Gość: Europejczyk Dans le cul les Anglais ! IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 05.05.04, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcomars Re: Dans le cul les Anglais ! IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 05.05.04, 22:53 J'espere surtout un gros "dans le cul les anglais " demain soir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monsieur Re: Dans le cul les Anglais ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:02 Demain soir? C'est un soir de Wrocław, de Śląsk, d'une grande defaite de Prokom. Bonne soiree. Et a demain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:41 Ciekawe jak to jestr dostawać miliony funtów za gre wiedząc, że kasa została zdobyta jak to przez mafioza wiadomo jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob_budowniczy Pan komentator nieustrzegl sie bledow :) IP: *.pl / *.kursor.pl 05.05.04, 22:45 obraz:czterech smutnych kibicow chealse - komentarz "smutne twraze kibicow deportivo" inna sytuacja: komentator wymienial wielkie kluby ktore wczesniej odpadly z Ligi Mistrzow i nagle slysze Totenham!!! pewnie chcial powiedziec Arsenal :) ale to nic i tak lubie tego goscia, jest niezly klimat, przynajmniej wklada serce w swoja prace, przezywa mecz, poplenia czasem bledy i wtedy jest smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Kosynier Re: Pan komentator nieustrzegl sie bledow :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:11 Nie popelnia bledow tylko ten, kto nic nie robi. Zauwaz- tylko cos napisales- juz bląd. Otoz "nie" z czasownikami piszemy osobno. Tak mi sie wydaje... A moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Szpakowski mój guru IP: 81.219.117.* 05.05.04, 22:56 Mecz się skończył, a Szpakowski był w szóstej minucie mowy tronowej. Dociągnał ją do dziesięciu minut. Zdziwiłem się słysząc o Monaco na San Siro, choć pewnie źle usłyszałem, zafascynował Tottenham - o co Szpakowi chodziło? Ale najbardziej spodobał mi sie fragment o Perezie każacym grać galacticos przy pełnych trybunach??? Słychać było niepewnosć w głosie Pana Dareczka, bez entuzjazmu i bezbarwnie nawet jak na niego. Borek z Reissem dobrze, choć bez fajerwerków. Borek zaczyna popadać w rutyną ( o zgrozo, w jego wieku), no i ktoś mógłby mu przypomnieć, że Raul czy Emre to już nie juniorzy. A sam mecz, trio Rothen - Giuly - Morientes, porównywalne tylko do Henry - Pires - Vieira. Niemal sami Francuzi. A Chelsea mogło dobić Francuzów. To co w przed strzałem Morientesa w słupek zrobili Rothen i Giuly (ściagnął obrońcę na siebie), to klasa światowa. Przy drugiej bramce Giuly był na (pasywnym) spalonym. Nie podoba mi sie to, oj nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzekacz SZPKAKOWSKI TO JEST TO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:57 zajebisty komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: 80.51.11.* 05.05.04, 22:57 szpakowski de-beściak 10 min do końca''odpadali faworyci min.Tottenham...'' p.Darek nadal w formie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Oj, pismaki, pismaki GW ... IP: 151.200.220.* 05.05.04, 23:20 Kwintesencja zurnalizmu: "...odpowiedzieli strzałem w słupek Morientesa" "...Hiszpan strzelił gola do szatni" Sam se pan strzel do szatni, albo jeszcze lepiej puknij sie w swoj slupek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Chelsea na dnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:22 Chelsea kibicuję od czasów Viallego, ale dobrze że odpadli - niech sobie ten ruski gangster nie myśli, że mu wszystko wolno. Szkoda mi tylko Rainieriego - super facet, odwalił kawał roboty. Szpakowski trzymał poziom, choć był stremowany, a że od 70 min. go przymuliło i ewidentnie bredził (zob. posty powyżej) to normalne - na boisku nic się nie działo, więc "podsumowywał", a specem od myślenia to on nie jest. CZapki z głów przed Monaco, Morientes jest wielki, a real to skończone szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:29 Sorry, mam pytanie, co to znaczy "(piłka w bramce otarła się jeszcze o Hugo Ibarrę)", podniecał ją czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco 05.05.04, 23:31 Redakcjo, ile bledow w tym aktykule, literowki, bledy rzeczowe, wstydzcie sie! Prso z Deportivo strzelil 4, a nie 5 bramek. Ludovic Giuly, a nie Lodovic. Lampard, zamiast Lampart... A tak BTW Monaco zdobedzie LM, to juz niemal pewne. Porto nie ma najmniejszych szans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro2 Engel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:43 Czego, czepiacie się Szpaka, Enegel to dopiero obciach - na wszystkim się zna , zawsze wie o co chodzi - a ten złoty sygnet na paluchu, co on q...a hrabią został? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matz Brawo Szpaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 01:02 bardzo dobrze ze wrocil - przynajmniej slychac jakies emocje, czego sie nie da powiedziec o pozostalych bezplciowych specjalistach z Basalajem na czele a ze od czasu do czasu sie pomyli - przynajmniej robi sie smiesznie - zauwazcie ze wymieniono wiekszosc jego pomylek z meczu, co raczej nie zdarza sie po meczach komentowanych przez kogo innego prawda jest taka ze kazdy czeka zeby cos walnal i mamy wtedy radoche w tvp i tak nie bedzie lepszego komentatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sett Szpaku wracaj skad przyszedles... IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 06.05.04, 01:17 Szkoda ze emocje trwaja u Szpaka 45 minut. Dla niego II polowy nie istnieja. Pierdoli bez sensu i wali go co na boisku sie dzieje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedzwiedz SZPAKU RZADZI IP: 62.233.217.* 06.05.04, 10:16 To i tak jest sot razy lepsze niz komentarz np Jasiny... boshe go w ogole nie mozna sluchac, zdania u niego skladaja sie z pojedynczych wyrazow (np. Zając. Podaje. Wieszczycki. Nie doszedl.) i kto mi powie ze tkaie cos jest fajne ;/. Albo wymienia nazwiska piłkarzy non stop... bzdura totalna. Dzis w koncu uslyszalem jakas historie pilkarza (Morientes w Saragossie yeah XD), wiec reasumujac Szpak najlepszy w TVP jest i basta XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: 80.240.172.* 06.05.04, 07:42 Finał monaco - porto to będzie zarzarty pojedynek ! Odpowiedz Link Zgłoś
densflor Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco 06.05.04, 07:42 old skool heheh Darek Szpakowki znow tu jest hhehe. bylo ciekawie heh, tylko skad on ten Totenham wzial hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki "Nonda jest żywym przykładem postępu medycyny" IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 06.05.04, 08:12 No tak długo czekałem na takie słowa z ust mojego ulubionego komentatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaj Darek z krainy koparek IP: *.ae.poznan.pl 06.05.04, 09:28 Jednak jest cos w tym "ze stadionu Stamford Bridge wita państwa...". U mnie gęsia skórka tak jak podczas Mundialu`98 "...i przy piłce Francja -aleleble-". A tych co piszą o zarabiających krocie gwiazdach z Chelsea odsyłam do składu The Blues z wczorajszego meczy ( nie było tam :Verona,Duff`a,Makelele,Mutu,Crespo, a na Cole`a i Bridge`a to i bez Abramowicza moglby znalezc hajs) P.S. Hej Kolejorz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako nie lampart tylko lampard!!! IP: 213.77.7.* 06.05.04, 09:36 ten i wiele inntch bledow jest w tym artykule... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdeb Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: 194.205.82.* 06.05.04, 09:39 POL cieciu jaki lampart chyba że z afryki dziki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic chcesz numer do psychologa? IP: *.vogel.pl 06.05.04, 09:49 bo juz czas leczyc sie synu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.chello.pl 06.05.04, 09:56 barwo monaco!!!a do tych wszystkich co na chelsea psiocza, wychodzi z was w tej chwili malosc. Ja sie tam ciesze, ze Abramowicz kase w pilke wlozyl, bedzie wiecej dobrych klubow. Poza tym nalezy docenic prace Ranieriego, ktory potrafil zgrac ze soba tych pilkarzy.Kasa sama nie gra , gdyby nie trener to chelsea by dawno odpadlo. Jakos malo osob sie burzy na Milan( tam to dopiero kasa jest,ukladziki polityczne-Berlusconi) czy na Inter, ktory przed kilkoma laty wydawal setki miliony dolarow na pilkarzy. To samo robi dzis tez real i ma mase fanow. Dlatego chelsea zasluguje na szacunek, w 1 polowie grali genialnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubańczyk Na kolana Perez!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:53 Florentino Perez jest kretynem. Ma siwetnego zawodnika, ktorego uwielbia madrycka publicznosc. Pokazal klase. Szpakowski jest tak samo słaby jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Dla Rusofobów IP: *.craft-ag.de 06.05.04, 14:55 Informacja dla Rusofobów: To był Ruski półfinal. Głównym sponsorem i jedynym potencjalnym nabywcą Monaco jest Rosjanin Andrey Fedorychev. The "Russian semi-final "As we know, it is Russian businessmen who finance both these teams - Roman Abramovich owns Chelsea, and Monaco gets sponsorship aid from Andrey Fedorychev and his Fedcominvest company." news.bbc.co.uk/2/hi/3648431.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walton no i co z tego ? IP: *.sti.net.pl / *.sti.net.pl 06.05.04, 17:19 dwa silne kluby które spotkaja sie w finale Ligi Mistrzów maja rosyjskich właścicili ... a gdyby mieli np: hiszpańskich to co bys napisał ? ... po co w ogóle pisac takie beznadziejne komentarze jak tan tówj ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: no i co z tego ? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.05.04, 17:29 mam dwa pytania. 1. Czy będziemy mieć kiedyś w Polsce klub tej miary co Chelsea, Monaco, Barcelona, Milan..." i drugie: 2. co trzeba zrobić, żeby tak się stało oraz sugestię: to powinno być naszym celem. Odpowiedz Link Zgłoś