Gość: Big CO IP: *.chello.pl 12.02.05, 13:09 ihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rotlmao czy ktoś napisał że grają na lodzie? (dosłownie) IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 12.02.05, 13:15 jeden Białorusinin wyglebił się na lodzie podczas wykonywania wolnego... nasi wzięli ich z zaskoczenia, ruskie myśleli że bedzie podgrzewana murawa jak w Grodzisku (w cywilizowanym świecie to przeciez standard) a tu taka niespodziewanka :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mhm Re: czy ktoś napisał że grają na lodzie? (dosłown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:25 A jeszcze niedawno jakis klijent pisal ze nie trzeba grac na podgrzewanej murawie bo juz sa temperatury w plusie:)HAHAHA:) Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 TERAZ WIDAĆ ŻE LINIA JANASA SIĘ SPRAWDZA! BRAWO! 12.02.05, 16:13 JESTEŚMY NAJLEPSI! DO PIACHU Z OPONENTAMI! I NIEPRAWDA ZE WYGRALISMY Z REZERWAMI, BO TO PLOTKI! TO MOWIŁEM JA, hegemon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: czy ktoś napisał że grają na lodzie? (dosłown IP: 193.170.62.* 12.02.05, 13:26 Bo jak umiejetnosci nie ma to trzeba...sposobem :) Forza Polska! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: czy ktoś napisał że grają na lodzie? (dosłown IP: 193.170.62.* 12.02.05, 13:29 Nastepnym razem wysla zamiast pilkarzy hokeistow i tez nam dokopia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa17 Re: wygrywają z rezerwą U21 :))) IP: 212.33.66.* 12.02.05, 13:41 He-he-he wygrywają z rezerwą U-21, ...wielka sztuka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dusioluni Re: Liga Polska prowadzi z Białorusią 3:0 12.02.05, 13:23 szkoda, że nie pokazują tego w tv, pewnie się wstydzą... po ostatnim :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezbez Re: Liga Polska prowadzi z Białorusią 3:0 IP: *.aster.pl 12.02.05, 13:25 ahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azirafal Re: 4:0 giza IP: 195.94.198.* 12.02.05, 13:29 Jest gdzis jakas relacja online? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Skład naprawdę ciekawy 12.02.05, 14:36 Część już teraz by mogła zmienić podtatusiałych miśków z pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Liga Polska prowadzi z Białorusią 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:42 czy Murawski to ten Murawski co kiedys gral w Legii a teraz po roznych ligach sie szlaja? Bo jesli tak, to nazywanie tej druzyny Liga Polska jest troche na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matus Re: Liga Polska prowadzi z Białorusią 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:05 nie to nie ten. ten to rafal murawski, gra w amice a wczesniej gral w arce gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywislak pilkarz craxy wali bramki dla kadry!!!!!wreszcie IP: 62.111.139.* 12.02.05, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklad sklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:09 No i bardzo dobrze. Widac kto umie grac w pilke.. na azerbejdzan i polnocna irlandie sklad Dudek - Baszczynski, Glowacki, Bak, Michal Zewlakow - Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak, Krzynowek - Zurawski, Frankowski. Na lawce Boruc, Hajto, Rzasa, Gorawski, Kosowski, Mila, Kaluzny, Marcin Zewlakow, Wlodarczyk, moze Rasiak i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Niewielu mamy porządnych kopaczy, ale... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 12.02.05, 17:21 "Rezerwy" reprezentacji nie po raz pierwszy udowadniają dużą ambicję i nie mniejsze umiejętności (czyli prawie żadne :P) od naszych "asów atutowych"(rotfl) -pamiętacie mecz USA - rezerwowa Polska? Kiklu chłopaków z ambicją przydałoby się "wrzucić" do podstawowego składu - choćby dla próby, z Irlandią Płn i Azerami dużo zawalić nie będą chyba w stanie :) Przede wszystkim waleczny, dobry technicznie i obdarzony mocnym strzałem Sobolewski za Kałużnego! A jego zmiennikiem powinien być Radomski - przynajmniej biega i walczy o co ciężko w naszej drużynie... Jako rozgrywający niestety pozostaje nam Szymkowiak - mam jednak nadzieję, że zarówno jemu jak i Mili gra za granicą pomoże "stwardnieć" i wyeliminować błędy (utrzymywać się przy piłce to nie znaczy biegać z piłką!) bo inaczej w srodku na zawsze będziemy mieli czarną dziurę... Chyba, że Giza lub Goliński poczynią duże postępy, czego im bardzo gorąco życzę! Skrzydłowych i napastników mamy bardzo dobrych - możnaby tu dodać tylko Smolarka i wyrzucić Rasiaka (choć zaczął biegać i walczyć, ale niestety drewno ma we krwi, do pustej bramki nie umie nawet... Czy on w ogóle strzelił dla repry bramkę? Ja nie pamiętam...) - w jego miejsce dałbym znowu szansę Saganowskiemu o ile tylko będzie w takiej formie jak pod koniec jesieni... No i solidny Marcin Żewłakow były dobrym zmiennikiem... W obronie jest spory kłopot nie od dziś i to nie tylko z bocznymi ale z całą linią - i eksperymenty w stylu Żurawia tu nic nie pomogą - a najgorsze, że młodych zmienników nie widać (młodzieżówka przegrała 1:6...) Na prawym zdecydowanie Baszczyński - waleczny i przydatny w ataku, na lewe chyba mógłby wrócić Żewłakow - oby tylko biegał z sensem :) Na miejscu trenera w jednym z meczów sprawdzil bym jednak wariant ultraofensywny - na lewej obronie Krzynówek, w pomocy Kosowki - i obaj w ciągłym ataku :) Krzynówek grał kiedyś na obronie w GKSie Bełchatów, myślę, że by się nadawał a i tak przy ataku jeden boczny musi iść do przodu i zamienić się w skrzydłowego - a obrony i tak nie mamy to po co ma się plątać Rząsa tam :) Myślę, że na mecze u siebie, gdzie będziemy musieli atakować, to dobre rozwiazanie... Na środku Głowacki (tylko nie taki jak w meczu z Anglikami :)) i doświaczeni Bąk lub Hajto - a już niedługo mam nadzieję Rzeźniczak... Mam też nadzieję, że pod okiem Jacka Zielińskiego dobrze będą grać zawodnicy Legii, bo kilku z nich być może przydałoby sie reprezentacji - oprócz Boruca Saganowski, Surma, Smoliński czy Jarzębowski - albo na lewą obronę Kiełbowicz... Tak czy siak trener nie ma za dużego pola manewru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacpper A dlaczego nie grali z Bialorusia U-16 ? IP: *.nwrk.east.verizon.net 12.02.05, 17:18 Zenada, moze wtedy bylo by 6:0? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia Wygrali z dziecmi sie sie ciesza hue hue hue hue IP: *.qld.bigpond.net.au 13.02.05, 11:16 Polaczki z kazdej nedzy robia sukces hue hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
lk-b-04 Listkiewicz to palant 13.02.05, 19:48 bo tylko palant a nie prezes polskiej kopanej moze tak mówić Prezes PZPN Michał Listkiewicz był innego zdania. - Sędziowałem dziesiątki meczów, które odbywały się na gorszych boiskach. Grać trzeba w każdych warunkach, piłkarze nie mają na co narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ##PO*## PZPN nas sprzedaje !!! IP: *.magma-net.pl 14.02.05, 10:36 Dla wszystkich miłośników piłki noznej mam złą nowinę. Dostałem wiadomośc z pierwszej ręki (od jednego z warszawskich bookmacherów) że Polska niestety nie wyjdzie z grupy eliminacyjnej do mistrzostw świata, gdyż pan listkiewicz i jego koledzy już nas sprzedali. Co lepsze doszły mnie informacje, żeci sami panowie od dłuższego czasu mataczą wynikami polskiej ligii i nie tylko robiąc na tym bardz duże sumy pieniędzy. Ciekawi mnie ilu piłkaży bierze w tym udział, bo jakos dziwne jest że np. selekcjonerzy sie zmieniaja a kadra praktycznie ta sama. Czyzby nie było lepszych?? NIE !!! Poprostu nikt nie chce sie dac oderwać od takiego dobrego koryta. Ależ nasz kraj jest piekny w sporcie, rządzie samew kur...... i złodzieje. A my na to patrzymy i nic. PS. Dla zainteresowanych, którzy pewnie zaraz bedą podwarzać moje słowa (durni naiwniacy) moge powiedziec, ze sam parę razy obstawiałem na ustawione mecze I ligii , bo czemu tylko inni maja z tego kozystać.Pozdrawiam kibicow ślepo wierzących w sportową rywalizację. Odpowiedz Link Zgłoś