Gość: xxx IP: 31.63.241.* 12.04.11, 21:27 Zapraszamy do LEcha ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raków Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.net.stream.pl 12.04.11, 21:45 chyba do amici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony burakami Re: Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.mysmart.ie 12.04.11, 22:05 jak zwał tak zwał, a ty się już przestań kompromitować podobnymi odzywkami, świadczy to tylko o twojej głupocie i dziecinności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan realu Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: 62.244.135.* 12.04.11, 22:11 Heh Mourinho to nie pewny trener. Nie mozna mu ufać dla tego też kibice go nie wspierają. Ancelloti new coach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorius Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 22:29 wiadomo, że będzie to któryś z tych klubów: L'pool lub United, żaden inny! Odpowiedz Link Zgłoś
tereferec Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia 12.04.11, 22:45 pokapował się że nawet jak mu trzy Krystyny R kupią to i tak nie wygra z Barceloną :) dobry ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O tym samym pomyslalem IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 22:47 Po prostu wie, ze nie wygra ligi hiszpanskiej i jego mit szybko zblednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mourinho Ludzie, nie kupujcie tego newsa IP: 84.233.213.* 12.04.11, 23:25 Jose powtarza to przy każdej nadarzającej się okazji... Robienie z tego głównej informacji jest posunięciem dosyć śmiesznym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.centertel.pl 13.04.11, 23:47 kolejny zarozumiały gó...arz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Nie ma takiego zespołu jak Chelsea Londyn IP: *.bb.sky.com 12.04.11, 23:29 tak jak nie ma Liverpool FC Liverpool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Reds fan Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 23:41 mógłby przyjść do Liverpoolu ale dopiero za rok może dwa gdy zechce odejść Kenny King Dalglish, ale najpierw niech zdobędzie z Realem majstra Odpowiedz Link Zgłoś
timbwolf3 Re: Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia 13.04.11, 08:04 Pechem Jose jest to, ze zeby wygrac jakiekolwiek trofeum w tym sezonie musi pokonac Barcelone; La Liga juz raczej pza zasiegiem, zostaje copa del rey i CL; Wszsytko wskazuje na to ze kolejny sezon bez trofeum, a wtedy chyba nie bedzie jednak 3 sezonow w Realu. W Anglii dwoch trenerow wloskich na wylocie w dwch wielkich klubach, miejsce dla Jose jest, City mogloby podkupic Krystyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L'pool... Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.bb.sky.com 13.04.11, 00:08 O jak bym chcial jakiegos klasowego trenera na Anfield, ktory odbudowalby potege tego klubu i wiare kibicow. Znowu widziec chlopcow pod komenda Gerrada jak za najlepszych czasow Beniteza ... Mourinho come on Anfield !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuednt Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: 178.73.26.* 13.04.11, 00:09 Jose dawno temu powiedział, że jego marzeniem jest trenowanie MU - koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic chelsea Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: 94.42.120.* 13.04.11, 08:21 Jose wróć do Chelsea prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 08:58 Niech wypełni kontrakt w Madrycie a później jak już Alexowi się znudzi to niech go Jose zastąpi w MU i niech weźmie ze sobą Crisa bo jeśli nie Real to tylko Manchester United jest dla nich odpowiednim miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
competent Celem Jose jest MU po odejsciu Alexa 13.04.11, 10:01 Liverpool jest dla niego za slaby.Do Abramowicza nie wroci.MU to jest firma klasy Realu,Barcelony i Milanu.Nie ma poza nimi zadnej ekipy,ktora moglaby sie rownac z Big Four.I jeszcze jedno:obecnie nie ma trenera na swiecie,ktory moglby sie rownac do Jose.Jest nie tylko najdrozszy,ale i najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Celem Jose jest MU po odejsciu Alexa IP: *.254.74.2.manx.net 13.04.11, 12:22 tak?o tym czy jest najlepszy będziesz mógł powiedzieć po zakończeniu sezonu...a tak w rzeczy samej,to niestety ale nie jest najlepszy...w ogóle takie gadanie ze ktoś jest najlepszy kiedy trenuje jeden z czołowych klubów na świecie jest śmieszne...niech pracuje w Almerii na przykład i ze spadkowicza zrobi klub na powiedzmy trzecie czwarte miejsce w La Liga..wtedy możesz powiedzieć że jest najlepszy,kiedy "z gówna bicz ukręci"...kiedy dostajesz ekipę za jakieś 250 mln euro to MUSISZ zdobywać trofea seriami..jeśli nie...pakuj walizki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahah Jose Mourinho to dobry trener ale wie ze nie ma sz IP: *.acn.waw.pl 13.04.11, 11:12 Jose Mourinho to dobry trener moze nawet najlepszy na swiecie ale wie ze nie ma zadnych szans z Barca i juz chce uciekac na wyspy hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ciemię bity Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.compnet.pl 13.04.11, 12:35 Nie wiem, po co i komu jest potrzebny trener? na co ta funkcja? - bo co, zawodnicy są aż takimi matołkami, że samodzielnie bez trenera ani rusz? Myślałem, że zawodnicy, w grze zespołowej czy indywidualnej, to ludzie na tyle inteligentni, iż sami, bez niczyjej pomocy i podpierania się jakimś trenerem czy trenerami, budują swoją wielkość i istnienie i w konsekwencji ewentualnie swój sukces. Przecież, np. na boisku, sytuacje są nieprzewidywalne i zmieniają się co chwilę w zależności od gry zawodników i wielu innych czynników - i co , trener to antidotum i przed meczem, jest w stanie przewidzieć i wyćwiczyć ze swoją drużyną-zawodnikami wszystkie potencjalne zagrania i zagrożenia, które na boisku się wydarzą? Na pewno nie! Zawodnik-zawodnicy powinni szkolić, ćwiczyć i rozwijać swoją telepatię i inne zmysły, żeby wiedzieć, nie tylko z odczytywania sytuacji na boisku, ringu, bieżni, toru, trasy itd., o zamiarach swojego przeciwnika a też kolegów z drużyny. Wiem po sobie, a jeszcze było to tak niedawno (bo około 70 lat temu), że wraz z kolegami, i to grając w różnych dyscyplinach sportowych, rozumieliśmy się jak łyse konie. Rozumieliśmy się tak bardzo i nawzajem odczytywaliśmy swoje zamiary i nadchodzące sytuacje - że dla innych, byliśmy nie do pokonania. Ponadto, trener, to nic innego jak taki zakamuflowany dopalacz; to dla zawodnika-drużyny taki nieprzyzwoity, chociaż legalny, doping; to taka nieetyczna podpórka - w sumie, trener, jego obecność, nie przynosi zawodnikowi czy drużynie splendoru, gdyż ich osiągi i ewentualne zwycięstwa nie są uzyskane samodzielnie. Zatem funkcja trenera jest nieprzydatna, haniebna i jak najbardziej pozbawiona sensu - i jak najszybciej, dla dobra sportu i czystej, uczciwej rywalizacji sportowej, powinna być zlikwidowana! A takich ludzi jak Mourinho, Ser Ferguson, Smuda, Matlak i wszystkich innych trenerów - ze sportu, jak najszybciej, powinno się wywalić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The X Do zadufanych w sobie fanów Barcelony IP: *.centertel.pl 13.04.11, 23:59 Co rok ta sama śpiewka, a koniec końców Barca nie jest najlepsza ;) Raz zdobyła LM, gdy niepodyktowano karnego za faul na Anelce bodajże 2x i fartownie Iniesta strzelił w ostatnich sekundach ;) Tak to co roku Barca wszystko wygra nikt z nia niema szans a wszystko przegrywa. Czemu? Ponieważ wasz klubik nie ma charakteru. P.S. Fajnie wam rok temu opadły kopary -3:1 i 1:0, co nie? Jak zawsze się doszukiwaliście jak rok w rok gdy odpadacie niesprawiedliwości, ale to dla was sędziowie sędziują a jaj niemacie na finał ;) Odpowiedz Link Zgłoś