von.g 20.06.10, 10:43 Forlan juz gral w Anglii i niespecjalnie mu to wychodzilo. Zaplacic teraz za 30 latka 12mln to duze ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wawiak Re: Transfery. Tottenham zainteresowany Diego For IP: *.aster.pl 20.06.10, 11:20 A ja właśnie uważam , ze mu wychodziło, a przynajmniej zaczynało już wychodzić...Moim zdaniem MU popełniło błąd sprzedając go...jeszcze gorzej zrobili pozbywając się Teveza...A teraz mają w ataku takie drewno jak Berbatov... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Transfery. Tottenham zainteresowany Diego For IP: 83.2.207.* 20.06.10, 13:13 12 MLn nie rozsmieszaj mnie nie puszcza go ponizej 20 Odpowiedz Link Zgłoś
carlos40 Re: Transfery. Tottenham zainteresowany Diego For 20.06.10, 13:53 Atletico ma założone embargo przez Urząd Podatkowy. Z każdego transferu hacienda zabiera polowe należności. Wiec albo pójdzie za małe pieniądze a reszta pod stołem albo to będzie drogi transfer, jeśli dojdzie do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś