Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roemer Re: UEFA zapowiada zaostrzenie walki z rasizmem IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 26.11.04, 18:57 Pana głos rzeczywiście wkomponowuje się w artykuł poświęcony patologiom w sporcie. Winszuję inteligencji i poczucia taktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jebac zydow zyd twoj wrog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:08 Jesli ktos jest czarny to kuzwa jak mu powiem czarnuch to mowie prawde. Uefa niech sobie walczy ale im bardziej beda walczyc tym bardziej problem se nasili. Tak jak rozdmuchiwanie takich spraw i pokazywanie ich w kazdym wydaniu wiadomosci. Zosawic czarnych w spokoju JUDE Raus !! ZYd twoj wrog, zabic zyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: zyd twoj wrog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:15 jebac ciebie debilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygłupol Re: zyd twoj wrog IP: *.mexico.one.pl 26.11.04, 20:41 Tak sie wyraża dziecko wielu ojców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klucznik lubisz "je.. Żydów" pedałku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:05 To może zerżniesz też mnie? Co ty na to malutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry [...] IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 26.11.04, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: UEFA zapowiada zaostrzenie walki z rasizmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:05 A ja myślałem ,że priorytetem UEFA jest działanie na rzecz rozwoju piłki nożnej. No cóż , myliłem się. Pozdrawiam TK (białas). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spanian hyhy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 21:03 no to ladny ch.., nie to zebym lubil asfaltow ale troche kultry ;) , mozna ich nie lubic ale przynajmniej tolerowac hihi ARRIBA ESPANA Odpowiedz Link Zgłoś