Gość: milo IP: 193.170.62.* 03.05.05, 08:21 Hej Chelsea!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niekris Hej, Wisła gol, lalalalalalalalala IP: *.arcor-ip.net 03.05.05, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don don.thc.net.pl - obstawiajcie (dla zabawy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:50 don.thc.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 >> BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL << IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Liverpool!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:30 Trzymam kciuki!!!! Jurek nie daj sie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:37 Hiszpański dziennik sportowy "Marca" podał info, że Liverpool kupuje bramkarza Francisco Reinę z Villareal. Na miejsce Dudka. Tak że chyba musi sobie chłopak szukać nowego pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 12:45 Do Kowala. Juz ma nowe , bezpieczne miejsce pracy.Dostal ostatnio kontrakt do podpisania z FC, sorry RKS Knurow. Niech podpisuje i sie za dlugo nie zastanawie. 5 LAT pewne a potem zobaczymy. Slyszalem tez , ze potem chcialyby go LKS Ledziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.aster.pl 03.05.05, 13:48 Kur... facet, daj sobie spokój. Już raz napisałem, i będę powtarzał za każdym razem jak spotkam na tym forum twój wpis o Dudku: tak cie boli, że on tam w rok zarabia więcej, niż ty przez całe życie "oiro" w swoim Reichu zobaczysz? A może chodzi o jakieś inne kompleksy? Niemiaszki aż tak bardzo mają cię za nic, że aby się dowartościować musisz dokopywać Polakom, którym się udało? To jedyna radocha, jaka ci została, co? Spadaj w piz..., szykuj nowe złosliwości na Małysza, do zimy przecież juz tylko pół roku. Bo tu się nudny robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 14:02 Pie przysz jak zwykle , garbusie. Jakie zlosliwosci?. Zima napisalem , ze Malysz byl do du py , co sie sprawdzilo a teraz wiem , ze Dudek tak samo jest slabiutki.Io tym sobie pisze.A ty z kabotynskim uporem akceptujesz tylko wypowiedzi pochwalne.Plyciutki jestes..Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jasne, Dudek i Małysz do dupy, Polki się puszczają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:36 Człowieku ty chyba nigdy nie przeczytałeś nigdy swoich postów zebranych do kupy. Jesteś żałosny z tym neofickim, ustawicznym najeżdżaniem w każdej sprawie na byłych rodaków. Myślisz że czymś się wyróżniasz? Niestety, takich jak ty są dziesiątki na tym forum, prezentujesz, nawet o tym nie wiedząc, typowy "syndrom emigranta". Gdybyś naprawdę czegoś dokonał w swojej nowej ojczyźnie to na tym forum albo w ogóle byś się nie pojawiał, bo nasze sprawy przestałyby cię interesować, albo reagowałbyś na wszystko z odpowiednim dystansem, który daje osiągnięty za granicą sukces. A takie zachowanie świadczy o frustracji z obecnego życia i niemożności jej wyładowania w realu. Proponuję nie odpisywać bez sensu, tylko zastanowić się nad tym co napisałem. Naprawdę - nikogo twoje teksty nie urażają (jeśli taki był twój cel), ani nie przekonują o bezwzględnej wyższości Niemiec nad Polską, większość użytkowników tego forum wie że świadczą one wyłacznie o tym co napisałem akapit wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: jasne, Dudek i Małysz do dupy, Polki się pusz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 15:56 Do pacala. Co , nie umie ci to trafic do twojej puszki, ze ja nie jestem i nie bylem nigdy twoim rodakiem. Nie jestem tez dojczem, jakbys ty chetnie chcial.Po prostu znam twoj jezyk i obyczaje u was i z tego sie smieje , co wy sami wypaczacie. I mam radoche w tym i sie przy tym swietnie bawie..I bez kompleksow, no bo DLACZEGO. I nadal bede tam was deptal , gdzie to bede uwazal.A znajomi Polacy , ktorzy wiedza o mojej tu zabawie , to az boki zrywaja. Ja zreszta tez. Tak , ze nic sobie tam juz nie imputuj, by sie umocnic, jaki ty to odkrywczy, inteligentny itp. jestes.Juz to , ze sie tez tu do mnie w tej formie i tresci odezwales daje swiadectwo twojego , jednak ubostwa duchowego. Inteligentny czlek przeczyta albo i nie i najwyzej sie posmieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.aster.pl 03.05.05, 13:52 Schuja co Ty wypisujesz. Ja serio mówiąc mam nadzieję, że Liverpool z Dudkiem awansuje dalej i że to on zdobędzie Puchar LM. Bo za Chelsea nie przepadam. Dlaczego - pisałem to już w innych wątkach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dudek wylatuje z Liverpoolu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 14:30 Do Miki.Witam serdecznie.Mnie w zasadzie jest obojetne , ktory z tych angielskich zespolow wygra.Jak juz to niech wygra lepszy.Itutaj powstaje maly problem. Mam troche pojecia, jak kazdy zreszta i uwazam , ze poziom gry Dudka , ostatnio bardzo sie obnizyl. Nie patrze na niego jak na idola narodowego , bo mnie to nie dotyczy. I wyrazam ten moj sceptycyzm w formie troche zartobliwej i od razu melduje sie jakis polski KNUR, ktory probuje mi dyktowac , co ja mam myslec ( bluzgi niejakiego garbusa, muka). Jak przejdzie dalej twoj Dudek , bedzie mi milo , ze masz przy tym ucieche.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrochemia Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.c151.petrotel.pl 03.05.05, 12:03 PŁOCCY KIBICE ON-LINE Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz Re: petrochemia 03.05.05, 14:41 PLOCCY KIBICE UNPLUGGED IN NEW YORK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienias Mateja jest cienias, dobry byl na Eredivisie a nie IP: *.demon.nl 03.05.05, 12:58 na Champions League. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Mateja jest cienias, dobry byl na Eredivisie IP: *.aster.pl 03.05.05, 13:55 Mówicie o Kezmanie. To by się zgadzało. Dlatego rozważa powrót do Eredivise - Ajax albo PSV. W lidze holenderskiej był gwiazdą, a w Chelsea - jednym z wielu i nie zawsze łapał się do podstawowej jedenastki. A lidze holenderskiej nie miał z tym kłopotów ( jeżeli tam można mówić o konkurencji ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lica Re: Mateja jest cienias, dobry byl na Eredivisie IP: 193.170.62.* 03.05.05, 20:06 Z jednej strony liga bez porownania slabsza od innych euopejskich, a z drugiej malo ktory kraj wydal na swiat takie gwiazdy jak wlasnie Holandia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary lis Mourinho to najlepszy trener w historii. IP: *.zacisze.zgora.pl 03.05.05, 14:22 Jego osiągnięcia mówią absolutnie wszystko. Czy Porto zdobywając Ligę Mistrzów czy Puchar UEFA miało w składzie jakieś wielkie gwiazdy kupione za wielkie pieniądze? Nie. Porto dysponowało średnim składem jak na warunki europejskie. Dopiero wielki kunszt tego portugalskiego trenera spowodował, że ludzie poznali co to jest Porto. Kto to jest Paulo Ferreira, Deco czy Maniche. Czy w Chelsea Mourinho ma do dyspozycji najlepszych piłkarzy świata? Niekoniecznie. Real, Barcelona, Bayern, Juventus, Arsenal czy Manchester Utd. mają nie gorszych, a jednak to klub z Londynu triumfuje w Premiership i wielce prawdopodobne, że w Lidze Mistrzów. Brawa dla trenera Mourinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Mourinho to najlepszy trener w historii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:42 Mourinho po prostu ma fuksa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz APEL DO GW 03.05.05, 14:51 CHCIALBYM ZASYGNALIZOWAC BARDZO NIEPOKOJACA SYTUACJE. W OSTATNICH MIESIACACH OBSERWUJE SIE SWEGO RODZAJU ZACHLYSNIECIE LIGA MISTRZOW, CHELSEA CZY LIVERPOOL I TAKIE TAM A ZANIEDBUJE SIE TEMAT ORLOW GORSKIEGO I ICH WSPANIALYCH OSIAGNIEC W 1974. TO BARDZO NIEDOBRA SYTUACJA SZCZEGOLNIE DLA MLODZIEZY, KTORA POWINNA BRAC PRZYKLAD Z SZARMACHA, BUNCOLA I TOMASZEWSKIEGO MIAST WYDAWAC PIENIADZ NA KOSZULKI Z MARADONA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser czy dudek po raz kolejny pusci szmate??konkurs IP: *.his.uni.torun.pl 03.05.05, 15:51 oby nie, wiadomo ze to bardzo slaby bramkarz, jednak mam nadzieje ze nie pusci szmate w kolejnym waznym meczu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: czy dudek po raz kolejny pusci szmate??konkur IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 15:58 Ja stawiam monety przeciw orzechom , ze pusci trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.05.05, 15:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.05.05, 15:59 oczywiscie ze wygra chelsea hyba nikt nie mysli ze live z pokraka Dudkiem cos zwojuje sledze angielska prase i wiem ze Murinio ma specjalna niespodzianke dla pilkarzy live a Dudka sprzedaja by utrzymac sie w premiership w przyszlym sezonie moze go wymienia na Rasiaka to by bylo najlepsze posuniecie Rasiak pewnie broni nie gorzej niz Dudek i jeszcze szczela gole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.net 03.05.05, 16:26 mrc masz 10 lat chyba bo pie..sz jak niedorozwoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 16:43 Czy Ty jesteś pie..ięty. Pie..sz jak potłuczony. A poza tym, to Ty chyba nie śledzisz wydarzeń piłkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 17:00 A coz to sie tak oburzac. Przeciez wiadomo, ze Chelsea wygra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:04 Nie kolego ( albo koleżanko, sądząc po nicku ), ja się nie oburzyłem. Bo wiadomo, że wygra lepszy na boisku. I nie gra efektowna, tylko końcowy wynik bedzie miał znaczenie, co chyba jest jasne jak dupa anioła. Ja tylko napisałem, że chciałbym, aby Liverpool wygrał. Ale jeżeli wygra Chelsea i awansuje, to znaczyłoby to, że była lepsza i skuteczniejsza. A że w moim poprzednim poście popełniłem parę błędów rzeczowych, więc cóż - Szpakowski też je popełniał, a w porównaniu ze mną jest fachowcem, więc czuję się rozgrzeszony. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 17:28 Do Miki. Hej Miki. Zaskakujesz mnie jedrnoscia porownan.Tym niemniej okreslenie "dupa aniola " podoba mi sie.Za twoim pozwoleniem moze je kiedys uzyje.POZDAWIAM I ZEGNAM NA DZISIAJ . Opuszczam tych dojczow na dzisiaj i wracam do domu ogladac mecz , choc i tam szprechuje sie auf Deutsch.Zegnam do jutra . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 17:39 Jasne jak dupa aniola??? Az mnie porazilo :))) A co do meczu to pewnie, ze wygra lepszy. Tak sobie napisalam :)) CHELSEA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:44 Dlaczego Cię poraziło. Zszokowało czy rozbawiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 17:49 Porazilo od jasnosci :)) No i zdecydowanie rozbawilo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:56 Wiesz - mimo moich 31 lat, lubię niekonwencjonalny sposób zachowania się. A to dlatego, że mając 31 lat to je mam, ale w metryce. A czuję sie na ok. 18 lat. Choć moja żona mówi mi, abym kiedyś spoważniał. I generalnie jestem poważny, ale jednocześnie zadowolonym z życia facetem. A co do tego określenia - nie jestem oryginalny. Też kiedyś kumpel uzył takiego porównania i też mnie rozbawiło i co jakiś czas postanowiłem je wdrożyć. Pozdrawiam kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 18:16 Porownanie jest super. Nieomieszkam zastosowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 18:17 Nie zastrzegam praw autorskich hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz miedzy nami kibicami 03.05.05, 17:12 Wszystkim panom kibicom zyczym duzo przyjemnosci podczas ogladania dzisiejszych zmagan przystojnych zawodnikow ocierajacych sie o siebie podczas efektownych wslizgow, wpdadajacyhc sobie w objecia podczas brawurowych parad bramkarskich padajacyhc razem na murawe, obejmujacych sie czule i i dajacych sobie niesmiale calusy po zdobyciu gola. och! futbol to taki seksi sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskupi polscy Re: miedzy nami kibicami IP: 193.170.62.* 03.05.05, 20:41 Swintuch :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majacy nadzieje Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.bchsia.telus.net 03.05.05, 17:39 Mimo ogromnej sympatii do Liverpool rozsadek podpowiada ze Chelsea jest pod kazdym wzgledem lepszym zespolem niz przeciwnik.Ale w pilce zdarzaja sie nieprzewidziane sytuacje i nie raz faworyci zalewali sie lzami po przegranych meczach.Oby i tak bylo tym razem czego zycze serdecznie Liverpool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 17:43 Ja przede wszystkim chciałbym obejrzeć w telewizji bardzo dobry mecz, tylko ciekawe, kto będzie go komentował w TVP. Bo na Polsacie planowany jest Bozydar Iwanow. Tak przynajmiej wyczytałem na stronie Polsatu Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 18:01 Nie ma co narzekac na naszych komentatorow. Ja niestety bede ogladac mecz w telewizji austriackiej. Tu dopiero sa jaja. Nawet panowie, ktorzy siedza w studiu nie znaja nazwisk zawodnikow. Padaja okreslenia "niski z dlugimi wlosami", albo "wysoki, czarny". Najfajniej jak na boisku akcja, swietna sytuacja bramkowa, albo jakis brutalny faul a panowie albo siedza i nic, ani slowa, albo wspominaja ostatni mecz Rapidu z Tirolem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: *.aster.pl 03.05.05, 18:06 Wiesz, narzekają wszyscy na Szpakowskiego, że myli się, myli nazwiska, źle je wymawia ( Schweinsteinger - tez nie wiem, czy dobrze napisałem, ale to najwięcej Szpakowi sprawiało kłopotów i były cytaty na forum ), ale jek byłem w delegacji w Portugalii w Lisbonie, to tam oglądałem mecz w telewizji portugalskiej pomiędzy Chelsea - Porto. U nich Robben, to jest Rubben, u nich Cech ( mówi się czech ) jest tak jak się pisze. A jak pokazywali skróty, to jak był mecz z udziałem Bayeru, to okazuje się wg portugalczyków, że Bayer ma zawodnika o nazwisku Jacek Kriznuwek. To dziwić się Szpakowskiemu albo Jasinie czy Kotłoniowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Liverpool czy Chelsea w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.170.62.* 03.05.05, 18:20 Tu jest za to Radoslaw Gilewic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Całym sercem za Dudkiem! IP: *.osk.enformatic.pl 03.05.05, 19:43 ...ale awansuje Chelsea. Liverpool jest w polu cienki jak dvpa węża. Odpowiedz Link Zgłoś