Dodaj do ulubionych

Deco w Barcelonie

IP: *.ippt.gov.pl 06.07.04, 14:29
Deco to największy laluś jakiego w życiu widziałem. Może i jest dobry
technicznie i potrafi rozegrać piłkę, ale te jego aktorskie nurkowanie i
padanie przy każdej okazji, połączone nierozerwalnie z błagalną miną zbitego
psiaka, doprowadza mnie do szału.
Obserwuj wątek
    • Gość: zgrzyt Macruś czyś ty nie dres jesteś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:47
      Macruś czyś ty nie dres jesteś ?
      • Gość: sm A moze jest po prostu homoseksualista - "kobieta"? IP: *.stat.gov.pl 06.07.04, 15:07
        A moze Marcuss jest po prostu homoseksualista - "kobieta" i pasuja mu tylko
        silni mezczyzni, jak np. brutalny i ostry Vieri, albo Ziege.
        • Gość: Adam Re: A moze jest po prostu homoseksualista - "kobi IP: *.chello.pl 06.07.04, 21:22
          Racja. Deco moze i jest dobry technicznie. Ale nie lubie go. Mam nadzieje, ze
          bedzie mu sie zle wiodlo niewazne gdzie zagra.
    • Gość: Barca Mis I jeszcze Deco... Buhahahaha ! Barca miszczem... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.07.04, 15:06
      Larsson, Giuly, Deco i jescze ktos tam. Ale wzmocnienia hahahaha... Bez tolku ,
      ladu i skladu... Buhahahahaha ...
    • Gość: Lope Re: Deco w Barcelonie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 15:09
      Przeciez mają Ronaldinho, a on wystarcza za całą pomoc Realu, więc po co te
      zakupy - Deco, Giuly? Mam nadzieję że chcociaz uzgodnione z Ronaldinho.
      • Gość: ja Re: Deco w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:16
        Szkoda mi Porto, bo bez Deco to juz nie ta sama druzyna...
        • Gość: Lope Re: Deco w Barcelonie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 18:26
          zgadza się, a jemu by nawet pasowalo tam grać do końca kariery, do twarzy by mu
          bylo z Porto, zawsze niebogaty klub rozdrapują po takim sukcesie, dwa Deco
          poproszę
          • brasilka2 Re: Deco w Barcelonie 06.07.04, 21:08
            Ja też bym wolała, żeby został w Porto, ale z drugiej strony lepsza taka Barca
            niż Chelsea.
            Deco sam twierdzi, że zawsze chciał grać w Barcelonie. No to teraz zagra. I
            niech mu się wiedzie.
            • Gość: Miki Re: Deco w Barcelonie IP: *.aster.pl 23.07.04, 14:36
              Brasilko, Lope i inni - moje zdanie jest takie.
              Nie jestem dokładnie przekonany, ale uważam, że Deco robi błąd idąc do
              Barcelony. Fakt gra w tym klubie jest spełnieniem marzeń, bo to jest wielki
              klub. Ale gra, a nie siedzenie na ławce rezerwowych, albo też nawet nie.
              Pamiętacie - Jean - Pierre Papin marzył o grze w Milanie i był zawodnikiem
              Milanu, ale częściej rezerwowym i to juz mu sie przestało podobać i zapragnął
              wrócic do Francji, a zwłaszcza do Olimpique Marseille.
              Ale wracam do Deco - podobnie jak Brasilka nie życze mu źle, ale Rijkaard może
              mieć swoją koncepcję i może w tej koncepcji Deco być nieujęty i zabraknąć dla
              niego miejsca w składzie. A to na ogół grozi zastojem rozwojowym pod względem
              piłkarskim, a to może mieć wpływ na gre w reprezentacji. Chociaż Scolari ma
              taką koncepcję, że Deco nawet jeśli nie będzie grał, to może ewentualnie się
              znaleźć dla niego miejsce w skłądzie Portugalii.
              Przypomnijmy sobie, jak Scolari prowadził Brazylię - Romario był na fali, media
              i Związek domagali się, aby Romario pojechał na Mistrzostwa do Korei, a Scolari
              twardo nie. A że Scolari zdobył mistrzostwo świata, to nikt nie mógł
              powiedzieć, że Scolari jest be. Zdjął Luisa Figo w meczu z Anglią i mecz
              wygrał.
              Ale jedno jest pewne, że jak Deco chce być dobrym zawodnikiem, to Deco musi
              grać, a w Barcelonie nie jest to pewne na 100%, bo Rijkaard ma w czym wybierać.
              Ale mimo wszystko życze powodzenia Deco w trykocie Barcelony.
              Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
    • Gość: Fradi Marcus nie glupi chlop, kapnal sie od razu IP: *.nucleus.com 06.07.04, 19:44
    • Gość: marcin Re: Deco w Barcelonie IP: *.chello.pl 06.07.04, 21:19
      No i pięknie!To będzie sezon Barcelony,która będzie panowała w Europie przez
      wiele lat
    • coatlicue deco deco deco!!!!! 07.07.04, 00:04
      sie nie znacie chłopaki :P
      • Gość: vanija Deco lepszy IP: *.pilicka.net.pl 20.07.04, 16:04
        jezeli deco jest słaby to wy wogóle sie na pilce nie znacie. W barcelonie
        bedzie wielkim wzmocnieniem

a tak wogole to moze jeszcze powiecie ze deco jest beznadziejny a beckham
        zarąbisty
        po prostu mi was szkoda, jak mozna tak oceniac zawodnuików

a To ze upada to swiadczy ze chce pomóc druzynie

po prostu nuie moge jakie debile z was
        • Gość: dddd Re: Deco lepszy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.07.04, 14:06
          tez bym go sobie kupila:)))))
    • Gość: perez Re: Deco w Barcelonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:07
      potrójna korona dla barcy
      • ht-pielgrzym Re: Deco w Barcelonie 24.07.04, 15:22
        szkoda ze idzie do barcelony...a juz zaczynalem go lubić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka