elizka19 30.06.04, 12:36 Wiecie Panowie do jakiego klubu należy ten piłkarz ?Jeżeli to nie sprawi kłopotu Prosiłabym o podanie różnych linków . Z góry dziękuję i Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsa Re: Edman Eric - Szwecja 30.06.04, 16:38 Prosze, tu masz dane: www.euro2004.com/tournament/players/player=26309/index.html-- Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Poprawka: link 30.06.04, 16:39 www.euro2004.com/tournament/players/player=26309/index.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Poprawka: link IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.06.04, 19:42 łał :) dzieki serrrrrrrrrrrdeczne za ten link , jestes super :) Pozdrwaiam gorąco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Male pytanko IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.06.04, 21:54 Heh wiem do czego zmierzasz , że niby baby interesują sie piłkarzami tylko ze względu na ich wygląd :) Podoba mi sie rzeczywiście :) ale tez cenie go jako piłkarza naprawde podaje fajne piłki - kilka goli zdobyli dzieki tym dobrym podaniom. Szkoda , że nie grał w meczu z Holandią :( które szczerze teraz nienawidze wrrrrrr Portugalia góra!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Male pytanko 30.06.04, 22:56 Gość portalu: autorka napisał(a): > Heh wiem do czego zmierzasz , że niby baby interesują sie piłkarzami tylko ze > względu na ich wygląd :) - Nie, nie zmierzam wcale w tym kierunku. Kobiety znaja sie rownie dobrze na pilce co mezczyzni. Nie widze tutaj zadnej roznicy. Sama jestem w branzy "od srodka", moja corka gra juz od wielu lat. > Szkoda , że nie grał w meczu z Holandią :( które szczerze teraz > nienawidze wrrrrrr Portugalia góra!!!!! - Edman nie gral bo "zarobil" wczesniej 2 zolte kartki. Uwazam, ze sprawdzil sie jako back. Brak Edmana moglo czesciowo zawazyc na porazce Szwedow. Brakowalo takze Teddy Lucica, obroncy, ktory doznal kontuzji w pierwszym meczu. Dodajmy do tego, ze kontuzjowany byl takze obronca Johan Mjällby, wiec byla koniecznosc przesuniecia niektorych pilkarzy na "nie swoje" pozycje. PS. Wygrana Portugalii zasluzona. Figo byl dzisiaj we wspanialej formie. Odpowiedz Link Zgłoś