Gość: stasiaj IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 23:09 kto to taki? KASZTANIAKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rofl Hit piłkarskiej ekstraklasy - Wisła gra w Krako... IP: *.icpnet.pl 02.04.04, 23:10 zero kibiców przyjeżdża... Nic nie mam do Wronek, Grodziska itp. ale to jest chore że drużyny bez kibiców walczą w czołówce tabeli dzięki jakiemuś bogatemu gościowi który sypie kasą, a mecze ogląda 200 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Kraków Co za brednie !!!!!!!!!!!!! IP: *.2plk.w / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:30 Co za brednie w tej wyborczej piszą . To jest jakis skandal. Praktycznie każdy, podkreślam KAŻDY!!!!! artykuł sportowy ma jakies błędy merytoryczne, przekłamania, nieścisłości itp. Np. autor pisze :"Kibice w Krakowie zdają sobie sprawę z wagi spotkania. 10 tys. biletów rozeszło się w niewiele ponad pół godziny". To jest oczywiście bzdura!!!! Biletów było tylko 1800 (potem dołączono jeszcze kilkaset), gdyz reszta miejsc przeznaczona jest dla ludzi posiadających karnety. Pozatym sprzedaż tych 2 tys. biletów (a nie 10 tys!!!!) trwała blisko pół dnia (ja sam stałem w kolejce ponad dwie i pół godziny) a nie jak pisze autor pół godziny.... Jeszce bym coś dopisał ale mam już powoli dość walki z wiatrakami...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Co to za porównanie Grodziska i Wronek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:41 Amica rzeczywiście jest pośmiewiskiem jeśli chodzi o kibiców, ale każdy w Polsce widział że Grodzisk kibiców ma i to sporo (np. w Manchesterze 700) a na meczach stadion jest pełen i dla tego miasteczka to święto. Proszę trochę obiektywniej. A dzisiaj u nas będzie balanga na 27000 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: Co za brednie !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:39 To ja Bartku dopiszę.. :) Ech, te niedokształcone, marne dziennikarzyny... Kolejny błąd w tym artykule, co ja mówię.. to WIELBŁĄD (jak to zwykł mówić Jan Tomaszewski;)) --> "Na lewej pomocy powinniśmy zobaczyć Pawła Brożka" Dobre sobie.. ale coś wątpie żeby ktoś mógł na lewej stronie zobaczyć owego piłkarza,bo Pawła zapewne zobaczą kibice w Wodzisławiu i to w ataku a nie na lewej pomocy. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!!! IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 15:27 Zdecydowanym hitem tej kolejki jest Lech - Legia. To klasyk polskij ligi. Spotkanie ktore elektryzuje wszystkich! Mecz Wisly z Amika jest tak pasjonujacy ze nawet kibicom amiki nie chchcialo sie na jego pojechac:P Prawda jest tak ze meczem tym zyje caly Krakow a meczem Lech - Legia cala Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! IP: 67.39.176.* 03.04.04, 15:50 Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!!?????-hit?pojedynek L z zespolem z konca tabeli to hit?dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! 03.04.04, 16:12 jaka cała polska ? chyba ci sie chłopie pod sufitem poprzestawiało ,owszem w poznaniu i warszawie jest spore zainteresowanie ale tylko tam ,a najważniejszym meczem tej kolejki bedzie ten w krakowie i tylko mizeri stadionu wisły mozna zawdzieczać że to tam nie bedzie rekordu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0n0p BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:18 Jakby to powiedziec... Poznan i Warszawa to gdziec tak 4 razy wiecej ludzi(i kibicow takze) niz Krakow i Wronki. Czy 3 miliony to malo? Poza tym Wisla ma nei tak strasznei duzo kibicow w Krakowie- co widac po frekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! 03.04.04, 19:49 ale ma w polsce kibiców czego raczej nie mozna powiedzieć o lechu czy legii.lech to klub raczej regionalny i ogranicza się teraz raczej juz tylko do poznania,natomiast legia jest raczej nielubiana oprócz warszawy i okolicznych wiosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baczek Re: Hit piłkarskiej ekstraklasy - Wisła gra w Kra IP: *.chello.pl 03.04.04, 20:35 A chuj mnie taki hit obchodzi!!! Tylko LEGIA ukochana LEGIA dzis Warszawa czeka na zwyxiestwo twe!!! I wojna z cla Polska ~!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eszek Re: Hit piłkarskiej ekstraklasy - Wisła gra w Kra IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.04.04, 01:27 Amica, dzisiaj cala Warszawa jest z Toba (2 miliony ludzi), Krakusy do muzeum ... albo do teatrzykow ulicznych ... Moze bylbym bardziej mily, ale nie moge sie pogodzic z tym, ze Zuraw w reprezentacji nie gra, a tym bardziej Szymek ... moze miejsce Wisly jest w lidze austriackiej? Odpowiedz Link Zgłoś