Gość: Jacek Chyba żartujesz ! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.04.05, 13:24 Gdyby kochali Papieża to nie lali by się po łbach, gdy tylko nadarzy się okazja. Papież by wolał, aby kibice byli dla siebie ludźmi a nie aby z jego powodu przerywać mecze. Zwykła hipokryzja i tyle. Dzisiaj płaczą za Papieżem a jutro będą kopać kibica innej drużyny. Gdyby kochali naprawdę Papieża to by się nad tym zastanowili. Odpowiedz Link Zgłoś
oqo i nie tylko a dobry przykład z góry ..... 03.04.05, 11:02 ryczałem jak głupi po sugestywnym geście kibiców i decyzji sędziego a duma mnie rozwaliła że Polak to brzmi dumnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stA Re: Chyba żartujesz ! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 03.04.05, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Chyba żartujesz ! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 03.04.05, 11:24 Hipokryzja Jacka niw zna granic -KOLO CHYBA MYLI POJĘCIA Mnie osobiście wzruszył ten gest Ludzie którzy nigdy nie byli na meczu wypisują tego typu głupoty Chodzę na mecze - i odbiór meczu nażywo to coś wspaniałego tylko hipokryci widzą w kibicach łysych głupich kretynów niech to powie np Pilchowi PAPIEŻ KIPICOWAŁ CRACOWI Odpowiedz Link Zgłoś