Dodaj do ulubionych

Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów?

IP: 193.170.62.* 03.05.05, 08:21
Hej Chelsea!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: niekris Hej, Wisła gol, lalalalalalalalala IP: *.arcor-ip.net 03.05.05, 11:32
      • Gość: don don.thc.net.pl - obstawiajcie (dla zabawy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:50
        don.thc.net.pl
        • Gość: 1 >> BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL << IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:13
      • Gość: Ania Liverpool!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:30
        Trzymam kciuki!!!! Jurek nie daj sie!!!!!!
    • Gość: kowal Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:37
      Hiszpański dziennik sportowy "Marca" podał info, że Liverpool kupuje bramkarza
      Francisco Reinę z Villareal. Na miejsce Dudka. Tak że chyba musi sobie chłopak
      szukać nowego pracodawcy.
      • Gość: Schuja Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 12:45
        Do Kowala. Juz ma nowe , bezpieczne miejsce pracy.Dostal ostatnio kontrakt do
        podpisania z FC, sorry RKS Knurow. Niech podpisuje i sie za dlugo nie
        zastanawie. 5 LAT pewne a potem zobaczymy. Slyszalem tez , ze potem chcialyby
        go LKS Ledziny.
        • Gość: muka! Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.aster.pl 03.05.05, 13:48
          Kur... facet, daj sobie spokój. Już raz napisałem, i będę powtarzał za każdym
          razem jak spotkam na tym forum twój wpis o Dudku: tak cie boli, że on tam w rok
          zarabia więcej, niż ty przez całe życie "oiro" w swoim Reichu zobaczysz? A może
          chodzi o jakieś inne kompleksy? Niemiaszki aż tak bardzo mają cię za nic, że aby
          się dowartościować musisz dokopywać Polakom, którym się udało? To jedyna
          radocha, jaka ci została, co? Spadaj w piz..., szykuj nowe złosliwości na
          Małysza, do zimy przecież juz tylko pół roku. Bo tu się nudny robisz.
          • Gość: Schuja Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 14:02
            Pie przysz jak zwykle , garbusie. Jakie zlosliwosci?. Zima napisalem , ze
            Malysz byl do du py , co sie sprawdzilo a teraz wiem , ze Dudek tak samo jest
            slabiutki.Io tym sobie pisze.A ty z kabotynskim uporem akceptujesz tylko
            wypowiedzi pochwalne.Plyciutki jestes..Bardzo.
            • Gość: pacal jasne, Dudek i Małysz do dupy, Polki się puszczają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:36
              Człowieku ty chyba nigdy nie przeczytałeś nigdy swoich postów zebranych do kupy.
              Jesteś żałosny z tym neofickim, ustawicznym najeżdżaniem w każdej sprawie na
              byłych rodaków.

Myślisz że czymś się wyróżniasz? Niestety, takich jak ty są dziesiątki na tym
              forum, prezentujesz, nawet o tym nie wiedząc, typowy "syndrom emigranta".
              Gdybyś naprawdę czegoś dokonał w swojej nowej ojczyźnie to na tym forum albo w
              ogóle byś się nie pojawiał, bo nasze sprawy przestałyby cię interesować, albo
              reagowałbyś na wszystko z odpowiednim dystansem, który daje osiągnięty za
              granicą sukces. A takie zachowanie świadczy o frustracji z obecnego życia i
              niemożności jej wyładowania w realu.

Proponuję nie odpisywać bez sensu, tylko zastanowić się nad tym co napisałem.
              Naprawdę - nikogo twoje teksty nie urażają (jeśli taki był twój cel), ani nie
              przekonują o bezwzględnej wyższości Niemiec nad Polską, większość użytkowników
              tego forum wie że świadczą one wyłacznie o tym co napisałem akapit wyżej.
              • Gość: Schuja Re: jasne, Dudek i Małysz do dupy, Polki się pusz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 15:56
                Do pacala. Co , nie umie ci to trafic do twojej puszki, ze ja nie jestem i nie
                bylem nigdy twoim rodakiem. Nie jestem tez dojczem, jakbys ty chetnie chcial.Po
                prostu znam twoj jezyk i obyczaje u was i z tego sie smieje , co wy sami
                wypaczacie. I mam radoche w tym i sie przy tym swietnie bawie..I bez
                kompleksow, no bo DLACZEGO. I nadal bede tam was deptal , gdzie to bede
                uwazal.A znajomi Polacy , ktorzy wiedza o mojej tu zabawie , to az boki
                zrywaja. Ja zreszta tez. Tak , ze nic sobie tam juz nie imputuj, by sie
                umocnic, jaki ty to odkrywczy, inteligentny itp. jestes.Juz to , ze sie tez tu
                do mnie w tej formie i tresci odezwales daje swiadectwo twojego , jednak
                ubostwa duchowego. Inteligentny czlek przeczyta albo i nie i najwyzej sie
                posmieje .
        • Gość: Miki Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.aster.pl 03.05.05, 13:52
          Schuja co Ty wypisujesz. Ja serio mówiąc mam nadzieję, że Liverpool z Dudkiem
          awansuje dalej i że to on zdobędzie Puchar LM. Bo za Chelsea nie przepadam.
          Dlaczego - pisałem to już w innych wątkach.

Pozdrawiam
          • Gość: Schuja Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 14:30
            Do Miki.Witam serdecznie.Mnie w zasadzie jest obojetne , ktory z tych
            angielskich zespolow wygra.Jak juz to niech wygra lepszy.Itutaj powstaje maly
            problem. Mam troche pojecia, jak kazdy zreszta i uwazam , ze poziom gry Dudka ,
            ostatnio bardzo sie obnizyl. Nie patrze na niego jak na idola narodowego , bo
            mnie to nie dotyczy. I wyrazam ten moj sceptycyzm w formie troche zartobliwej i
            od razu melduje sie jakis polski KNUR, ktory probuje mi dyktowac , co ja mam
            myslec ( bluzgi niejakiego garbusa, muka). Jak przejdzie dalej twoj Dudek ,
            bedzie mi milo , ze masz przy tym ucieche.Pozdrawiam.
    • Gość: petrochemia Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.c151.petrotel.pl 03.05.05, 12:03
      PŁOCCY KIBICE ON-LINE
      • dziadekksiadz petrochemia 03.05.05, 14:40
        PLOCCY KIBICE OFFLINE.
        • dziadekksiadz Re: petrochemia 03.05.05, 14:41
          PLOCCY KIBICE UNPLUGGED IN NEW YORK.
    • Gość: cienias Mateja jest cienias, dobry byl na Eredivisie a nie IP: *.demon.nl 03.05.05, 12:58
      na Champions League.
      • Gość: Miki Re: Mateja jest cienias, dobry byl na Eredivisie IP: *.aster.pl 03.05.05, 13:55
        Mówicie o Kezmanie. To by się zgadzało. Dlatego rozważa powrót do Eredivise -
        Ajax albo PSV.
        W lidze holenderskiej był gwiazdą, a w Chelsea - jednym z wielu i nie zawsze
        łapał się do podstawowej jedenastki. A lidze holenderskiej nie miał z tym
        kłopotów ( jeżeli tam można mówić o konkurencji ).

Pozdrawiam
        • Gość: Lica Re: Mateja jest cienias, dobry byl na Eredivisie IP: 193.170.62.* 03.05.05, 20:06
          Z jednej strony liga bez porownania slabsza od innych euopejskich, a z drugiej
          malo ktory kraj wydal na swiat takie gwiazdy jak wlasnie Holandia.
    • Gość: Stary lis Mourinho to najlepszy trener w historii. IP: *.zacisze.zgora.pl 03.05.05, 14:22
      Jego osiągnięcia mówią absolutnie wszystko. Czy Porto zdobywając Ligę Mistrzów
      czy Puchar UEFA miało w składzie jakieś wielkie gwiazdy kupione za wielkie
      pieniądze? Nie. Porto dysponowało średnim składem jak na warunki europejskie.
      Dopiero wielki kunszt tego portugalskiego trenera spowodował, że ludzie poznali
      co to jest Porto. Kto to jest Paulo Ferreira, Deco czy Maniche. Czy w Chelsea
      Mourinho ma do dyspozycji najlepszych piłkarzy świata? Niekoniecznie. Real,
      Barcelona, Bayern, Juventus, Arsenal czy Manchester Utd. mają nie gorszych, a
      jednak to klub z Londynu triumfuje w Premiership i wielce prawdopodobne, że w
      Lidze Mistrzów. Brawa dla trenera Mourinho.
      • Gość: . Re: Mourinho to najlepszy trener w historii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:42
        Mourinho po prostu ma fuksa.
        • dziadekksiadz APEL DO GW 03.05.05, 14:51
          CHCIALBYM ZASYGNALIZOWAC BARDZO NIEPOKOJACA SYTUACJE.
          W OSTATNICH MIESIACACH OBSERWUJE SIE SWEGO RODZAJU ZACHLYSNIECIE
          LIGA MISTRZOW, CHELSEA CZY LIVERPOOL I TAKIE TAM A ZANIEDBUJE SIE TEMAT ORLOW
          GORSKIEGO I ICH WSPANIALYCH OSIAGNIEC W 1974.
          TO BARDZO NIEDOBRA SYTUACJA SZCZEGOLNIE DLA MLODZIEZY, KTORA POWINNA BRAC
          PRZYKLAD Z SZARMACHA, BUNCOLA I TOMASZEWSKIEGO MIAST WYDAWAC PIENIADZ NA
          KOSZULKI Z MARADONA.
          • Gość: koneser czy dudek po raz kolejny pusci szmate??konkurs IP: *.his.uni.torun.pl 03.05.05, 15:51
            oby nie, wiadomo ze to bardzo slaby bramkarz, jednak mam nadzieje ze nie pusci
            szmate w kolejnym waznym meczu,
            • Gość: Schuja Re: czy dudek po raz kolejny pusci szmate??konkur IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 15:58
              Ja stawiam monety przeciw orzechom , ze pusci trzy razy.
    • Gość: mrc Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.05.05, 15:55
    • Gość: mrc Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.05.05, 15:59
      oczywiscie ze wygra chelsea hyba nikt nie mysli ze live z pokraka Dudkiem cos
      zwojuje
      sledze angielska prase i wiem ze Murinio ma specjalna niespodzianke dla
      pilkarzy live
      a Dudka sprzedaja by utrzymac sie w premiership w przyszlym sezonie
      moze go wymienia na Rasiaka
      to by bylo najlepsze posuniecie Rasiak pewnie broni nie gorzej niz Dudek i
      jeszcze szczela gole
      • Gość: levy Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.net 03.05.05, 16:26
        mrc masz 10 lat chyba bo pie..sz jak niedorozwoj
      • Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 16:43
        Czy Ty jesteś pie..ięty. Pie..sz jak potłuczony. A poza tym, to Ty chyba
        nie śledzisz wydarzeń piłkarskich.
        • Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 17:00
          A coz to sie tak oburzac. Przeciez wiadomo, ze Chelsea wygra :))
          • Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:04
            Nie kolego ( albo koleżanko, sądząc po nicku ), ja się nie oburzyłem. Bo
            wiadomo, że wygra lepszy na boisku. I nie gra efektowna, tylko końcowy wynik
            bedzie miał znaczenie, co chyba jest jasne jak dupa anioła.
            Ja tylko napisałem, że chciałbym, aby Liverpool wygrał. Ale jeżeli wygra
            Chelsea i awansuje, to znaczyłoby to, że była lepsza i skuteczniejsza.
            A że w moim poprzednim poście popełniłem parę błędów rzeczowych, więc cóż -
            Szpakowski też je popełniał, a w porównaniu ze mną jest fachowcem, więc czuję
            się rozgrzeszony.

Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Schuja Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 17:28
              Do Miki. Hej Miki. Zaskakujesz mnie jedrnoscia porownan.Tym niemniej
              okreslenie "dupa aniola " podoba mi sie.Za twoim pozwoleniem moze je kiedys
              uzyje.POZDAWIAM I ZEGNAM NA DZISIAJ . Opuszczam tych dojczow na dzisiaj i
              wracam do domu ogladac mecz , choc i tam szprechuje sie auf Deutsch.Zegnam do
              jutra .
            • Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 17:39
              Jasne jak dupa aniola??? Az mnie porazilo :))) A co do meczu to pewnie, ze
              wygra lepszy. Tak sobie napisalam :))
              CHELSEA!!!!
              • Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:44
                Dlaczego Cię poraziło. Zszokowało czy rozbawiło?
                • Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 17:49
                  Porazilo od jasnosci :)) No i zdecydowanie rozbawilo :))
                  • Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:56
                    Wiesz - mimo moich 31 lat, lubię niekonwencjonalny sposób zachowania się. A to
                    dlatego, że mając 31 lat to je mam, ale w metryce. A czuję sie na ok. 18 lat.
                    Choć moja żona mówi mi, abym kiedyś spoważniał. I generalnie jestem poważny,
                    ale jednocześnie zadowolonym z życia facetem.
                    A co do tego określenia - nie jestem oryginalny. Też kiedyś kumpel uzył takiego
                    porównania i też mnie rozbawiło i co jakiś czas postanowiłem je wdrożyć.

Pozdrawiam kibiców
                    • Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 18:16
                      Porownanie jest super. Nieomieszkam zastosowac :))
                      • Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 18:17
                        Nie zastrzegam praw autorskich hahaha.
          • dziadekksiadz miedzy nami kibicami 03.05.05, 17:12
            Wszystkim panom kibicom zyczym duzo przyjemnosci
            podczas ogladania dzisiejszych zmagan przystojnych zawodnikow
            ocierajacych sie o siebie podczas efektownych wslizgow,
            wpdadajacyhc sobie w objecia podczas brawurowych parad bramkarskich
            padajacyhc razem na murawe, obejmujacych sie czule i i dajacych sobie niesmiale
            calusy po zdobyciu gola. och! futbol to taki seksi sport.
            • Gość: biskupi polscy Re: miedzy nami kibicami IP: 193.170.62.* 03.05.05, 20:41
              Swintuch :))
    • Gość: majacy nadzieje Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.bchsia.telus.net 03.05.05, 17:39
      Mimo ogromnej sympatii do Liverpool rozsadek podpowiada ze Chelsea jest pod
      kazdym wzgledem lepszym zespolem niz przeciwnik.Ale w pilce zdarzaja sie
      nieprzewidziane sytuacje i nie raz faworyci zalewali sie lzami po przegranych
      meczach.Oby i tak bylo tym razem czego zycze serdecznie Liverpool.
      • Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:43
        Ja przede wszystkim chciałbym obejrzeć w telewizji bardzo dobry mecz, tylko
        ciekawe, kto będzie go komentował w TVP. Bo na Polsacie planowany jest Bozydar
        Iwanow. Tak przynajmiej wyczytałem na stronie Polsatu Sport.
        • Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 18:01
          Nie ma co narzekac na naszych komentatorow. Ja niestety bede ogladac mecz w
          telewizji austriackiej. Tu dopiero sa jaja. Nawet panowie, ktorzy siedza w
          studiu nie znaja nazwisk zawodnikow. Padaja okreslenia "niski z dlugimi
          wlosami", albo "wysoki, czarny". Najfajniej jak na boisku akcja, swietna
          sytuacja bramkowa, albo jakis brutalny faul a panowie albo siedza i nic, ani
          slowa, albo wspominaja ostatni mecz Rapidu z Tirolem...
          • Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 18:06
            Wiesz, narzekają wszyscy na Szpakowskiego, że myli się, myli nazwiska, źle je
            wymawia ( Schweinsteinger - tez nie wiem, czy dobrze napisałem, ale to
            najwięcej Szpakowi sprawiało kłopotów i były cytaty na forum ), ale jek byłem w
            delegacji w Portugalii w Lisbonie, to tam oglądałem mecz w telewizji
            portugalskiej pomiędzy Chelsea - Porto. U nich Robben, to jest Rubben, u nich
            Cech ( mówi się czech ) jest tak jak się pisze. A jak pokazywali skróty, to jak
            był mecz z udziałem Bayeru, to okazuje się wg portugalczyków, że Bayer ma
            zawodnika o nazwisku Jacek Kriznuwek. To dziwić się Szpakowskiemu albo Jasinie
            czy Kotłoniowi.

Pozdrawiam
            • Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 18:20
              Tu jest za to Radoslaw Gilewic :))
    • Gość: cyg@nek Całym sercem za Dudkiem! IP: *.osk.enformatic.pl 03.05.05, 19:43
      ...ale awansuje Chelsea. Liverpool jest w polu cienki jak dvpa węża.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka