Dodaj do ulubionych

Wisła - rezygnacja wiceprezesa

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 20:48
Sypie się Wisełka - wszyscy to widzą,tylko Cupiał ma Basałajów na oczach
Obserwuj wątek
    • Gość: jony Pawelec nie mógł patrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:50
      co chce zrobić Basałaj i ta panienka No koniec Wisly
      • Gość: hart A może po prostu Cupiał go elegancko wyp.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:59
        To mi bardziej pasuje.
        • Gość: Arus Też bym go spławił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:05
          Podobno on odpowiadał za zachowanie publiczności w klubie. przecież to co tzw.
          publika odwaliła Cupiałowi po ZDOBYCIU MISTRZOSTWA POLSKI !!!!!!! to jest
          skandal. Wszędzie indziej w d... by Cupiała całowali za kolejnego Mistrza, a w
          Krakowie co? Chcą wybierać trenera, prezesa. Wola takiego prezesa co umiał
          tylko mówic kibicom, że ich kocha a trenera który ładnie grał w polskiej lidze
          a sromotnie przegrywał najważniejsze mecze w pucharach europejskich i to z
          zespołami, których nazwy nawet trudno sobie przypomnieć. Panie Cupiał zostaw
          Pan tych centusiów i przyjdź do naszej Areczki.
      • Gość: wi$lak Szkoda, że nie chodziŁo tu o Basałaja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.05, 22:49
        Serce mi zabiło mocniej jak przeczytałem tytuł i zobaczyłem zdjęcie Bucałaja w tle. Niestety to nie jego zwolnili.
    • Gość: gera OSTATNI GASI ŚWIATŁO IP: 209.247.222.* 16.06.05, 21:08
      Najmądrzejsz ten Basałaj nie jest, ale chociaż na krótko postąpi honorowo, i jak
      kapitan tonącego statku pozostje na burcie zardzeiałejkrypy. Najważniejsze by na
      początek stacić lub wykazać brak rozumu. Reszta idzie już gładko.
      • Gość: TadeuszLuzny Re: OSTATNI GASI ŚWIATŁO IP: *.sympatico.ca 16.06.05, 22:11
        Ostatni to chyba bedzie Zurawski...
    • Gość: Szrek Re: Wisła - rezygnacja wiceprezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:42
      Zero problemów. Jakby co prezes Basałaj przywdzieje krótkie gatki i sam awansuje
      do LM. I będą mieli pod Wawelem nowego Ś/n/więtego Mikołaja
    • Gość: v Mialem nadzieje ze to Basalaj zrezygnowal.... IP: *.crowley.pl 16.06.05, 21:56
    • Gość: xy Wisła - sie sypie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:13
      super, sypia sie - niedlugo zaorac i zrobic park dla spacerowiczow, a betony
      rozebrac
    • Gość: minio Nie kupię karnetu!!!! IP: *.qwe.streamcn.pl 16.06.05, 22:36
      Pieprzę to. W następnym sezonie nie kupię karnetu, w telewizji będę oglądał
      zjazd Wisły do dołu tabeli. Za Basraja i biednego "trenera" Piczki nie postawię
      już tam stopy. Przykro mi panie Cupiał, że dałeś się Pan wydymać tym kombinatorom!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka