Gość: lukas IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 14.09.04, 20:51 KOCHAM FC BARCELONE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hacki 8 spotkań-3 bramki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:32 dlaczego napastnicy tyle zarabiają ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WHAT? Re: 8 spotkań-3 bramki IP: *.oskar.net.pl / 212.160.181.* 14.09.04, 22:46 Nie rozumiem, naliczylem 14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@T Jaki Spartak Moskwa?? W LM gra CSKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:29 Szanowny redaktor niech się obudzi, albo poprosi o wcześniejsze godziny pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigr Re: Jaki Spartak Moskwa?? W LM gra CSKA!!! IP: *.acn.waw.pl 15.09.04, 02:00 No właśnie. Jako kibic CSKA stanowczo protestuje przeciwko myleniu naszej drużyny ze świniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valmont Re: 8 spotkań-3 bramki IP: 193.30.160.* 15.09.04, 11:13 hmm, już nie będę grzebał dokładnie ale podaję z pamięci: Drogba - 2, Giuly, Larsson, Sutton, Adriano - 2. Juz w tych 3 meczach masz 7 bramek napastników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierhof Re: Ruszyła Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:41 kocham Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madridistas szczerze współczuję IP: *.icpnet.pl 14.09.04, 22:16 nie martw się, zdarza się,może da sie wyleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Co wyprawia barcelona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:33 Niesamowity mecz FCB. Grają fantastycznie, dawno nie widziałem tak wspaniale grającej drużyny. O fuck, właśnie padła bramka na 1-1, niewykorzystane sytuacje sięmszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo szkoda PSG IP: 80.51.254.* 14.09.04, 23:18 Żałuje ze Paris SG przegralo. Grali przeciez dobrze, nie zasluzyli na taki wynik. Ale moze jeszcze wyjda z grupy... PSG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: szkoda PSG IP: *.aster.pl 14.09.04, 23:24 Też mi żal PSG, bo jakoś nie przepadam za Chelsea, choć uważam, że jest jednym z faworytów do zdobycia Pucharu LM. PSG musi się pozbierać, a zwłaszcza Letizi ( nie wiem, czy dobra pisownia nazwiska bramkarza PSG - jeżeli źle, to z góry przepraszam ) musi się pozbierać, bo przynajmiej jedna bramka ( jeżeli nie wszystkie ) padła po jego ewedentnym błedzie ( ta na 1:0 ). Rothen też nie zagrał na swoim najwyższym poziomie. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re: Ja tez kocham Barcelone IP: *.chello.pl 14.09.04, 23:45 Calym sercem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Ja tez kocham Barcelone IP: *.aster.pl 15.09.04, 00:56 To gratuluję, że wygrała. Tez lubię ten klub i w ogóle zespoły hiszpańskie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master_tosieslav Chelsea lub Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:16 Moim zdaniem LM trafi za sprawą jednej lub drugiej drużyny do Londynu - nie ma innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAR70 Re: Ruszyła Liga Mistrzów IP: *.elektron.com.pl / 80.51.78.* 14.09.04, 23:51 JA TEŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meehow Re: Ruszyła Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 01:08 Szanowny Panie Redaktorze! Naprawde warto zastanawiac sie, co sie pisze. Co ma znaczyc sformulowanie: "samą defensywą (przynajmniej do pewnego stopnia) wywalczył w minionym sezonie puchar mistrzów"?? No wiec, sama czy nie? Albo: "Jeśli nie liczyć cudownego triumfu MU w 1999 roku (Bayern poległ w doliczonym czasie gry), żadna z ich drużyn nigdy nie dotarła do finału LM"! W takim razie reprezentacja Brazylii tez nigdy nie odniosla sukcesow w Mistrzostwach Swiata (jesli nie liczyc ich pieciokrotnego zwyciestwa)"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdebek Spartak!!! mołodcy!!!! IP: *.toyotauk.com 15.09.04, 01:36 poprawcie ten spartak na cska bo robicie siare kosmiczną przepraszam galaktyczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: A ja kocham drozdze IP: *.master.pl / *.master.pl 15.09.04, 07:13 Komu jeszcze padł kupon od buka na meczu Porto-CSKA? Jedyny mecz który mi nie wszedł. Porto jest jedną z najbardziej śliskich drużyn do obstawiania ale jednak liczyłem ze wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkachilles A ja kocham Ane Patrycie, a nie jakis tam chlopow IP: *.netvisao.pt 15.09.04, 