Gość: PIERWSZY!!! IP: *.shu.edu 05.05.04, 20:58 PIERWSZY LALALA>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidia Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.shu.edu 05.05.04, 21:01 ja mieszkam w londynie i chce zeby pilkarze z Londynu wygrali ten mecz....Chelsea Go!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ros Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.os.kn.pl 05.05.04, 21:06 Ja mieszkam w Mozambiku i chcę żeby dzieci w moim kraju nie głodowały... ZABRAĆ FORSĘ ROSYJSKIEJ MAFII z Londynu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv iiii GOOOOOOOLLL - ale fajnie znów to sły 05.05.04, 21:09 szeć :) Chociaż OM powinien dostać baty Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ros Re: iiii GOOOOOOOLLL - ale fajnie znów to sły IP: *.os.kn.pl 05.05.04, 21:15 o czym ty mówisz jakie OM ? marsylia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos z ... Ale fajnieznów to słyszeć - CHELSEA za burtą !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.05.04, 21:47 Hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv PORTO-Ch... sea 3:1 05.05.04, 21:10 Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz 2004 Szpaku rulez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:42 Znowu wrocil ten wspanialy komentarz! A Monaco pokazalo, ze pilkarze Chelsea moga sie nawet dolarami Abramowicza podcierac a i tak guzik osiagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Szpaku rulez! IP: 62.233.169.* 05.05.04, 23:08 Moj Boziu - wszystko tylko nie ten komentator!!!!!! Ten facet jest dramatyczny. ZABIERZCIE GO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:03 Wraca Darek. Nareszcie. Jaki jest taki jest, ale w TVP nie ma lepszego komentatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ros JJJEEEEEEESSSSSSSSTTTTTT!!!!!!!!!!!!! IP: *.os.kn.pl 05.05.04, 21:03 mam ciepłą wodę w kranie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: 82.160.42.* 05.05.04, 21:06 dobry mecz. NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Kosynier Szpaku- dobrze że jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:08 Do widzenia panowie Basałajowie:) Szpakowski- welcome back Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Znawca taki ,że heeejjjj :-) IP: *.potulicka.v.pl 05.05.04, 21:08 jUŻ NIC NIE MOGĘ TU ZROZUMIEĆ...ciągle puszczają powtórki i już sam nie wiem ile jest....ale ogólnie mecz uważam za na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalak21 Szpakowski po co wracales... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:19 ...dla dobra pilki idz na emeryture!!! Ps. mecz lepszy niz wczoraj!!! Final :PORTO-MONACO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Kosynier Re: Szpakowski po co wracales... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:26 Specjalnie dla Ciebie- niech piłkę komentuje Stanisław Snopek. Szpaka zostaw w spokoju. Finał ok. MONACO!!!!! PS. a za pare lat- WKS SLASK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Szpakowski po co wracales... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:34 Może za 200lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r7 Re: Szpakowski po co wracales... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 22:05 że Basałaj slaby to jeszcze nie powod żeby tego lenia Szpaka słuchac znow jak liczy żolte kartki i podsumowuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Dobre z tym WKS ,naprawde zabawne IP: *.chello.pl 05.05.04, 22:30 Za pare lat WKS SLASK rozegra swoj pierwszy mecz w lidze okregowej(to sie chyba nazywa klasa B).Ale tak na serio to predzej w pierwszej lidze zobacze derby Hutnik Warszawa-AZS AWF,niz Slask zagra baraze o I lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Kosynier Warto wierzyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:38 Warto wierzyc ale tak naprawde to wale Slask nożny, Idea rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK Re: Szpakowski po co wracales... IP: *.god01.telsat.wroc.pl 05.05.04, 22:04 sam spieprzaj na emeryture, Szpakowski rządzi! dawno juz nie bylo takiego komentarza, on w to wklada serce i jest zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalak21 Re: Szpakowski po co wracales... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:12 Do Janek. Nie wiem czy miales kiedys okazje sluchac komentarzy Borka, Smokowskiego czy komentarzy pilkarskich na EUROSPORT. Mysle ze nie. Zauwaz ze szpakowski ma talent tylko do gadania o tym co mu na kartce inni napisali. Sam mecz jest dla niego tlem dla wlasnych opini. Wspolczuje gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: did Re: Szpakowski po co wracales... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:35 a no racja, szpaku za malo widzi a za duzo dodaje swoich kolorow, ale ma osobowosc, slychac ze on to on, a jakis tam fedkow, wolskich i jasinow nie da sie odroznic bo kazdy plecie tak samo. no wiec dobrze - wrocil klimacik z MŚ2002 i wczesniejszych imprez. a co do basalaja - myslal ze wstawi mlodych i wszystko mu zagra ale smokowski z canalu zdarza sie raz na 1000 pozdro p.s. a moze by zydorowicza reaktywowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosssssssss Morientes IP: *.os.kn.pl 05.05.04, 21:34 Mój człowiek!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piona Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: 195.116.119.* 05.05.04, 21:40 Brawo! I o to chodzi w piłce. A nie to, co było wczoraj. Przez całą pierwszą połowę ani jednego (!!!!) strzału w światło bramki. Gole, to jest to, co tygrysy lubią najbardziej. A kto jeszcze lubi Deportivo, czy Porto, które wymęczyły jedną bramkę z karnego? Przecież w żadnej z tych drużyn nie grają WŁOSI!!!!!!!!!!!!!!!!! No to jak to się stało, że "zdobywamy bramkę i murujemy swoją", czyli Porto przyjęło baaardzo włoską taktykę. Niestety, zły wzorzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj ! OJ DANA, DANA CHELSEA NA KOLANA !!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.05.04, 21:42 I tak ma być ! Sprzedawczyki sowieckie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: OJ DANA, DANA CHELSEA NA KOLANA !!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 05.05.04, 21:43 SUPER mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crash Szpaku - wejscie smoka! IP: 217.153.168.* 05.05.04, 21:43 Az sie mecz chce ogladac z komentarzem Szpaka. W jego glosie slychac emocje, a nie sucha relacja a'la Basalaj, czy jego przydupas Jasina. Szpaku zyje meczem i tego mi brakowalo przez ostatnie 1,5 roku. Potrzebowalem tak dlugieo czasu bez niego na antenie, by docenic jego wartosc. Komentarzy amatorow, ktorzy mieli byc jego nastepcami, juz nie moglem scierpiec. Pozdro dla Szpaka. Poki co w TVP nie ma lepszego komentatora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK Re: Szpaku - wejscie smoka! IP: *.god01.telsat.wroc.pl 05.05.04, 22:06 Popieram w całej rozciaglosci, Szpak jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mardy Re: Szpaku - wejscie smoka! IP: 217.153.174.* 05.05.04, 22:10 Szpaku jest niezastapiony.. w koncu cos sie dzieje nie tylko na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Szpaku był do bani IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 22:21 Gosc ktory nigdy chyba nie grał w piłkę. Nie czuje tego sportu. Liczy kartki nawet w finale Pucharu i mowi triumfalnie - no ten zawodnik nie zagra w następnych 2 meczach. Na co Boniek: No to jest ostatnia rzecz o ktorej teraz myśli ten zawodnik... Też tak myślę. Aha, a ok. 20 min przed końcem meczu zaczyna często nudzić z podsumowaniem, zamiast k... pozwolić emocjom podpowiadać że jednak coś się jednak zmieni do 90 minuty. Słaby, mowię wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefania Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 05.05.04, 21:52 VIVE LA MONACO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.plociczno.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 21:59 a ja siedzę w pracy!!:(( ...o której będzie skrót ze spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Jeeeeeeeeeeeeessssssttttttttttttt!!!! 2:2 IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 05.05.04, 22:03 Monaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalak21 MONACO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:04 2:2 mocaco w finale bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek 2:2 !!! Chelsea - NA KOLANA, NA KOLANA !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.05.04, 22:04 Ave Morientes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fastviper Re: 2:2 !!! Chelsea - NA KOLANA, NA KOLANA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:06 No ave, ave. Ale jak mu nikt nie poda piłki, jeśli druga linia będzie w takiej rozsypce jak przez pierwsze 30 minut meczu a Rotten "obudzi" się później niż tuż przed przerwą to Porto będzie miało łatwe zadanie w finale. Przy okazji: AVE i respekt dla Chelsea za pierwszą połowę. Gdyby nie brak szczęścia, Monaco byłoby zmiażdżone. To był wspaniały mecz w wykonaniu obu zespołów, zwłaszcza ich rozgrywających. Snajperzy dali ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: 2:2 !!! Chelsea - NA KOLANA, NA KOLANA !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.04, 11:17 Nie przesadzaj gościu. Piszesz, że Monaco w pierwszej połowie gdyby nie szczęście byłoby zmiażdżone. Zauważ, że strzeliło wtedy gola, a dwa następne dla nich to kwestia szczęcia Chelsea. 3 bramki w jednej połowie i to londyńczycy by płakali już po 45 minutach. Sześciu goli by chyba nie zdobyli, nieprawdaż ? I kto tu miał szczęście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyshit Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:05 Największe gówno od czasu Malmoe w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Monaco!!! IP: *.acn.waw.pl 05.05.04, 22:10 Z reguły nie lubię niczego, co ma związek z Francją lub ligą francuską, ale tym razem mam powód, by kibicować Monaco - wyeliminowali Real, którego nienawidzę, a Chelsea nie dość, że jej nienawidzę, to jeszcze wyeliminowała mój ukochany Arsenal z LM. Dlatego krzyczę - MONACO DO BOJU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Monaco! Re: Monaco!!! IP: *.chello.pl 06.05.04, 14:06 Rzeczywiście nie lubisz rzeczy związanych z Francją, albo francuską ligą. Szczególnie ten Arsenal... Wenger, Henry, Vieira, Wiltord, Pires... Brawo Ja kibicuje francuskim klubom od zawsze. Marsylia początku lat 90-tych. Potem zwycięstwo PSG w PZP i posucha. W zeszłym sezonie wydawało się, że już gorzej być nie może, a dziś nadszedł w końcu dzień triumfu! Brawo Monaco. Aha, a propos Jerome Rothena. Już dwa sezony temu kiedy grał jeszcze w Troyes wiedziałem, że będą z niego ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 05.05.04, 22:12 Mooorrrrroooooooo!!! Jesteś świetny...Real mnie dobija tym że chce go sprzedać. Geniusz!! A z Raulem idealny duet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lope Naprzod Morientes !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 22:16 Wygraj final dla Monaco i zrób głupkow z Realu który zapomnial o sporcie na rzecz marketingu. Morientes pokazuje światu co się stalo w pilce ! (Szpakowski nie powienien sugerować jakiejś analogii między sobą a Morientesem, nie ma jej). Morientes to triumf sportu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Re: Naprzod Morientes !! IP: *.enformatic.pl 05.05.04, 22:30 Świetnie to określiłeś lope. Choć tylko Dobry Bóg albo kolejne klęski Realu i Chelsea mogą sprawić, że przestanie się kompletować cyrk a wróci do budowy zespołów. Amerykanie, też nieźli cyrkowcy, ale pojęli, że skupowanie cyrku gwiazd zabija sport. My, głupki europejskie jeszcze nie dojrzeliśmy do dobrych wzorów (wyłącznie w zakresie limitu wydatków). Ale dlatego nie możemy z Amerykanami konkurować w prawie żadnej dyscyplinie. Tam są jeszcze bogatsi, ale wiedzą, że nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Naprzod Morientes !! IP: 213.17.133.* 06.05.04, 12:24 Lope masz racje-ale dzialacze Realu juz wiedza, ze zrobili z siebie idiotow i cala pilkarska Europa sie smieje. Im nie pozostaje nic, tylko isc w zaparte i sprzedac Morientesa- przeciez nie przyznaja, ze glupote zrobili, kupujac tlusciutkiego Ronaldo i pozbywajac sie Morientesa. A "galaktyczny" Real coraz nizej... I moze to jest szansa na odrodzenie futbolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settttt Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 05.05.04, 22:19 Kuwa jest 70 minuta a ten juz podsumowuje mecz. Kto go znowu zatrudnil w tej telewizji. Szpak- precz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Trwa mecz - Szpak nudzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 22:22 Dokładnie o tym wyżej przed sekunda napisałem - ten nudziarz k... będzie ci 20 minut leniuchowal na podsumowaniu zamiast tworzyć spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic-Amator Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.crowley.pl 05.05.04, 22:22 Tak rzadko pan Szpakowski informuje o faktach wyników dających awans do finału, że jest to po prostu irytujące. Nie każdy przecież oglądał wcześniejsze mecze i dodatkowo nie musi byś koneserem matematykiem rozszywrującym opcje wyników. Tego mi zabrakło i to bardzo. Jest to po prostu rola komentatora. Poza tym Szpakowskiego można porównać do Ciszewskiego. Samą swoją obecnością już tworzy atmosferę, a ta przecież jest najważniejsza w sporcie. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lope Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco he IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 22:24 jesli chodzi o statystyki to Szpakowskiego konikiem jest liczenie kartek i co z tego wyniknie, jakiś maniak dyscypliny chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buncol Re: Trwa mecz Chelsea - Monaco IP: *.com.pl / *.com.pl 05.05.04, 22:25 Juz po Chealse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Zabierzcie Szpakowskiego!!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.05.04, 22:38 Boże jaki on jest beznadziejny!! Przed chwilą sędzia pomylił się przy spalonym a Crespo strzeliłby bramkę, a ten rozprawiał o tym że Ferguson nie zmobilizował MU. A ktoś może słyszał jak usiłował powiedzieć, że "Lampard jak na Anglika przystało walczy do końca", oj nie szło mu to zdanie i w końcu się z niego wycofał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Kosynier Re: Zabierzcie Szpakowskiego!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:41 E tam- w koncu dal rade;) Powtorze sie ale wole go od Basalaja, Jasiny, Miklasa, Szaranowicza i innych meneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Zabierzcie Szpakowskiego!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 22:42 niech Sz idzie do prasy i tam pisze felietony o MUnited, please kierownictwo tv, please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORIENTES ReI NA CO MILIARDY RUSKIEGO OLIGARCHY IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 05.05.04, 22:40 WIWA MONACO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś