joasiaasienka 23.11.07, 17:52 Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do forum. Mam na imię Joanna ,mieszkam w Katerini ponad 2i pół roku i z tym miastem zamierzam związac swoja przyszłosć. Pozdrawiam wszystkie panie serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Podziękowanie 23.11.07, 21:17 Oooo...widzez, ze Flisvos poczynila juz honory pani domu. Witaj, rozgosc sie, czytaj i pisz. A ja zaraz aktualizuje liste obecnosci. Wreszcie Agapi-mou bedzie miala sasiadke Angela, wiesz juz??? Odpowiedz Link
agapi-mou Re: Podziękowanie 26.11.07, 09:56 no widze ze posasiedzku nareszcie dziewczyny odszukaly forum Basiu musze przyznac ze juz tu na miejscu w moim malym Korinos mam dwie nowe kolezanki z Polski od zeszlego tygodnia jeszcze je namowie do zajerestrowania na naszym forum Wychodzi ze ja w Korinos jestem osma Polka wiec moje zycie towarzyskie rozkwita ze tak to nazwe hehehe No i jeszcze jezdze na te lekcje greckiego wiec nowe znjomosci Odpowiedz Link
andula19 Wiadomość dla mieszkających w Katerini:) 25.11.07, 21:10 Jeśli coś będzie trzeba niedużego... nieciężkiego, to mogę coś kupić i zabrać z Polski Będe w tych okolicach Odpowiedz Link
joasiaasienka Re: Wiadomość dla mieszkających w Katerini:) 25.11.07, 22:38 Do Andula 19, Dziękuję za ofiarowaną przysługę . Ja jadę na święta do polski więc sobie przywiozę co trzeba .Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link