Gość: hakon666 IP: 5.2.* / 213.46.162.* 25.04.04, 20:09 i jak go nie kochac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adas Rafał Stec: Fran(keane)stein IP: 212.244.195.* 25.04.04, 20:14 Keane chciał kończyć karierę w Celticu ("każdy Irlandcyk marzy o grze w tym klubie" - to bodaj stwierdzenie Duffa ), to może Keane do Glasgow, a O' Neil na Old Trafford? Trochę mało ma meczy w reprezentacji jak na trzynaście lat od debiutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regis Re: Rafał Stec: Fran(keane)stein IP: 195.85.209.* 26.04.04, 08:03 Na środowy mecz idę tylko dla niego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keanofan Re: Rafał Stec: Fran(keane)stein IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:11 Ja tez kocham Keano ale niestety nie przyjedzie on do Polski.miałem okazję czytać jego biografię.Niezwykle ambitny,inteligentny i fascynujący człowiek.Czesto jest opluwany bo wileu ludzi go nie rozumie.Ja na szczeście wiem o co gościowi chodzi dzieki jego książce.Rzeczywiście jak go można nie kochać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doolku Re: Rafał Stec: Fran(keane)stein IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 01:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doolku THERE'S ONLY ONE KEANO!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 01:10 OH ROY KEANE HE'S MAGIC HE WEARS A MAGIC HAT AND WHEN HE SAW OLD TRAFFORD HE SAID: I FANCY THAT! HE DIDN'T SIGN ARSEnal OR BLACKBURN 'COZ THEY'RE SHIT HE SIGNED FOR MAN UNITED 'COZ THEY'RE FUCKING DYNAMITE!!! Szkoda, że nie przyjedzie...<beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iv Re: Rafał Stec: Fran(keane)stein IP: 62.93.43.* 27.04.04, 12:41 I bardzo dobrze, że nie przyjedzie. Keano zachowuje się jak dziecko (A tego po nim bym się nie spodziewała). MU w potrzebie, Keano ledwo lata po boisku, bo niedoleczona kontuzję ma, a zachciewa mu się jechać do Polski na mecz towarzyski swojej reprezentacji...wrrr Niech sie lepiej skupi na sobie i motywowaniu chłopaków z Old Trafford na boisku (i w szatni hehehehehe), bo jak nie, to ten sezon MU może zakończyć zupełną kleską !! Odpowiedz Link Zgłoś