Gość: mk IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:17 skandal!!!!! trenrrzy powinni byc kneblowani na czas meczu!!ale tylko trenerzy druzyn grajacych przeciwko czelsi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.ztpnet.pl 24.02.05, 10:30 O co chodzi w tym zdaniu Panie redaktorze ? "Rijkaard zaprzeczył również, że sędzia wchodził do meczu do szatni Barcelony" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopspacz Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.sebastiana.ceti.pl 24.02.05, 11:04 Didiera Drogba powinien dostać "czerwonkę" za atak na bramkarza więc ten gburowaty "Murinio" po prostu nie wygadywałby głupot. Jemu z resztą chyba wszystko przeszkadza o czym dobitnie mówił w studiu telewizyjnym Michał "Jak-ja-dzisiaj-fajnie-wyglądam"Pol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Murinio to bufon IP: 195.243.11.* 24.02.05, 11:20 Trener najdroższej drużyny przegina. Coraz mniej zjadliwy robi się ten gość. A w Porto, gdy się Chelsea podłożyła też sędziowie przeszkadzali, Panie "Murinio" ????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:41 Jest fachowcem, ma poczucie wartości, osiąga sukcesy. Dlaczego o ludziach sukcesu mówi się w Polsce w negatywnym tonie? Zamiast krytykować, powinniśmy brać z nich przykład. Zaraz pewnie pojawią się tacy, co powiedzą, "no tak jak Abramowicz kupuje kogo tylko sobie Mourinho zażyczy?". No, ale popatrzmy na Real Madryt. Tam są niby lepsi piłkarze, a jak grają obecnie, każdy widzi. Ja w każdym razie podziwiam Mourinho niezależnie czy się to komuś podoba czy też nie. Tak jak Bońka. Też człowiek sukcesu, a uważany jest za bufona. Oby Polska miała więcej takich Bońków. Pozdrawiam (także tych co zaczną mi zaraz "wrzucać") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO Re: A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.um.poznan.pl 24.02.05, 12:24 To że jest dobrym trenerem to nie oznacza że zjadł wszystkie rozumy, a tak sie właśnie zachowuje. Słuchałem jego wypowiedzi przed meczowych i zgodze się z kolegą, to prawdziwy Bufon. Pewny siebie, do tego stopnia że wydaje mu sie ze jest alfa i omegą. Mam nadzieję ze Drużyna z katalonii utrze mu troche nosa, eliminując jego drużynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:02 Jest człowiekiem sukcesu, ale powinien umieć się zachować, i bardziej kontrolować swoje emocje. A co do meczu to dobrze że Barca wygrała i awansuje dalej. Widziałeś statystykę strzałów na bramkę? 34-2, celnych 18-0. Wystarczy że Włosi tak grają, Anglicy mogą grać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Re: A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:23 To że udaje bufona to wcale nie oznacza, że jest bufonem. Przecież to tylko gra i jego poza, którą przyjął dla celów marketingowych. Myślę, że Chelsea zdemoluje Barcę w rewanżu, czego im serdecznie życzę. Co do statystyk, dzisiaj raczej nie odnosi się sukcesów za piękno, ale za skuteczność. Ronaldinho i Eto pajacują i, mimo, że uważam, że są wybitnymi piłkarzami, to denerwuje mnie ich aktorska gestykulacja. Przerost formy nad treścią. Jestem poza tym kibicem Realu i będę miał dylemat, gdy w jakiejś z następnych rund Chelsea spotka sie z Realem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filo Trzeba umiec przegrywac IP: 62.80.65.* 24.02.05, 15:36 Przyznam ze Mourinho coraz bardziej rozczarowuje. Miec taka druzyne i takie mozliwosci a grac tak piekielnie nudna i bezbarwna, wrecz irytujaca pilke ??? Nawet zwykly laik bylby wczoraj zdegustowany ogladajac mur(inh)owanie... Mam nadzieje ze w rewanzu Maxi i ska dobija aroganta i pokaza mu miejsce w szeregu... przyda mu sie zimny prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: A ja go nie lubię, bo to człowiek porażki IP: *.compnet.com.pl 24.02.05, 16:41 Oby nie Bońków selekcjonerów. Kolega Bońka Platini, dał sobie spokój z trenerką , bo się nie sprawdził.Zibi pomimo fatalnych rezultatów we Włoszech, musiał za wszelką cenę spróbować trenerki z reprezentacją. Listek wpuścił go w maliny, ale to Boniek podjął decyzję. Niepotrzebnie psuł swój lekko już nadszarpnięty autorytet. "Człowiek sukcesu"... śmiać sie czy płakać? Niech każdy robi to, na czym się zna. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Mourinho=Boniek=nieco pewny siebie=sukces IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:34 Tak, Boniek jest człowiekiem sukcesu. Który z polskich piłkarzy doszedł do połowy tego co Zibi? Owszem jako selekcjoner się nie sprawdził. Nie popełnia błędów ten kto nic nie robi. A ja bym życzył naszej piłce wielu Bońków. I to zarówno Bońków piłkarzy, jak i Bońków menadżerów zaangażowanych w polską piłkę. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: Mourinho=Boniek=nieco pewny siebie=sukces IP: *.compnet.com.pl 24.02.05, 22:21 Widocznie sie nie rozumiemy, choc chyba jestesmy fanami tego samego klubu. Nikt tyle nie osiągnął jako piłkarz co Boniek. Przecież tego nie neguję. Boniek nie sprawdził się jako trener i w moim odczuciu (nie tylko moim) nie miał prawa sięgać po reprezentację. Jako selekcjoner też się nie sprawdził, co można było z góry przewidzieć . Sprawy Bońka - menadżera mnie nie interesują więc nie będę się wypowiadał się w tym temacie, chociaż czytałem artykuły bardzo krytyczne wobec jego zaangażowania w handel prawami do transmisji sportowych. Głowny wątek dotyczy trenera Mourinho więc może 2 zdania na ten temat. Bardzo go cenię jako fachowca, ale chyba traci dobry styl. Być może odczuwa zbyt wielką presję i nie może sobie z tym poradzić. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka footballu Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.05, 11:36 Obie drużyny bardzo lubie, i nie bardzo wiedziałam wczoraj za kogo kciuki trzymać; podziwiam obu trenerów, zarówno Barcy jak i Chelsea; Murinho jest świetnym trenerem, zna sie na swoim fachu jak nikt inny w tej branży i poświęca temu sporo czasu; każdy mecz, który ma rozegrać jego drużyna analizuje wnikliwe: poxcząwszy od składu przeciwnej drużyny i ich rozstawieniu a skończywzy na rozegraniu każdej możliwej sytuacji; jego celem jest Puchar Ligi Mistrzów po tym jak jego piłkarze się gorzej spisali w ostatnim meczu ligowym i odpadli z rozgrywek o Puchar Anglii; wie czego chce i dąży do tego bez względu na konsekwencje -bardzo go za to podziwiam, choć uważam że troszeczke przesadził na konferencjach pracowych w Barcelonie; a zarazem cieszy mnie zwycięstwo BARCELONY - chciaż wolałabym, aby obie te drużyny doszły do finału ligi mistrzów, co już jest niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:53 Mourinhio to wielki trener, ale ciutke przesadza. Troche pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta Jose M. ty głupi bufonie!!!! IP: *.f / *.pl 24.02.05, 12:25 przegrywać kiepie też trzeba umieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Jose M. ty głupi bufonie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:28 a kim chamie jestes zeby go oceniac, co osiagnales w porownaniu do Murinho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowieku :S Re: Jose M. ty głupi bufonie!!!! IP: *.resetnet.pl 24.02.05, 16:12 on nic zlego nie powiedzial, tylko ogolnie znana prawde, ze z porazka trzeba sie umiec pogodzic a nie szukac winnych w spisku rzadu usa, nalocie obcych czy czarnym kocie :S mourinho jest po prostu prostakiem, ktory moze i duzo osiagnal, ale jako czlowiek jest dnem. przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta do Jogi IP: *.f / *.pl 24.02.05, 17:03 jeśli chodzi o ośiągniągnięcia sportowe to oczywiście nie mam sie co równać z tym panem ale znowu on nie ma sie co równać jeśli chodzi o szacunek dla innych osób...i o wychowanie.. do Ciebie też szanuje ale chyba bardziej jest mi Ciebie żal jak czytam twoje słowa.... pozdrawiam nie bufonów hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iup Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: 195.245.217.* 24.02.05, 12:31 Zachowuje się jak zwykły cham! Może sobie być dobrym, nawet bardzo dobrym trenerem i chwała mu za to, ale jest też gnojkiem niewychowanym. Aroganckie i niegrzeczne zachowanie, brak umiejętności rozładowania atmoswery i brak poczzucia chumoru (w wywiadach jest drętwy jak koci ogon), świadczy również o tym, że facio jest niestety mało inteligentny. Krótko mówiąc, burak niemyty. Ch. mu w d. i kamieni kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycman Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.koma.com.pl / *.koma.com.pl 24.02.05, 12:36 po pierwsze - nie obrażajcie bramkarza Juve, on nie ma nic wspólnego z Jose M. po drugie - może on po prostu kiepsko mówi po angielsku i zazdrości tym, co sobie mogą pogadać w przerwie meczu? po trzecie - on się zachowuje jakby miał się popłakać bo jego chłopcy przegrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry-barcelonafan Mourinho na Madagaskar IP: *.chello.pl 24.02.05, 12:37 to bufon, koles ktory stworzyl za straszne pieniadze drewniana druzyne ktora wybija na auty i raz na mecz daleko kopie i jakis szybki kurdupel (duff, robben) do niej do biega i czasem strzela cos z takiej "pięknej" akcji. Ile chelsea oddała strzałów na bramkę BARCY 0 (zero) Mourinho za to co skonstruował powinien zostac skazany na wieczne ogladanie KLATWY DOLINY WĘZY w kinie Moskwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Mourinho na Madagaskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:05 świetny film, kino też niczego sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arjen Re: IP: *.aster.pl 24.02.05, 14:59 Gość portalu: barry-barcelonafan napisał(a): > jakis szybki kurdupel (duff, robben) do niej do biega O przepraszam, Robben owszem jest szybki, ale kurduplem nie jest - 1.86 m! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.02.05, 12:41 Ojej! Generalissimus znów się obraził. I nawet konferencji prasowej swą znamienitą osobą nie zaszczycił. Zachowuje się jak zwykle bardzo profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mourinho to ... Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.resetnet.pl 24.02.05, 16:08 lepiej sie zastanow co piszesz i pomysl jakim..delikatnie mowiac , niewychowanym czlowiekiem jest mourinho. to jemu powinno sie buzie zakneblowac, a najlepiej pozbawic jezyka zeby nie bluznil na prawo i lewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan84 Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.kul.stalwol.pl / 213.76.133.* 24.02.05, 17:00 ale jetstes idiota i to maxymalnym. Odpowiedz Link Zgłoś