Dodaj do ulubionych

Aleksandar Tonew: Polska to miejsce idealne

IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.11, 12:49
Podoba mi się jego wypowiedź, że praktycznie nic nie wie na temat polskiej piłki, a o Lechu wie mało. Przynajmniej nie ściemnia i jest szczery. 2 punkty dla Toneva (jeden za wypowiedź, a drugi za koszulkę)! :)
Oby Tonev okazał się porządnym skrzydłowym, bo Wilk i Kiełb to rezerwy, nie mówiąc już o Ślusarzu i Laczku, natomiast Kriwiec gra na skrzydle tylko z musu, bo to nie jest jego optymalna pozycja. Jednym z powodów naszej słabej gry był zdecydowanie brak dobrych skrzydłowych.
Przydałby się jeszcze jeden...
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Aleksandar Tonew: Polska to miejsce idealne IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.11, 13:23
      Wygląd taki troche Zapotokowy oby nie przyjął jego umiejętności.
    • Gość: dsfd Re: Aleksandar Tonew: Polska to miejsce idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 14:03
      wielkopolskifutbol.pl/
    • Gość: fasf Re: Aleksandar Tonew: Polska to miejsce idealne IP: *.xdsl.centertel.pl 17.06.11, 16:52
      "- Polska to idealny kraj dla rozwoju takich młodych piłkarzy, jak ja"

Tak bo my mamy wylęagrnie talentów bija sie o naszych piłkarzy Arsenale i Manchestery :D
      Dobra juz dobra. Zycze powodzenia panie Olku. Pracuj dzielnie, a otworzysz wnet cukiernie.
    • Gość: dd Re: Aleksandar Tonew: Polska to miejsce idealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 18:16
      ciekawe co z niego bd,

ale numer na koszulce zajebisty!
    • Gość: Krakus Re: Aleksandar Tonew: Polska to miejsce idealne IP: *.lipska.net.74.13.83.in-addr.arpa 17.06.11, 20:25
      Tonący chwyta się Toneva ;) żartowałem, najlepszego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka