Dodaj do ulubionych

Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzów

IP: *.chello.pl 20.10.04, 00:24
Forza Milan!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: BarcaFan Barca pierwsza!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 00:29
      Barca pierwsza!!!!!!!Barca najlepsza!!!!!!!Barca cudowna!!!!!!!
    • Gość: eryk Barcelona pyknie Milan! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 01:30
      Makarony dostaną co najmniej dwiema bramkami!
      • Gość: Bodzio Re: Forza Milan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:28
        bedzie 3:2 dla Milanu
      • Gość: Indy Re: Barcelona pyknie Milan! IP: *.wmgalicja.krakow.pl 21.10.04, 17:50
        prosze o podanie zrodla tej informacji
    • Gość: Miki Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 02:22
      Barcelona gra naprawde wspaniale a warto przypomnieć że w tym sezonie wygrała
      już z Milanem! W meczu o Trofeum Joana Gaspara (miałem przyjemnośco oglądać 'na
      zywo")"blaugrana" ograli "rossonerich" 2:1 po golach Giuliego i Iniesty.
      Barcelona grała wówczas jeszcze bez Ronaldinho, Milan bez Szewczenki. Dziś w
      wielkiej formie jest głównie ten drugi, "R" jeszcze potrzebuje troche pewności
      pod bramką rywala, ale mam nadzieję że to już dziś... Stawiam na 2:1 dla Barcy!
      Znów...
      • Gość: anubisek Dzisiaj to będzie mecz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 05:40
        Barca na 1 miejscu w lidze, mogła by teraz jeszcze kulnąc Berlusconiego! Kibice
        oszaleją! Popatrzymy, popatrzymy takie mecze motywóją! Stawiam na Barce 0:3
        Pozdrawiam kibiców FcBarcelony.
        • Gość: Miki Re: Dzisiaj to będzie mecz!!! IP: *.aster.pl 20.10.04, 05:48
          Ja jestem bardzo ciekawy wyniku meczu. Ciekawy też będzie "pojedynek" trenerów
          Rijkaard ( Barcelona ) i Ancelotti ( Milan ). Kiedyś Ci dwaj święcili tryumfy
          jako piłkarze zdobywając razem Puchar Europy, a teraz po obu stronach
          "barykady". Ale chyba Rijkaard wygra tę batalię, choc za Ancelottim przemawia
          większe doświadczenie trenerskie, co nie oznacza, że Rijkaard jako trener jest
          gorszym strategiem.

Kibic Legii pozdrawia kibiców.

PS.: Kolego Miki, chyba masz podobny nick do mojego ( ba, identyczny ). Bo
          poprzedniego posta podpisanego Miki nie ja pisałem. Może nazwij się jakoś Miki1
          albo coś w tym rodzaju. Zresztą, to jest detal, ale pomyśl o tym. Chyba że to
          podszywacz.
      • Gość: turtel Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.neting.com.pl 20.10.04, 09:42
        To fajnie, że byłes na meczu, powinienes więc wiedzieć, ze trofeum nazywa się
        Puchar Joana GAMPERA, od załozyciela i pierwszego prezesa klubu z Katalonii.
        Gaspart to poprzednik Laporty i raczej niczym specjalnym sie dla klubu nie
        wykazał...
        Visca el Barca!
        Będzie trudno, bo kadra się nam sypie, ale licze na 3:1 dla Blaugrany!
    • Gość: Horche Kto dziś wygra - wygra całą Ligę Mistrzów IP: *.zachem.com.pl 20.10.04, 07:33
      Kto dziś wygra powinien wygrać całą Ligę Mistrzów. Dwa wspaniałe kluby, tabuny
      świetnych graczy, brak nadętych błaznów charakteryzujących Real Madryt
      oraz "mody" na rosyjskie miliony Chelsea. Z przyjemnością pogratuluję
      zwycięzcy!
    • Gość: z BARCA!!GOAL!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 07:56
      BARCA MUSI WYGRAC BARCA WYGRA!! LARSSON!! LARSSON!! LARSSON
      GOOOLL...........!!!!!!!!
      MILAN NA KOLANA
    • Gość: lea Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 08:49
      Sosteniamo la squadra piu forte
      che il mondo ha visto mai
      magico Milan vinci per noi!!!
    • Gość: Bzz Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: 150.254.66.* 20.10.04, 09:03
      Barcelona jest najlepsza, była najlepsza i będzie najlepsza!
    • Gość: fan Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.mi.gov.pl 20.10.04, 09:28
      MILAN - BARCA 0-3 ... Barca Rules
    • Gość: Not o której godzinie jest transmisja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 09:44
      telewizyjna, może ktoś wie? pozdr
      • Gość: Not Re: o której godzinie jest transmisja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 16:57
        dziekuję wszystkim, byliście bardzo uprzejmi
        • Gość: Adamski Re: o której godzinie jest transmisja IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 20.10.04, 17:33
          20.45 TVE1 :))
          • Gość: Not jeszcze raz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 17:55
            pięknie dziękuję (hm, czyli polska telewizja tego nie pokazuje...?)
    • tasta Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó 20.10.04, 10:14
      (...)pragną uczynić z Milanu trzecią w futbolu - po Realu i Manchesteru -
      globalną markę(...)
      po Manchesteru - no niezle redakcja sie spisuje!
    • Gość: Życzliwy Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 10:18
      Redaktorze Stec - "... futbolem hiszpańskim (uchodzącym za atrakcyjny) i
      włoskim (uchodzącym za nieoglądalny)..."

Chyba nie nadający się do oglądania???????!!!!!?????!!!!

Bardzo ładny przymiotnik Panie redaktorze - szkoda że źródłosłów inny niż
      kontekst wypowiedzi. Ale jakoś mnie to nie dziwi. Ostatnio pisuje Pan starszne
      bzdury.
    • Gość: DB Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:32
      Milan nie da rady Barca pojedzie ich ze 3:0. Nie pomoze nawet Kaka czy
      Szewczenko. Włosi może i mają najleprzą obronę na świecie ale wymieknie przed
      Barcą. Elo dla wszyskich kibicujących Barcelonie
    • Gość: GONDI_NORWEG Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.aetat.no / 139.117.31.* 20.10.04, 12:24
      Gibala a ja tego nie zobacze..
    • Gość: real fan cos dla fanow realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:14
      www.allegro.pl/show_item.php?item=33081624
    • brasilka2 Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó 20.10.04, 15:12
      Wygra Barca, a Deco strzeli co najmniej 1 bramkę. Amen.
    • niepokorny75 Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó 20.10.04, 16:40
      to jest kupa i tyle pa
    • Gość: pree_vampire Tylko MILAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:01
      Wygra Milan, co jest oczywiste dla każdego kto ma choć szczątkowe pojęcie o tym
      czym jest San Siro Giuseppe Meazza i grający na nim piłkarze AC Milan (o
      Interze nie wspominam). Nie wiem ile i nie wiem czy do zera, ale wygra 4
      sure :)))
    • Gość: cwir FORZA MILAN!! IP: *.neskom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:41
      DAWAJ ANDRIEJ DAWAJ!!
    • Gość: A Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:24
      Ach cóż to będzie za mecz! Szykuje się, jakby to powiedział najlepszy
      komentator TVP "superspektakl" :)

www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: dominges Re: Milan gra dzisiaj z Barceloną w Lidze Mistrzó IP: *.net.autocom.pl 20.10.04, 18:52
      Forca Barca!! :p
    • Gość: Zawodny Barca Barca Barca gol!!!!!! IP: *.crowley.pl 20.10.04, 20:25
      Barca wygrajcie to prosze was postawilem na Was dzis!!!
      • saurapl Forza MILAN! 20.10.04, 21:00
        stawiam 2:1 dla Milanu zreszta rezultat bramkowy nie jest ważny-byle Milan
        wygrał;-).Życzę wszystkim dużo emocji!
        • acm53 Re: Forza MILAN! 20.10.04, 23:00
          Brawo Milan! Wspaniale zagrali w obronie, chociaz Barca przegrala glownie w
          drugiej linii. Tak czy siak Milan nie dal pograc nikomu w Barcy, a mecz nie
          stracil przez to na widowiskowosci. Atakowali mimo prowadzenia. Ancelotti
          konsekwentnie ustawia grę Milanu w ten sam sposób, może nie efektowny, ale jak
          na Włochów w miarę ładny i efektywny.
    • Gość: nordynek kończ Szpak, wstydu oszczędź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:38
      Zgłębianie tajników kabały, odcyfrowywanie egipskich hieroglifów, zagadka
      istnienia Atlantydy są niczym w porównaniu ze szlachetnie prostym pytaniem: kto
      do cholery chciał powrotu Szpakowskiego? Wpisywać się natychmiast, kajać się i
      przepraszać, ale już!
      • Gość: gigi Jaki jest wynik? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 23:08
        Mecz jeszcze trwa?
      • Gość: Fan Szpakowskiego Re: kończ Szpak, wstydu oszczędź IP: *.aster.pl 22.10.04, 18:23
        Ja chciałem i nie mam zamiaru za to nikogo przepraszać. A zwłaszcza takich
        ...... jak TY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka