artur1956 26.02.08, 13:48 To temat nie tylko dla radnych-rozpoczynam watek. --- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Jak promowac Chelm 04.03.08, 13:27 Radni maja inne problemy - jak łamać koalicje i pchać się do koryta. A z pomysłem na promocję to większość ma problem - np. Lublin wydaje na to spore pieniądze,a pomysłu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Jak promowac Chelm 07.03.08, 07:44 andrzej.sawa napisał: > Radni maja inne problemy - jak łamać koalicje i pchać się do koryta. > > A z pomysłem na promocję to większość ma problem - np. Lublin wydaje > na to spore pieniądze,a pomysłu nie ma. Nie po to wydali pieniądze na wybory by teraz za grosze pełnić funkcje radnych. Nowa koalicja, nowe możliwości finansowe... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak promowac Chelm 07.03.08, 12:53 Jest takie słowo - honor.Obecnie jak widać niezbyt modne,ale jednak warto o nim pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
artur1956 Re: Jak promowac Chelm 07.03.08, 20:11 A moze nie promowac? -- "Brak dowodów na istnienie układu, jest dowodem na to, że to bardzo silny układ" Odpowiedz Link Zgłoś
artur1956 Re: Jak promowac Chelm 09.03.08, 09:34 To chyba jeden ze sposobow na promocje miasta.pl.youtube.com/watch?v=R7hdFaGnNxs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Jak promowac Chelm 09.03.08, 12:04 Doceniam starania młodzieży, ale wg mnie w Lublinie taki filmik wyszedł o niebo lepiej - bez lektora, za to obrazki mówią same za siebie :) pl.youtube.com/watch?v=fEVT9-JqoOY Odpowiedz Link Zgłoś