Dodaj do ulubionych

Hit piłkarskiej ekstraklasy - Wisła gra w Krako...

IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 23:09
kto to taki? KASZTANIAKI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rofl Hit piłkarskiej ekstraklasy - Wisła gra w Krako... IP: *.icpnet.pl 02.04.04, 23:10
      zero kibiców przyjeżdża... Nic nie mam do Wronek, Grodziska itp. ale to jest
      chore że drużyny bez kibiców walczą w czołówce tabeli dzięki jakiemuś
      bogatemu gościowi który sypie kasą, a mecze ogląda 200 osób
    • Gość: Bartek Kraków Co za brednie !!!!!!!!!!!!! IP: *.2plk.w / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:30
      Co za brednie w tej wyborczej piszą . To jest jakis skandal. Praktycznie
      każdy, podkreślam KAŻDY!!!!! artykuł sportowy ma jakies błędy merytoryczne,
      przekłamania, nieścisłości itp.

Np. autor pisze :"Kibice w Krakowie zdają sobie sprawę z wagi spotkania. 10
      tys. biletów rozeszło się w niewiele ponad pół godziny". To jest oczywiście
      bzdura!!!! Biletów było tylko 1800 (potem dołączono jeszcze kilkaset), gdyz
      reszta miejsc przeznaczona jest dla ludzi posiadających karnety. Pozatym
      sprzedaż tych 2 tys. biletów (a nie 10 tys!!!!) trwała blisko pół dnia (ja sam
      stałem w kolejce ponad dwie i pół godziny) a nie jak pisze autor pół godziny....
      Jeszce bym coś dopisał ale mam już powoli dość walki z wiatrakami......
      • Gość: pacal Co to za porównanie Grodziska i Wronek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:41
        Amica rzeczywiście jest pośmiewiskiem jeśli chodzi o kibiców,
        ale każdy w Polsce widział że Grodzisk kibiców ma i to sporo
        (np. w Manchesterze 700) a na meczach stadion jest pełen
        i dla tego miasteczka to święto. Proszę trochę obiektywniej.

A dzisiaj u nas będzie balanga na 27000 :-)
      • Gość: Lord Re: Co za brednie !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:39
        To ja Bartku dopiszę.. :)

Ech, te niedokształcone, marne dziennikarzyny...

Kolejny błąd w tym artykule, co ja mówię.. to WIELBŁĄD (jak to zwykł mówić Jan
        Tomaszewski;)) --> "Na lewej pomocy powinniśmy zobaczyć Pawła Brożka" Dobre
        sobie.. ale coś wątpie żeby ktoś mógł na lewej stronie zobaczyć owego
        piłkarza,bo Pawła zapewne zobaczą kibice w Wodzisławiu i to w ataku a nie na
        lewej pomocy.

Pozdrawiam:)

• Gość: kibic BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!!! IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 15:27
      Zdecydowanym hitem tej kolejki jest Lech - Legia. To klasyk polskij ligi.
      Spotkanie ktore elektryzuje wszystkich! Mecz Wisly z Amika jest tak pasjonujacy
      ze nawet kibicom amiki nie chchcialo sie na jego pojechac:P Prawda jest tak ze
      meczem tym zyje caly Krakow a meczem Lech - Legia cala Polska.
      • Gość: fazi Re: BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! IP: 67.39.176.* 03.04.04, 15:50
        Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!!?????-hit?pojedynek L z zespolem z konca
        tabeli to hit?dobre...
        • piotr33k2 Re: BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! 03.04.04, 16:12
          jaka cała polska ? chyba ci sie chłopie pod sufitem poprzestawiało ,owszem w
          poznaniu i warszawie jest spore zainteresowanie ale tylko tam ,a najważniejszym
          meczem tej kolejki bedzie ten w krakowie i tylko mizeri stadionu wisły mozna
          zawdzieczać że to tam nie bedzie rekordu.
          • Gość: k0n0p BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:18
            Jakby to powiedziec... Poznan i Warszawa to gdziec tak 4 razy wiecej ludzi(i
            kibicow takze) niz Krakow i Wronki. Czy 3 miliony to malo? Poza tym Wisla ma
            nei tak strasznei duzo kibicow w Krakowie- co widac po frekwencji.
            • piotr33k2 Re: BZDURA!! Hitem kolejki jest Lech - Legia !!!! 03.04.04, 19:49
              ale ma w polsce kibiców czego raczej nie mozna powiedzieć o lechu czy
              legii.lech to klub raczej regionalny i ogranicza się teraz raczej juz tylko do
              poznania,natomiast legia jest raczej nielubiana oprócz warszawy i okolicznych
              wiosek.
    • Gość: Baczek Re: Hit piłkarskiej ekstraklasy - Wisła gra w Kra IP: *.chello.pl 03.04.04, 20:35
      A chuj mnie taki hit obchodzi!!! Tylko LEGIA ukochana LEGIA dzis Warszawa czeka
      na zwyxiestwo twe!!! I wojna z cla Polska ~!!!!
    • Gość: (L)eszek Re: Hit piłkarskiej ekstraklasy - Wisła gra w Kra IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.04.04, 01:27
      Amica, dzisiaj cala Warszawa jest z Toba (2 miliony ludzi), Krakusy do
      muzeum ... albo do teatrzykow ulicznych ...

Moze bylbym bardziej mily, ale nie moge sie pogodzic z tym, ze Zuraw w
      reprezentacji nie gra, a tym bardziej Szymek ... moze miejsce Wisly jest w
      lidze austriackiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka