lisia55 12.08.08, 18:07 Namyśliłam się na zrobienie prawa jazdy. (w moim wieku ???!!!) ;-) Ale co tam, do boju. Proszę poradźcie gdzie najlepiej uczą a instruktorzy mają anielską cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_m86 Re: Szkoły jazdy 12.08.08, 20:55 Ja polecam Tomka Krawczyka, świetny czlowiek i nauczyc jak najbardziej potrafi :) On teraz zalozyl swoja wlasna szkole, nie pamietam nazwy, bo ja z nim jezdzilam jak byl jeszcze w innej firmie. Ale w razie czego sluze jego numerem telefonu :) Pozdrawiam magdalenka-postrach chelmskich drog ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lisia55 Re: Szkoły jazdy 18.08.08, 20:10 Dzięki. Mój mąż robił prawko w PZMOT (wieki temu)ale nadal twierdzi że tylko tam są fachowcy. Nie wiem tylko jak reagują na stare baby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m86 Re: Szkoły jazdy 18.08.08, 23:15 Z mężczyznami tak już jest, że mają swoje spojrzenie na takie sprawy:) mi fantastycznie jeździło się u zaproponowanej wcześniej osoby i wiem, że nauczy i dogadać się z każdym potrafi także bez obaw jeżeli chodzi o wiek :)) a i zdałam za pierwszym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia55 Re: Szkoły jazdy 19.08.08, 11:14 Hhhmmmm... Ciekawe czy dla starszej pani będzie równie łaskawy ? Ale jakby co to proszę o nazwę szkoły i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m86 Re: Szkoły jazdy 20.08.08, 12:52 będzie na pewno :) telefonu nie będę umieszczała na forum, mogę wysłać na maila, więc proszę o adres Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Szkoły jazdy 25.08.08, 17:18 lisia55 napisała: > Tyle tylko ? Cześć Lisiu, chętnie bym Ci kogoś poleciła, ale niestety nie znam nikogo takiego. Mój instruktor już pewnie dawno jest na emeryturze, (kurs robiłam 17 lat temu) i wydaje mi się, że wtedy nie było możliwości wyboru instruktora mimo to nie narzekałam. A obecnie kiedy to TY jesteś klientka przynosząca dochód to każdy będzie miły. Odpowiedz Link Zgłoś