?
Obserwuj wątek
    • andre_234 Re: samochody 13.08.07, 22:21
      A co nie domaga ?
      To ważne bo niektóre serwisy specjalizują się w różnych dziedzinach.
      Pan Franio z garaży w pobliżu nie gwarantuje poważnej naprawy, no chyba że
      chodzi o Żuka lub poldolota.
      pzdr
      • avalon111 Re: samochody 17.08.07, 10:44
        Nie wiem czy naprawa była poważna czy też nie, silnik i cała reszta związana z
        mechaniką samochodu jest mi obca;-), tym razem chodziło o zawieszenie- jakieś
        łączniki drążka stabilizatora, tulejki i klocki hamulcowe. Już jest po, wygląda
        na to, że było solidnie i szybko. Tanio-drogo nie oceniam, bo tak prawdę mówiąc
        zawsze będzie za dużo z uwagi na fakt konieczności wydawania. Za to Panowie
        sprawdzili nie tylko, z czym pojechałam.
        • lisia55 Re: samochody 17.08.07, 19:55
          Polecam serwis Fundament na Szpitalnej.
          Dawne dajewo ;-)DU
          • avalon111 Re: samochody 30.08.07, 18:46
            lisia55 napisała:

> Polecam serwis Fundament na Szpitalnej.
            > Dawne dajewo ;-)DU

Znam ten serwis bardzo dobrze i oni moje autko też, może aż za dobrze...sprzęt
            mają naprawdę dobry, natomiast mnie brakowało świeżości spojrzenia, np.
            zajeżdżam z jakimś problemem i oni rozwiązują ten problem, nie patrzą "na boki".
            Ja chciałam aby ktoś spojrzał na więcej niż ja wychwyciłam, i ostatnio tak było,
            Panowie nie tylko wymienili części o których wspomniałam, ale przy okazji
            podregulowali zacinający się bieg, i inne drobne rzeczy o których nie
            wspomniałam zostawiając auto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka