05.11.05, 18:56
forumowicze, gdzie one som??? Ja się pytam, gdzie jest mister_master-mój
obrońca, gdzie-pytam się-geroniomo? Jak można tak opuszczać kobietę w
potrzebie?!!!No jak?!!!Rock_man też juz tu nic nie pisze, wsiąkł w ten Wrocław
na amen. Czuję się samotna i opuszczona tutaj. Może mój żałosny ton obudzi w
was instynkt opiekuńczy i napiszecie tu cokolwiek ,żebym nie była tu taka
sama..."bo ja się boję sama spać, nie wiem dlaczego...":)))
Obserwuj wątek
    • capo_di_tutti_capi Re: Zaginieni 06.11.05, 11:51
      Samotna?

Wielkie dzięki:)
      • dzidzia_bojowa Re: Zaginieni 06.11.05, 18:13
        Rybko, no co ty! Ty jestes wiernym kibicem naszego forum, za co wielkie dzięki,
        ale byli tu jeszcze wymienieni dżentelmeni, i oni znikli...jak sen jaki złoty
    • mister_master Re: Zaginieni 08.11.05, 09:58
      Z małym opóźnieniem, ale telepatia zadziałała :)
      Wchodzę dziś na forum, a tu lista zaginionych :)
      Fakt, dawno mnie tu nie było, ale czasami praca wciąga tak, że nie ma się czasu
      nie tylko na forum Kłodzko...
      Postaram się trochę uaktywnić w sezonie przed światecznym [w końcu już się
      przecież zaczął:)]
      Pzdr.
      PS. Aha, spędziłem jakieś półtora tygodnia we wrześniu w "forumowej" okolicy.
      Było całkiem przyjemnie :) Pobłądziłem trochę po skałach [zdecydowanie wolę
      błądzić po skałach niż po drodze z Kudowy do Karłowa...]. Zaliczyłem dreptak w
      Polanicy [dwukrotnie], park zdrojowy [zwłaszcza w Dusznikach] i w ogóle:) Było
      jak zwykle, czyli kulowo:)
      • dzidzia_bojowa Re: Zaginieni 08.11.05, 10:18
        no i super! moze mnie widziałeś, bo ja łażę jak opętana i w domu usiedzieć nie
        mogę. po górach też łażę, bo ma je za domem niejako. Cieszę się,że się
        odnalazłeś. Bardzo się cieszę!!!
        • mister_master Re: Zaginieni 08.11.05, 12:37
          Jeśli masz więcej niż 60 lat, baranka na głowie, partnera w swoim wieku i
          nawijasz w starogermańskim z akcentem DDRowskim, to z pewnoścą Cię widziałem:)
          PS. Twój entuzjazm wskazuje na duże wyposzczenie [konwersacyjne] - przynajmniej
          na tym forum:) Tym bardziej jestem zmotywowany do aktywności.
    • frida2 Re: Zaginieni 16.11.05, 23:11
      Zaginęli w akcji? :D
      Ehhh te chłopy ;)
      • geronimo12 Re: Zaginieni 22.11.05, 16:52
        witam i spozniony ja.
        ja juz nigdzie i do nikogo nie pisze. wszyscy mnie znielubili. ale ja jestem
        jeszcze ciagle w stanie szoku poprzyjazdowego. powoli dochodze do siebie.
        zaczynam probowac odnalezc sie na powrot w polskiej rzeczywistosci. szargam sie
        i miotam :) ale zalozylem neostrade, wiec bede pisac czasem :)

dziekuje za pamiec i oznajmiam, ze jak do tej pory nie bylo jeszcze takich
        akcji, z ktorych by geronimo nie wrocil...
        • dzidzia_bojowa Re: Zaginieni 23.11.05, 11:15
          A gdzie żeś to przebywał drogi Wodzu,że w szoku bywszy po przyjeździe? Niech
          zgadnę! W ciepłych krajach przebywałeś, kolorowych i przyjaznych człowiekowi,
          przyjeżdżasz a tu: bach! Zimno, śnieg, szaro, ponuro i Lepper w koalicji
          rządowej! Toż to szok!
          • geronimo12 Re: Zaginieni 23.11.05, 12:13
            nie, nie w cieplych krajach. raczej w krainie deszczowcow. jednak kulturowo
            troche innym. gospodarczo roznym strasznie. co do lepera to fakt: jest jednym z
            powodow moich trudnosci adaptacyjnych w kraju.

ale damy rade :) w nastepnych wyborach bedziecie mieli na kogo glosowac:)
            geronimo wystartuje :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka