Dodaj do ulubionych

Liczka odchodzi. Wisła bez trenera

IP: *.crowley.pl 29.06.05, 17:43
JAK TO WISLA BEZ TRENERA? TRENEREM JEST KASPERCZAK!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bazyliszek ale podpis pod zdjęciem to wam się udał IP: *.chello.pl 29.06.05, 17:44
      "Werner Liczka rozpoczyna budowę Wisły na nowy sezon"...

:)))
      • Gość: władysław Re:Werner Liczka- szacunek uznanie i poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:04
        • Gość: mat19 Werner na zawsze zostaniesz w naszych sercach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:07
          • Gość: Atletico Fan Cupiał do reszty juz zgłupiał ... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.06.05, 18:59
            Ten facet powinien sie leczyć. Takiej wymiany trenerów to i Jesus Gil by sie
            nie powstydził. A miesiąc przed eliminacjami do LM do zwykła głupota. No i
            teraz idzie "wybawca" Engel. Brak słów ...
            • Gość: hegemon® REZYGNACJA BASAŁAJA TERAZ JEST JASNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:44
              ZREZYGNOWAŁ BO BYL PRZECIWNY ZWOLNIENIU LICZKI

ALE PRZYDUPASY CUPIALA JATRZYLY, JATRZYLY AZ WYJATRZYLY

A ON NIECHCIAL TEGO FIRMOWAC SWOJA GEBA I WCALE MU SIE NIEDZIWIE

TO ON ZATRUDNIAL LICZKE I OBIECAL MU SPOKOJNA PRACE NAPEWNO DO ELIMINACJI LIGI MISTRZOW

A TAK WISŁA TO QTASY BO LICZKE POWINNO SIE ROZLICZYC PO ELIMINACJACH A NIEPRZED
      • Gość: wi$l@k Mamy wiele lepszych polskich trenerów, niż Liczka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.05, 20:47
        Liczka to nieudacznik. Trzymajcie swoje kluby od niego z daleka. Jego miejsce jest w Ostrawie.
    • Gość: rr czy wisla ma szanse na LM? IP: *.devs.futuro.pl 29.06.05, 17:46
      moim zdaniem zadnych. wyprzedaz zawodnikow, brak stabilixzacji w sztabie
      szkoleniowym.. ech
    • Gość: (L) Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:46
      Kiepska wiadomosc :/ Chociaz nieudacznik Engel tez moze sporo spieprzyc :)
    • Gość: edi Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.05, 17:47
      Heniu jest trenerem zgadza sie
    • Gość: R Ja wiedziałem, że tak będzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:49
      Ale widocznie pan Cupiał ma bardzo, ale to bardzo dużo kasy i może sobie
      eksperymentować rzucając kasę w błoto.
    • Gość: jodlo Wiśle brak kindersztuby. IP: *.gliwice.hyperion.pl 29.06.05, 17:51
      Już kiedyś pisałem, iż Wisła Liczkę szybko załatwi. Blamaż Wisły. Klub z
      aspiracjami, ale bez klasy, ot poziom ligi podwórkowej. Właścicielowi i
      działaczom przydałaby się kindersztuby.
    • Gość: olo Bye Bye Wisełko IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 17:52
      Liczka miał pomysł na drużyne. Może i by nie awansował do LM w tym sezonie ale
      jestem pewien że zrobiłby to w przyszłym i kolejnych a Wisła występowałaby w
      niej regularnie. Engel wyciśnie Wisłę jak cytynę, pewnie awansuje do LM
      niestety pewnie nic później nie zostanie i za parę lat Wisła bedzie gdzieś w
      ogonie 1 ligi. Nie ufaj Engelowi
    • Gość: Razor Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:53
      A tacy byli nim zachwyceni... Ja w kazdym razie zachwycony tym nie jestem, bo
      moim zdaniem nalezalo mu dac jeszcze szanse, bo nie mial jeszze okazji sie
      pokac. Co do Engla.. jakos nie jestem przekonany. Heniu wroc! ;)
    • Gość: piok Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.crowley.pl 29.06.05, 17:53
      Gratuluje Panie CUpiał, od dzisiaj straciłem do Pana resztki szacunku. Pan
      mysli o LM?? Z kim - z Engelem?
      WISLA MA TRENERA JEST NIM HENRYK KASPERCZAK !!!!!!
      • Gość: Pawel Wisła ma trenera Kasperczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:12
        Panie Cupiał Wisła ma bardzo dobrego trenera Henryka Kasperczaka, który
        zbudował zespół. Basałaj z Liczką rozwalili go w 6 miesięcy, a teraz Pan Engel
        będzie mial swoją koncepcję drużyny prawda. Panie Cupiał trener Kasperczak może
        coś z zawodników którzy pozostali poukłada i może awansujemy do ligi mistrzów.
        Prosimy Pana o podanie ręki dla trenera Kasperczaka na zgodę i do roboty bo
        eliminacje się zblżają.
    • Gość: władysław jerzy e. Re:Werner Liczka- szacunek uznanie i poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:04
    • Gość: dorel Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.szczecin.agora.pl 29.06.05, 18:08
      Liczka zostanie trenerem Pogoni Szczecin?
    • Gość: (L)ukasz TERAZ I TAK NADCHODZI WIELKA LEGIA... IP: *.chello.pl 29.06.05, 18:12
      wiec jakiekolwiek zmainy to tak jak z faszym nowym stadionem - prowizorka... Na
      kupie goowna zrobione ladne opakowanie! TYLKO (L)egia!
      • Gość: D Re: TERAZ I TAK NADCHODZI WIELKA LEGIA... IP: *.volkswagen.de 29.06.05, 18:29
        Dobra, skończ już i gnaj się.
    • Gość: JAN KARTY ROZDAJE TEN CO MA PIENIADZE. Ale czy tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:14
      czeste zmiany wyjda na dobre i czy swiadcza o profesjonalizmie? Zapewne nie.
      Agent Kapka ma ponoc wrocic na stolek? Czy tam ktos mysli o PR firmy? To juz
      inne czasy. To woda na mlyn Legii i wozu Drzymaly, ktorych wartosc marki bedzie
      tylko rosnac. Legia w ogole bedzie poza zasiegiem , bo ma wlasna pompownie-
      media.
      Kto od was pojechal do Turkow jak Zuzu byl w Glasgow? Slabo podbijal cene skoro
      Celtic polozyl tylko 3mln. Oj na handlu to sie panowie nie znacie.
      Ale zycze powodzenia w LM ..... 2007. W tym sezonie niestety juz przegraliscie
    • Gość: Jaga Fan Engel jest za cienki w szelkach, Kaspi come back! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 29.06.05, 18:30
      • Gość: j.s. Idiota IP: *.hemocleanse.com 29.06.05, 18:36
        Z tego Ci..la oczywiscie. Boze chron nasz sport przed takimi sponsorami.
      • Gość: bigos dajcie szanse engelowi... IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.06.05, 20:56
        zgadzam sie ze kasperczak powinien byc trenerem wisly, ale uwazam ze skoro to
        jest niewykonalne, to powinno sie dac engelowi szanse, aby mogl pokazac co
        potrafi. w koncu pare lat temu poprowadzil kadre do mistrzostw (wiem ze grali
        tam beznadziejnie, ale eliminacje byly imponujące).
    • Gość: Wawerak Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.chello.pl 29.06.05, 18:41
      ... i juz wiadomo, ze Wisla nie awansuje do LM a pozniej ostatni jej
      wartosciowy gracze zostana sprzedani gdzekolwiek za cokolwiek byle by nie byli
      obciazeniem. Na koniec w klubie zostana mlodziez i Kasperczak z kontraktem do
      2008 roku.
    • Gość: Jaro Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:03
      Kompromitacja Cupiała. Ciekawe kto zastąpi Engela za pół roku?
      • Gość: Tyson Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.ipt.aol.com 29.06.05, 21:48
        Zibi "musze powiedziec" Boniek?
    • b.7 Cyrk, cyrk, cyrk 29.06.05, 19:04
    • Gość: oli Już nigdy więcej liczki!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 29.06.05, 19:15
      I Wszyscy sąszcześliwi!! JEST!! bo dziś liczka wyleciał JEST!!!
    • Gość: Pit Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.05, 19:48
      Ciupal tak namieszal i tyle umow popodpisywal, ze sam nie wie kto dzisiaj jest
      trenerem Wisly. Zycze wszystkiego dobrego wszystkim klubom w Polsce ale nie
      Cupalowi, to wariat!
    • Gość: kibol Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.netlandia.pl 29.06.05, 20:11
      i dobrze, czeska mysl pilkarska warta jest tyle, co techniczna - samochody
      szkoda (gadac). i jesczcze obu basałajów wywalić i może będzie wreszcie LM!
    • Gość: kaliuman Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: 83.238.56.* 29.06.05, 20:20
      Wreszcie, według mnie Liczka był cienki. Za czasów Kasperczaka było lepiej,
      częstsze wygrane a Liczka to tylko remisy.
      • miechowice1 Cupiał!!! (zglupiał???) 29.06.05, 20:36
        mieć kasę to wcale nie znaczy znać sie na prowadzeniu profesjonalnego klubu
        (a gdzie ci doradcy co zwolnili Kasperczaka?)
    • soccer1doc Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera 29.06.05, 20:30
      ZENUJACE!
    • Gość: X P. LICZKA NIE WYSZLO...ALE DZIEKUJEMY IP: *.crowley.pl 29.06.05, 20:44
      • samo_botev Cupiałowi i Mourinio nie bedzie pasował 29.06.05, 21:51
        Drodzy Wisliacy Pan Cupiał ogłupiał! LM niebedzie, mistrza też nie, no może
        puchar polski ale to też wątpliwe. Potem bedzie tylko gorzej bo ten pożal się
        boże sponsor się zachowuje dokladnie jak wiekszości polskich businessmanów pod
        czas kryzysu - chaotyczne, bez planu mnie wiecej uprawia chybił trafił.
        Następne sukcesy Wisły będą ale nie z tym sponsorem. Niestety w Polsce jest tak
        że prezes zawsze umie wszystko i się na wszystkiego zna i niestety jak ma czas
        to zawsze coś spobuje naprawiać ( czytaj sp...ć ). Ale jest Groclin i Legia.
        Jak ten pierwszy się wyprowadzi s tej dziury, a drugi nareście zatrudni
        zagranicznego trenera to będą zespoły godni EU rozgrywek i dumę Polaków jak i
        swoich nie polskich kibiców.
        • Gość: x ...a ty w czym jestes dobry ze tak zapytam??? IP: *.crowley.pl 29.06.05, 21:56
          • samo_botev Re: ...a ty w czym jestes dobry ze tak zapytam??? 29.06.05, 22:08
            szczerości wypowiedzi
            • Gość: xx "szczerosc wypowiedzi" to nic nie znaczy IP: *.crowley.pl 29.06.05, 22:22
              a to sa Twoje poglady, a moze poddany zaostales manipulacji, a moze powodujesz
              sie moda, a moze starasz sie byc staroswiecki.

"szczerosc wypowiedzi" - to najlepsze co potrafi pokolenie wychowane na gazecie
              wybiorczej ktorego mottem jest:
              "...mam nadzieje ze sie nie uda..."
              • samo_botev Re: "szczerosc wypowiedzi" to nic nie znaczy 29.06.05, 22:42
                Gość portalu: xx napisał(a):

> a to sa Twoje poglady
                Tak szczerze opisane
                >, a moze poddany zaostales manipulacji
                Tego nikt nie jest peweń
                >, a moze powodujesz
                > sie moda, a moze starasz sie byc staroswiecki.
                to są przykłady swiadomej działalności odbiegającej od szczerości
                >
                > "szczerosc wypowiedzi" - to najlepsze co potrafi pokolenie wychowane na
                > gazecie wybiorczej ktorego mottem jest:
                > "...mam nadzieje ze sie nie uda..."
                To powiżej nie jest przykład szczerości w dodatku jest tak samo zgubne jak
                motto: " ...mam nadzeje ze sie uda ...".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka