Gość: Ania IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.03.11, 18:17 Dlaczego nie gra Cesc??? Nie ma go nawet na ławce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sysiek Puchar Anglii. NA ŻYWO: Manchester gra z Arsenalem IP: *.mirasoft.3s.pl 12.03.11, 18:18 I co polaczki? przyjdzie co do czego to i tak broni Almunia, a Polacy odchodza do lamusa.... wielcy karierowicze, twitterowcy i inne stworzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Fabiański do końca sezonu nie zagra IP: *.toya.net.pl 12.03.11, 18:30 z powodu kontuzji barku, Szczesny ma uraz ścięgna w palcu dłoni więc też nie pogra przez 2-3 tygodnie. Jeśli jednak Almunia będzie grał tak jak w meczu z Barceloną to dla Polaków faktycznie może być nie za ciekawie (biorąc pod uwagę to, że ostatni mecz Almunia grał z ... Leyton Orient przed meczem z Barceloną). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Fabiański do końca sezonu nie zagra IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 12.03.11, 21:08 Ja dla mnie Szczesny w ogole nie zagra juz w tym sezonie. On ma teraz 4 tygodnie nie ruszac palem, potem wroci do lekkich treningow i wlasciwie bedzie koniec sezonu (lub 2-3 ostatnie mecze, ale on nie bedzie mial rytmu meczowego....). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Fabiański do końca sezonu nie zagra IP: *.szczecin.mm.pl 13.03.11, 18:10 czy to ptak? czy samolot? nie to arsenal szczęsnego wykopuje się z pucharu anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Djorou! IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 12.03.11, 21:08 Djorou ma sezon z glowy, problem z ramieniem: twitter.com/arsenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Puchar Anglii. NA ŻYWO: Manchester gra z Arsenalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 18:29 Wojtek jak i Łukasz mają teraz kontuzję.Almunia,który obecnie stoi na bramce ma 33 lata ,a więc nie jest młody.Więc o przyszłość młodych polskich bramkarzy w Arsenalu bym się nie martwił.Cesc ma kontuzję,odnowiła mu się w czasie meczu z Barceloną.Będzie tydzień pauzował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Ja bym się jednak trochę martwił ;) IP: *.toya.net.pl 12.03.11, 18:33 o pozycję Polaków w Arsenalu. W Polsce owszem same achy i ochy jacy to oni wspaniali są, w Anglii już tak przychylnie nie patrzą na nich i nadal uważają, że najsłabszą pozycją jest... właśnie pozycja bramkarza. Problem nie jest w tym, że Polacy są źli czy coś. Bardziej w tym, jak Arsenal gra. Wysoko postawiona linia obrony, powoduje to, że bramkarz powinien być ostatnim obrońcą, libero/sweeper. Niestety do tej roli nawet Seaman nie dorósł a był bodajże najlepszym bramkarzem jaki kiedykolwiek grał w Arsenalu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;x Re: Puchar Anglii. NA ŻYWO: Manchester gra z Arse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.11, 20:45 Ferguson dałby się pokroić, żeby van der Saar miał znów 33 lata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Puchar Anglii. NA ŻYWO: Manchester gra z Arsenalem IP: *.internetia.net.pl 12.03.11, 19:56 Dlaczego znów komentujecie pod Arsenal?! Cały czas stronnicza relacja... Po samych nagłówkach przeciętny idiota może dojść do tego pod jaką drużynę Pan redaktor pisze relację... Proszę, pamiętajcie, że kibice przeciwnej drużyny (grającej z Arsenalem i nie będącej sezonową barceloną) też czytają te relacje/newsy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thraszer Re: Puchar Anglii. NA ŻYWO: Manchester gra z Arse IP: 89.191.147.* 12.03.11, 20:39 Przeciez na tym portalu to standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Re: Puchar Anglii. NA ŻYWO: Manchester gra z Arse IP: *.internetia.net.pl 12.03.11, 20:58 To, że taka forma komentowania czy redagowania nagłówków to norma wiemy już od dawna.. czas chyba jednak to zmienić... W Manchesterze też gra nasz reprezentant, ale nim akurat się tak redakcja nie zachwyca. Myślę, że czas zebrać trochę "dowodów" i zacząć nagłaśniać sprawę na portalach związanych z United. Może wspólna akcja coś wymusi na redakcji. Zawsze mam przedziwne wrażenie, że nie oglądamy tych samych meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Puchar Anglii. NA ŻYWO: Manchester gra z Arse IP: *.slupsk.vectranet.pl 12.03.11, 22:50 Wkurzają mnie te Wasze zachwyty nad Almunią. Zarówno dziś jak i w LM- świetny Almunia to, świetny Almunia tamto. A jak broni Fabian czy Wojtek to wytykacie najmniejszy błąd, a świetne interwencje pomijacie. Leczycie tym swoje kompleksy redaktorki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcb Manchester United wyrzucił Arsenal z pucharu An... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 00:54 Brawo MU. Po ostatnich akcjach kanonierow po meczu z Barca, ciesze sie, ze ktos jeszcze im utarl nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc swietny aluminia ? obydwa gole jego,gra jak drewno IP: *.dyn.optonline.net 13.03.11, 06:45 kto pisal ten artykul Odpowiedz Link Zgłoś