Gość: XXX IP: *.crowley.pl 29.06.05, 17:43 JAK TO WISLA BEZ TRENERA? TRENEREM JEST KASPERCZAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bazyliszek ale podpis pod zdjęciem to wam się udał IP: *.chello.pl 29.06.05, 17:44 "Werner Liczka rozpoczyna budowę Wisły na nowy sezon"... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władysław Re:Werner Liczka- szacunek uznanie i poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat19 Werner na zawsze zostaniesz w naszych sercach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atletico Fan Cupiał do reszty juz zgłupiał ... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.06.05, 18:59 Ten facet powinien sie leczyć. Takiej wymiany trenerów to i Jesus Gil by sie nie powstydził. A miesiąc przed eliminacjami do LM do zwykła głupota. No i teraz idzie "wybawca" Engel. Brak słów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® REZYGNACJA BASAŁAJA TERAZ JEST JASNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:44 ZREZYGNOWAŁ BO BYL PRZECIWNY ZWOLNIENIU LICZKI ALE PRZYDUPASY CUPIALA JATRZYLY, JATRZYLY AZ WYJATRZYLY A ON NIECHCIAL TEGO FIRMOWAC SWOJA GEBA I WCALE MU SIE NIEDZIWIE TO ON ZATRUDNIAL LICZKE I OBIECAL MU SPOKOJNA PRACE NAPEWNO DO ELIMINACJI LIGI MISTRZOW A TAK WISŁA TO QTASY BO LICZKE POWINNO SIE ROZLICZYC PO ELIMINACJACH A NIEPRZED Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi$l@k Mamy wiele lepszych polskich trenerów, niż Liczka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.05, 20:47 Liczka to nieudacznik. Trzymajcie swoje kluby od niego z daleka. Jego miejsce jest w Ostrawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr czy wisla ma szanse na LM? IP: *.devs.futuro.pl 29.06.05, 17:46 moim zdaniem zadnych. wyprzedaz zawodnikow, brak stabilixzacji w sztabie szkoleniowym.. ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:46 Kiepska wiadomosc :/ Chociaz nieudacznik Engel tez moze sporo spieprzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.05, 17:47 Heniu jest trenerem zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Ja wiedziałem, że tak będzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:49 Ale widocznie pan Cupiał ma bardzo, ale to bardzo dużo kasy i może sobie eksperymentować rzucając kasę w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodlo Wiśle brak kindersztuby. IP: *.gliwice.hyperion.pl 29.06.05, 17:51 Już kiedyś pisałem, iż Wisła Liczkę szybko załatwi. Blamaż Wisły. Klub z aspiracjami, ale bez klasy, ot poziom ligi podwórkowej. Właścicielowi i działaczom przydałaby się kindersztuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Bye Bye Wisełko IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 17:52 Liczka miał pomysł na drużyne. Może i by nie awansował do LM w tym sezonie ale jestem pewien że zrobiłby to w przyszłym i kolejnych a Wisła występowałaby w niej regularnie. Engel wyciśnie Wisłę jak cytynę, pewnie awansuje do LM niestety pewnie nic później nie zostanie i za parę lat Wisła bedzie gdzieś w ogonie 1 ligi. Nie ufaj Engelowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:53 A tacy byli nim zachwyceni... Ja w kazdym razie zachwycony tym nie jestem, bo moim zdaniem nalezalo mu dac jeszcze szanse, bo nie mial jeszze okazji sie pokac. Co do Engla.. jakos nie jestem przekonany. Heniu wroc! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piok Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.crowley.pl 29.06.05, 17:53 Gratuluje Panie CUpiał, od dzisiaj straciłem do Pana resztki szacunku. Pan mysli o LM?? Z kim - z Engelem? WISLA MA TRENERA JEST NIM HENRYK KASPERCZAK !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Wisła ma trenera Kasperczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:12 Panie Cupiał Wisła ma bardzo dobrego trenera Henryka Kasperczaka, który zbudował zespół. Basałaj z Liczką rozwalili go w 6 miesięcy, a teraz Pan Engel będzie mial swoją koncepcję drużyny prawda. Panie Cupiał trener Kasperczak może coś z zawodników którzy pozostali poukłada i może awansujemy do ligi mistrzów. Prosimy Pana o podanie ręki dla trenera Kasperczaka na zgodę i do roboty bo eliminacje się zblżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władysław jerzy e. Re:Werner Liczka- szacunek uznanie i poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorel Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.szczecin.agora.pl 29.06.05, 18:08 Liczka zostanie trenerem Pogoni Szczecin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ukasz TERAZ I TAK NADCHODZI WIELKA LEGIA... IP: *.chello.pl 29.06.05, 18:12 wiec jakiekolwiek zmainy to tak jak z faszym nowym stadionem - prowizorka... Na kupie goowna zrobione ladne opakowanie! TYLKO (L)egia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: TERAZ I TAK NADCHODZI WIELKA LEGIA... IP: *.volkswagen.de 29.06.05, 18:29 Dobra, skończ już i gnaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN KARTY ROZDAJE TEN CO MA PIENIADZE. Ale czy tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:14 czeste zmiany wyjda na dobre i czy swiadcza o profesjonalizmie? Zapewne nie. Agent Kapka ma ponoc wrocic na stolek? Czy tam ktos mysli o PR firmy? To juz inne czasy. To woda na mlyn Legii i wozu Drzymaly, ktorych wartosc marki bedzie tylko rosnac. Legia w ogole bedzie poza zasiegiem , bo ma wlasna pompownie- media. Kto od was pojechal do Turkow jak Zuzu byl w Glasgow? Slabo podbijal cene skoro Celtic polozyl tylko 3mln. Oj na handlu to sie panowie nie znacie. Ale zycze powodzenia w LM ..... 2007. W tym sezonie niestety juz przegraliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Fan Engel jest za cienki w szelkach, Kaspi come back! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 29.06.05, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.s. Idiota IP: *.hemocleanse.com 29.06.05, 18:36 Z tego Ci..la oczywiscie. Boze chron nasz sport przed takimi sponsorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos dajcie szanse engelowi... IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.06.05, 20:56 zgadzam sie ze kasperczak powinien byc trenerem wisly, ale uwazam ze skoro to jest niewykonalne, to powinno sie dac engelowi szanse, aby mogl pokazac co potrafi. w koncu pare lat temu poprowadzil kadre do mistrzostw (wiem ze grali tam beznadziejnie, ale eliminacje byly imponujące). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.chello.pl 29.06.05, 18:41 ... i juz wiadomo, ze Wisla nie awansuje do LM a pozniej ostatni jej wartosciowy gracze zostana sprzedani gdzekolwiek za cokolwiek byle by nie byli obciazeniem. Na koniec w klubie zostana mlodziez i Kasperczak z kontraktem do 2008 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:03 Kompromitacja Cupiała. Ciekawe kto zastąpi Engela za pół roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyson Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.ipt.aol.com 29.06.05, 21:48 Zibi "musze powiedziec" Boniek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Już nigdy więcej liczki!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 29.06.05, 19:15 I Wszyscy sąszcześliwi!! JEST!! bo dziś liczka wyleciał JEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.05, 19:48 Ciupal tak namieszal i tyle umow popodpisywal, ze sam nie wie kto dzisiaj jest trenerem Wisly. Zycze wszystkiego dobrego wszystkim klubom w Polsce ale nie Cupalowi, to wariat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: *.netlandia.pl 29.06.05, 20:11 i dobrze, czeska mysl pilkarska warta jest tyle, co techniczna - samochody szkoda (gadac). i jesczcze obu basałajów wywalić i może będzie wreszcie LM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaliuman Re: Liczka odchodzi. Wisła bez trenera IP: 83.238.56.* 29.06.05, 20:20 Wreszcie, według mnie Liczka był cienki. Za czasów Kasperczaka było lepiej, częstsze wygrane a Liczka to tylko remisy. Odpowiedz Link Zgłoś
miechowice1 Cupiał!!! (zglupiał???) 29.06.05, 20:36 mieć kasę to wcale nie znaczy znać sie na prowadzeniu profesjonalnego klubu (a gdzie ci doradcy co zwolnili Kasperczaka?) Odpowiedz Link Zgłoś
samo_botev Cupiałowi i Mourinio nie bedzie pasował 29.06.05, 21:51 Drodzy Wisliacy Pan Cupiał ogłupiał! LM niebedzie, mistrza też nie, no może puchar polski ale to też wątpliwe. Potem bedzie tylko gorzej bo ten pożal się boże sponsor się zachowuje dokladnie jak wiekszości polskich businessmanów pod czas kryzysu - chaotyczne, bez planu mnie wiecej uprawia chybił trafił. Następne sukcesy Wisły będą ale nie z tym sponsorem. Niestety w Polsce jest tak że prezes zawsze umie wszystko i się na wszystkiego zna i niestety jak ma czas to zawsze coś spobuje naprawiać ( czytaj sp...ć ). Ale jest Groclin i Legia. Jak ten pierwszy się wyprowadzi s tej dziury, a drugi nareście zatrudni zagranicznego trenera to będą zespoły godni EU rozgrywek i dumę Polaków jak i swoich nie polskich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...a ty w czym jestes dobry ze tak zapytam??? IP: *.crowley.pl 29.06.05, 21:56 Odpowiedz Link Zgłoś
samo_botev Re: ...a ty w czym jestes dobry ze tak zapytam??? 29.06.05, 22:08 szczerości wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx "szczerosc wypowiedzi" to nic nie znaczy IP: *.crowley.pl 29.06.05, 22:22 a to sa Twoje poglady, a moze poddany zaostales manipulacji, a moze powodujesz sie moda, a moze starasz sie byc staroswiecki. "szczerosc wypowiedzi" - to najlepsze co potrafi pokolenie wychowane na gazecie wybiorczej ktorego mottem jest: "...mam nadzieje ze sie nie uda..." Odpowiedz Link Zgłoś
samo_botev Re: "szczerosc wypowiedzi" to nic nie znaczy 29.06.05, 22:42 Gość portalu: xx napisał(a): > a to sa Twoje poglady Tak szczerze opisane >, a moze poddany zaostales manipulacji Tego nikt nie jest peweń >, a moze powodujesz > sie moda, a moze starasz sie byc staroswiecki. to są przykłady swiadomej działalności odbiegającej od szczerości > > "szczerosc wypowiedzi" - to najlepsze co potrafi pokolenie wychowane na > gazecie wybiorczej ktorego mottem jest: > "...mam nadzieje ze sie nie uda..." To powiżej nie jest przykład szczerości w dodatku jest tak samo zgubne jak motto: " ...mam nadzeje ze sie uda ...". Odpowiedz Link Zgłoś