Gość: pol IP: *.chello.pl 24.05.04, 00:31 No i cudownie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLO OBRONA REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 00:34 REAL STRACIL AŻ 54 BRAMKI,DWA RAZY TYLE CO VALENCIA !!! I TYLKO O 2 MNIEJ NIŻ SPADKOWICZ VALLADOLID!!! TAM NAWET WALTER SAMUEL TEJ STAJNI AUGIASZA NIE OCZYSCI :) POTRZEBUJĄ JESZCZE CONAJMNIEJ DRUGIEGO STOPERA I DEFENSYWNEGO POMOCNIKA ,A Z TEGO CO WIEM NIE PLANUJĄ JUŻ ZAKUPU KOLEJNEGO OBROŃCY,BA NAWET R.CARLOS MA JESZCZE ODEJŚĆ,A EMERSON PLANOWANY NA DEF,POMOCNIKA W LEVERKUSEN BYŁ RACZEJ OFENSYWNYM DOPIERO W ROMIE GRAŁ DEFENSYWNEGO,I NIE WIEM CZY ISTOTNIE JEST TAKI DOBRY W ODBIORZE BO GO W TV NIE WIDZIAŁEM JESZCZE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Paru dobrych jugoli,polaków i czechów razem za 40 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 11:19 mln euro i po realach i chelsach i innych menchesterach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaius Cieńko u pana redaktora z matematyką:] IP: *.awacom.net 24.05.04, 00:38 Hmmm Barcelona zdobyła w ostatnich ośmiu meczach 20 punktów?? Policzmy: żeby to twierdzenie było prawdą to Barca musiałaby 6 razy wygrać i 2 razy zremisować (6x3+2x1=20)...nie ma tu miejsca dla porażki...to gdzie tu niby ma być miejsce na "Porażkę poniosła także Barcelona - 1:2 na wyjeździe z Realem Saragossa"??!! PS. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: Cieńko u pana redaktora z matematyką:] IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 24.05.04, 01:42 Barca w ostatnich 8 meczach zdobyła 16 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseg Re: Liga hiszpańska. 38. kolejka. Real znów przeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 07:12 pięknie się ułożyła ta tabela w lidze hiszpańskiej. Lepiej być nie mogło. Cóż nie!?!?!?!?!!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUM real zagra w eliminacjach do LM? IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.04, 10:05 a moze wrecz wogole nie zagra w Lm, tylko w UEFA? jak to jest z hiszpanskimi druzynami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernie Re: real zagra w eliminacjach do LM? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.04, 15:13 owszem, zagra w 3. rundzie eliminacji moze z Wisla? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humbak Coś z tym Carlosem nie tak. IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 24.05.04, 10:14 Chłopak ostatni jakby formę stracił. Latka się odzywają, czy co. Niedawno całkiem zasuwał jak Overmars za młodu i do tego obronę reprezentacji i Realu ratował, a teraz jakoś zbladł. A może nie mam racji? Nie mam możności oglądania meczów ligi hiszp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggosiaa Re: Liga hiszpańska. 38. kolejka. Real znów przeg IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 10:57 Raul 4ever. Carlos też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Liga hiszpańska. 38. kolejka. Real znów przeg IP: 193.111.166.* 24.05.04, 10:58 "Czwartą z rzędu porażkę Realu wykorzystało Deportivo La Coruna.." czwarta porazke to zanotowali tydzien temu i wtedy sama GW napisala, ze najgorsza seria w historii klubu. ta wiec musi byc piata.. liczyc nawet w GW nie umieja.. pzdr abc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barhez La Coruna Rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:03 Czyż nie pisałem tydzień temu galaktyczni frajerzy że wyprzedzi was jeszcze SuperDepor! A ty Beckham strzel sobie jeszcze jeden tatuaż, tym razem na czole z napisem LOSER! Ave Pandiani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELF Re: Liga hiszpańska. 38. kolejka. Real znów przeg IP: *.ds.ae.katowice.pl 24.05.04, 12:46 Jak Real to tylko Sociedad!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Liga hiszpańska. 38. kolejka. Real znów przeg IP: 213.17.239.* 24.05.04, 13:14 I tak najlepsza jest Valencia - ta druzyna pokazuje ze nie tylko miliony za oplaty transferowe wygrywaja lige.i niech sie wszystkie beckhamy swiata schowaja...:) Zreszta Abramowicz tez sie o tym przekonal... V A L E N C I A !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realomanka Re: Liga hiszpańska. 38. kolejka. Real znów przeg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 13:17 Zobaczycie w następnym sezonie Realek będzie najlepszy!!!!!!!!!!!! Będzie miał w końcu porządny zarząd! I będzie miał po 4 mistrzostwo!! FANI REALU SĄ WSZĘDZIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernie Re: Liga hiszpańska. 38. kolejka. Real znów przeg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.04, 15:15 A to ciekawe. Jak oni tego dokonają, skoro na koniec sezonu będą oglądać plecy Barcy? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś