Gość: rebraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:27 No nie, zamiast gonic chelsea oni traca punkty z jakims fulham, bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cristos Premier League: remis Manchesteru IP: 193.170.62.* 13.12.04, 23:35 No coz. Fani ManU musza wykazac sie w tym sezonie nie lada cierpliwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG ech no jak oni grają... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 14.12.04, 00:20 ...taki świetny skład, atak marzeń, super skrzydłowi, świetna obrona (no Silvestre może nie - nie lubie go jakos...) tylko defensywnego pomocnika na poziomie (Keane'a czas już się skończył, było super Roy ale pora na emeryturkę juz!) i bramkarza brak... no ale tak tracić punkty?? w Lidze Mistrzów dać się Lyonowi wyprzedzić? ech mam nadzieję że wiosna będzie nasza :D :D :D tylko Gerarda by mogli ściągnąć i Dudka i byłoby pięknie :D a może to już pora na nowego trenera? PS. ciekawe jak by MU teraz grał jakby Ronaldihno nie zmienił zdania i jednak został Diabłem... ech Ronaldinho, Ruud, Rooney, Ronaldo i Ryan to by było 5xR i 5xgool w każdym meczu :D masakra... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boris - ChelseaFC Re: Premier League: remis Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:45 proponuje cos zrobic z cristiano ronaldo. moze i talent to on ma ale takie popisy techniczne to niech sobie podaruje bo poza tym ze ladnie wygladaja to niczego dobrego nie wnosza...niech chlopak bierze przyklad z Ronaldinho ktory widzi wszystko i wie w ktorym mmencie rozstac sie z pilka:-)nie mowiac juz o Robbenie - chyba nie musze nic dodawac:))) niech sie wreszcie sir alex ocknie bo jak chce jeszcze Chelsea dogonic to dzieciaki musi zostawic tam gdzie ich miejsce, czyli w piaskownicy:-))) CHELSEA RULEZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARSENAL SUCKS!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelsea Re: IP: *.aster.pl 14.12.04, 20:36 Gość portalu: Boris - ChelseaFC napisał(a): > CHELSEA RULEZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARSENAL SUCKS!!!!!!!!!!! Święta racja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucke Re: Premier League: remis Manchesteru IP: 62.233.169.* 14.12.04, 11:09 a mialo byc tak pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Premier League: remis Manchesteru 14.12.04, 11:59 Postawiłem na tych pociotków i jak Papa strzelił, szlag mnie trafił Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Premier League: remis Manchesteru 14.12.04, 12:07 Nie oglądałem całego meczu, tylko samą końcówkę. Tak więc załapałem się na bramkę Senegalczyka Papa Bouba Diopa i faktycznie był to gol rzadkiej urody – niesamowicie piłkę podkręcił. Wiem, wiem, przy pamiętnej bramce Carlosa w meczu Francja – Brazylia to nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Premier League: remis Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:12 prawda jest przygnębiająca dlafanów MU chłopaki się lekko zestarzeli i zamiast dream teamu jest zespół dobry a to daleko daleko od zespołu wybitnego takiego jakim byli lat temu kilka. Chelsa wreszcie zrobiła pożytek z kasy Romana (nie mylić z naszym pięknym Romkiem G. z LPR) i zbudowała drużynę pod wodzą Jose M taką na jaką zasługuje Londyn. Arsenal niby zespół klasa ale jak co do czego przyjdzie i staną vis-a-vis jakiegoś Milanu czy Juve to się Henry bidak nabiega a efekta taki jak zwykle czyli trójka w plecy. Chelsa wygra w Angli i bardzo prawdopodobne że także w LM. Odpowiedz Link Zgłoś
lil_makaveli MU NA PAPIERZE MA BARDZO SILNY SKŁAD... 14.12.04, 13:29 Problem polega na tym, że Chelsea ma skład równie silny (szczególnie na pozycjach w defensywie - bramkarz, obrona, def. pom), a Arsenal naściągał sporo młodych piłkarzy, którzy już stanowią o sile drużyny. Manchester traci za dużo punktów i ze zdobyciem mistrzostwa będą problemy (osobiście wątpię w to!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser wielka szkoda, tak samo jak z portsmouth i blackbu IP: *.his.uni.torun.pl 14.12.04, 15:37 przeciez mogli wygrac ten mecz juz w pierwszej polowie 4-0, a tak remis, tak samo z portsmouth, 18 okazji, duzo setek i przegrali 2-0, a z blackburn? ataki i okazje non stop, uratowali remis w 94 min, a to wlasnie boli, takie wane punkty, problem jest tez ronaldo, super pilkarz, ale obecnie bez formy, i kibice go wyprowadzili wczoraj z rownowagi, ronaldo powinien bardziej myslec o druzynie, wg mnie powinien odpoczac po okresie swiatecznym, przerwa przyda mu sie, i postawa silvserte, tragiczna, ile rqazy byl przy pilce byl niewesolo, i do tego brak rvn, gdyby on by miual hat tricka, a on nie przyznal sie ze ma kontuzje i teraz nie wiadomo kiedy wroci, sdzkoda, wielka szkoda, te 2 punkty wczorajsze strasznie bola Odpowiedz Link Zgłoś