11:59 co biegaja po boisku i kopia pilke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anubisek Dobry początek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 07:22 Barcelona nie zawiodła.Co do Ronaldinho i niewykorzystanego karnego mogę jedynie powiedziec-niewykorzystane sytuacje sie mszczą.Mam nadzieje że mecz z Milanem będzie wspanialym widowiskiem.Czekam z utęsknieniem.Giuly proszę! Przebieraj tak dalej nuszkami dla Barcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HunteR Re: Ruszyła Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 07:25 GAZETA z kim Porto Zremisowało? ze Spartakiem? TO tak jak napisać że Żurawski gra w Cracovi :/ PLAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkoniczynka Stawiam na... IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 08:46 Real Madryt :) Arsenal nie ma szans :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cules Re: Ruszyła Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:34 ja też ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Docent Chelsea - śmiech IP: 195.116.245.* 15.09.04, 11:25 Najbardziej mnie bawi, jak czytam gdzieś, że Abramowicz kupil "slynny angielski klub Chelsea". Ten klub stal sie slynny, bo kupil go Abramowicz, a wcześniej nie byl, bo jest dziadowski. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Chelsea - śmiech 15.09.04, 14:44 cóż, nawet Wielki Docent może być ignorantem w dziedzinie historii angielskiego futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master_tosieslav Re: Chelsea - śmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:20 Człowieku jeśli nie wiesz nic o piłce to lepiej nie pisz swoich opinii na forum. Chelsea od początku swojego istnienia była słynna, choćby dlatego że kibicują jej bogaci i możni Londynu. Panie Ignorancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisla Krakow Wisla mistrzem!!! IP: *.netvisao.pt 15.09.04, 11:56 do boju Wisla!!! Za rok to Wisla wygra to ccale Champions League!!! Wisla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Szachtar z Mariuszem Lewandowskim w centrum def... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:01 "Szachtar z Mariuszem Lewandowskim w centrum defensywy przegrał tylko 0:1!!!!" Co za sukces, nasz Mariuszek tak się sprawił, że przegrali tylko 1 golem. Prawie zremisowali, a jeszcze prawiej wygrali ten mecz. BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser komentator iwanski=porazka IP: *.his.uni.torun.pl 15.09.04, 14:31 co to za porazka, kolejny komentator ktory nie potrafi czytac gre, powiedzial ze owszem wynik jest 0-3, ale psg nie gra gorzej od chelsea, przxeciez to paranoja, chelsea caly czas byla w posiadaniu pilki, to co robili lampard i cole to mistrzostwo swiata, ale nie dla iwanskiego, widac ze banasikowski ma swojego godnego nastepce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: komentator iwanski=porazka IP: *.chello.pl 16.09.04, 09:23 ty, koles sam jestes porazka. obejrzalem sobie mecz dwa razy jako zagorzaly fan chelsea, i powiedzial to jak byl 2-0. I mial racje, zwroc uwage co mowi dzis dla Gazety sam Mourinho. Duuuurniu, nie znajacy sie na pilce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAnik BARCELONY Re: Ruszyła Liga Mistrzów IP: 80.48.68.* 15.09.04, 15:08 VIVA LA BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Addo Czy jest ktoś, kto mi powie....... IP: *.zielman.pl 15.09.04, 15:11 Tyle już słyszałem o co dopiero rozpoczętej Lidze Mistrzów, a jakoś nie mogę się dowiedzieć kto z kim będzie grał po wyjściu z grup (np. A1 z ? ; A2 z ? itd.). Więc czy jest ktoś, kto mi powie jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Czy jest ktoś, kto mi powie....... IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 15.09.04, 15:54 przechodza dwie pierwsze druzyny z kazdej grupy- pozostanie 16 druzyn - w drugiej rundzie nie bedzie podziału na grupy jak to było dotychczas- bedize mecz i rewanz -zwycięzcy tych meczów awansują do cwiercwfinałów-bedzie losowanie kto z kim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Czy jest ktoś, kto mi powie....... IP: *.his.uni.torun.pl 15.09.04, 16:40 druzyny zwycieskie zagraja z druzynami ktore awansuja z drugiego miejsca, beda 2 grupy po 8 druzyn i losowanie Odpowiedz Link Zgłoś
alfaz sdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.09.04, 15:59 I na chuj sie tym podniecacie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś