Gość: pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:07 Real jest slabiutki jak ta grupa.Czemu tak mało Michała Pola w Gazecie. Komentu w Polsacie sport a nie w publicznej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pierwszy Real Madryt to partacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:09 Więcej Rafała Steca w telewizji, może w polsacie sport, wywalić strejlaua z polsatu, Bożydar opamiętaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Real Madryt to partacze IP: *.radom.pl 12.09.05, 03:36 sam jesteś partacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaś HALA MADRID!! IP: *.szczecin.mm.pl 13.09.05, 10:33 dlaczego zawsze w komentarzach do artykułów o REALU ludzie zawsze wypisuja jakieś pierdoły "słabiutki" "pajace", leczycie w ten sposób jakies kompleksy? pokażcie mi druga tak utytułowana drużynę z taką historią "pajace" : ) Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: HALA MADRID!! 14.09.05, 13:45 No, Karaś - jak określiłbyś dziś Real? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:57 LIVERPOOL. A nazwałem ich partaczami i pajacami dlatego że nie moge na nich patrzeć. Może wiesz o co chodziło ronaldo przez cały poprzedni sezon gdy po bramce przykładał rękę do skroni jak kompletny debil, teraz pedałki zaczeli tańczyć z sobą na boisku.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALA MADRID Re: pedały?? IP: *.szczecin.mm.pl 13.09.05, 15:40 1.jeśli nie możesz patrzec , to nie patrz- zmusza cie ktoś? 2.ty oceniasz piłkarzy po wyglądzie? hmmm... dziwne : ) 3.jesli Liverpool miał być tą utytułowana drużyna, o którą pytałem to porównaj chociażby ilość zdobtytch tytułów mistrza kraju :) HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY THE REDS Re: Real Madryt IP: 81.15.159.* 13.09.05, 14:02 Liverpool to straszne pedały cioty i lachociągi . Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Real Madryt 14.09.05, 16:38 Ale za to 'pojechali' Betis na wyjezdzie. Nie lubie ich zbytnio, z roznych powodow, w lidze idzie im strasznie ciezko, ale w europie jakos sobie radza. ciekawe jak dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glory MU Re: Real Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:06 zdobyć tytuł mistrza w Hiszpani to żaden problem a w kolebce futbolu to sztuka, oceniam ich nie po wyglądzie ale to zachowaniu, szanuje Raula ale Ronaldo to sprzedajny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś