Dodaj do ulubionych

Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój koszt

IP: *.static.qsc.de 20.01.10, 11:08
nowy trener i juz sie szuka dziury w calym? zygac sie chce. dajcie
im w spokoju pracowac.

iceberg
Obserwuj wątek
    • Gość: plejboj Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k IP: 217.98.20.* 20.01.10, 11:21
      Całkiem całkiem Pani Smuda:)
      • Gość: polo Głupie i niezrozumiałe czepianie się. Smudę należy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:37
        rozliczać z jakości jego pracy a nie z tego, czy żona z nim pojechała na własny
        koszt!!! Potem w potoku zarzutów głupich znikną zarzuty merytoryczne i jak zwykl
        skończy się bełkotem.
        • Gość: polo Polskie dziennikarstwo jest miałkie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:39
          • Gość: zgrzyt Czado = zero IP: *.acn.waw.pl 20.01.10, 20:12
            Czadzki vel Czado - ty szkodniku, ty gnido, ty warchole, ty sprzedajna ...

przestań sie lansować kosztem kadry i Smudy

pisz pacanie o innych rzeczach, nie pisz o tym o czym nie masz pojęcia
            • Gość: zgrzyt Re: Czado = zero IP: *.acn.waw.pl 20.01.10, 20:13
              agorowi dzinnikarze parają się tylko padlina, agora i wyborcza to sprzedajne ...
              • Gość: dowódca BWP Re: Czado = niedojda zyciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 20:27
                zrobmy z tego czado zyciowego nieudacznika, zenujący pajacyk niech będzie
                posmiewiskiem bo tylko tyle jego zycie warte, PS dostales pajacu dlugopis i
                zamiast napisac cos mądrego rozsadnego ku pokrzepieniu to sie sprzedajesz jak
                dziwka, takich jak ty to w swoim plutonie po placu ciągałem
                • Gość: wiśniowy wiernosc? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 21:27
                  chyba lepiej, że zabrał żonę niżli dymał przypadkowe tajki na wyjeździe...
                  • Gość: warchoł Megażenujące to wsadzanie nosa w tyłek komuś gdy IP: 193.238.180.* 20.01.10, 22:39
                    sprawa jest bez znaczenia.
                    • Gość: qvas Cóż, jak widać taką gryzipióry mają pracę hańbiącą IP: *.echostar.pl 21.01.10, 17:24
                      ale to już sprawa ich honoru, lub raczej jego braku
                      • Gość: polpot Też bym zabierał taką żonkę... IP: 193.238.180.* 21.01.10, 20:31
                  • slbm Re: wiernosc? 20.01.10, 22:54
                    Tak naprawdę to powinno nam to być dokładnie obojętne (przynajmniej
                    póki Tajki w odpowiednim wieku). Również w delegacji facet ma czas
                    prywatny i nie dziennikarzy interes jak go spędza!
                    • Gość: ss Piękna, elegancka kobieta IP: *.ip.jarsat.pl 21.01.10, 06:17
                      Wcale mu sie nie dziwię, jakbym miał taką żonę też bym ją wszedzie zabierał.
        • Gość: zed Megażenujące p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e pismaków IP: 83.238.242.* 20.01.10, 21:16
          którzy próbują się wylansować kosztem nośnego nazwiska Smudy.
          Najpierw osiągnijcie połowe tego co on, a potem możecie się czepiać.
          Teraz to nawet butów mu lizać nie możecie, bo jesteście za
          szmaciani !!!!
          • 4krzych1 chójki mendialne skaczą wyżej niż ich d... żenada! 21.01.10, 09:14
      • sil-ny prywatna organizacja-dajej nie czytaj 20.01.10, 23:34
        PZPN prywatna instytcja utrzymywana ze składek
        i 10 ministrów nie może nic tam zrobic
        mogą wybierać kogo chca na prezesika
        i za pieniądze co dostają od sponsorów
        dawać Lacie 50 tys. pensji i zabierać
        żone Trenera gdzie chcą

co wam do tego? to jakby sie przyczepić iz Zenek co ma hurtownie
        swoim Żukiem starą do Biedronki wozi.
        Zjebawszy głowy 50lat komuny niektórym dziennikarzynuum :)
      • business3 Żona ma być z mężem, i na odwrót. Pol=ciulas!!! 21.01.10, 11:45
        Żona ma być z mężem, i na odwrót. Pol=ciulas!!!
        • Gość: kibic57 Re: Żona ma być z mężem, i na odwrót. Pol=ciulas! IP: 217.76.124.* 21.01.10, 14:21
          Dziennikarzyny won od Franka Wszak to Żona nie kochanka
    • Gość: gość portalu Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój koszt IP: *.opera-mini.net 20.01.10, 12:17
      Jak dla mnie to może brać ze sobą całą swoją rodzinę.co nam do tego.ważne żeby miał wyniki
      • Gość: kij Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 18:51
        No i co . Ja zabieram żonę zawsze ze sobą .

• Gość: Jasas Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k IP: *.tktelekom.pl 21.01.10, 16:40
          Chyba pan Pol ma jakiś poważny kłopot z kobietami. Może to z powodu fryzury?
    • rekin1969_69 Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój koszt 20.01.10, 12:24
      Za swoje dukaty panie Pol ,za swoje !!!-zabrał żonkę.Pewnie ten łysol Lato o
      tym wie ,to w czym problem ?A co tam robi?Wspiera męża i tłumaczy mu żeby się
      nie przejmował takimi ludzmi jak pan.
      • Gość: q czepialstwo gazety :/ IP: *.echostar.pl 20.01.10, 15:24
        bez przesady, nic wielkiego. zabrał to zabrał, to tylko mały turniej a nie MŚ...
        • Gość: sucho & kaczo Re: czepialstwo gazety, itd. IP: 132.170.64.* 20.01.10, 15:56
          "Reakcje: Megażenujące"?

"Megażenujące" to sa artykuly na portalu "www.gazeta.pl" usilujace
          konkurowac z mediami typowo brukowymi!!!

• jwojnar Niestety masz rację 20.01.10, 16:41
            "Megażenujące" artykuły i tytuły mojego ulubionego portalu zmuszają do
            zastanowienia, czy mogę polegać na nim jako głównym internetowym źródle
            informacji. Rekordy bije redakcja sportowa, ale inni dzielnie gonią, choć im
            piana po buziach leci z wysiłku.
            • Gość: szkot Mega wstyd czado-pol IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 20.01.10, 17:42
              Megazenujace to sa wasze artykuly i PSEUDOARTYKULY odsylacze do waszych blogow,
              jak ten komentowany.

Za te artykulo-odsylacze powinni was dawno z pracy wyrzucic, a jesli taka jest
              polityka redakcji... jakies ukryte cele??? jakolwiek jest to zenujace.
      • loppe Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k 20.01.10, 15:56

Zaufanie do POLSKIEJ MYŚLI DZIENNIKARSKIEJ straciłem po tym jak
        kilku ( ...)w Gazecie przekonywało że 1 pkt. Benhajera to sukces w
        porównaniu z 3pkt. Engekla i Janasa (w finałach)
    • Gość: JURAND Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój koszt IP: 77.255.251.* 20.01.10, 14:17
      PANIE POL...ręka nie granat ch... nie urwie DAJ PAN SPOKÓJ FRANKOWI
      napisz Pan coś o PZPN to będzie prawdziwe -NA PEWNO!!!
      • Gość: kia Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 15:35
        Jeśli rzeczywiście za swoje ją zabrał to nie mam nic przeciwko.
        • dzikipiesdingo Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k 20.01.10, 18:20
          bo kogo miał zabrać? Męża? Może panu Czacho w życiu kobiety przeszkadzają? Sam już nie wiem...
          • Gość: pablo Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k IP: *.146.44.75.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 00:34
            Pan Czacho chciał się załapać... nie wyszło.
    • Gość: felek~fllorida no i git~majonez! a zwrociliscie dzieciaki jaka IP: *.dyn.optonline.net 20.01.10, 15:04
      Franc ma elegancka zonke??? no no ! ja tez bym ja wozil wszedzie i
      mial gleboko gdzies opinnie ....dzieki za zwyciestwo!
      smuda stawiaj na Robaka i Maleckiego! nara
    • Gość: heh Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 15:26
      Te pseudo-dziennikarzyny moga sobie darowac komentarze ktore nic nie wnosza. mega zenada to ich idiotyczne reakcje. nie wiem jaki idiota zatrudnia takich abnegatow.
    • podkanclerzy sympatyczna para..dziennikarzyna na chleb nie ma i 20.01.10, 15:27
      musi w ten sposób pisać...
      • Gość: fan nie ma o czym pisać bo grają słabo to najlepszy... IP: *.pmcnet.pl 20.01.10, 17:44
        ... temat to pisać o żonie selekcjonera. Pawełek 4ever :P
        • podkanclerzy ten typ tak ma że lubi nieswoje kase... 20.01.10, 19:36
          i jest okradany z podatków ,których nie płaci...
    • niloque Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... 20.01.10, 15:27
      megażenujące to jest szukanie przez dziennikarzy afer gdzie się da. nie róbcie z siebie brytyjskich pismaków, bo nie przystoi...
    • klosowski333 Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k 20.01.10, 15:37
      Szczerze mowiac polska pilka nozna ma chyba wieksze problemy niz wyjazd zony
      Franciszka Smudy do Tajlandii.
      • bolek_i_jego_worek Re: Reprezentacja. Smuda: Żona pojechała na mój k 20.01.10, 15:51
        klosowski333 napisał:

> Szczerze mowiac polska pilka nozna ma chyba wieksze problemy niz wyjazd zony
        > Franciszka Smudy do Tajlandii.

Ale nie według GW
    • Gość: dryft Gazownia to smierdzaca szmata ! IP: *.acn.waw.pl 20.01.10, 15:40
      Piekna zona panie Franciszku, gratulacje. Nie widze problemu zabrania
      najblizszej rodziny na SWOJ KOSZT !
    • Gość: prawdziwy kibic Smuda sprzedales sie IM! jestes juz tylko naszym IP: *.microsoft.com 20.01.10, 15:47
      WROGIEM!
      • Gość: azyt Re: Smuda sprzedales sie IM! jestes juz tylko nas IP: *.fbx.proxad.net 20.01.10, 16:00
        dokladnie
        przegial pale
        jak mozna wziac ze soba zone i jeszcze za to zaplacic!!!!
        frajer
    • Gość: falsze Zmeczony takimi newsami? falsze.blox.pl IP: 62.189.61.* 20.01.10, 15:47
      falsze.blox.pl = newsy alternatywne, z poczuciem humoru i ostro
    • bolek_i_jego_worek Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... 20.01.10, 15:50
      Następny trener musi być stanu wolnego wtedy MŚ zdobędą Polacy.

• jakubsobczyk Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... 20.01.10, 15:52
      Zenujące są niektóre komentarze pana Pola, który z bezstronnością
      nie ma nic wspólnego. Jako dziennikarza oceniam jego radosną
      twórczość bardzo nisko. Chce uchodzić za autorytet ale do na
      przykład Stefana Szczepłka bardzo mu daleko.
      Jeszcze jedno - a co pana Pola obchodzi kto gdzie zabiera swoją
      żonę? Brazylijscy piłkarze na Mundial w 2002 roku zabrali swoje
      partnerki i efekt widzieliśmy.
    • Gość: Piotrpits Smuda jest jeszcze pod ochroną prawdziwych kibiców IP: *.181.186.20.static.crowley.pl 20.01.10, 15:54
      Już taki jest ten naród - przykładanie się do jakiekolwiek pracy
      jest bardzo nie na miejscu w Polsce. Tutal liczy się ułańsa fantazja
      i z szablą na czołgi, a wszystko się uda!!! Przygotowanie i trening
      i koncentracja, to w Polsce nie przejdzie - nie ma szans. Wyniki się
      liczą, a nie przygotowanie - jak można wyczytać z komentarzy.
      • slbm Re: Smuda jest jeszcze pod ochroną prawdziwych ki 20.01.10, 22:57
        A czy przygotowanie polega na umartwianiu się? Czy nie można się
        przykładać do pracy, a potem pójść na kolację z małżonką? Jeśli nie
        można, to znaczy że w ogóle porządnie pracować można tylko w
        delegacji, w więzieniu albo w koszarach...
    • Gość: wsiok caly narod do walki z analfabetyzmem wtornym IP: *.tvkdiana.pl 20.01.10, 15:56
      Najbardziej zenujace jest naduzywanie przez "dziennikarzy" slowa MEGA, ktore
      jest PRZEDROSTKIEM WIELOKROTNOSCI JEDNOSTKI MIARY WIELKOSCI FIZYCZNEJ a nie
      slowem, ktore kazdy debil moze uzywac, jezeli chce wyrazic skale swoich
      prymitywnych emocji!! Nie mozna powiedziec, ze cos jest NIEZMIERNIE zenujace ??
      HĘ ??
      Tak jest dziennikarzyny jestescie banda j...nych analfabetow i pies was j...l!!
      • Gość: sucho & kaczo Analfabetyzm i jezyk prosto z podworka... IP: 132.170.64.* 20.01.10, 16:03
        Dokladnie tak, "wsiok" ma racje!

P.S. Zargon jakim posluguje sie grono portalowych
        "pisarzykow" to chyba kolejny uklon w strone
        czytelnikow pism brukowych...
    • Gość: hgw Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... IP: 88.220.124.* 20.01.10, 15:56
      i z czego wy pismaki z bożej łaski robicie problem. Zabrał żonę - to jego
      problem. Żal mi takich palantów jak wy. Wniosek jet taki, że nie macie dupki o
      czym pisać.
    • Gość: ggosc Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... IP: 213.17.144.* 20.01.10, 15:56
      wyborcz za wszelka cene chce byc lepsza od Faktu i SU?
    • Gość: mentos Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 15:57
      Sodówka mu wali już
    • Gość: cipka.pl Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.10, 15:58
      Pelno tu fanatykow pana S. on jest w pracy nie ma tlumaczen dla niego moja zona corka synek to tylko w IV RP i PZPN mozliwe >SKANDAL
      w normalnym kraju to niedopuszczalne vide NIEMCY
      • slbm Re: Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt 20.01.10, 22:44
        No to przecież do pracy swojej żony nie prowadza. Nie wpuszcza jej
        na boisko. Ot, pojechała z nim tam gdzie on pracuje za prywatne
        pieniądze. Co w tym złego? Delegacja czy nie delegacja, facet ma też
        czas prywatny i co wtedy robi to z grubsza jego sprawa, chyba że
        prawo zacznie łamać. Jeśli pojawią się choćby poszlaki, że przez
        obecność żony Smuda pracuje gorzej, to można się będzi zacząć
        czepiać, ale tak?
      • Gość: sts Re: Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt IP: 93.159.128.* 21.01.10, 17:06
        Ty już prąciem nie będziesz.Jak podrośniesz,to pozostanie ci jedynie wymazanie
        litery K z twojego nicka.
    • Gość: Ron Asmus Bardzo ładna żona IP: *.chello.pl 20.01.10, 15:59
      Panie Smuda. Niech Pan sie nie przejmuje takimi żałosnymi wypocinami.
    • Gość: W deche Niezla zonka jak na takiego cwoka. IP: *.138.243.29.bredband.3.dk 20.01.10, 16:01
    • Gość: kk Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... IP: 82.146.225.* 20.01.10, 16:01
      Co za pierdoły.Zabrał żone i do tego piękną.Jak zabrałby kochankę
      to dopiero by było.Ale że pojechała żona to jest
      złe.Klepidupy ,zajmijcie sie swoim życiem.
    • Gość: gość portalu Franciszek Smuda: Żona pojechała na mój koszt. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:03
      Nawet ładna ta żona Smudy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka