Dodaj do ulubionych

Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea

IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:17
skandal!!!!! trenrrzy powinni byc kneblowani na czas meczu!!ale tylko
trenerzy druzyn grajacych przeciwko czelsi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.ztpnet.pl 24.02.05, 10:30
      O co chodzi w tym zdaniu Panie redaktorze ?
      "Rijkaard zaprzeczył również, że sędzia wchodził do meczu do szatni
      Barcelony" ???
    • Gość: Szopspacz Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.sebastiana.ceti.pl 24.02.05, 11:04
      Didiera Drogba powinien dostać "czerwonkę" za atak na bramkarza więc ten
      gburowaty "Murinio" po prostu nie wygadywałby głupot. Jemu z resztą chyba
      wszystko przeszkadza o czym dobitnie mówił w studiu telewizyjnym Michał
      "Jak-ja-dzisiaj-fajnie-wyglądam"Pol.
    • Gość: piter Murinio to bufon IP: 195.243.11.* 24.02.05, 11:20
      Trener najdroższej drużyny przegina. Coraz mniej zjadliwy robi się ten gość.
      A w Porto, gdy się Chelsea podłożyła też sędziowie przeszkadzali,
      Panie "Murinio" ????!!!!!!
      • Gość: Piotre A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:41
        Jest fachowcem, ma poczucie wartości, osiąga sukcesy. Dlaczego o ludziach
        sukcesu mówi się w Polsce w negatywnym tonie? Zamiast krytykować, powinniśmy
        brać z nich przykład. Zaraz pewnie pojawią się tacy, co powiedzą, "no tak jak
        Abramowicz kupuje kogo tylko sobie Mourinho zażyczy?". No, ale popatrzmy na
        Real Madryt. Tam są niby lepsi piłkarze, a jak grają obecnie, każdy widzi. Ja
        w każdym razie podziwiam Mourinho niezależnie czy się to komuś podoba czy też
        nie. Tak jak Bońka. Też człowiek sukcesu, a uważany jest za bufona. Oby
        Polska miała więcej takich Bońków.

Pozdrawiam (także tych co zaczną mi zaraz "wrzucać")
        • Gość: KOKO Re: A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.um.poznan.pl 24.02.05, 12:24
          To że jest dobrym trenerem to nie oznacza że zjadł wszystkie rozumy, a tak sie
          właśnie zachowuje. Słuchałem jego wypowiedzi przed meczowych i zgodze się z
          kolegą, to prawdziwy Bufon. Pewny siebie, do tego stopnia że wydaje mu sie ze
          jest alfa i omegą. Mam nadzieję ze Drużyna z katalonii utrze mu troche nosa,
          eliminując jego drużynę
        • Gość: Paweł Re: A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:02
          Jest człowiekiem sukcesu, ale powinien umieć się zachować, i bardziej
          kontrolować swoje emocje. A co do meczu to dobrze że Barca wygrała i awansuje
          dalej. Widziałeś statystykę strzałów na bramkę? 34-2, celnych 18-0. Wystarczy
          że Włosi tak grają, Anglicy mogą grać inaczej.
          • Gość: Piotre Re: A ja go lubię, bo to człowiek sukcesu IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:23
            To że udaje bufona to wcale nie oznacza, że jest bufonem. Przecież to tylko
            gra i jego poza, którą przyjął dla celów marketingowych.

Myślę, że Chelsea zdemoluje Barcę w rewanżu, czego im serdecznie życzę. Co do
            statystyk, dzisiaj raczej nie odnosi się sukcesów za piękno, ale za
            skuteczność. Ronaldinho i Eto pajacują i, mimo, że uważam, że są wybitnymi
            piłkarzami, to denerwuje mnie ich aktorska gestykulacja. Przerost formy nad
            treścią.

Jestem poza tym kibicem Realu i będę miał dylemat, gdy w jakiejś z następnych
            rund Chelsea spotka sie z Realem.

Pozdrowienia
            • Gość: Filo Trzeba umiec przegrywac IP: 62.80.65.* 24.02.05, 15:36
              Przyznam ze Mourinho coraz bardziej rozczarowuje. Miec taka druzyne i takie
              mozliwosci a grac tak piekielnie nudna i bezbarwna, wrecz irytujaca pilke ???
              Nawet zwykly laik bylby wczoraj zdegustowany ogladajac mur(inh)owanie...
              Mam nadzieje ze w rewanzu Maxi i ska dobija aroganta i pokaza mu miejsce w
              szeregu... przyda mu sie zimny prysznic
        • Gość: virton Re: A ja go nie lubię, bo to człowiek porażki IP: *.compnet.com.pl 24.02.05, 16:41
          Oby nie Bońków selekcjonerów.
          Kolega Bońka Platini, dał sobie spokój z trenerką , bo się nie sprawdził.Zibi
          pomimo fatalnych rezultatów we Włoszech, musiał za wszelką cenę spróbować
          trenerki z reprezentacją. Listek wpuścił go w maliny, ale to Boniek podjął
          decyzję. Niepotrzebnie psuł swój lekko już nadszarpnięty autorytet.
          "Człowiek sukcesu"... śmiać sie czy płakać?
          Niech każdy robi to, na czym się zna.
          Pozdro
          • Gość: Piotre Mourinho=Boniek=nieco pewny siebie=sukces IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:34
            Tak, Boniek jest człowiekiem sukcesu. Który z polskich piłkarzy doszedł do
            połowy tego co Zibi? Owszem jako selekcjoner się nie sprawdził. Nie popełnia
            błędów ten kto nic nie robi. A ja bym życzył naszej piłce wielu Bońków. I to
            zarówno Bońków piłkarzy, jak i Bońków menadżerów zaangażowanych w polską piłkę.

Pozdrowienia.
            • Gość: virton Re: Mourinho=Boniek=nieco pewny siebie=sukces IP: *.compnet.com.pl 24.02.05, 22:21
              Widocznie sie nie rozumiemy, choc chyba jestesmy fanami tego samego klubu.
              Nikt tyle nie osiągnął jako piłkarz co Boniek. Przecież tego nie neguję. Boniek
              nie sprawdził się jako trener i w moim odczuciu (nie tylko moim) nie miał prawa
              sięgać po reprezentację. Jako selekcjoner też się nie sprawdził, co można było
              z góry przewidzieć . Sprawy Bońka - menadżera mnie nie interesują więc nie będę
              się wypowiadał się w tym temacie, chociaż czytałem artykuły bardzo krytyczne
              wobec jego zaangażowania w handel prawami do transmisji sportowych.

Głowny wątek dotyczy trenera Mourinho więc może 2 zdania na ten temat.
              Bardzo go cenię jako fachowca, ale chyba traci dobry styl. Być może odczuwa
              zbyt wielką presję i nie może sobie z tym poradzić.
              Pozdro
    • Gość: fanka footballu Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.05, 11:36
      Obie drużyny bardzo lubie, i nie bardzo wiedziałam wczoraj za kogo kciuki
      trzymać; podziwiam obu trenerów, zarówno Barcy jak i Chelsea; Murinho jest
      świetnym trenerem, zna sie na swoim fachu jak nikt inny w tej branży i poświęca
      temu sporo czasu; każdy mecz, który ma rozegrać jego drużyna analizuje
      wnikliwe: poxcząwszy od składu przeciwnej drużyny i ich rozstawieniu a
      skończywzy na rozegraniu każdej możliwej sytuacji; jego celem jest Puchar Ligi
      Mistrzów po tym jak jego piłkarze się gorzej spisali w ostatnim meczu ligowym i
      odpadli z rozgrywek o Puchar Anglii; wie czego chce i dąży do tego bez względu
      na konsekwencje -bardzo go za to podziwiam, choć uważam że troszeczke
      przesadził na konferencjach pracowych w Barcelonie; a zarazem cieszy mnie
      zwycięstwo BARCELONY - chciaż wolałabym, aby obie te drużyny doszły do finału
      ligi mistrzów, co już jest niemożliwe
      • Gość: olo Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:53
        Mourinhio to wielki trener, ale ciutke przesadza. Troche pokory
    • Gość: Pasta Jose M. ty głupi bufonie!!!! IP: *.f / *.pl 24.02.05, 12:25
      przegrywać kiepie też trzeba umieć....
      • Gość: jogi Re: Jose M. ty głupi bufonie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:28
        a kim chamie jestes zeby go oceniac, co osiagnales w porownaniu do Murinho
        • Gość: czlowieku :S Re: Jose M. ty głupi bufonie!!!! IP: *.resetnet.pl 24.02.05, 16:12
          on nic zlego nie powiedzial, tylko ogolnie znana prawde, ze z porazka trzeba sie
          umiec pogodzic a nie szukac winnych w spisku rzadu usa, nalocie obcych czy
          czarnym kocie :S mourinho jest po prostu prostakiem, ktory moze i duzo osiagnal,
          ale jako czlowiek jest dnem. przykro mi
        • Gość: Pasta do Jogi IP: *.f / *.pl 24.02.05, 17:03
          jeśli chodzi o ośiągniągnięcia sportowe to oczywiście nie mam sie co równać z
          tym panem ale znowu on nie ma sie co równać jeśli chodzi o szacunek dla innych
          osób...i o wychowanie.. do Ciebie też szanuje ale chyba bardziej jest mi Ciebie
          żal jak czytam twoje słowa.... pozdrawiam nie bufonów hehe
    • Gość: iup Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: 195.245.217.* 24.02.05, 12:31
      Zachowuje się jak zwykły cham! Może sobie być dobrym, nawet bardzo dobrym
      trenerem i chwała mu za to, ale jest też gnojkiem niewychowanym. Aroganckie i
      niegrzeczne zachowanie, brak umiejętności rozładowania atmoswery i brak
      poczzucia chumoru (w wywiadach jest drętwy jak koci ogon), świadczy również o
      tym, że facio jest niestety mało inteligentny. Krótko mówiąc, burak niemyty.
      Ch. mu w d. i kamieni kupę.
    • Gość: rycman Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.koma.com.pl / *.koma.com.pl 24.02.05, 12:36
      po pierwsze - nie obrażajcie bramkarza Juve, on nie ma nic wspólnego z Jose M.
      po drugie - może on po prostu kiepsko mówi po angielsku i zazdrości tym, co
      sobie mogą pogadać w przerwie meczu?
      po trzecie - on się zachowuje jakby miał się popłakać bo jego chłopcy przegrali
    • Gość: barry-barcelonafan Mourinho na Madagaskar IP: *.chello.pl 24.02.05, 12:37
      to bufon, koles ktory stworzyl za straszne pieniadze drewniana druzyne ktora
      wybija na auty i raz na mecz daleko kopie i jakis szybki kurdupel (duff,
      robben) do niej do biega i czasem strzela cos z takiej "pięknej" akcji. Ile
      chelsea oddała strzałów na bramkę BARCY 0 (zero) Mourinho za to co skonstruował
      powinien zostac skazany na wieczne ogladanie KLATWY DOLINY WĘZY w kinie Moskwa.
      • Gość: paweł Re: Mourinho na Madagaskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:05
        świetny film, kino też niczego sobie :)
      • Gość: arjen Re: IP: *.aster.pl 24.02.05, 14:59
        Gość portalu: barry-barcelonafan napisał(a):
        > jakis szybki kurdupel (duff, robben) do niej do biega

O przepraszam, Robben owszem jest szybki, ale kurduplem nie jest - 1.86 m!
    • Gość: Leni Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.02.05, 12:41
      Ojej! Generalissimus znów się obraził. I nawet konferencji prasowej swą
      znamienitą osobą nie zaszczycił. Zachowuje się jak zwykle bardzo profesjonalnie.
    • Gość: Mourinho to ... Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.resetnet.pl 24.02.05, 16:08
      lepiej sie zastanow co piszesz i pomysl jakim..delikatnie mowiac , niewychowanym
      czlowiekiem jest mourinho. to jemu powinno sie buzie zakneblowac, a najlepiej
      pozbawic jezyka zeby nie bluznil na prawo i lewo
    • Gość: stefan84 Re: Awantura w przerwie meczu Barcelona - Chelsea IP: *.kul.stalwol.pl / 213.76.133.* 24.02.05, 17:00
      ale jetstes idiota i to maxymalnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka