edka_s 21.07.05, 12:36 mam pytanie,do kogo z ginekologów warto chodzić w Nysie?czekam na wasze opinie,pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniak211 Re: ginekolog 08.09.05, 21:30 Pewnie juz tego nie przeczytasz i juz poszlas 10 razy ale napisze to moze dla kogos innego. Sluchajcie wcale nie warto isc do Nysy. Jedzcie ludzie juz lepiej do Opola albo Wroclawia. W Nysie maja stary sprzet i wiedze niestety i tylko krzywde robia. Ja np wiecej sie o swoim zdrowiu dowiedzialam czytajac rozne artykuly w necie niz od swojego lekarza( ktory juz przestal byc moim lekarzem dlatego). Takie mi herezje nawygadywal ze glowa mala.A sprawa jest powazna. Moze powinnam powiedziec nazwisko, ale juz sobie daruje. Sprzet maja przestarzaly ryzyko powiklan pozabiegowych ogromne, ale co tam... dalej wszystkich tym "lecza" bo ludzie nawet nie maja pojecia w co sie laduja. Sluchajcie idzcie najlepiej do 2 lekarzy jak wam cos dolega i dopiero sie na cos decydujcie. No to tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link
sigyn Re: ginekolog 05.12.06, 09:07 też słyszałam dużo dobrego o Ilczyszynie z Grodkowa, robi wszystkie badania, ma dobry sprzęt i jest podobno niezłym fachowcem. Większość mioch koleżanek z pracy tam jeździ. Odpowiedz Link
a23anna Re: ginekolog 02.10.07, 12:48 Nie polecam ginekologów z Nysy i z Grodkowa też.Ilczyszyn ma sprzęt ale sie nie zna kobiety w ciąży chodzą do niego na NFZ a do jeszcze jednego gin. prywatnie bo mu nie wiezą.Znam duzo takich kobiet.A w Nysie szkoda gadać.Może dr Petryszyn ale ja u niej nie byłam tylko o niej słyszałam.Ja mam swojego ginekolog w Opolu i na niego nie narzekam. Odpowiedz Link