Dodaj do ulubionych

Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają

• Gość: ja Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 09.10.05, 01:23
      co za kretynizm nazywac mistrzostwa swiata mundialem.W koncu jestesmy Polakami
      i mistrzostwa to mistrzostwa a nie jakis mundial.Znam kilka jezykow i nikt poza
      hiszpanami i oczywiscie polskimi mediami nie nazywa mistrzostw swiata w pilce
      noznej mundialem - no ale w polsce nazwanie po polsku niestety traci brzmienie.
      To typowe dla polskiego narodu!!!!!!!!!
      • Gość: analfabeta Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.asko / 82.177.183.* 09.10.05, 06:48
        Nie wiedziałem,że mamy takich mundrych i wykształcunych łobywateli co to kilka
        jenzyków znają.
        • Gość: ja Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 09.10.05, 13:51
          To teraz wiesz
    • Gość: mk Szpak tulipany kazał kupować!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:35
      zapomniał, że już nie rosną, bo jesień:)
      Co za cep!
    • Gość: kibic realista Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.asko / 82.177.183.* 09.10.05, 06:38
      LUDZIE POWOLUSIU!!!!!Najpierw będą baty od Angoli.Z tym poziomem to oni mogą
      sobie jechać do Niemiec na wykopki do gaży dorobić.Nawet z grupy nie
      wyjdą.Będzie obciach jak cholerka więc nie ma z czego się cieszyć.Polska piłka
      jest jak cały kraj,a jak wygląda kraj każdy widzi.Tak że powolusiu,bez szczytowania.
    • arebia Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają 09.10.05, 06:53
      cos tak mi sie zdaje ze Angole dostana w dupe od naszych..slabi sa ,zeby tak
      sie meczyc z Austria..
    • Gość: mariuszekc Re: Dzieki Holendrom????? IP: 80.51.250.* 09.10.05, 08:37
      BEZ PRZESADY. AWANSOWALISMY ZASLUZENIE I TO NIE DZIEKI HOLENDROM.
    • zippp84 Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają 09.10.05, 09:16
      Szacunek i wdzięcznośc dla Holendrów. Jeszcze wpierdziel od Angoli i mozemy
      przygotowywać drużyne do mundialu.
    • Gość: tatar Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 09.10.05, 09:59
      Awans i co z tego. Skonczy sie na remsie i dwoch przegranych w grupie. A to
      tylko dlatego, że trener Janas nie ma koncepcji, a te co ma prowadzą na
      manowce. Jego sytuacja zmusila do tego by grał piłkarzami Wisły Kraków, on miał
      inne "koncepcje". To najlepszy moment by wymienic Janasa na kogos kompetentnego
      i KOMUNIKATYWNEGO. Jak piłakarze maja realizowac plany gry jak nie sposób
      zrozumieć co ten człowiek mówi.
    • Gość: Murek Dobrze, ale opanujcie się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 10:18
      Trzeba kontrolować swoje emocje.
    • Gość: Schuja Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.05, 10:39
      sluchajcie,popuscilem w majty jak wasi awansowali.
      A my Luxemburczycy, eeeech..,szkoda gadac.
      • Gość: Schuja Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.10.05, 11:39
        Wpadlem do biura ,musze dla klienta na jutro nowa oferte przygotowac.Gotowe
        juz.Mysle ,wejde tu na te strony i popatrze co tu te polactwo
        powypisywalo.Patrze , patrze i wlasnym oczom nie wierze .Tylu dupkow probowylo
        sie tutaj pod moj nick podszywac. Wiem ze jestem u was popularny , wiem ,
        masochisci, ze lubicie by was hlostac,ale zeby tylu oslow w jeden wieczor
        podszylo sie pod "Schuje": No , no ,troche mnie to zawstydza ,ta
        popularnosc.Wiedzialbym to wczesniej, moglbym postarac sie szybko o drugie
        obywatelstwo, wasze,polackie i dalbym sie wystawic w wyborach o wasz najwyzszy
        urzad panstwowy.A co! A czemu nie! Moze nie wygralbym ich ,ale na pewno nie
        bylbym na ostatnim miejscu. Wy lubicie , jak wami OBCY rzadza i wam w kuper
        leja.Na tyle znam wasza historie.A wracajac do tych PODSZYWAJACYCH SIE POD MOJ
        NICK. Slabizny jestesta,polactwo pospolite na poziomie AMEB. Roznica do mnie to
        tak jak waszej cyrkonii do mojego brylantu ,pierwszew wody zreszta. Dla moich
        FANOW drobna wskazowka; ja klikam TYLKO gdy jestem w mojej firmie ( siedziba -
        Dojczland , okolice - centrum Trier ) ,stad moj IP i na koncu odnosnik - de.Z
        domu ,od siebie NIGDY nie wchodze na wasze strony ,z jednej prostej
        przyczyny.Boje sie , ze moglbym sie zlamac przy glupocie wiekszosci waszych
        postow i odpowiedziec na goraco.A tego nie chce.Lubie moja anonimowosc. Na
        koniec o pilce noznej. M O J FAWORYT na tytul MISTRZA SWIATA 2005, druzyna
        HOLLANDII , wygladzila waszej zbieraninie KOPACZY droge do Dojczow.Nie moge na
        moich faworytow narzekac , no bo przeciez tego od nich oczekuje;
        bezwazunkowych , niezaleznych od wszelkiego kunknatorstwa
        tabelowego ,ZWYCIESTW. I to mi moj faworyt daje .A w odpryskach ich ZWYCIESTW
        grzeja sie i korzystaja z tego rozne slabeusze, zbieraniny ,probujace o sobie
        mowic , ze cos albo kogos tam reprezentuja , po prostu lipy, no polskie lipy.
        Normalnie stac mnie na uznanie czyjegos wysilku i zwiazanego z nim
        OSIAGNIECIA ,a wiec zlozenia gratulacji.Ta wasza zbieranina na to nie zasluzyla
        jeszcze.Wdotychczasowych eliminacjach nie pokazala N I C . Jak juz ,to miala
        NIESAMOWITE szczescie dotychczas w doborze WYJATKOWO slabych przeciwnikow. O
        ty , czy ZASLUZYLI na bycie na tym Mundialu , pokaze wynik meczu ostatniego
        przeciw Angli. Do tego czasu powstrzymam sie z jakimikolwiek gratulacjami.Robie
        tak ,bo jestem wyjatkowo fair a nie bym wierzyl , ze z Angolami wygracie.Ufff.
        To by bylo tyle mojego slowa na niedziele.Wracam do domu , do mojej ulubionej
        polskiej dziewuchy.Szykuje mi wyrafinowany obiadek.Beefsteak na goracym
        kamieniu,ziemniaczki puree , salaty -roznosci no i moje ulubione szatonefdipap.
        Juz tutaj sie dzisiaj wiecej nie pokaze , myszy moga zaczac swoj taniec.
        • szopspacz O rany...to o Ciebie chodziło? 09.10.05, 11:58
          Zgłupiałem, patrzę na te posty, jeden wielki bluzg i jedyne co się powtarza to,
          że szukają jakiegoś "Szuja"... co jest grane?
          I w końcu widzę kabareciarza !!!
          Genialne, szkoda, że nie logujesz się, mógłby wyszukac innych Twoich postów
          jeśli są równie śmieszne. Bo wiesz, mnie nie obrażają a lubię czasami pooglądać
          komików robiących z siebie błaznów.
          Będziesz miał jakieś dłuższe tourne po Polsce? I poważnie robisz takie śmieszne
          rzeczy jak udawanie niemieckiego akcentu gdy mówisz "jo,jo isz bin wielkin
          bisnesmen"? I nosisz smieszne wąsiki i tyrolski kapelusik?
          Mamo, mamo cyrk przyjechał.
        • Gość: ff schuja to cymbał pierwszej wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:33
          schuja pajacu pierwszej wody ja klikam tylko z domu bo jak jestem w swojej
          firmie to pracuję i nie mam czasu na takie pierdoły jak czytanie forum
        • Gość: P Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: 80.48.189.* 09.10.05, 14:08
          Dobra,wyplakales sie a teraz pedz na zmywak.
        • Gość: l [...] IP: *.server.ntli.net 09.10.05, 14:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: maciek Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.acn.waw.pl 09.10.05, 18:34
          Schuja! Ale Ty jesteś głupi, aż żal d.pę ściska.
        • Gość: Schuja Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.05, 09:17
          olaboga! znowu zadzialaly te prochy,no wiecie, te ktore biore i pos....lem sie.
          A zaraz przyjda klienci,ci co pomagaja oproznic zlewozmywak.
    • Gość: Azazelus Teraz z kolei Czesi będą kibicować Andorze!!! IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 09.10.05, 11:19
      Okazuje się, że Pepiczki mają bardzo małe szanse na awans!
      Wygrzebałem własnie w wynikach, że mecz Armenia-Rumunia zakończył się wynikiem 1:1.
      Jeśli Armenia zajmie ostatnie miejsce (nie wygra na wyjeździe z Andorą), to nie
      liczy się wtedy jej remis z Rumunią!!!
      Wtedy Czechom odejmujemy 6 pkt a Rumunom tylko 4 pkt.
      Rumunia 21 pkt.
      Czechy 18 pkt. [jedem mecz mniej]
      Sytuacja Czechów nie jest więc taka różowa. Muszą koniecznie wygrać z Finlandią
      na wyjeździe, a to wcale nie jest takie łatwe (Rumuni męczyli się niemiłosiernie).
      Bardzo mi szkoda Pepików, bo na ostatnich ME to właśnie im kibicowałem.
    • Gość: rrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:26
      mecz na MŚ polska-niemcy 3:1
    • Gość: miszkamyki I z czego mamy sie cieszyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:29
      Pojada, zagraja mecze grupowe i wroca do domu. Na nic wiecej ich nie stac
    • Gość: Moja 24 na MŚ :) Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.sexowny.net 09.10.05, 11:36
      bramkarze:

- Jerzy Dudek
      - Artur Boruc

obrońcy:

- Jacek Bąk
      - Tomasz Kłos
      - Tomasz Rząsa
      - Marcin Baszczyński
      - Arkadiusz Głowacki
      - Mariusz Jop

pomocnicy:

- Jacek Krzynówek
      - Kamil Kosowski
      - Mirosław Szymkowiak
      - Sebastian Mila
      - Mariusz Lewandowski
      - Radosław Sobolewski
      - Euzebiusz Smolarek
      - Damian Gorawski
      - Marek Zieńczuk
      - Burkhardt Marcin

napastnicy:

- Brożek Paweł
      - Maciej Żurawski
      - Tomasz Frankowski
      - Grzegorz Rasiak
      - Piotr Włodarczyk
      - Emmanuel Olisadebe

A u was..? :)

• marcinszot Moja 24 na MŚ :) 09.10.05, 11:40
      bramkarze:

- Jerzy Dudek
      - Artur Boruc

obrońcy:

- Jacek Bąk
      - Tomasz Kłos
      - Tomasz Rząsa
      - Marcin Baszczyński
      - Arkadiusz Głowacki
      - Mariusz Jop

pomocnicy:

- Jacek Krzynówek
      - Kamil Kosowski
      - Mirosław Szymkowiak
      - Sebastian Mila
      - Mariusz Lewandowski
      - Radosław Sobolewski
      - Euzebiusz Smolarek
      - Damian Gorawski
      - Marek Zieńczuk
      - Burkhardt Marcin

napastnicy:

- Brożek Paweł
      - Maciej Żurawski
      - Tomasz Frankowski
      - Grzegorz Rasiak
      - Piotr Włodarczyk
      - Emmanuel Olisadebe

A u was..? :)

• Gość: ff Re: Moja 24 na MŚ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:36
        Zieńczuk ???? no nie litośći !!! myślisz że będzie tak skuteczny jak w Atenach ;D
    • Gość: marcin NARODOWA KAMPANIA MOTYWACYJNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:42
      Proponuje zacząć przygotowania do MŚ 2006 juz dzisiaj - rozpocznijmy kampanie
      motywacyjną dla naszych piłkarzy. Oni potrzebują symboli, do których będa mogli
      sie odwołać w chwili słabości. Kazimierz Górski miał swoje "Orły", Anglicy mają
      swoje Lwy Albionu, Kamerun to nieposkromione lwy. Niech nasza reprezentacja
      mysli o sobie przez odwolanie do jakiejs wielkiej tradycji, do wielkich
      symboli. Niech nasi obroncy beda jak polskie deby,od ktorych rywale odbijaja
      sie jak polny wiatr! Niech nasi napastnicy beda szybcy jak nasza husaria! Niech
      pamietaja o wielkich zwyciestwach z przeszlosci. Popracujmy nad ich motywacja,
      zaproponujcie cos od siebie, zeby ich psychicznie przygotowac
      • Gość: dolfuss Re: NARODOWA KAMPANIA MOTYWACYJNA IP: *.chello.pl 09.10.05, 13:12
        Oby. Narazie nasza obrona jest jak stare szmatki ale... JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rafał Mam pytanie: Na zdjęciu pokazującym polskich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:59
      ...piłkarzy w studio TVP pierwszy z lewej o ile mnie wzrok nie myli to stoper "pomarańczowych" Jaap Stam ?? Co on tam robił ??
    • Gość: figo Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.elsat.net.pl 09.10.05, 13:20
      listkoludki juz licza premie
    • Gość: cossack Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.olsznet.ec.pl 09.10.05, 13:23
      Jak zwykle bywa, robotę odwalili za nas inni. A pajace w studiu skakały do
      góry, jakby cieszyły się z własnego sukcesu.
      Ktoś na formu ma rację- dostalisznase i znowu zagrają jak d..py. będzie winna
      śliska murawa, nie[przychylny sedzia, wrogo nastawiona publiczność, będą
      obietnice, że teraz już naprawdę zabieramy sie do treningów :-) :-)
    • Gość: Kiepski Na mistrzostwach będzie ...jak zwykle I runda i pa IP: *.chello.pl 09.10.05, 13:38
      pa pa pa!Oby tylko nie było wstydu i 0:5 z np.Rwandą albo z Ogólnoświatową
      Reprezentacją Eskimosów.
      • Gość: Paździoch Re: Na mistrzostwach będzie ...jak zwykle I runda IP: *.chello.pl 09.10.05, 13:40
        Racja Panie Ferdku i tak dupa i tak dupa.
      • Gość: Boczek Re: Na mistrzostwach będzie ...jak zwykle I runda IP: *.chello.pl 09.10.05, 13:43
        I tak awansowali .co się nawet fizjologom nie śniło.Będę ich durde dopingował a
        Paźdzoch i Kiepski niech lepiej w kiblu siedzą i papieru pilnują.
        • Gość: FanKiepskich Re: Na mistrzostwach będzie ...jak zwykle I runda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:42
          Zapomniałeś pan dodać "w mordę jeża", panie Boczek ;)
    • Gość: Gierek Super koszule i krawaty:) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.10.05, 14:17
      Ale stylowe welcome back komunizm;)
    • bs75 POLSKA MISTRZEM ŚWIATA!!! 09.10.05, 15:24
      Pomimo tego ze tak naprawde tym razem awans to Łut szczescia wielkie
      gratulacje!!! Chłopaki, tak trzymać no i oby Wam palma nie odbiła jak przy
      poprzednich finałach.
      Serdecznie pozdrawiam
    • Gość: sol WYJAZD NA MECZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 16:10
      jest do odstąpienia jedno wolne miejsce na wyjazd do Manchesteru...
      Transport, nocleg, wyżywienie, ubezpieczenie, bilet na mecz - wszystko za 800
      złotych + cena biletu - 190 złotych
      info: 505 638369
    • Gość: KIBICE POLSKI Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.range217-44.btcentralplus.com 09.10.05, 17:13
      NIESTETY CZESI PRZEGRALI i Anglia DOSTALA SIE NA MISTRZOSTWA !!!!!!!! ZEMSTA
      SIE NIE POWIODLA , ALE I TAK TRZEBA GRAC DO KONCA i ZREWAZOWAC SIE ZA
      PORASZKE U SIEBIE . TERAZ TOMASZ FRANKOWSKI MUSI GRAC !!!!!!
    • Gość: OGLADALEM MECZ Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.range217-44.btcentralplus.com 09.10.05, 17:19
      ANGLICY ZAGRALI SLABO , BO SA SLABI NIESTETY W DZISIEJSZYCH CZASACH SAMO
      BIEGANIE NIE WYSTARCZA . SAMI WKONCU ZACZELI SOBIE ZDAWAC SPRAWE , ZE O
      WYGRANIU MUNDIALU NIE MA CO JUZ MARZYC (WYPOWIEDZI W TELEWIZJI BBC ). I NA
      PEWNO MAJA RACIE . JA JEDNAG SADZE , ZE POLSKA MOZE SMIALO MARZYC O WYGRANIU
      TEGO MUNDIALU , I TRZEBA TO UDOWODNIC W MANCHESTER-ZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      TOMASZ FRANKOWSKI , MUSI GRA OD PIERWSZEJ MINUTY !!!!!!!!!
    • Gość: PRAWDZIWY KIBIC Re: Europa walczy o Mundial: Anglicy już grają IP: *.range217-44.btcentralplus.com 09.10.05, 17:25
      WSTYDU NIE MACIE JAK MOZNA CIESZYC SIE Z PORASZKI CZECHOW ? WY JESTESCIE
      POLACY , CZY RUSCY ? POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICOW ZE SRODKOWEJ EUROPY !!!!!!
      P.S POLSKA I TAK BY AWANSOWALA , PONIEWAZ PAWEL JANAS MUSI WYSTAWIC TOMASZA
      FRANKOWSKIEGO !!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka