Gość: korsarz87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:10 Na oewno pomoże mu w tym poliglota Kaziu Greń ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coco Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: 78.16.199.* 01.10.09, 13:43 Ciekawe czy Majeskiemu uda sie zbudowac polska kadre z wylacznie z zawodnikow ktorzy nie umia slowa po polsku? Ciekawy jestem w jakim jezyku bedziemy dopinowac Polsce - po niemiecku, francusku czy po brazylijsku a moze po wlosku? Chyba angielski bylby najlepszy? Pewnie gdzies o tym mozna wyczytac w polskiej mysli szkoleniowej trenera Piechniczka? Skoro doradza Majewskiemu to moze tez doradzi kibicom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof miodek Re: Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.centertel.pl 01.10.09, 14:01 chyba nie umieją, a nie nie umią...bystrzaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:04 Bo oni wszyscy właśnie słabo UMIĄ, i to dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:06 Po brazylijsku, bo takiego języka nie ma. Przypomina mi się: "z jednej strony wchodzą Beldzy, a z drugiej Holendrowie" Polska język trudna, coco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.acn.waw.pl 01.10.09, 15:32 a ty umiesz po polsku ?, "nie umia" haha a wiesz, że w polskim jest ś, ć, ź, ę, ą, czy nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
prorok_lebioda Re: Majewski: Będę walczył o Acquafrescę 01.10.09, 16:21 Cóż, niewielu jest takich, którzy "umią" po "brazylijsku". Jak dla mnie wypowiedź @coco to kompromitacja miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek to nie bedzie kadra Polski tylko IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 14:05 kadra Polonijna. Ja wolę może gorszych ale "naszych" chłopaków. I odebrać PZPN prawo do nazywania sie Polskim. Niech sie nazywają prywatny, porabany czy jak tam jeszcze. Ale wara od nazwy POLSKI !!! Mnie i moich kumpli nie reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: to nie bedzie kadra Polski tylko IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.10.09, 15:21 Marek, Kadra Narodowa nie oznacza Krajowa. Osoby identyfikujace sie z Polska grupa etniczna to nie sa Nigeryjczycy czy Brazylijczycy, ktorzy dostali obywatelstwo polskie. Ja mam inna obawe. W obecnej sytuacji KAZDY kto gra na zachodzie i wyrazi chec gry dla Polski stanowi sensacje. A przeciez najwiecej Polakow gra w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Narodowa - właśnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 15:27 czyli powinni w niej grać ... polacy. A nie brazylijczycy czy nigeryjczycy, chocby naturalizaowani w trybie pilnym. Jesli ktos miał dziadka polaka to jeszcze nie znaczy, ze jest polakiem. Ja miałem prababke niemkę i co? Jestem niemcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Narodowa - właśnie IP: *.acn.waw.pl 01.10.09, 15:34 ja wohl, herr kapitan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaa Re: Narodowa - właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:37 co to znaczy "ja wohl"?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w sumie nikt Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: 87.105.189.* 01.10.09, 14:06 @coco W Brazylii językiem urzędowym jest portugalski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta80 Aquafresca nie dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:12 Aquafresca za każdym razem wypowiada się że czeka na powołanie do reprezentacji Włoch.Reprezentacja Polski go nie interesuje.Ma polskie korzenie i się tego nie wstydzi i to by było na tyle odn.jego. A ci dalej żeby Aquafresca grał dla reprezentacji Polski. Jeżeli nie chce grać to znaczy (przynajmniej dla mnie) że nie chce grać. Sprawa zakończona. Z niewolnika nie ma pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba2206 Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.tktelekom.pl 01.10.09, 14:12 Dużo gadania,,mało roboty,ciekawe kogo jeszcze sciągnie majewski do kadry,i co pokaże podczas meczów reprezentacji,o mi sie wydaje ze wielkie G...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.chello.pl 01.10.09, 14:46 ludzie nie dajcie się robić w balona zarówno sprawa Boenischa jak i tego Włocha to pewnie tylko PR czyli mówią to co kibice chcę usłyszec. Tak aby zdobyc choc troche poparcia i wyciszyc cały ten bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Za wikipedia.org IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.09, 14:51 Acquafresca has been capped for Italian U-17s, U18s, U19s and more recently the Under-21 side, making his debut in a qualifying match against Albania on June 1, 2007.[1] Also, Polish Football Federation, together with national coach Leo Beenhakker, have been trying to convince him to play for Poland. Acquafresca, who speaks Polish, in an interview given to Gazeta Wyborcza (March 14, 2008) said that he would leave the decision to the near future .[5]. On March 18, he finally opted to refuse the Polish Football Federation offer, and instead confirming his choice to represent Italy at international level. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15.10 do Yumy Re: Za wikipedia.org IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:17 Your explanation matter of Aquafresca football player is very clear and full. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:08 Majewski o Aquafresh, a Lato o co? Colgate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Byly trenerer mlodziezowej kadry przyznaje.... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.10.09, 15:14 jest beztalecie. To cwaniakowanie z Polakami z zagranicy jest zenujace. Szkolic mlodziez a nie czepiac sie ludzi w "dolkach psychicznych". Acquacos byl dobry, ale juz nie jest to do Polski go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do MAjewskiego Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.ists.pl 01.10.09, 16:13 ty debilu przeciez Acquafresca juz dawno postanowil,ze wybiera wlochy, majewski jak juz zostal trenerem to niech zastanawia sie nad powolaniem odpowiednich ludzi a nie znajomych, a jak juz chce powolywac zagranicznych "polakow" to we francji jest min Koscielny Odpowiedz Link Zgłoś
thasis Re: Majewski: Będę walczył o Acquafrescę 01.10.09, 16:33 Ta reprezentacja nie potrzebuje Swiezej Wody tylko swierzego powietrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blob ja myslalem, ze gra w rerezentacji to zaszczyt i.. IP: 94.78.142.* 01.10.09, 17:09 ... nie trzeba o kogos "walczyc", zeby ktos laskawie zechcial w niej grac. jesli ktos czuje sie polakiem i robi wszystko, zeby dostac obywatelstwo i pragnie z calych sil grac z orzelkiem na piersi to prosze bardzo ale rece opadaja gdy slyszy sie np. takiego davida logana, ktory mowi, ze "nie wie czyj to byl pomysl, zeby gral dla Polski i w sumie jemu to jest wszystko jedno gdzie gra i moglby nawet grac dla Azerbejdzanu". jako Polak obraza mnie takim pie..niem i nie ma wg mnie prawa grac dla mojego kraju bo Polska to nie jest jego kraj... moze rzeczywiscie woli Azerbejdzan bo moze tam lepiej placa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu hahahahahaha IP: 205.210.132.* 01.10.09, 18:15 i to jest prawdziwa "polska mysl trenerska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Nie napinaj się IP: *.aster.pl 01.10.09, 20:12 Weź się chłopie nie napinaj. Zamiast wymyslać jakiś Aqafresców,Benishów i innych trenuj tych co masz. Będziesz mamił,że nie ma wyników ,gra do doopy ale ty załawiasz... Nie chcę ciebie,nie chce Laty,Grenia,Piechniczka i całej tej dziwnej bandy. Dopoki wy bedziecie u świecznika polska piłka będzie taka jaka jest. Zróbcie cos ze szkoleniem juniorów.Opracujcie jakiś system i nie będziecie musieli szukać za granicą reprezentantów Polski. Jest nas 40 milionów,głupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Majewski: Będę walczył o Acquafrescę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.09, 22:22 Ten lead to jest w jakim języku? Odmiana przez przypadki za trudna? A "mimo że" pisze się bez przecinka. Jest coraz gorzej, gazeto. Odpowiedz Link Zgłoś