Dodaj do ulubionych

Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Najc...

• Gość: amaral Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 08:30
      wracaj wracaj jak najszybciej !
    • Gość: zz Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 08:33
      haha le macie refleks, ja juz wczoraj o tym czytalem kolo poludnia
    • alfalfa Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 07.01.11, 09:01
      to jest człowiek Lecha, nie wyobrażam sobie żeby to spierniczyli...
      A.
    • Gość: kingen Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 09:07
      Murawski jak wroci to nam już pomocnika krivca nie trzeba albo stilica i jak ktoregos tam sprzedadza to szykuje sie powrot saganowskiego ;p
      • Gość: gość ??? IP: *.icpnet.pl 07.01.11, 09:53
        Stilic gra na ofensywnej pomocy na środku i jest tam niezastąpiony (Krivets też spokojnie może tam grać). Murawski to defensywny pomocnik więc mówienie że zastąpi Stilica jest zabawne... Będzie znakomitym wzmocnieniem (mam nadzieję, że do transferu dojdzie.)
    • Gość: gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 09:41
      Moim zdaniem gdyby wrócił to natychmiast odzyskał by opaskę kapitana, ale dobrze byłoby aby ściągneli przebojowych koseckiego grosickiego lub piłkarza z doświadzczeniem w europejskiech pucharach
    • Gość: adik2310 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.131.rev.vline.pl 07.01.11, 10:13
      DAWAJ DO WIDZEWA
    • Gość: kibic Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 95.108.100.* 07.01.11, 11:02
      wracaj Muraś wracaj !!!!!!
    • Gość: Fanatyk Kolejorza Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 11:13
      Super wiadomość, gdyby tylko to się udało, to byłby hit sezonu w ekstraklasie.
      Jeszcze jakby dokupili Priskina (tego napastnika z Węgier co gra w Anglii)
    • Gość: Wesoły Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 11:22
      Muraś z dwa lata pogra i na emeryturę ale dobrę i to
      ja bym kupił i go i seranasa jeszcze genkova i perełkę z curtiby iwygramy le
    • Gość: Gościu Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 11:37
      Co wy macie z tym sernasem

kiedy on strzelił ostatnią bramkę w ekstraklasie

Zgadzam się z "Fanatykiem Kolejorza" powinni jeszcze oprócz Murawskiego oczywiście kupić tego Priskina z Węgier co gra w Ipswitch Town- nie powinien dużo kosztować ok. 0,7 mlnEURO
    • Gość: Volcano Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 11:41
      Tak jest. Murawski to cel nr 1 oprócz napastnika, ten Priskin z Ipswitch to ciekawy piłkarz, możnabybyło go ściągnąć na Bułgarską. Dobrze myślę
    • Gość: kolo Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 11:55
      gościu - sorawdź najpierw co potrafi Sernas. To świetney napastnik, bardzo szybki, świetny strzał glową - choć jest niewysoki. Potrafi też śmigać na skrzydle lub stać cofnięty za napastnikiem i dogrywać. Jest więc uniwersalnym zawodnikiem. Sprawdź jego gole. Lech naprawdę się wzmocni Sernasem. Litwin strzela teeż na arenie międzynarodowej, co tylko potwierdza jego klasą zaprezentowaną w lidze.
    • Gość: Gościu Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 12:32
      O tym to ja wiem. Pytam się tylko kiedy strzelił oststniego gola w lidze.

przypomnę ci kogoś takiego jak Hernan Rengifo- on też strzelał gole dla reprezentacji ale jak przychodziło do meczu ligowego to nie potrafił zdobyć bramki.

z Sernasem będzie to samo co z Rengifo
    • Gość: kolo Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 12:46
      A ile rengifo strzelił goli w pucharach dla lecha w PUEFA? już nie pamiętasz jak dobry to był zawodnik?
    • Gość: Wesoły Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 12:53
      Pirskin mozę wolałbym schluadraffa lub kawell ale muraś to cel nr 1 chciałbym jeszcze widzieć genkova i kupisza oraz algierski odkrycie z schoux boudebouza
    • Gość: rudnevs16 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.11, 12:57
      Muraś, Wołąkiewicz, Pawłowski,Sernas i jeszcze jeden dobry napastnik a potem...
      EUROPA LEAGUE WINNER LECH POZNAŃ!!!
      MISTRZ,MISTRZ...KOLEJORZ!!!
    • Gość: KOCuRr:) Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 83.2.221.* 07.01.11, 13:17
      I tak wronieccy cos spie...!!!
    • Gość: mariola Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:19
      sernas to priorytet. Pewałowski czy Małkowski w drugim rzedzie. Lech na gwałt potrzebuje napastnika!!!! Tu nawet Murawski nie pomoże!!!!! Oprócza Rudnevsa nie ma napastików!!!!! NAPASTNIKA TRZEBA!!!!
    • Gość: Lech Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 14:51
      chyba żeby tego lewego pomocniga z Genk (liga belgijska)niepamiętam jak on się nazywa
    • Gość: Miej Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 15:14
      jak pogorzelczyk to spieprzy to niech się nie pokazuje nam kibicom. Niech się schowa w bunkrze pod dwujką
    • bocian_35 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 07.01.11, 15:56
      Znając życie to napewno to spieprzy!!!
    • kontemplator07 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 07.01.11, 16:03
      Bez Murawskiego i jeszcze drugiego dobrego napastnika nie ma Wielkiego Lecha, jest może Duży Lech - a to brzmi jak reklama piwa.
    • Gość: wESOŁY Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:07
      jAK SPIEPRZY TO ZROBIMY LINCZ
    • Gość: Jacob1922 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:51
      Jak spieprzą ten transfer to będą mieli takie przyśpiewki na meczach, że będą uciekać ze stadionu z prędkością Peszki xd MURAŚ WRACAJ!!! Jeszcze napastnika niech kupią i jedziemy ;D Ale jak znów przeczytam gdzieś wywiad z Panem Rutkowskim że woli ściągnąć Sokołowskiego z Norwegii bo jest 3 razy tańszy a równie dobry to chyba jebne...
    • Gość: Oleś Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 195.116.41.* 07.01.11, 18:06
      Jakby ściągnęli Murasia i Sernasa i do tego jakiegoś dobrego skrzydłowego to by była niezła ekipa i by można było w LE poszaleć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka