Dodaj do ulubionych

Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie

IP: *.hstl2.put.poznan.pl 15.08.05, 13:25
zobaczycie że bąk w tym nowym klubie bedzie coraz słabszy i na wiosne juz
wyleci z kadry...
Obserwuj wątek
    • Gość: apj Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.gostyn.com / *.intergostyn.pl 15.08.05, 13:27
      i co? bez Wisły Kraków nie miałby kto grac?
      • a_s_i_m_o Polska 24 Serbia 49 - ranking FIFA 15.08.05, 15:00
        www.fifa.com/en/mens/statistics/index/0,2548,All-Jul-2005,00.html
        Jak nie wygramy roznica 2 bramek grajac w najlepszym skladzie to bedzie lipa.
        • rechott Re: Polska 24 Serbia 49 - ranking FIFA 15.08.05, 17:08
          Jaki najsilniejszy skład o czym Ty mówisz???
          • a_s_i_m_o Re: Polska 24 Serbia 49 - ranking FIFA 15.08.05, 17:38
            Moze zauwazysz inteligenciku ze pisalem posta o 15ej. Wtedy bylo mowiony ze
            zagraja w pierwszym skladzie.
        • Gość: dziwak Re: Polska 24 Serbia 49 - ranking FIFA IP: *.nyc.res.rr.com 15.08.05, 21:53
          kto sie kieruje rankingiem FIFA przy ocenianiu szans zespolow? - chyba tylko
          frajerzy ktorzy zaczeli sie interesowac pilka 2 miesiace temu
      • Gość: Warszawiak Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.aster.pl 15.08.05, 21:10
        Frankowski jest super, Wisła to dobra drużyna; ale tam gra Polska, już chociaż
        teraz daj spokój z tymi swoimi zaściankowymi kopmlekasami
    • Gość: yah Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:55
      Czy ktoś moze mi wytłumaczyc co w reprezentacji polski robi "ambitniak"
      kosowski który wyleciał właśnie nawet z ławki rezerwowych Klautern ... Przecież
      na tę pozycję jako zmiennik smolarka ( mam nadzieję że Kosowski jednak nie
      wyjdzie w 1 składzie ) możnaby powołać co bardziej obiecującego ligowca...
      Swoją drogą to przebieg jego kariery jest bardzo znamienny dla wiąkszości bądz
      co bądz utalentowanych polskich grajków ( Reiss, Kowalczyk, Mielcarski
      itd.idt,itd)
      • Gość: mex co do kosy,,, IP: *.hstl2.put.poznan.pl 15.08.05, 14:05
        to jest on widocznie ulubiencem trenera...ale jesli smolarek zagra dobrze to
        wywalczy miejsce w 1 skladzie i wtedy janas zamiast na rezerwe powolywac tego
        cieniasa chaotycznego bedzie wolal np gorawskiego albo mlodych ligowców pokroju
        szalachowskiego lub blaszczykowskiego(oby sie wykurował...)
        • Gość: xxxca Re: co do kosy,,, IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:11
          Kamil zagra dzisiaj życiówkę!!!
          • Gość: xxxca Re: co do kosy,,, IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:07
            Miałem racje dwie bramki po akcji kosy i ewidentny karny nie podyktowany przez
            sędziego.
            • Gość: gzesiolek Re: co do kosy,,, IP: *.crowley.pl 16.08.05, 10:18
              gral zyciowke? chyba 15 minut...
              przez reszte czasu sie o wlasne nogi przewracal... ;)
              ambicji mu odmowic nie mozna, ale boshe w calym meczu miec jedno udane
              dosrodkowanie... bez przesady... ;)
              choc ja i tak bym go nie skreslal, bo chlopak ma ciag i talent do chaotycznego
              przebijania sie do przodu... jeszcze moze beda z niego ludzie...
              wg mnie dobrze, ze Janas mu pomaga klub zmienic.
    • Gość: JEJE LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA............:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:20
      KOCHAM TEN ZESPÓŁ ZA TO ŻE JEST TAKI SŁABY......SIEROTY STRASZNE ......
      • Gość: pdebek Re: LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:24
        to znaczy kogo sieroto kochasz Legię czy Repre
    • Gość: pdebek Radek Sobolewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:21
      Przypominam pacanom z gazety którzy pewnikiem ściągneli dane od kretynów z PZPN
      Że PAN R.Sobolewski ma na koncie 1 gola w reprezentacji
      P.s.
      Zawsze ceniłem pana Hurkowskiego za jego wiedzę więc uczcie się szczyle
      rzetelności dziennikarskiej od starszych
      • Gość: kibic racja IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 15.08.05, 16:24
        strzelil bramke w swoim debiucie

:-)

zza pola karnego

wygralismy 1:0 chyba, ale nie pamietam z kim

kibic
        • Gość: trejo Re: racja IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.05, 18:19
          Wygralismy wtedy z Estonia 2:1.Druga bramke strzelil wtedy Wichniarek.
    • Gość: Misiek Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:37
      co robia w kadrze takie sieroty jak Lewandowski i Radomski, nic nie graja i
      tylko fauluja przed naszym polem karnym; malo utalentowanych pomocnikow mam w
      lidze??
      • Gość: supahG np. Kalu Uche i Mauro Cantoro ? IP: *.demon.nl 15.08.05, 15:07
      • Gość: mex lewandowski to obronca IP: *.hstl2.put.poznan.pl 15.08.05, 15:07
        • Gość: ev Re: lewandowski to obronca IP: *.aster.pl 15.08.05, 21:13
          w kadrze gra w pomocy
    • Gość: kibic lata ogladam mecze i wciaz mnie to bawi..;-) IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 15.08.05, 16:15
      Yugolski hymn rozwala

na kolana kladzie

:-)

ciekawe czy mozna ich o plagiat oskarzyc?

kibic
      • Gość: lukasz Re: lata ogladam mecze i wciaz mnie to bawi..;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:11
        ale oni sie wcale z tym nie kryja ze wzorowali sie na naszym hymnie :) ostatnio
        troche o tym mowil komentator przy okazji ligi swiatowej i meczu Polska - SiC
        poguglaj zreszta,

pozdrawiam, lukasz
        • Gość: Yugol Re: lata ogladam mecze i wciaz mnie to bawi..;-) IP: *.246.jawnet.pl 15.08.05, 18:56
          Hymn jest w linii melodycznej ten sam!Kraje bylej Jugoslawii tez byly pod zaborami jak Polska i w dowod uznania za nasze zrywy powstancze postanowili ,ze beda miec te sama melodie.Mecz slaby!!!2 polowa zenada ,we srode Ukraina dokopie nam z 5 bramek,chyba,ze nasi zagraja w podstawowym skladzie,tylko czy jest sens narazac zawodnikow na kontuzje przed meczami Wisly i reprezentacji?Ukraincy nie odpuszcza i zagraja na calego(spotkanie z Izraelem sedziuja Polacy ;)))))
          • gromek1 Re: lata ogladam mecze i wciaz mnie to bawi..;-) 17.08.05, 08:47
            nie ma dziwne, wystarczy trochę wiedzy o historii. Mazurek Dąbrowskiego powstał
            w okresie Legionów Polskich we Włoszech i melodia była częściowo wzorowana na
            ludowej melodii z tamtych stron. Piszę z tamtych bo w owym czasie YU była
            podzielona między Turcję, Wenecję i Austro - Węgry.
    • Gość: xxxca Hymn IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:16
      Ciekewe ale mamy prawie identyczne hymny
    • Gość: tedi SKLAD ??? IP: *.gd-ns.com 15.08.05, 16:43
      A gdzie Szymkowiak, Boruc - nie ma ich nawet w rezerwach ?

Ciekawe, na tym turnieju mielismy podobno zgrac pierwsza druzyne przed
      wrzesniowymi meczmai, a tu ten pajac Janas znowu eksperymentuje
      (Kowalewski/Dudka/Jop) i znowu wstawia swoich "zelaznych faworytow" : Kosa,
      Rasinho ? mam nadzije ze w drugiej polowie pojdzie po rozum do glowy (z
      drugiej strony mam watpliwosci czy cos tam jeszcze jest)
      • Gość: tedi RE: SKLAD - I gdzie jest Krzynowek ??? IP: *.gd-ns.com 15.08.05, 16:46
      • Gość: tedi Re: SKLAD ??? - i gdzie jest Krzynowek ? IP: *.gd-ns.com 15.08.05, 16:47
      • a_s_i_m_o Re: SKLAD ??? 15.08.05, 17:07
        A po co ma testowac Boruca. I tak ma "1". Lepiej niech potestuje drugiego bramkarza.
        • Gość: tedi Nie testowanie, tylko zgrywanie druzyny IP: *.gd-ns.com 15.08.05, 17:12
          Nikt tu nie mowil o testowaniu (nieco za pozno, nie sadzisz ?). Mowa byla o
          zgrywaniu druzyny (argumenty przedlozne Wisle/Engelowi), a to oznacza gra
          pierwszym skladem
          • a_s_i_m_o ok 15.08.05, 17:39
            ok
    • pina.colada Żurawski już ława - buhaha 15.08.05, 16:45
      Wreszcie tam gdzie jego miejsce. I gdzie są teraz wszyscy ci którzy mówili że Żuraw w Barcelonie, Valenci, Interze ma grać skoro on nawet w Szkocji sobie nie radzi ?
    • Gość: sedzia gol ze spalonego IP: *.oborniki.net / *.oborniki.net 15.08.05, 16:56
      Polacy strzelili pierwsza bramke ze spalonego. Mimo, ze przed polakiem byl obronca, to bramkarz byl przed nim, wiec polak byl blizej bramki niz przedostatni zawodnik SiC :)Taki szczegol w regulaminie o ktorym sedzia zapomnial :)
      • Gość: idol Re: gol ze spalonego IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:03
        Czy aby oglądasz ten sam mecz/
        • Gość: c..j Re: gol ze spalonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:09
          nie powinno być spalonego, bo bułgar dotknął ramieniem, a tego sie nie gwizda.
          • Gość: michal2708 Re: gol ze spalonego IP: 194.181.127.* 16.08.05, 09:11
            "bułgar" "gwizda".....
            Żenada!!!! Nie dość, że mecz był przeciwko Serbii a nie Bułgarii to jeszcze
            ortografia poniżej krytyki. No i spalonego raczej nie było...
          • Gość: michal2708 Re: gol ze spalonego IP: 194.181.127.* 16.08.05, 09:11
            "bułgar" "gwizda".....
            Żenada!!!! Nie dość, że mecz był przeciwko Serbii a nie Bułgarii to jeszcze
            ortografia poniżej krytyki. No i spalonego raczej nie było...
      • Gość: volf Ewidentny spalony przy pierwszej bramie, ale... IP: *.wmc.net.pl 15.08.05, 17:21
        gwoli sporawiedliwości karny na Kosie też powinien być. tak więc wynik
        sprawiedliwy. Brama dla Serbów - Jop twoja mać.
      • Gość: behemot Re: gol ze spalonego IP: *.promax.media.pl 15.08.05, 19:19
        Zgoda co do oceny sytuacji z bramkarzem, ale moim zdaniem bliżej linii bramkowej był jeszcze serbski obrońca, który wbiegał za Kosowskim, tak że sprzostrzeżenie słuszne (Franek był za bramkarzem), ale ocena sytuacji zła. Egzamin niezdany Panie "sędzia"
        • Gość: j Re: gol ze spalonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:03
          W momencie podania Franek nie był za bramkarzem, w czasie strzału już był bo
          bramkarz poszedł do przodu. Też myślełem że był spalony dlatego dokładnie
          oglądałem tę sutuację na powtórkach.
          • Gość: dlnmktw Re: gol ze spalonego IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:08
            Jak w czasie strzału Frankowski był za bramakrzem (a był) - to był spalony.
            Przed frankwoskim był już tylko jeden zawodnik. Spalony, koniec, kropka.
            • Gość: j Re: gol ze spalonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:02
              Przepisy stanowią jednak inaczej. Zgodnie z nimi nie było spalonego.
    • Gość: Wiedzu Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:08
      tak wogole to Bąk gra porazke, za kazdym razem ze 2 metry za tym dryblasem sobie biega

juz chyba faktycznie po nim jezeli chodzi o reprezentacje
      • Gość: c..j 3-2, brawo dla Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:10
        jw
      • Gość: Misiek Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:11
        Dudka na lewej obronie gra dobrze, za to Lewnadowski w srodku dno!!!! i jeszcze
        Janas chce go do obrony przesunac, qrwa jakeis rodzinne uklady czy co??!! PRECZ
        Z LEWANDOWSKIM!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: 62.69.200.* 15.08.05, 18:50
        Gość portalu: Wiedzu napisał(a):

"tak wogole to Bąk gra porazke, za kazdym razem ze 2 metry za tym dryblasem sobi
        e biega juz chyba faktycznie po nim jezeli chodzi o reprezentacje"

I tutaj bardzo się mylisz!!! Mimo że poszedł do odpowiednika naszej 4 ligi, to
        i tak bedzie grał, mimo formy - bo obiecano to mu. A jeśli chodzi o ludzi
        PZPNu, to akurat w absurdach dotrzymują słowa.
    • Gość: niemampytan Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:10
      wiecie co nie lubię Wisły ale za to że jest tam git człowiek Frankowski szala
      się przechyla
      coś podobnego do ..... Owen poszedł do Realu i sobie u mnie przechlapał !!!
      Janas powinieneś Frankowi dupe całować !!!!
      • Gość: y.y Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 01:57
        A kogo obchodzę te twoje wypociny i kogo lubisz albo nie debilu jeden? Naucz
        sie pisać na temat
    • a.adas Rasiak gra swietny mecz 15.08.05, 17:18
      bramka pierwsza klasa, zastawia się, rozgrywa z - lekko chaotycznymi -
      skrzydłowymi... Rasiak w takiej formie moze sprawić, ze Żuraw moze wyladować na
      ławie, bo Frankowski to fenomen!
      Zmieniłbym Bąka za Milę (Lewandowski do obrony) i Kosowskiego na Smolarka
      (jeśli są wśród rererwowych)

Przerwa, a Iwański już marudzi, że Franek nie strzelił bramki za Engela i
      Wójcika. Hmmm, a mecz z Islandią w 2000 roku?
      • Gość: Wiedzu Re: Rasiak gra swietny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:24
        ten komentator tez jest niezly pilka na 40 metrze a on ma paliptacje jakby juz gol padal
        • Gość: MM Re: Rasiak gra swietny mecz IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 15.08.05, 17:33
          Pewnie sie szkolil u Meksykanow :o))))
      • Gość: kibic Legii Re: Rasiak gra swietny mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:36
        Rasiak to dziad który tylko potrafi uderzyć z główki żurawski jeszcze będzie
        grał zobaczycie ten dziad rasiak gra przecież w 2-ligowym derby county jak jest
        taki świetny to czemu go lepszy klub nie kupił? Ten piłkarz jest bez
        przyszłości wróci do polskiej ligi tak jak np. Reiss czy Świerczewski i jeszcze
        bedzie grzal Ławę zobaczycie :D
        • Gość: Syphone Re: Rasiak gra swietny mecz IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.08.05, 17:37
          Jak to mawia moj kolega: ale krzanisz!
    • Gość: Syphone ILE JEST LUDZIE BO NIE MAM JAK OGLADAC? IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.08.05, 17:33
      • Gość: MM Re: ILE JEST LUDZIE BO NIE MAM JAK OGLADAC? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 15.08.05, 17:34
        3:2 dla Polski
        • Gość: Syphone Re: ILE JEST LUDZIE BO NIE MAM JAK OGLADAC? IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.08.05, 17:36
          Dzieki. Kto strzelil druga dla Serbow i jak to sie stalo?
          • Gość: MM Re: ILE JEST LUDZIE BO NIE MAM JAK OGLADAC? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 15.08.05, 17:39
            Vidic glowka po rogu.

Zlap transmisje na onecie:
            sport.onet.pl/live.html
            • Gość: Syphone Re: ILE JEST LUDZIE BO NIE MAM JAK OGLADAC? IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.08.05, 17:41
              No tos mnie ucieszyl tym onetem! Dzieki!
              • Gość: MM Re: ILE JEST LUDZIE BO NIE MAM JAK OGLADAC? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 15.08.05, 17:44
                Jak to sie mowi, cala przyjemnosc po mojej stronie :o)
                Oni maja relacje z praktycznie kazdego meczu.
    • santosubito Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie 15.08.05, 17:40
      Z jakiej okazji genialny Janas zostawił na boisku JEDNEGO napastnika??? broni
      wyniku??? no to już ma.. 3:2 już jest. Bardzo dobrze się spisze na pewno jako
      napastnik Sebastian "Znowu Leżę Na Ziemi" Mila...
      • Gość: Fan Rasiak OUT !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:48
        Nareszcie Pinokio-Rasiak schodzi! Może jednak nie przegramy tego meczu!!!
        Co ten Janas wyrabia, żeby wypromowoać tego drewniaka ......
        • Gość: makati Re: Rasiak OUT !!! IP: 212.63.225.* 15.08.05, 17:49
          no i jak graja, jak graja??
        • Gość: kura Re: Rasiak OUT !!! IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 15.08.05, 17:52
          a ciekawe kto w tym meczu strzelil jedyna sensowna bramke. No bo chyba nie Franek z dobitki i karnego.
        • Gość: kibic Legii Re: Rasiak OUT !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:15
          Masz racje rasiak to drewniak grać nie umie dobrze że zszedł :-D
    • santosubito Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie 15.08.05, 17:50
      o! kolejna ofensywna zmiana!!! Rząsa za Gorawskiego (słabego i tak dzisiaj)...
      • Gość: obserwator Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.europe.hp.net 15.08.05, 17:58
        napiszcie lepiej jak im idzie i czy ich cisna czy moze nasi kontroluja...
    • Gość: eliminator kosy Kosowski OUT z kadry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:53
      Kosa wypad z kadry!
      • Gość: Kasieńka Re: Kosowski OUT z kadry!!! IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 15.08.05, 17:56
        wreszcie ktos napisał coś sensownego. Kosa chyba ma jakiegos sponsora w kadrze bo on od 3 lat nie zagrał dobrego meczu (i to nie tylko w kadrze)
        • Gość: Znawca Janas & Kosa to ta sama religia IP: *.muab.chcg.cgcil01r18.dsl.att.net 15.08.05, 18:05
        • Gość: mex kosowski-kupa strat, nie podaje, niecelne strzały IP: *.hstl2.put.poznan.pl 15.08.05, 18:22
          jak pojdzie do romy to mi kaktus wyrośnie na policzku;)
          • Gość: makati nie widzialem meczu IP: 212.63.225.* 15.08.05, 18:23
            ale jakos nikt sie tu nie cieszy ze wygralismy, w koncu w pilce to sie liczy
            najbardziej..
        • Gość: z Re: Kosowski OUT z kadry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:24
          Oj tak, Kosowski out. Słaby jest i nieporadny.

---
          www.worldfootball.prv.pl
          • Gość: m04 Re: Kosowski OUT z kadry!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 19:22
            Kosowski byl najlepszy z pomocników.
    • Gość: radeon Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:02
      hehe gramy 9 obroncami. janas nie mam pytan....
    • santosubito Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie 15.08.05, 18:04
      zagadka taktyczna: jak ustawic 7 obrońców na boisku??? od 86 min jest na boisku
      7 polskich obrońców... janas jest nadzwyczajny...
    • Gość: KASIEŃKA MOJA SUBIEKTYWNA OCENA KADRY IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 15.08.05, 18:05
      Maciej "Liga Mistrzow" Zurawski
      Kamil "o co chodzi" Kosowski lub Kamil "Wiatr we wlosach" Kosowski
      Marcin "ja gram na obronie?" Baszczynski
      Dariusz "zabijam po pijaku" Dudka
      Jacek "nie otwierajcie lodówki" Bąk
      Sebastian "już leżę" Mila
      Tomasz "całujcie mnie w dupe" Frankowski

brakuje jeszcze tylko
      Miroslaw "sedzia ty ch..." Szymkowiak
      Marcin "Party Boy" Burkhardt
      Piotr "komu przyje..." Świerczewski
      i Tomasz "czerwona kartka" Hajto
      • santosubito Re: MOJA SUBIEKTYWNA OCENA KADRY 15.08.05, 18:19
        albo: Kami(l)kadze Boski Wiatr Kosowski!
        • Gość: KASIEŃKA Re: MOJA SUBIEKTYWNA OCENA KADRY IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 15.08.05, 18:21
          Albo Kamil "podbijam Bundeslige" Kosowski :D:D:D
          • Gość: yyy Re: MOJA SUBIEKTYWNA OCENA KADRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:25
            Co do Hajty, to lepsze by było: Tomasz "Kto chce fajkę? Hajto
    • Gość: Misiek Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:07
      nowy styl 1 napastnik 6 obroncow
      co ten Janosik wyprawia??
      • Gość: obserwator Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.europe.hp.net 15.08.05, 18:08
        w Polsce wszyscy chca WYNIKOW. to mamy WYNIKI...
    • santosubito Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie 15.08.05, 18:13
      A myślałem, że nie dożyję.... Polska w finale wielkiej imprezy!!!!!!!!!!!!
      Skład na finał proponuję: bramkarz, 8 obrońców, 1 def. pomocnik, np. Mariusz
      "Drewniana Noga" Lewandowski, oraz jeden ofensywny pomocnik, najlepiej Kamil
      "Technika i Szybkość" Kosowski. Sukces gwarantowany.
      • Gość: trejo Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.05, 18:30
        Pod wszystkimi twoimi opiniami podpisuje sie rekami i nogami.A ten kretyn ,bo
        nie mozna nic innego powiedziec o Janasie,placze po meczu,ze na boisku panowal
        chaos .A kto go sprokurowal? Dobra,schodzi Frankowski ale wystawiasz drugiego
        napastnika,w przeciwnym wypadku,dajesz sygnal przeciwnikowi,ze bedzie obrona
        Czestochowy,a tenze bedzie atakowal bo coz innego mu pozostaje.Poza tym kazdy
        nawet z minus 16 dioptrami widzial,ze nasza druzyna nie moze grac jednym
        pilkarzem wysunietym w przodzie.Rasiak nie byl wcale taki zly,do momentu kiedy
        zabraklo mu partnera w ataku.I jeszcze zmiana bramkarza,ktora ,gdyby nie
        nonszalancja Serbow doprowadzilaby do utraty bramki?Sorry za mocne slowa pod
        adresem selekcjonera ,ale ide o zaklad,ze jego IQ miesci sie gdzies gora w
        okolicy 80 punktow.
    • santosubito Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie 15.08.05, 18:21
      Kasperczaka tez juz popier...ło? jest zadowolony z ofensywnej gry Polaków
      dzisiaj. ..
      • Gość: KASIEŃKA Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 15.08.05, 18:24
        bo on sie chce Janasowi podlizać. Bo odkąd go wypieprzyli z Wisły to nie ma co robić i liczy ze może go Pawełek na asystenta weźmie lol
        • Gość: matrek Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 18:39
          Ja rozumiem, że Kosowski gra w reprezentacji - jest cienki straszliwie, ale
          zawsze jesto go pełno i praktycznie w kadej akcji ofensywnej ma swój udział.

Natomiast co robi w reprze Mila???? - jakim cudem??? może nieślubny sym Janasa??

Reprezentację "robią" w tej chwili Frankowski i Żurawski.

Całkiem niezły Jop, Dudka i Gorawski - naprawdę był niezły mimo kilku kiksów.

Wszystkie zmiany Janasa to pomyłka - oprócz Żurawkiego, tyle że on powinien
          grać od początku.

No nie mogę przeżyć - jak można zmienić Frankowskiego na Mile? Jak? NO JAK?

Dlaczego Rząsa wszedł za Gorawskiego a nie za Kosowskiego?

To Żurawski powinien wejść za Gorawskiego.

Bez sensu.
          • Gość: wat Re:Nic nie wiadomo o Baku? IP: *.columbuslibrary.org 15.08.05, 18:45
            Jak gra ten stary zydek z Tel-Aviw. Moze pojdzie sladami Polaka z Nigerii.
      • gromek1 Re: Dzisiaj mecz Polska - Serbia w Kijowie 17.08.05, 08:53
        Zadowolony był ze skuteczności i słusznie 1,5 okazji 3 bramki.
        Serbowie mieli OKAZJI kilkanaście
    • Gość: Rafa Polska grała dobrze... w pierszej połowie. IP: 195.116.43.* 15.08.05, 18:57
      Pierwsza połowa była wspaniała: pełne zaangażowanie, skuteczność, współpraca -
      3 piękne bramki naszych wspaniałych napastników. Druga połowa to kompletna
      klapa... Żadnej dobrej sytuacji podbramkowej, dużo szczęścia, nieporadność
      przeciwników. Gdyby to był mecz o punkty dostalibyśmy wielkie baty... Po
      zejściu Frankowskiego Polska grała tak zle, że przypomniał mi się niedawny
      koszmar Legii z Zyrychem. No ale mieliśmy trochę szczęścia i znowu udało się.
      • Gość: m Re: Polska grała dobrze... w pierszej połowie. IP: *.5.15.vie.surfer.at 15.08.05, 19:02
        w pierwszej...jezyka polska trudna
        • Gość: tomislavus Re: Polska grała dobrze... w pierszej połowie. IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.05, 20:37
          Janas sie dziwi ze byl chaos w 2 polowie.... BO ZNOWU GRAL TA SWOJA PIRAMIDE co
          ja nam DUNCZYCY WYKLEPALI przed eliminacjami !!! no ale TERAZ TO JAKAS
          ULEPSZONA WERSJA BO AZ 6 Obroncow bylo.... i znowu w dupe piramida - yugole
          0:1... ech kiedy przetsanie tak kombinowac...
          • Gość: marcin Re: Polska grała dobrze... w pierszej połowie. IP: *.sympatico.ca 15.08.05, 20:46
            Panie panowie, przeciez wygrali i kogo obchodzi w jakim stylu to wynik idzie w
            swiat i ja moglem zobaczyc w kanadyjskiej tv tylko wynik Polska Serbia i
            Czarnogora 3:2. Rozumiem ze grali nie tak jak powinni sadzac po waszych
            opiniach ale nie przesadzajcie bo czytajac wasze opinie to do gry nadawalo
            sietrzech moze czterech naszych. Dobrze ze tu tego nikt oprocz polakow nie
            przeczyta bo by pomysleli ze my w pilke grac nie umiemy a wygrywamy
            tylko "fuksem" wiecej optymizmu ludzie!!!!!!!!!!!!
            • Gość: tedi Jaki optymizm, jaka chluba w kanadyjskiej TV ??? IP: *.gd-ns.com 15.08.05, 21:35
              "Panie panowie, przeciez wygrali i kogo obchodzi w jakim stylu to wynik idzie w
              swiat i ja moglem zobaczyc w kanadyjskiej tv tylko wynik ..."

Co ty chrzanisz "kanadolu" !
              Ja tez sledze ten mecz poprzez ocean i powiem Ci jasno: bardzo sie mylisz !
              NIEWAZNY JEST WYNIK (bo mecz i tak o marchewke), ani kto to tu przeczyta (bo
              ludzie i tak "soccer" maja gdzies !). Nie liczy sie tez zupelnie co Ty czy ja
              moglismy zobaczyc w naszym TV, a Twoja/moja "duma narodowa" (bo nasi wygrali
              mecz o pietruszke) w ogole nie ma nic do rzeczy.
              Liczy sie tylko i wylacznie JAKA DRUZYNE MAMY na 3 tygodnie przed
              najwazniejszymi rozgrywkami eliminacyjnymi ! I CZY JA W OGOLE MAMY ??? Bo Janas
              wydaje sie uwazac, ze nie i ciagle przeprowadza nowe eksperymenciki, choc na
              nie juz dawno za pozno. Wszak ten turniej mial sluzyc do zgrania I kadry (tak
              Janas/PZPN szantazowal Wisle/Engela), a nie do realizowanie kolejnych wzietych
              z ksiezyca koncepcji "trenera-wizjonera".
              I wniosek po meczu jest jeden: na dzien dzisiejszy nie mamy takiej druzyny,
              ktora moglaby skutecznie walczyc z druzynami z "lepszej polki", a byc moze
              nawet z naszymi najblizszymi przeciwnikami. Moze fuksem przeslizniemy sie w
              koncu do Finalow MS, ale tam widze tylko katastrofe: na skale tej w Korei.
              Wystarczy zreszta przypomniec sobie mecze ostatniego Pucharu Konfederacji: bez
              wzgledu na wynik wszystkie mecze staly na wysokim poziomie, a druzyny
              imponowaly zgranieam, technika, dyscyplina taktyczna i ogromnym zaangazowaniem.
              Czyli tym wszystkim cego bialo-czerwonym dzis brakowalo (czy to tak ciezko
              zrozumiec ?)

Zreszta, nie tylko my gramy teraz towarzyskie spotkania, w srode np. gra Anglia
              z Dania. I naprawde nie bedzie dla nas wazne kto wygra, tylko jak graja teraz
              Anglicy, bo ostatnio ich druzyna jest bardzo mocna, a polowa z niej znalazla
              sie w ostatniej puli najlepszych pilkarzy swiata. Dla porownania, z polskiej
              druzyny nie ma w niej nikogo.

Wiec czego pacanie namawiasz do optymizmu, trzeba potrafic byc krytycznym (ale
              konstruktywnie) i wymagac od zatrudnionego przez polskich podatnikow trenera,
              aby robil dobra robote, stawial na sprawdzonych juz wielokrotnie zawodnikow i
              taktyke, a nie na wiecznie zawodzacych "prywatnych ulubiencow" (Drewniak, Kosa,
              Kaluzny)i przeblyski taktycznego obledu.
              • marcin120 Re: Jaki optymizm, jaka chluba w kanadyjskiej TV 15.08.05, 23:11
                Widze ze kolega na poluden ode mnie mieszka to sie sie nie dziwie, ze pieprzy
                jak potluczony, wynik idzie w siat nie gra poptrz na niemcow zdobywali
                mistrzostwo swiata grajac nic nie grajac, popatrz na angoli zawsze maja "ekipe"
                tylko co z tego popatrz na grekow zdobyli mistrzostwo europy a grali jakby im
                kto nogi "powiazal". dlatego mowie g... mnie obchodzi jak nasi grali wygrali i
                juz a jak bedzie na mistrzostwach swiata to zobaczxym
          • Gość: adas To PERFEKCYJNY diament oparty na trójkącie IP: *.katowice.msk.pl / *.mm.msk.pl 15.08.05, 20:59
            polska myśl szkoleniowa polskiego związku piłki nożnej kontratakuje
            skrzydłowych zastępują boczni obrońcy, ubezpieczani przez drugą parę bocznych
            obrońców
            stoperzy budują trójkąt z jednym z defensywnych (niby)pomocników, a tym czasie
            drugi składa się na prostą z bramkarzem (ściśle - jak bliźniacy), ofensywnym
            pomocnikiem (biegajacym wszędzie tylko nie w środku pola - kiedy Mila dostanie
            prawdziwą sznasę w reprezentracji, już widać ze wyjazd mu się przydał - krócej
            holuje piłkę) i czubkiem (wierzchołkiem opisywanej choinki) na szpicy.

PS jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że w pierwszym składzie polskiej
            reprezentacji zagra trzech graczy z ligi rosyjskiej i po jednym z ukraińskiej i
            katarskiej, to bym nie uwierzył
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka