Gość: Woody Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: 188.33.102.* 15.10.09, 21:56 Nie kręć pyskiem - olej "Tyskie"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cragganmore Bojkot Orange -wzór maila do Biura Obsługi Klienta IP: 77.236.0.* 15.10.09, 21:56 Wysyłajcie do BOK Orange maile np. o takiej treści: "Uprzejmie informuję, że jako Państwa wieloletni klient oczekuję, iż w najbliższym czasie firma Orange wyda oświadczenie potępiające PZPN i nie przedłuży umowy sponsorskiej z tą piłkarską mafią. W przeciwnym wypadku ja (jak i moja rodzina oraz setki innych abonentów) nie przedłużę z Państwem umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych, ponieważ nie życzę sobie, aby mój operator sponsorował organizację przestępczą, jaką bez wątpienia jest PZPN." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walt Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.kielce.vectranet.pl 15.10.09, 21:58 A gdzie Tyskie i Orange. Czyzby to były firmy mafijne ??????? Brawo dla wycofujacych się sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktoon Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.16.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 15.10.09, 21:59 Tyskie lubię, ale nie piję. Kompania Piwowarska może dziękować Panom z PZPN. Do Tyskiego dołączam piwa: Żubr, Grolsch, Dębowe Mocne, Wojak, Miller, Lech, Peroni, Pilsner Urquel, Gingers i Redd's. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.171.99.189.static.crowley.pl 15.10.09, 22:00 Do sponsorów!!Pamiętajcie!!! Sponsorowanie reprezentacji i chwalenie się tym w reklamach to w tej sytuacji OBCIACH!!!!! Wasze reklamy wzbudzają tylko AGRESJEEEEE!!!!!! o TO WAM CHODZI????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaJanek Tychy IP: *.chello.pl 15.10.09, 22:04 Wstyd mi za browar. Piwo na razie piję, czekam na reakcję firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sr Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 22:04 A niech sobie Filipek i nadal pracuje w Orange, Tyskie niech nadal robi dobre piwko.. gdzie wy widzicie ból? Firmy i producenci staną po stronie zwycięzcy bo będą mieli z tego kasę i reklamę. Filipek nawet jeśli robi to dla kasy albo na zlecenie jakiejś firmy to jakie to ma znaczenie dla kibica.. ważne byśmy mieli REPREZENTACJĘ NARODOWĄ. Co wa dam wypisywanie komentarzy na sponsorów bogu ducha winnych? Sami będą odchodzić jeśli będą widzieć puste stadiony itd. Robią zwykłe chwyty reklamowe - jednak nas to nie powinno obchodzić.. bo jeśli wygramy Nową Piłkę Nożną to sponsorzy staną po naszej stronie. Nie palcie mostów za sobą!! Wasze durne komentarze mogą spowodować spadki u sponsorów - a czemu mieli by potem wspierać tych co ich do tego doprowadzili ?! Myślcie!! Trzymajcie poziom by nikt nie mógł o WAS o NAS napisać że JESTEŚCIE JESTEŚMY idiotami co nawet pisać nie potrafią!! Kogo lepiej się postrzega? wykrzykującego "chwdp" "jebać pzpn" i inne debilizmy czy inteligentnego kibica który kiedy trzeba to wesprze co słuszne bez agresji i wyzwisk?! Trzymajcie poziom! Nie róbcie z siebie hołoty!! Nie zniżajcie się do ich poziomu!! Po to macie kręgosłupy byście chodzili wyprostowani a nie jak świnie z ryjem w błocie !! Kończąc, rodem z amierykańskich filmów.. "Dead PZPN walking!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.uznam.net.pl 15.10.09, 22:15 koniec z Tyskim piwkiem {SPONSOR} wieczorową porą, muszę znaleść jakieś inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woody "Tyskie" z dala ominę, póki tuczy Kręcinę! IP: 188.33.102.* 15.10.09, 22:20 "Tyskie" dla mnie parchate, póki bogaci Latę! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: "Tyskie" z dala ominę, póki tuczy Kręcinę! 16.10.09, 08:35 Lato, Lato - skocz mi na to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bojkot sponsorów! To najlepsze rozwiązanie IP: *.chello.pl 15.10.09, 22:27 jeśli te pijawki poczują brak kasy może wezmą się do roboty, ja rezygnuje z Orange! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Trzymajmy się kibice dobrze życzący reprezentacji! 15.10.09, 22:27 To początek końca nieudolnego PZPN!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róbmy swoje! ech, narodzie ty mój kochany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 22:28 Widzę, że nam się nasz kibicowski ruch powoli krystalizuje: faceci nie piją tyskiego i nie siedzą przed telewizorem na meczach baby podnoszą lament i piszą petycje do uefa politycy z dziennikarzami kombinują jak tu na tym zrobić karierę - może wstawi się swojego kuratora i połowę rodziny do związku? artyści na youtube prześcigają się w nowych kawałkach o pzpn utylizacja pzpnowskiego trupa na wolnym rynku następuje błyskawicznie a jak już skończy się impreza znowu pozostanie mała garstka zapaleńców do pracy z dziećmi, do szkolenia młodzieży, dbania o sensowny rozwój tego, bądź co bądź i mimo wszystko - sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 No i o to chodzi żeby nowe władze PZPN zaczęły z 15.10.09, 22:40 tą garstka współpracować i ją wspomagać. Należy leśnych dziadków wykurzyć nie tylko z ZG PZPN, ale również z niższych szczebli tego związku. Tyle tylko że nie zrobią tego ci, którzy uważają iż działalność w sporcie musi sie im opłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 22:28 Z czego właściwie te palanty z GW się cieszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ło matko Re: Tylko Żywiec, póki Tyskie nie wycofa s IP: *.chello.pl 15.10.09, 22:28 sponsorowania SBectwa z PZPN(R) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto3 Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: *.chello.pl 15.10.09, 23:07 najwiękdzą kasę chyba trzepie pzpn z klubów piłkarskich.. chyba że się mylę.. moim zdaniem należy wnioskować do właścicieli klubow o zaprzestanie wplat do zwiazku.. nawet ryzykiem wyrzucenia ze struktur.. wtedy kluby moglyby zaczac od nowa tworzyc swoj wlasny zwiazek w oparciu o prawa fifa i uefa by w przyszlosci mogl do nich nalezec po upadlym pzpnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inek Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: 89.72.18.* 15.10.09, 23:11 dobrze wiedzieć, że Towarzystwo ubezpieczeniowe Compensa też jest sponsorem tego czegoś. do tej pory nie wiedziałem. tu już na pewno się nie ubezpieczę, konkurencja wśród ubezpieczycieli jest zbyt duża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BurdelMama A to obludnicy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.09, 23:50 ...Większość odcięła się od działań PZPN i samego związku, podkreślając, że ich celem jest wspieranie piłkarzy i trenerów.... Czyli jak powiedzial alfons, podsylajac klientowi dziewczynke; "jestem przeciwny prostytucji, a ona jest tylko do towarzystwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownik Compensy Compensa IP: 198.36.86.* 16.10.09, 00:05 W ramach zadość uczynienia prosimy kibiców o ubezpieczanie swoich autek w naszej ubezpieczalni a obiecujemy ze ani złotówka nie pójdzie na dziadów z PZPN Zainwestujemy w siatkówkę , koszykówkę a może hokej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiernyKibic45 Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 23:58 Wycofanie sponsorów pokazuje, że o ile jako pojedynczy kibice nic nie mogliśmy zdziałać, o tyle jako "jedność" mamy ogromną siłę! Nie ma mowy o odpuszczeniu, bojkot MUSI trwać aż do skutku! Łudzimy się od kilkudziesięciu lat, że "coś" się zmieni. Owszem, zmienia się ALE NA GORSZE! Dopóki Lato i spółka będą przyspawani do stołków NIC SIĘ NIE POPRAWI. Ja, jako wierny kibic Reprezentacji (już ponad 23 lata) z żalem patrzę na to jak PZPN zniszczył polską piłkę nożną. Korupcja, przękręty- to już jest żałosne. Popieram w 100% bojkot. Robię to szczerze dla DOBRA Polskiej piłki. I jeszcze jedna uwaga. PZPN będzie się bronił jak tylko może. Ten, kto ma do czynienia z marketingiem PR, doskonale wie, że firmy w dzisiejszych czasach zdają sobie sprawę z potęgi internetu a przede wszystkim for internetowych. Wiele speców od PUBLIC RELATIONS różńych firm grasuje na forach aby zmanipulować opinią publiczną. Jak myślcicie co teraz robią spece od Public Relation z PZPN-u?(którzy zaraz pewnie wyzwą mnie od chuliganów, szczeniaków, kiboli albo najlepsze- terrorystów:) buhehhe) Oczywiście nie każdy z nich to spec PR, zdarzają się trolle internetowe, dzieci neo itp. ale nie warto ich karmić. Tak więc prawdziwi KIBICE - Idziemy za ciosem! Nic nas nie powstrzyma. PZPN bez nas - Kibiców jest NICZYM! ALBO DYMISJA LEŚNYCH DZIADÓW ALBO BOJKOT DO SKUTKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorges Piłka nożna dla kibiców nie dla PZPN (pzpr) i IP: 77.255.125.* 16.10.09, 00:02 kiboli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barton2500 Jeszcze tyskie ... IP: 89.25.197.* 16.10.09, 00:45 Najwyższy czas by reprezentacja była motywowana czymś innym niż tylko $ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cairo7 Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.chello.pl 16.10.09, 01:23 hahaha...nie wzieli kibicow tak -.to próbuja inaczej..pewnie ,że lepiej sie nie wystawiac na meczach,po co????na tym glupim rozgłosie zarobia wiecej.I,że niby to wszyscy tacy swieci...ja juz dawno bym ta reprezentację pogonil....bardzo dawno...fura skóra i komora...buda z dziadami.Fajnie,że odpadli...ae czy ktoś rozsądny na coś liczył?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolpzpn tak dopadniemy pzpn!!! IP: *.ghnet.pl 16.10.09, 01:43 z orange rezygnuje,a ubezpiecze sie w compensie nastepnym razem .....namawiam wszytkich do stosowania tych praktyk,tak ich dopadniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Czas na Tyskie - Dołacz do akcji! IP: *.aster.pl 16.10.09, 01:59 Ja też nie pije choć b.lubie do 2012 ani jednej butli. Miałem dwie puchy zbunkrowane w lodówce to dałem czerwonoskórym z pod sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Brawo! i co , lato? nie ma bojkotu???? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.10.09, 02:54 dziadki z pzpn tylko powtarzali, ze nie ma bojkotu. ciekawe, czy robili dobra mine do zlej gry, udajac, ze nic nie wiedza, czy po prostu sa tak glupi i zapatrzeni w siebie? brawo sponsorzy! tylko przez kase mozna trafic do dziadkow z pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś