Gość: amaral Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 08:30 wracaj wracaj jak najszybciej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 08:33 haha le macie refleks, ja juz wczoraj o tym czytalem kolo poludnia Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 07.01.11, 09:01 to jest człowiek Lecha, nie wyobrażam sobie żeby to spierniczyli... A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingen Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 09:07 Murawski jak wroci to nam już pomocnika krivca nie trzeba albo stilica i jak ktoregos tam sprzedadza to szykuje sie powrot saganowskiego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ??? IP: *.icpnet.pl 07.01.11, 09:53 Stilic gra na ofensywnej pomocy na środku i jest tam niezastąpiony (Krivets też spokojnie może tam grać). Murawski to defensywny pomocnik więc mówienie że zastąpi Stilica jest zabawne... Będzie znakomitym wzmocnieniem (mam nadzieję, że do transferu dojdzie.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 09:41 Moim zdaniem gdyby wrócił to natychmiast odzyskał by opaskę kapitana, ale dobrze byłoby aby ściągneli przebojowych koseckiego grosickiego lub piłkarza z doświadzczeniem w europejskiech pucharach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adik2310 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.131.rev.vline.pl 07.01.11, 10:13 DAWAJ DO WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 95.108.100.* 07.01.11, 11:02 wracaj Muraś wracaj !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Kolejorza Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 11:13 Super wiadomość, gdyby tylko to się udało, to byłby hit sezonu w ekstraklasie. Jeszcze jakby dokupili Priskina (tego napastnika z Węgier co gra w Anglii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 11:22 Muraś z dwa lata pogra i na emeryturę ale dobrę i to ja bym kupił i go i seranasa jeszcze genkova i perełkę z curtiby iwygramy le Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 11:37 Co wy macie z tym sernasem kiedy on strzelił ostatnią bramkę w ekstraklasie Zgadzam się z "Fanatykiem Kolejorza" powinni jeszcze oprócz Murawskiego oczywiście kupić tego Priskina z Węgier co gra w Ipswitch Town- nie powinien dużo kosztować ok. 0,7 mlnEURO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volcano Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 11:41 Tak jest. Murawski to cel nr 1 oprócz napastnika, ten Priskin z Ipswitch to ciekawy piłkarz, możnabybyło go ściągnąć na Bułgarską. Dobrze myślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 11:55 gościu - sorawdź najpierw co potrafi Sernas. To świetney napastnik, bardzo szybki, świetny strzał glową - choć jest niewysoki. Potrafi też śmigać na skrzydle lub stać cofnięty za napastnikiem i dogrywać. Jest więc uniwersalnym zawodnikiem. Sprawdź jego gole. Lech naprawdę się wzmocni Sernasem. Litwin strzela teeż na arenie międzynarodowej, co tylko potwierdza jego klasą zaprezentowaną w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 12:32 O tym to ja wiem. Pytam się tylko kiedy strzelił oststniego gola w lidze. przypomnę ci kogoś takiego jak Hernan Rengifo- on też strzelał gole dla reprezentacji ale jak przychodziło do meczu ligowego to nie potrafił zdobyć bramki. z Sernasem będzie to samo co z Rengifo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 12:46 A ile rengifo strzelił goli w pucharach dla lecha w PUEFA? już nie pamiętasz jak dobry to był zawodnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 12:53 Pirskin mozę wolałbym schluadraffa lub kawell ale muraś to cel nr 1 chciałbym jeszcze widzieć genkova i kupisza oraz algierski odkrycie z schoux boudebouza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudnevs16 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.11, 12:57 Muraś, Wołąkiewicz, Pawłowski,Sernas i jeszcze jeden dobry napastnik a potem... EUROPA LEAGUE WINNER LECH POZNAŃ!!! MISTRZ,MISTRZ...KOLEJORZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCuRr:) Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 83.2.221.* 07.01.11, 13:17 I tak wronieccy cos spie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:19 sernas to priorytet. Pewałowski czy Małkowski w drugim rzedzie. Lech na gwałt potrzebuje napastnika!!!! Tu nawet Murawski nie pomoże!!!!! Oprócza Rudnevsa nie ma napastików!!!!! NAPASTNIKA TRZEBA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 14:51 chyba żeby tego lewego pomocniga z Genk (liga belgijska)niepamiętam jak on się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miej Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 07.01.11, 15:14 jak pogorzelczyk to spieprzy to niech się nie pokazuje nam kibicom. Niech się schowa w bunkrze pod dwujką Odpowiedz Link Zgłoś
bocian_35 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 07.01.11, 15:56 Znając życie to napewno to spieprzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontemplator07 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na 07.01.11, 16:03 Bez Murawskiego i jeszcze drugiego dobrego napastnika nie ma Wielkiego Lecha, jest może Duży Lech - a to brzmi jak reklama piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wESOŁY Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:07 jAK SPIEPRZY TO ZROBIMY LINCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacob1922 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:51 Jak spieprzą ten transfer to będą mieli takie przyśpiewki na meczach, że będą uciekać ze stadionu z prędkością Peszki xd MURAŚ WRACAJ!!! Jeszcze napastnika niech kupią i jedziemy ;D Ale jak znów przeczytam gdzieś wywiad z Panem Rutkowskim że woli ściągnąć Sokołowskiego z Norwegii bo jest 3 razy tańszy a równie dobry to chyba jebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleś Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 195.116.41.* 07.01.11, 18:06 Jakby ściągnęli Murasia i Sernasa i do tego jakiegoś dobrego skrzydłowego to by była niezła ekipa i by można było w LE poszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś