Dodaj do ulubionych

Po aferze w kadrze. Pij z głową, czyli piwo to ...

IP: *.skierniewice.vectranet.pl 22.09.10, 23:43
wkurza mnie czytanie po milion razy jakiś akapit w kilku różnych artykułach... masakra.... większość "niusa" skopiowana i tylko kilka zdań dodanych...

GW schodzi na psy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ferdek Kiepski Po aferze w kadrze. Pij z głową, czyli piwo to ... IP: *.chello.pl 23.09.10, 01:19
      Piwo to nie jest żaden alkohol. To zostało udowodnione przez jednego magistra!
    • Gość: iwanhoe Po aferze w kadrze. Pij z głową, czyli piwo to ... IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 02:18
      ten buc o twarzy dziecka niech spie... z kadry (peszko), ten drugi to i tak jakis kulawy jest, bo z Legii
      • Gość: Jerry Re: Po aferze w kadrze. Pij z głową, czyli piwo t IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 23.09.10, 03:14
        Euro maja zglowy lachudry ,He,he,he. Ogladac beda w TV. Brawo Smuda,trzymamy cie za slowo,obys nie splamil swojego honoru ,mieknac pod naciskiem.
    • Gość: czytacz Re: Po aferze w kadrze. Pij z głową, czyli piwo t IP: 217.6.77.* 23.09.10, 06:32
      no i jeszcze te wstawki "polska tradycja" "jak mowi staropolskie powiedzenie kto nie pije ten kabluje" - nie wiem jacy nasi rodacy kreca sie pod Pana synagoga ale te stereotypy! Pomylily sie Panu zupelnie - to te drugie goje zlopia wode - te ruskie co to im znicze zapalaliscie ostatnio !
    • Gość: bolplast Stec - specjalista od uzależnień alkoholowych IP: 213.17.202.* 23.09.10, 08:20
      (na pewno nie piłkarskich, bo na nich się nie zna) piszący artykuły na dopalaczu
    • Gość: spocoRysiek jak Kwas sie nawalil w Katyniu to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 11:20
      go żeśta nie wyrzucili. a wszyscy widzieli. w przypadku piłkarzy dwa piwka są bardzo dobre na zakwasy i nawet powinni sie napic. jesli jest monitoring w tym hotelu, to chetnie bym obejrzal. a smuda jak gral w stali mielec z latą to nie pili?
    • Gość: le ming Re: Po aferze w kadrze. Pij z głową, czyli piwo t IP: 178.73.49.* 23.09.10, 11:53
      > wkurza mnie czytanie po milion razy jakiś akapit

Wkurza cię "czytanie jakiś akapit"? Najpierw naucz się po polsku, potem wymagaj, analfabeto.
    • Gość: hehe Stec IP: 178.73.48.* 23.09.10, 13:10
      ze Steca taki dziennikarz jak ze mnie astronom ;)
      jak dla mnie to zenujace i przykre. Co on w ogole robi w ogolnopolskiej gazecie!
      NIECH ten czlowiek sie nie wypowiada - raz, ze nie ma pojecia o czym mowi - dwa - zwyczajnie nie zna sie na rzemisle dziennikarza a juz tym bardziej o pilce noznej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka