Dodaj do ulubionych

Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia

IP: 31.63.241.* 12.04.11, 21:27
Zapraszamy do LEcha !
Obserwuj wątek
    • Gość: Raków Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.net.stream.pl 12.04.11, 21:45
      chyba do amici
      • Gość: znudzony burakami Re: Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.mysmart.ie 12.04.11, 22:05
        jak zwał tak zwał, a ty się już przestań kompromitować podobnymi odzywkami, świadczy to tylko o twojej głupocie i dziecinności
    • Gość: Fan realu Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: 62.244.135.* 12.04.11, 22:11
      Heh Mourinho to nie pewny trener. Nie mozna mu ufać dla tego też kibice go nie wspierają. Ancelloti new coach ;)
    • Gość: gregorius Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 22:29
      wiadomo, że będzie to któryś z tych klubów: L'pool lub United, żaden inny!
    • tereferec Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia 12.04.11, 22:45
      pokapował się że nawet jak mu trzy Krystyny R kupią to i tak nie wygra z Barceloną :) dobry ruch
      • Gość: Kibic O tym samym pomyslalem IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 22:47
        Po prostu wie, ze nie wygra ligi hiszpanskiej i jego mit szybko zblednie.
      • Gość: Mourinho Ludzie, nie kupujcie tego newsa IP: 84.233.213.* 12.04.11, 23:25
        Jose powtarza to przy każdej nadarzającej się okazji...

Robienie z tego głównej informacji jest posunięciem dosyć śmiesznym....
      • Gość: xxxx Re: Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.centertel.pl 13.04.11, 23:47
        kolejny zarozumiały gó...arz...
    • Gość: cezar85 Nie ma takiego zespołu jak Chelsea Londyn IP: *.bb.sky.com 12.04.11, 23:29
      tak jak nie ma Liverpool FC Liverpool
    • Gość: The Reds fan Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 23:41
      mógłby przyjść do Liverpoolu ale dopiero za rok może dwa gdy zechce odejść Kenny King Dalglish, ale najpierw niech zdobędzie z Realem majstra
      • timbwolf3 Re: Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia 13.04.11, 08:04
        Pechem Jose jest to, ze zeby wygrac jakiekolwiek trofeum w tym sezonie musi pokonac Barcelone; La Liga juz raczej pza zasiegiem, zostaje copa del rey i CL; Wszsytko wskazuje na to ze kolejny sezon bez trofeum, a wtedy chyba nie bedzie jednak 3 sezonow w Realu. W Anglii dwoch trenerow wloskich na wylocie w dwch wielkich klubach, miejsce dla Jose jest, City mogloby podkupic Krystyne
    • Gość: L'pool... Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.bb.sky.com 13.04.11, 00:08
      O jak bym chcial jakiegos klasowego trenera na Anfield, ktory odbudowalby potege tego klubu i wiare kibicow. Znowu widziec chlopcow pod komenda Gerrada jak za najlepszych czasow Beniteza ...

Mourinho come on Anfield !!!
    • Gość: stuednt Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: 178.73.26.* 13.04.11, 00:09
      Jose dawno temu powiedział, że jego marzeniem jest trenowanie MU - koniec kropka.
    • Gość: kibic chelsea Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: 94.42.120.* 13.04.11, 08:21
      Jose wróć do Chelsea prosze
    • Gość: iza Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 08:58
      Niech wypełni kontrakt w Madrycie a później jak już Alexowi się znudzi to niech go Jose zastąpi w MU i niech weźmie ze sobą Crisa bo jeśli nie Real to tylko Manchester United jest dla nich odpowiednim miejscem.
    • competent Celem Jose jest MU po odejsciu Alexa 13.04.11, 10:01
      Liverpool jest dla niego za slaby.Do Abramowicza nie wroci.MU to jest firma klasy Realu,Barcelony i Milanu.Nie ma poza nimi zadnej ekipy,ktora moglaby sie rownac z Big Four.I jeszcze jedno:obecnie nie ma trenera na swiecie,ktory moglby sie rownac do Jose.Jest nie tylko najdrozszy,ale i najlepszy.
      • Gość: gość Re: Celem Jose jest MU po odejsciu Alexa IP: *.254.74.2.manx.net 13.04.11, 12:22
        tak?o tym czy jest najlepszy będziesz mógł powiedzieć po zakończeniu sezonu...a tak w rzeczy samej,to niestety ale nie jest najlepszy...w ogóle takie gadanie ze ktoś jest najlepszy kiedy trenuje jeden z czołowych klubów na świecie jest śmieszne...niech pracuje w Almerii na przykład i ze spadkowicza zrobi klub na powiedzmy trzecie czwarte miejsce w La Liga..wtedy możesz powiedzieć że jest najlepszy,kiedy "z gówna bicz ukręci"...kiedy dostajesz ekipę za jakieś 250 mln euro to MUSISZ zdobywać trofea seriami..jeśli nie...pakuj walizki...
    • sanczez_80 Olej Real 13.04.11, 10:46
      wracaj do Chelsea!
    • Gość: hahahah Jose Mourinho to dobry trener ale wie ze nie ma sz IP: *.acn.waw.pl 13.04.11, 11:12
      Jose Mourinho to dobry trener moze nawet najlepszy na swiecie ale wie ze nie ma zadnych szans z Barca i juz chce uciekac na wyspy hehehe :)
    • Gość: w ciemię bity Jose Mourinho: Moją przyszłością jest Anglia IP: *.compnet.pl 13.04.11, 12:35
      Nie wiem, po co i komu jest potrzebny trener? na co ta funkcja? - bo co, zawodnicy są aż takimi matołkami, że samodzielnie bez trenera ani rusz?

Myślałem, że zawodnicy, w grze zespołowej czy indywidualnej, to ludzie na tyle inteligentni, iż sami, bez niczyjej pomocy i podpierania się jakimś trenerem czy trenerami, budują swoją wielkość i istnienie i w konsekwencji ewentualnie swój sukces.

Przecież, np. na boisku, sytuacje są nieprzewidywalne i zmieniają się co chwilę w zależności od gry zawodników i wielu innych czynników - i co , trener to antidotum i przed meczem, jest w stanie przewidzieć i wyćwiczyć ze swoją drużyną-zawodnikami wszystkie potencjalne zagrania i zagrożenia, które na boisku się wydarzą?
      Na pewno nie!

Zawodnik-zawodnicy powinni szkolić, ćwiczyć i rozwijać swoją telepatię i inne zmysły, żeby wiedzieć, nie tylko z odczytywania sytuacji na boisku, ringu, bieżni, toru, trasy itd., o zamiarach swojego przeciwnika a też kolegów z drużyny.

Wiem po sobie, a jeszcze było to tak niedawno (bo około 70 lat temu), że wraz z kolegami, i to grając w różnych dyscyplinach sportowych, rozumieliśmy się jak łyse konie. Rozumieliśmy się tak bardzo i nawzajem odczytywaliśmy swoje zamiary i nadchodzące sytuacje - że dla innych, byliśmy nie do pokonania.

Ponadto, trener, to nic innego jak taki zakamuflowany dopalacz; to dla zawodnika-drużyny taki nieprzyzwoity, chociaż legalny, doping; to taka nieetyczna podpórka - w sumie, trener, jego obecność, nie przynosi zawodnikowi czy drużynie splendoru, gdyż ich osiągi i ewentualne zwycięstwa nie są uzyskane samodzielnie.

Zatem funkcja trenera jest nieprzydatna, haniebna i jak najbardziej pozbawiona sensu - i jak najszybciej, dla dobra sportu i czystej, uczciwej rywalizacji sportowej, powinna być zlikwidowana!
      A takich ludzi jak Mourinho, Ser Ferguson, Smuda, Matlak i wszystkich innych trenerów - ze sportu, jak najszybciej, powinno się wywalić!
      • Gość: The X Do zadufanych w sobie fanów Barcelony IP: *.centertel.pl 13.04.11, 23:59
        Co rok ta sama śpiewka, a koniec końców Barca nie jest najlepsza ;) Raz zdobyła LM, gdy niepodyktowano karnego za faul na Anelce bodajże 2x i fartownie Iniesta strzelił w ostatnich sekundach ;) Tak to co roku Barca wszystko wygra nikt z nia niema szans a wszystko przegrywa. Czemu? Ponieważ wasz klubik nie ma charakteru.
        P.S. Fajnie wam rok temu opadły kopary -3:1 i 1:0, co nie? Jak zawsze się doszukiwaliście jak rok w rok gdy odpadacie niesprawiedliwości, ale to dla was sędziowie sędziują a jaj niemacie na finał ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka