Dodaj do ulubionych

Transfery. Real Madryt kupił Fabio Coentrao

IP: *.nitka.net.pl 05.07.11, 14:30
A niech płacą. I tak dobrze wiedzą, że pieniądze nie wystarczą do zbudowania najlepszego zespołu.
Obserwuj wątek
    • patrickvcf Jest Marcelo 05.07.11, 15:55
      Po co on im jak jest Marcelo. I tak w następnym roku lige hiszpańską wygra Barcelona. P S jestem kibicem Valenci jak by co
      • student854 Re: Jest Marcelo 05.07.11, 16:12
        Marcelo jest niepewny w obronie, z tym, że ten też bardziej atakuje niż broni. Zobaczymy, spora inwestycja jak na lewego obrońce, tym bardziej że Clichy wczoraj za 8mln poszedł ;) Może się sprawdzi, ale mi się wydaje, że zarówno on jak i Marcelo są zbyt ofensywnie usposobieni ;D
      • Gość: sanch3z Re: Jest Marcelo IP: *.net.stream.pl 05.07.11, 16:33
        a ja jako kibic Barcy jestem niepocieszony tą informacją, bo to jest świetny zawodnik
      • Gość: Caniggia Re: Jest Marcelo IP: *.rev.inds.pl 05.07.11, 16:39
        po co? prostsza odpowiedz bylaby gdyby dziennikarze Wyborczej nie traktowali tematu po lebkach,Portugalczyk to nie tylko lewy obronca ale i lewy pomocnik,srodkowy pomocnik,z powodzeniem gra tez na prawej stronie,widac,ze Mourinho chce miec bardzo wszechstronna druzyne,a lawka coraz bardziej rosnie w sile,obecny sklad Casillas-Marcelo(Arbeloa),Carvalho(Albiol),Pepe(Garay),Ramos-Alonso(Sahin),Concetrao(Lass,Gago),Kaka(Ozil,Canales)-Cristiano(Calejon),Benzema(Higuain,Morata),Di Maria(Altintop)..no coz bardzo silny sklad,choc moim zdaniem to juz za duzo zawodnikow..musza sprzedac garaya,gago,lassa,wypozyczyc Canalesa
      • Gość: siewczenko Re: Jest Marcelo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 07:52
        bo marcelo nie jest ze "stajni" mendesa , a tak jose dotał bonus od swego ziomka
    • ulanzalasem Transfery. Real Madryt kupił Fabio Coentrao 05.07.11, 16:12
      Ile kosztuje "wychowanie/wyhodowanie sobie" piłkarza od małego do zawodnika pierwszej drużyny?
    • Gość: no name Transfery. Real Madryt kupił Fabio Coentrao IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 17:48
      nie wiem po co no ale nie wnikajmy (w seriach A wygra milan;P)
    • Gość: K1B1C Transfery. Real Madryt kupił Fabio Coentrao IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 05.07.11, 18:00
      Więcej informacji na ten temat znajdziesz na tinyurl.com/6f3tyvs
    • Gość: real Transfery. Real Madryt kupił Fabio Coentrao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 18:03
      Jak nie wiecie nie piszcie on będzie grał na prawej obronie a ramos teraz bedzie środkowym obrońcą razem z cannavaro a pepe teraz bedzie defensywnym pomocnikiem
      • Gość: rudinho09 Re: Transfery. Real Madryt kupił Fabio Coentrao IP: *.elblag.vectranet.pl 05.07.11, 18:44
        "Cannavaro" :)
      • Gość: abas Re: Transfery. Real Madryt kupił Fabio Coentrao IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 20:35
        a moze raczej z Carvalho?
    • Gość: aaaa 20 mln + Garay IP: *.cable.net-inotel.pl 05.07.11, 19:18
    • Gość: fgh Tylko mi nie mówcie za pół roku, że trzeba się skł IP: *.146.167.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.11, 19:22
      Tylko mi nie mówcie za pół roku, że trzeba się składać na Portugalię i Hiszpanię
      • Gość: devil Re: Tylko mi nie mówcie ze popelniaja samoboja IP: *.pools.arcor-ip.net 05.07.11, 20:28
        ze wzrasta bezrobocie ze bankruty ze samobojcy rosna na drzewach....porabane te media

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka