i_k_z 20.11.10, 10:23 Hej słyszałam że w Łukowie mają otworzyć Deichmanna, nie wiecie w którym miejscu?? Bardzo się cieszę, że w końcu otworzą to w Łukowie, nie będzie trzeba jeździć do Siedlec;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek212121 Re: deichmann w Łukowie? 26.11.10, 15:12 Ja też się cieszę że w Łukowie będzie Deichmann ale niestety nie wiem gdzie będzie :) Myślę że będzie w Galerii Optima albo w tym budynku który postawili przy Krznie na Wyszyńskiego ale może być też na Międzyrzeckiej (w tych budynkach które budują) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
qwekacha Re: deichmann w Łukowie? 12.08.11, 18:52 Deichmann będzie otwarty obok Kauflanda 24.08.2011r. ul.Korczaka 1B Odpowiedz Link Zgłoś
beatat87 Re: deichmann w Łukowie? 09.03.12, 20:40 qwekacha napisała: > Deichmann będzie otwarty obok Kauflanda 24.08.2011r. ul.Korczaka 1B Odpowiedz Link Zgłoś
przemek212121 Re: deichmann w ŁUKOWIE??? 16.08.11, 11:34 Łukowski wątek na jednym ze znanych forów! Zapraszam. Na forum www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=82927863#post82927863. Na którym założyłem temat dotyczący inwestycji w naszym mieście. P.S Pomóżcie rozkręcić ten temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiorklasa Re: deichmann w ŁUKOWIE??? 30.08.11, 12:18 buty z deichmann'a to porażka... rozpadają się po 1 sezonie i strasznie stopy w nich ŚMIERDZĄ że aż wstyd iść w gości i je zdejmować w czyimś domu... kilka razy próbowałam się przekonać do nich, ale nic z tego... kuszą niskimi cenami i nawet fajnym designem... ale nic poza tym. Jak komuś zależy na jakości to nie kupi tam butów, proste Odpowiedz Link Zgłoś
pipi97 Re: deichmann w ŁUKOWIE??? 30.08.11, 13:25 ludzie co wy chcecie od deichmanna to zwykła chinszczyzna tylko ładniej nazwana a zreszto jaka cena takie buty Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: deichmann w ŁUKOWIE??? 14.11.11, 10:39 Mało mamy sklepów z butami? Odpowiedz Link Zgłoś
murani_1 Re: deichmann w ŁUKOWIE??? 02.12.11, 00:03 Cena butów ze skory dosyć wysoka, ale zależy czego kto szuka. Buty za 230 zł.Całkiem całkiem. No chyba,że ktoś szuka taniochy, to kupuje na targowisku papierzaki lub ceraciaki za 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
murani_1 Re: deichmann w ŁUKOWIE??? 01.12.11, 23:56 Nareszcie powstają w Łukowie sklepy z miłą obsługą .W Sieci Deichmann miłe ekspedientki bez proszenia podchodzą do klienta i pomagają znaleźć odpowiednie obuwie a jeśli nie ma powiadomią klienta telefonicznie o dostawie wybranego modelu butów. To się chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
murani_1 Deichmann w ŁUKOWIE??? 06.12.11, 12:41 Nareszcie powstają w Łukowie sklepy z miłą obsługą .W Sieci Deichmann miłe ekspedientki bez proszenia podchodzą do klienta i pomagają znaleźć odpowiednie obuwie a jeśli nie ma powiadomią klienta telefonicznie o dostawie wybranego modelu butów. To się chwali. Zatelefonowano ... Ale zaproponowano ale z zamówionych 2 par butów były jedne. Hmm dobre i tyle. Na bezrybiu i rak ryba. Najlepsi są Łukowscy klienci... Facet pewnie przyzwyczajony robić zakupy na targowisku, powiedział: PROSZĘ MI UPUŚCIĆ CENĘ. Wszyscy wybuchneli śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś