Gość: kibic Ruchu IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 09:27 jazda z pyrami ...lodzki Widzew ooooolllllllllleeeeeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prof Ekstraklasa. Widzew nie boi się Lecha IP: *.chello.pl 07.08.10, 10:53 cel: miejsca 1-3 mozna postawić przed wszystkimi (prawie) drużynami... a realizacja to inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ekstraklasa. Kolejorz nie boi się widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 11:27 Kolejorz nie boi się Widzewa no i wielka szkoda ... po takich słabych występach w eliminacjach LM trudno mobilizować zespół na taki pojedynek ... niestety może sie skończyć fatalnie, a po tym jeszcze gorzej będzie postawić lokomotywę na dobre tory ... ale nauczka dla właściciela musi być ... te kretyńskie wzmocnienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Ekstraklasa. Widzew nie boi się Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 12:16 Mam nadzieje że Kolejorz sprowadzi tych żydziewiaków na ziemie bo już mnie to zaczyna denerwować bo ledwie te brudasy wracają do ekstraklasy a już się zachowują jak by awansowali do fazy grupowej Ligi Mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Ekstraklasa. Widzew nie boi się Lecha IP: *.icpnet.pl 07.08.10, 12:48 dostaną oklep parę razy, powalczą ze Śląskiem i Bytomiem o utrzymanie, to zmienią zdanie. dziś wygra Lech, to bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonatan Widzewiacy pokażcie pyrom jak się gra w piłkę IP: *.szczecin.mm.pl 07.08.10, 16:17 Lech to kompromitacja polskiego futbolu na arenie międzynarodwej, nie pierwszy raz zresztą. Jedynie Górnik, Legia i Widzew pokazały kiedyś klasę w lidze mistrzów i pucharze europy. Mam nadzieję, że Widzew pokaże poznaniakom jak się gra w piłkę. Poza tym wkurza mnie stosowania określnia beniaminek w odniesieniu do drużym, które już były w ekstraklasie, a na jakiś czas zniknęły. DO BOJU WIDZEW, DOŁÓŻ TYM MIERNOTOM Z POZNANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Widzewiacy pokażcie pyrom jak się gra w piłk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 16:50 Beniaminek? to określenie stosowane w większości lig europejskich bo to drużyna która w zeszłym sezonie grała w niższej lidze i awansowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Widzewiacy pokażcie pyrom jak się gra w piłk IP: *.e-wro.net.pl 07.08.10, 17:12 o jezus maria! :( masakra Odpowiedz Link Zgłoś