alaska-1 28.05.09, 22:12 Czy na Żółtańcach jest opcja podłączenia internetu za rozsądną cenę z wyjątkiem neostrady TP (u nich koszt podłączenia 300 zł)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_m86 Re: Internet -Żółtańce Kolonia 29.05.09, 07:29 Jakie warunki, oprócz ceny? Jeżeli przez gniazdko TP to moze byc jeszcze orange freedom, podlaczenie to sprawy groszowe, modem 1zl, aktywacja z tego co pamietam 39zl, rozne predkosci i dlugosci umowy, przykladowo 512mb za 49zl miesiecznie, 1Mb nie duzo wiecej, ale niestety nie wszedzie da sie podlaczyc. Oprocz tego netia chyba tez przez gniazdko idzie ale nie jestem pewna. Z metronetu stale pewnie nie pojdzie, ale mozna zapytac moze akurat. Metronet ma siedzibe na zachodzie nad stokrotka. Oni tez maja korzystne oferty. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: Internet -Żółtańce Kolonia 29.05.09, 09:21 magda_m86 napisała: > Jakie warunki, oprócz ceny? Jeżeli przez gniazdko TP to moze byc jeszcze orange > freedom, podlaczenie to sprawy groszowe, modem 1zl, aktywacja z tego co pamieta > m > 39zl, rozne predkosci i dlugosci umowy, przykladowo 512mb za 49zl miesiecznie, > 1Mb nie duzo wiecej, ale niestety nie wszedzie da sie podlaczyc. Jeśli Tepsa działałaby - działało by i Orżnąć. Chyba to jedyna propozycja warta rozważenia. >Oprocz tego > netia chyba tez przez gniazdko idzie ale nie jestem pewna. Netia połączyła się z Tele2 i dlatego trzeba szczególnie uważać na umowy. > Z metronetu stale pewnie nie pojdzie, ale mozna zapytac moze akurat. Metronet m > a > siedzibe na zachodzie nad stokrotka. Oni tez maja korzystne oferty. Formalnie Metronetu też już niet - teraz on nazywa się Hyperion Wschód i jakby przy okazji jakość zeszła na psy. Obecnie możliwość kontaktu to infolinia lub osobista wizyta w Lublinie na Spółdzielczośći Pracy. Nie mają maila, formalnie nie mają pracowników w Chełmie przez to nie ma kogo udusić! > Powodzenia Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m86 Re: Internet -Żółtańce Kolonia 29.05.09, 13:32 hahaha i wszystko jasne :D Odpowiedz Link Zgłoś
kingulinek Re: Internet -Żółtańce Kolonia 29.05.09, 17:39 Ja mam radiówkę od artura Krawczyka z Popiełuszki i jest ok. Cena bardzo przyzwoita i jakość nienajgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
alaska-1 Re: Internet -Żółtańce Kolonia 31.05.09, 13:32 Nie mam gniazdka TP. Z tego co się dowiedziałam to TP nie planuję na razie inwestycji na Żółtańcach więc podłączenie nie jest możliwe. No chyba, że przygotuje się własny projekt podłączenia, co na pewno nie będzie tanie. Zastanawiam się nad radiówką. Jak Wam odbiera? Czy jak wiatr mocniej zawieje to działa normalnie? Nie ma zakłóceń? Interesuje mnie net 512 mB/s. Cena ok. 50 zł. Alaska Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: Internet -Żółtańce Kolonia 31.05.09, 16:30 Na ZółtychTańcach też powinno działać i-plusowe 3G ( w Dupotłuczach działa. lecz bywa to "stosunek przerywany"). Krawczykowe działa i owszem. -- -...и человеком быть! Odpowiedz Link Zgłoś
alaska-1 Re: Internet -Żółtańce Kolonia 31.05.09, 13:39 kingulinek napisała: > Ja mam radiówkę od artura Krawczyka z Popiełuszki i jest ok. Cena > bardzo przyzwoita i jakość nienajgorsza. Dzięki kingulinek spróbuję się coś dowiedzieć.Może to będzie dobra opcja dla mnie. Jak coś się dowiem napiszę na forum by na przyszłość inni mogli skorzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjazdy_goscinne Re: Internet -Żółtańce Kolonia 31.05.09, 18:12 zadzwon do chlopakow z blue dot'a to na slonecznym kolo zoologicznego zumi.lajt.pl/1645785,wizytowka.html?&qt=internet&loc=Che%B3m Odpowiedz Link Zgłoś