Gość: gucio IP: *.bialystok.vectranet.pl 01.08.11, 22:04 Franek jak dobrze pójdzie to Lubańskiego masz na widelcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pietrek Franek, Franek - łowca bramek!!! IP: *.acn.waw.pl 01.08.11, 22:42 Brawo Franek! Jesteś najlepszy! Kocham tego gościa, i szkoda, że trafiał w swojej karierze na złych ludzi. Mam nadzieję, że jest jednak szczęśliwy i że jeszcze długo, długo będzie. Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfish Re: Franek, Franek - łowca bramek!!! IP: *.ppp.as43234.net 01.08.11, 23:34 Wlasnie czytalem, ze Franek idzie do gory i bije rekordy... a moze to o innego franka chodzilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prelk Re: Franek, Franek - łowca bramek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 00:20 Jestem kibicem Łódzkiego K.Su ale szacunek dla legendy! Franek Łowca bramek, a tego selekcjonera, który go nie zabrał na turniej to... Przecież to dzięki jego super dyspozycji awansowaliśmy! Zdobył 7 goli, przebywając na boisku zaledwie 383 minut ale Janas, nie zabrał go na turniej, który mógł być turniejem jego życia! To jest właśnie to polskie bagienko ale zobaczcie, ja wtedy się popłakałem ze szczęścia, a mina Janasa...ta zawiść...ech. www.youtube.com/watch?v=HUa5nJUp32I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: Franek, Franek - łowca bramek!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 02:04 A mit dalej żyje swoim życiem. Ja jestem sympatykiem Wisły, a styl gry Franka uwielbiam. Też domagałem się podczas eliminacji, by zastąpił Rasiaka. Ale nikt nie wmówi mi, że w 2006 podczas selekji przed mundialem Frankowski do czegokolwiek się nadawał. Kompletnie nie radził sobie ani w Wolverhampton, ani w grach kontrolnych, w których próbował go Janas. Był w najgorszej formie w życiu, i nie dziwię się, że Janas zamiast niego wziął Jelenia, który zresztą zagrał na turnieju najlepiej spośród graczy z pola. Być może już w czasie mundialu Franek ponownie był w formie, i czuł okropny żal do Janasa. Ale za zasługi się nie powołuje, a powołaniom służą gry kontrolne. Kto mógł wtedy stwierdzić, czy Frankowski odzyska jeszcze kiedyś wielką formę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever sranas IP: *.home.aster.pl 02.08.11, 06:15 głupiś niewzięcie Frankowskiego na mistrzostwa przez tą mende-sranasa było tylko i wyłącznie przejawem jego złośliwej bucowatości pomieszanej z zaawansowanym kretynizmem --- Jaaaanaaas!!! Cooo? Ty ch...uuu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanŁukasz Re: T-Mobile Ekstraklasa. Tomasz Frankowski ma ju IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 22:46 ciongnij cię, dali ciała w pucharach, polska ekstrkalasa za puchary powinna się sama zdegradować do 2 ligi i nikogo nie wystawiać z pucharach w ełropie bo siara i wstyt. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd I takiego asa Janas nie zabrał na mistrzostwa?! nt 02.08.11, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: I takiego asa Janas nie zabrał na mistrzostwa IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 01:16 Janas byl idiota ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Tomek Re: I takiego asa Janas nie zabrał na mistrzostwa IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 11:07 Był? Znaczy się wyzdrowiał? Odpowiedz Link Zgłoś
bigbadpig T-Mobile Ekstraklasa. Tomasz Frankowski ma już ... 02.08.11, 02:16 Tomasz Frankowski! najlepszy napastnik Polski od 95 chodzę na Reymonta, przez te 16 lat - byłeś i jesteś tu nr 1 - za mądrość na boisku i klasę poza nim Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa-mroku T-Mobile Ekstraklasa. Tomasz Frankowski ma już ... 02.08.11, 05:46 Brawo Franek - Łowca Bramek! To najsympatyczniejszy zawodnik w historii polskiej piłki, życzę mu wszystkiego najlepszego! W tym sezonie przegoni Lubańskiego! W przyszłym wskoczy na 3 miejsce - z całego serca mu tego życzę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: T-Mobile Ekstraklasa. Tomasz Frankowski ma ju IP: 96.48.200.* 02.08.11, 07:09 Najsympatyczniejszy z polskich pilkarzy to jest Piotr Nowak. Wprawdzie od lat nie mieszka w Polsce ale mam okazje go znac i to facet na poziomie, rozmawia w czterech jezykach i nie tak jak ten debil Lato ktory nawet po Polsku ma problemy Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Ach franek, franek - czyli litania janasa piosenka 02.08.11, 07:19 Jak długo mam tu stać na arenie I błagać Franka o wybaczenie I ja tu stoję, piłkarze stoją Od tego stania już nogi bolą Ach Franek, Franek, powiedzże Franek Co będzie z nami względem Twych bramek Więc piłkarzyki okrzyki wznieście Może mi Franek wybaczy wreszcie ON tylko będzie brameczki strzelać A ja kasiejkę będę rozdzielać Ach Franek, Franek, dajże mi pyska Razem pojedziem my na Igrzyska Przez Twą "dymisję" mam same straty I od kibiców dostałem baty Tylkom przez Ciebie pieniądze tracę Nawet juz nie mam co dać na tacę Ach Franek, Franek, powiedzże Franiu Co za mistrzostwo jest w Twoim graniu? Ach Franek, Franek, co ja mam zrobić Listola zwolnić ?, Drewnialdo pobić? Nim żem tu przyszedł, pod Twoje progi Bodaj bym złamał mu obie nogi Ach Franek, Franek grasz ciągle pięknie Chyba z tej złości mi serce pęknie ... /za No To Co/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mvc Przypomne tylko niektorym IP: 213.25.70.* 02.08.11, 10:39 Ze Frankowski jest dobry na tych obronnych drwali z ligi polskiej i nic poza tym. A nasza liga jest tragiczna obecnie od 20 lat. W drugiej lidze hiszpanskiej i angielskie sobie kompletnie nie radzil, szybko chcieli sie go stamtad pozbyc. Smuda do Wisly tez go sciagnal z trzeciej ligi francuskiej gdzie grzal lawe. Na srednich obroncow dobrych lig jest za slaby. W reprze strzelal gole Walii i Austrii, czyli slabiutenkim zespolom. Mial wielki zal do Janasa, ze nie wzial go na mundial do Niemiec. Ale zaraz po mistrzostwach Benhakker wzial go do repry na kilka spotkan sparingowych ze sredniakami europejskimi do kadry gdzie Frankowski totalnie nic nie pokazal- byl wolny i slabiutki. Potem byl w ramach eliminacji ME mecz z Finlandia u siebie 0-3 i Benhakker podziekowal Frankowi i Dudkowi. Dzieki temu awansowalismy do ME. Dudka tez na mundial Janas nie wzial. A po Mundialu Benhakker go wzial na mecze towarzyskie: szmata w meczu z Dania i jeszcze wieksza szmata w meczu z Finlandia- tez mu Benhakker po tych zenujacych wystepach podziekowal. Tak to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Tomek Re: Przypomne tylko niektorym IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 11:22 Coraz młodszy nie będzie i sportowo i fizycznie już się nie rozwinie, to jest raczej oczywiste. Ale gdyby nie Frankowski to Janas oglądałby mundial w TV. Bo to Frankowski swoimi "wejściami smoka" z ławki rezerwowych zdobył Janasowi 30% wszystkich goli zdobytych w eliminacjach do mundialu w Niemczech. Może i za słaby na Hiszpanię i Anglię, ale lepszego napastnika polska liga nie wyprodukowała od wielu lat i na horyzoncie nie widać następcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Przypomne tylko niektorym IP: *.netia.pl 02.08.11, 12:03 Franek powinien byl pojechac na mundial i wchodzic od drugiej polowy, na zmeczonych rywali, nie wmawiajcie mi prosze, ze nic by nie zdzialal, to nie jest zawodnik ktory musi biegac, to lis, on czeka na okazje. W Hiszpanii jest mega szybki atak, duzo biegania, to nie dla Franka. W Anglii zas jest mega silowa obrona, wielkie chlopy, w ataku gownie wrzutki na glowe i dosrodkowania. Ergo, tez nie dla Franka. ME byly jednak ladnych pare lat temu, nie zabranie go to blad, nawet jakby mial wchodzic na ostatnie pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidari Re: Przypomne tylko niektorym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 13:11 Jesli chodzi o pobyt Franka w Anglii masz 100% racji,to liga nie dla niego,natomiast w Elche moim zdaniem szło mu bardzo dobrze w 14 meczach 8 goli,a pozbyli się go bo popadli w jakieś tarapaty finansowe czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś