kami215 05.12.07, 11:14 Mam pytanko co z tym sylwestrem w Pańskim lokalu.Czy są jeszcze wolne miejsca? jaki jest koszt imprezy? gdzie i do kiedy należy się zapisać i gdzie zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujek_dobra_rada8 Re: pytanie do Ba Ba 06.12.07, 08:40 kami215 napisała: > Mam pytanko co z tym sylwestrem w Pańskim lokalu.Czy są jeszcze > wolne miejsca? jaki jest koszt imprezy? gdzie i do kiedy należy się > zapisać i gdzie zapłacić? Nie powielaj wątków! To już robi się nudne! A co to Radziejów taka wielka aglomeracja, że nie możesz sie wybrać do właściciela i zadać nurtujące Cię pytania? Rusz dupsko. A może to jest część kampanii reklamowej? No to nietrafiony niezatopiony, frekwencja na forum nikła...... Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: pytanie do Ba Ba 06.12.07, 09:48 A TEN BABA BAR RUSZYŁ W OGÓLE CO??? Odpowiedz Link Zgłoś
kami215 Re: pytanie do Ba Ba 06.12.07, 09:58 Wiesz co ,,wujek dobra rada", tak apropo pytanie nie było do Ciebie i nikt Cie o komentarz ne prosi.To nie jest chwyt reklamowy .To jest moja sprawa w jaki sposób się z kimś kontaktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: pytanie do Ba Ba 06.12.07, 14:25 kami215 napisała: > Wiesz co ,,wujek dobra rada", tak apropo pytanie nie było do Ciebie > i nikt Cie o komentarz ne prosi. I po co te nerwy. >To nie jest chwyt reklamowy . >To jest > moja sprawa w jaki sposób się z kimś kontaktuje. Lepiej jednak porozmawiać w cztery oczy. Albo szukasz tam pracy albo chcesz się bawić. Zdecyduj się. Nie da się tego połączyć, nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ba.ba Re: pytanie do Ba Ba 06.12.07, 14:30 Drodzy Państwo ja nie otwieram baru na skarpie tylko na osiedlu. Bar jest w trakcie przygotowań i na sylwestra nie zdążę. Odpowiedz Link Zgłoś