Gość: Kuba IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.10.04, 00:08 Pierwsza liga dla Widzewa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robotnicze towarzy i znowu 0-6 z Legia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:52 buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiness Legia "Legła" Warszawa IP: *.toya.net.pl 21.10.04, 01:45 Lepsze 0:6 kiedy rozsprzedano nam całą drużynę a prezes sam spuścił Widzew do drugiej ligii, niż 2:3 na własnym stadionie tracąc 3 bramki w 5 minut;)))) Pamiętasz chłopczyku...?Czy sikałeś jeszcze w majtki..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-j Aniołku leszka millera IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 04:06 A pamiętasz jak przy stanie 2:2 sędzia nie uznał Legii prawidłowo zdobytego gola? Pewnie ci koledzy nie opowiadali, Obejrzyj sobie kasetę VHS. PS. Fajną mieliście flagę - gratulacje dla ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedol Re: Aniołku leszka millera IP: *.crowley.pl 21.10.04, 09:57 Ze spalonego mój niedrogi kolego. Sam fakt, że o tym pamiętasz, świadczy, że do dziś wzdryga cię na samą myśl o tej spektakularnej wtopie. I oto w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wdowczyk: rozmawiałem z Legią, zostaję w Kiel IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.10.04, 02:45 Tragedia zostaje niestety w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinial Re: Wdowczyk: rozmawiałem z Legią, zostaję w Kiel IP: *.poczta.lublin.pl 21.10.04, 07:23 TY aaa /ANONIMOWY ALKOHOLIKU ANALFABETO /PEWNIE JESTEŚ Z OSTROWCA I ŻAL CI DUPE ŚCISKA ZE PAN DARIUSZ WDOWCZYK JEST W KIELCACH I KORONA JEST LEPSZA OD WASZEJ KUPIONEJ DRUŻYNY PRZEBIERAŃCÓW NACZELE Z TOBĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Wdowczyk: rozmawiałem z Legią, zostaję w Kiel IP: *.crowley.pl 21.10.04, 09:56 Wyłącz se capsa cabanie. Sam jesteś analfabetą. I dla wyjaśnienia - ja nie jestem z Ostrowca tylko z Kielc (a trochę z Warszawy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinial Re: Wdowczyk: rozmawiałem z Legią, zostaję w Kiel IP: *.poczta.lublin.pl 21.10.04, 07:32 Dzięki Dareczku - prawdziwego mężczyzne poznaje się nie jak zaczyna lecz jak kończy życzę Panu Spełnienia Marzeń i oczywiście awansu razem z Koronką do ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Wdowczyk: rozmawiałem z Legią, zostaję w Kiel IP: *.g.pppool.de 21.10.04, 11:09 Bez urazy ale "Dareczkowi" jeszcze duzo brakuje do naszego Wojtka Stawowego ! Cracovia zyczy Koronie awnsu do 1 ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keraj Obiecał 1 lige w Kielcach i dotrzyma słowa IP: 82.160.68.* 21.10.04, 13:57 Pokazał, ze kasa to nie wszystko Miesięczne zarobki trenerów piłkarskich 100.000 zł Henryk Kasperczak - Wisła Kraków 80.000 zł Jozef Chovanec - Legia Warszawa 70.000 zł Dusan Radolsky - Groclin Grodzisk 40.000 zł Dariusz Wdowczyk - Kolporter Kielce 36.000 zł Paweł Janas - reprezentacja PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krach3 Re: Obiecał 1 lige w Kielcach i dotrzyma słowa IP: *.acn.waw.pl 21.10.04, 15:13 Mozesz podac zrodlo swoich informacji? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keraj Re: Obiecał 1 lige w Kielcach i dotrzyma słowa IP: 82.160.68.* 21.10.04, 17:39 (Gazeta Wrocławska) ;) dotyczy kasy oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not Re: Wdowczyk: rozmawiałem z Legią, zostaję w Kiel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 14:14 niezły tytuł, duzo się można dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrawdziwyKibic Re: Wdowczyk: rozmawiałem z Legią, zostaję w Kiel IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 16:40 Dobrze sie stało,że Wdowczyk nie odszedł do Legii, jeżeli jej własciciele myslą realnie o zawojowaniu Europy od takich słabych trenerów niech trzymają się zdala.Co zrobił Wdowczyk wczasie swojego pobytu w Kielcach, spowodował,że do Korony przystała nazwa korupter, nie ma wogóle pomysłu na druzyne, ciągłe rotacje w składzie niczego dobrego nie powoduja, a Wdowczyk zachowuje sie niczym Stalin, jeżeli drużyna gra słabo w przerwie między rozgrywkami dokanywane są transfery, a starzy piłkarze muszą odejsc. Ciekawe co Wdowczyk wymysli w przewie zimowej kogo sprowadzi kogo wyrzuci, a za wszystko zapłacimy my(poprzez horendalnie wysokie ceny biletów biorąc pod uwage gre i infrastrukture) i naiwny Klicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Pytanie do kinial IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.10.04, 17:01 Robisz wdowczykowi lache z polykiem czy bez ty zalosny i beznadziejny dupowlazie. Odpowiedz Link Zgłoś