Dodaj do ulubionych

Dudek: Chcę znów być numerem 1

IP: *.inetia.pl 04.11.05, 12:19
Powodzenia Dudi, walcz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zxc Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:22
      Raczej nie doczekamy czasów, gdy trener nie będzie popierał zawodnika - swojego
      rodaka.
      • wlk.brytania Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1 04.11.05, 13:04
        Wiem,ze wszyscy sympatyzujemy z naszym bramkarzem niemniej sprobujcie byc nieco
        bardziej obiektywni...Dudek nie broni w klubie nie ze wzgledu na uklady miedzy
        Hiszpanami.To dziwne,ze kibice Celtic'u nie maja oporow aby przyznac ze Boruc
        jest lepszym bramkarzem od ich krajana Marshalla.My Polacy nie potrafimy
        powiedziec,ze Reina bardziej zasluguje(na chwile obecna) na bycie bramkarzem
        podstawowego skladu.Dudek zaliczyl kilka poteznych wpadek,Reina jeszcze nie.
        Dlatego broni Reina !
        • Gość: krem ano właśnie... IP: *.toya.net.pl 04.11.05, 13:19
          ale ile razy ktos usiluje to powiedziec zostaje oskarzony o to, ze jest "zakompleksionym polaczkiem' ktory nie wierzy ze nasze moze byc rownie dobre albo lepsze, zarzuca sie mu brak patriotyzmu, etc. Dudek nie jest bramkarzem swiatowej klasy i koniec. Bardzo go lubię bo jest sympatyczny, ciesze sie ze mu sie udalo wybic, ale niestety nie da sie przeskoczyc pewnej granicy. Robi sporo błedow i nienajlepiej gra na przedpolu - nie da sie temu zaprzeczyć. Zaskakuje mnie to, że np Michał Pol w ostatnim studio ligi mistrzow wyrazal zdziwenie ze Dudek nie znalazł sie na jakiejs tam liscie najlepszych. Bo nie był najlepszy! Mecz ktorego byl bohaterem, czyli finał zeszlorocznej LM to nie byl jakiś jego bezbledny festiwal, bo grał 90 min bardzo niepewnie, zdarzyly mu się bodaj dwie albo trzy FENOMENALNE ( ale i troche szczesliwe ) obrony, no i potem oczywiscie karne, to juz jego absolutny popis. Ale obiektywnie patrząc na jego umiejętnosci, to jest to po prostu bardzo dobry bramkarz, jakich wielu. Ale nie GENIALNY, NAJLEPSZY na swiecie etc.
          • Gość: Schuja Re: ano właśnie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.05, 14:10
            Masz kremowe usta ,kolego. Reasumujac krotko tresc twojego posta:Dudek jest
            sredniej klasy bramkarzem ,jakich na swiecie jest wielu a w Europie cala KUPA
            takich dudkopodobnych.No i nie zapominajmy tego blamazu z ta ciemna plama na
            spodenkach Dudka, w okolicy krocza a wiec z przodu.A poza tym to jest on fajny
            chlop ,ten Dudek.
            • Gość: krem no to po kolei , szujo IP: *.toya.net.pl 04.11.05, 14:32
              ciemna plama to ty jesteś, a ten kit ze niby miał ja Dudek to plota, nikt tego jakoś nie widzial... Rownie dobrze mozna by rozpuscic wiadomosc, ze Kaczynski mial mokra plame jak sie dowiedzial ze wygrał.. prosta sprawa, ale trzeba byc własnie szują, zeby z zawisci rozpowiadac takie brednie. No ale ty wlasnie tego typu człowiekiem jestes, polaczek ktory pojechal zrywac eternit i burzyć stare domki na zachodzie, udaje zagraniczniaka, haha, jeden wielki nabrzmiały kompleks i złość ze inni lepiej mają.
              no nic, pisz sobie dalej pod kazdym newsem, szukaj zaczepki, dowartosciujesz sie moze choc troche.
              • Gość: Schuja Re: no to po kolei , panie Schujo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.05, 15:17
                Kremowa, nie obrazaj mnie .Dudek ciemna plame mial , bo pisali o niej tez INNI
                kibica, ktorzy ogladali transmisje z pamietnego polfinalu Ligi Mistrzow AC
                Liverpool przeciwko tym chlopakom z Chaelsee.Zreszta gdyby to nie byla prawda
                to sam Dudek na pewno by to sprostowal tutaj , a ja nic takiego nie czytalem.No
                chyba ze cos przegapilem w czasie Wochenendow ,bo wtedy tu nie wchodze albo
                podczas mojego ostatniego urlopu.Tak ze nie badz do mnie takim chamem , jak ja
                do ciebie tak zyczliwie sie zwracam.No chyba ze tez nalezysz do tego
                pospolitego u was gatunku polactwa. Jezeli tak to sory , ale nie chce cie
                wiecej znac.
                • szopspacz Re: no to po kolei , panie Schujo 04.11.05, 18:44
                  > /.../Dudek ciemna plame mial , bo pisali o niej tez INNI
                  > kibica, ktorzy ogladali transmisje z pamietnego polfinalu Ligi Mistrzow AC
                  > Liverpool przeciwko tym chlopakom z Chaelsee.Zreszta gdyby to nie byla prawda
                  > to sam Dudek na pewno by to sprostowal tutaj , a ja nic takiego nie czytalem.

Powtórze się, gdy nazwę Cię przeciętnym komikiem, ot z arsenałem zagrań na
                  poziomie Dańca. On robi z siebie matoła Ty udajesz .... coś tam, coś tam czyli
                  człowieczka podskakującego w tyrolskim kapelusiku i wykrzykującego "isz bin
                  biznesmann". Ale ten żart się nie udał, widzisz, Dudek chyba ma jakąś taką
                  mądrość głupią i zajęć za dużo by prostowań specjalnie na Twój użytek jakieś
                  bzdury o plamach. Tak więc dla Ciebie jest to dowód (brak sprostowania) i ani
                  "krem" ani nikt inny nie poradzi na to, że wierzysz w co chcesz.
            • Gość: antyschuja DO SCHUJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:17
              serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,3003064.html
    • Gość: alojz Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:30
      Dudek zapomnij o Liverpoolu. Ten frajer Benitez ciebie nie cierpi. Musisz w
      stycznu zmienic klub, nawet jakk bedzie to cos slabszego. Inaczej zapomnij o MS.
      • Gość: canada Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1 IP: *.qc.sympatico.ca 04.11.05, 17:38
        zgadzam sie
    • Gość: Bolek Jabolek chcieć, to nie zawsze znaczy móc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:37
      ...
    • Gość: cz Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 14:57
      dudek to cieniak wykreowany przez polskie media. zawalił nam mistrzostwa w
      korei. mam nadzieję, że boruc pokazał wszystkim jak powinien grać bramkarz na
      przedpolu.
      • Gość: Schuja Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.05, 16:04
        Cz! Mysle ze za ostro piszesz o Jurku , choc o meitum twoich uwag nie
        sprzeczalbym sie . Mistrzostwa zawalila CALA druzyna z tym chwalidupa, trenerem
        na czele. A w zasadzie to skoryguje cie.Media wykreowaly nie tylko Dudka ale
        cala polska reprezentacje.Dmuchaly ,dmuchaly co to oni nie sa , jacy genialni
        gracze , no i ta wspaniala ,polska MYSL TRENERSKA. A co bylo w rzeczywistosci ?
        Nic nie bylo .ZERO: Polskie sredniactwo.Bardziej rozsadni i trzezwo myslacyod
        razu mowili ,ze ten polski krol jest nagi i ze to zaden krol a jak juz to
        zebrak.No coz , kolejne nerodowo - polackie zapotrzebowanie na SUKCES bylo
        jednak tak ogromne ,ze tych trzezwopatrzacych i -myslacych po prosti
        zignorowano.Minely 4 latka i melodia sie powtarza , jak w katarynce. Polackiej
        katarynce.A postronni, do ktorych sie chetnie sam zaliczam ,maja ubaw jakich
        malo na tym swiecie.
    • Gość: Lew Jaszyn Dopoki Benetez dopoty Reina IP: 217.169.37.* 04.11.05, 15:04
      Dudek juz na bank nie zagra w The Reds.
    • at_work Powodzenia! 04.11.05, 15:57
      Dla zainteresowanych życiem prywatnym Jurka fajny wywiad
      o jego rodzinie.

Pozdrawiam
      • Gość: Schuja Re: Powodzenia! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.05, 16:20
        Ja sie jego prywatnym zyciem nie interesuje ,bo to po prostu nie wypada ,jak
        juz to napisz ,czy wypowiada sie tam Dudek na temat tej ciemnej plamy ,bo mnie
        tu juz niektorzy z jej powodu atakuja i obrazaja?
        • Gość: P Re: Powodzenia! IP: 80.48.189.* 04.11.05, 16:38
          A my swoje !

Nie karmic trolla !
          • Gość: Schuja Re: Powodzenia! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.05, 17:01
            Ty cicho, padalcu.Akurat moja dziewucha ogladala sobie wiadomosci polskie na
            Polsat.Ioto co uslyszalem w dziale ; sport.Jakies tam dwie nieznane nikomu
            druzyny z Albani i z Moldawii,czy cos podobnie niewazne i nieinteresujace
            NIKOGO w Polsce spotkanie zostaly wzmiankowane ( WE WIADOMOSCIACH ) tylko z
            jednego powodu Sedzia tego spotkania byl polski sedzia. Jak bardziej mozna
            jeszcze obrazic uczucie przynaleznosci do narodu polskiego i uwypuklenia jego
            waznosci i rangi wsrod innych narodow ,niz taka kretynska informacja w
            wiadomosciach OGOLNOPOLSKICH. Jak by cos takiego zrobiono w innym
            normalnym ,zachodnim karaju ;TO REDAKZOR TEGO ZESPOLU BYLBY W TEJ BRANZY JUZ
            BEZROBOTNY DO KONCA ZYCIA. Samo wysluchanie takiej wiadomosi obraza zdrowy
            rozsadek KAZDEGO normalnego czlowieka.
        • Gość: antyschuja Re: Powodzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:20
          gó.. mnie obchodzi chudy człowieczku czym się interesujesz
    • Gość: cyg@nek Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1,... IP: *.osk.enformatic.pl 04.11.05, 17:54
      ...a ja chcę żeby dolar był po 1,50zł.
      Dudi oprzytomniej. Lubię cię i uważam, że Liverpool powinien kupić zawodnika na
      każdą inną pozycję, tylko nie na pozycję bramkarza. Nie słaby bramkarz był
      bolączką Liverpoolu. Stało się inaczej. Reina broni bardzo dobrze i nieprędko
      doczekamy się jego wpadki. Taka wpadka też niczego nie zmieni. Ty miałeś
      wpadki, ale broniłeś nadal.
      Dudi, zostań w Liverpoolu, bo masz tam niezłe pieniądze. Reina i tak nie
      dorówna ci sławą, bo nie wygra Ligi Mistrzów. W reprezentacji jest czas Boruca.
      Mimo wszystko powodzenia w walce o numer 1 w Liverpoolu. Cuda się zdarzają.
      • Gość: koneser dudek=0=wstyd=najgorszy bramkarz reprezentacji IP: *.his.uni.torun.pl 04.11.05, 19:38
        czlowieku, potrafisz tylko gadac, a na boisku zawsze puscilesz szmaty, nikt nie
        uwaza cie za wielkiego bramkarza, nawet w finale z milanem zagralesz
        tragicznie, i dzieki karnym udalo ci sie byuc na pierwszych stronach gazet jako
        dobry bramkarz, ile szmat puscilesz w repre?? ile czloweiku???? ile szmat
        puscilesz w premiership??? nie mam na mysli szmaty z charltonem, portsmouthem
        itd itd, z manu ile???? 3 razy pod rzad ,manu wygral na anfield dzieki tobie,
        jestes najgorszym bramkarzem w dziejach polskiej reprezentacji, mimo tego gw
        non stop pisze o tobie, jestes zalosny,jako jedyny bramkarz ktory bronil karne
        w finale lm zostalesz zdegradowany do lawki, to swiadczy o tym ile ciepliwosci
        stracili trenerzy patrzac na to jak szmaty puszczac, jak sie boisz wyjsc na
        dosrodkowania
        ddudek jako bramkarz jestes nikim, jestes 0, jestes chanba polskiej
        reprezentacji
        • Gość: Schuja Re: dudek=0=wstyd=najgorszy bramkarz reprezentacj IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.05, 20:01
          Jade do domu juz a tu taki mily post.Zgadzam sie z nim w PELNI . Mam jedynie
          drobna korekte - hanba pisze sie z samym h.No i dodalbym te wzmianke o ciemnej
          plamie.
          • Gość: Dudek Re: dudek=0=wstyd=najgorszy bramkarz reprezentacj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.05, 20:30

Schuja zejdź ze mnie i z mojej palmy,odwalcieżwy się wszyscy ode mnie bo te
            wasze głupie posty muszem czytać i nie mogę se porzeźbić na neostradzie tp.
            Była plama nie ma plamy bowiem cif odplamiacz w domu mamy.
            I wszystko w temacie.
        • Gość: cyg@nek Na złość tobie Dudek będzie najsłynniejszy... IP: *.osk.enformatic.pl 04.11.05, 20:55
          Co do szmat w finale z Milanem to przesadziłeś. Ponieważ finał był kilkakrotnie
          powtarzany, obejrzałem spokojnie wszystkie bramki. Jeśli któryś z bramkarzy
          puszczał szmaty, to był to Dida. Ponieważ uważam Didę za solidnego bramkarza,
          jestem przekonany, że złe interwencje obu bramkarzy były spowodowane warunkami
          atmosferycznymi (piłka dostawała dzikiego poślizgu). Obejrzałem też w spokoju
          ćwierćfinał z Juventusem i uważam, że Dudek zagrał w nim jak profesor. Nie
          ciskał się po polu bramkowym, tylko stał tam gdzie leciała piłka. Ta
          umiejętność przewidywania (a nie refleks czy skoczność) jest najlepszą
          bramkarską cechą.
          A co do szmat... nawet Kahnowi i van der Saarowi zdarzają się pachówy.
          Dudek, Hypiaa i Henchoz zapewnili kiedyś słabemu Liverpoolowi wicemistrza, a
          zwycięstwo w Lidze Mistrzów sprawi, że za kilka lat nikt w Liverpoolu nie
          będzie pamiętał o bramkarzu Reinie, a bramkarza Dudka będą wychwalać wszyscy.
          Reprezentacja Polski na MŚ'02 przegrała, bo ani Korei, ani Portugalii nie
          potrafiła strzelić bramki. Obydwie bramki z Koreą to wina obrońców, a z
          Portugalią zachciało nam się wygrywać (a powinniśmy grać na remis; dawało to
          awans) no i dostaliśmy cztery strzały. Może i Dudek nie błyszczał, ale nie
          strzeliliśmy nawet pół brameczki. Zabrakło przygotowania, pomysłu na grę
          (dalekie wykopy na Kałużnego to wyjątkowo zły pomysł) i armat.
          A Dudi może ma szczęście, ale został bohaterem jednego z najpiękniejszych
          wieczorów w historii futbolu. Tego nie odbierze mu nikt!
          • Gość: koneser Re: Na złość tobie Dudek będzie najsłynniejszy... IP: *.his.uni.torun.pl 05.11.05, 16:38
            czolem cyg@nek, gdy piszesz na zlosc tobie na pewno masz na mysli mnie::))),
            tak wynika przynajmnije, szkoda ze ty tez jestes fanem dudka, znasz sie na
            pilce w odroznieniu od wielu z tego forum, ale w tym przypadku zal mi ciebie,
            zal bo jestes kibicem polski a bronisz najwiekszego szmaciarza ktory bronil w
            bramce, bronisz kolesia ktory zawalil wiecej niz ktokolwiek, pamietasz mecz z
            bialorusia 4-1??? kto tam zawalil ??dudek, mimo ze prasa atakowala przede
            wszystkim kukielke, pamietasz mecz towarzyski z rumunia w bygdoszczy?? kto
            zawalil przy bramce ganei??? dudek, pamietasz mecz towarzyski z japonoa w
            lodzi?? kto zawalil jedna z bramek??? dudek, pamietasz 2 mecze ze szwecja na
            wyjezdzie?? kto zawalil w tych 2 spotkaniach bramke??? dudek, pamietasz mecz z
            lotwa w wawie??? kto zawalil bramke??? dudek, pamietasz mecz ostatny z walia na
            wyjezdzie??? kto zawalil bramke hartsona?? dudek, pilka po dosrodkowaniu sawage
            leciala pare sekund a on stal na linii i nic,pamietasz mecz z daniu w
            poznaniu?? kto zawalil 1 z bramek?? dudek

nie mow mi ze dudek nie zawalil ms, czlowieku co ty ogladalesz?? dudek puscil
            wszyastko, a bramka z korea to nie byla szmata???czy dudek z portugalia gral
            dobrze chcesz mi powiedziec??wyluzuj stary, dudek byk jeden z najwiekszych
            przegranych tych mistrzostw
            dudek to zakup houlliera, mmial szczescei ze trafil do liverpoolu, houllier
            dokonal makabrycznych zakupow, kupil traore,biscana,cheyrou,diao,diuofa, ci
            gracze to przecietniacy i ich kariera to najlepszy dowod tego, 3 razy pod rzad
            ddudek zawalil najbradziej przestyzowe spotkania liverpoolu z manu i to na
            anfield
            mowisz ze zostal bohaterem finalu, ale kazdy wie ze gdy sa karne bramkarz broni
            po jest presja na pilkarzy,rumunski bramkarz steaui dudacan(chyba) bronil 4
            karne w meczu finalowym barca-steaua, ale nnikt nie mowil o nim ze to wielki
            pilkarz, dobrze wiesz ze maradona,platini,baggio, i wielu innych wybitnych nnie
            strzelili karnych, bo jest presja i ona decyduje, a bramkarz nie ma nic do
            stracenia, 1 bramka w finale maldiniego to blad dudka, popatrz po kozle jak
            pilka trafi w sam srodek bramki, a gdzie byl dudek???? zle ustawiony,ale gwozdz
            do trumnu dla dudka to jese przedostatny wystep w premiership z arsenalem na
            highbury 3-1, wtedy kazdy polak na wyspach wstydztil sie dla dudka, to co gral
            to makabra, realizator non stop pokazywal beniteza i kibicow liverpoolu ktorzy
            zalapali sie za glowe, a nahorny ktory jest zagorzalym liverpoolczykiem
            powiedzial ze to raczej pozegnanie dudka, i mial racje, dudek powinien sie
            wstydzic bo jako pierwszy bramkarz ktory bronil karne w finale nie jest wziety
            pod uwage wiecej w klubie,i teraz czeka na kontuzje reiny, bo w zadnym iinym
            wypadku nie zagra
            prasa potrzebuje dudka bo nie ma o kon pisac, krzynowek nic nie gra, jest
            rezerwowym w przecietnym klubie przecietnej lidze, zuraw nie gra i widac ze
            celtic nie czuje jego braku, szymek nie gra bo jak gral w wielkim trabzonie non
            stop o nim pisaly, szkoda ze ten trabzon nie mogl wygrac z famagusta, no to
            pisac o dudku
            szkoda ze w naszej reprezentacji graja tacy pilkarze, dopoko bedzie gral dudek
            i trenerem beda tacy ludzi jak jakcek gmoch polska doatnie baty, z dudkiem i
            gmochen bedziemy smiechu warci, to dno polskiej pilki
    • Gość: KASIA THE BEST a ja chcę umówić się z KASIĄ OBARĄ!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.11.05, 22:18
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPERGIRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dudi Re: Dudek: Chcę znów być numerem 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 07:56
      niedowiarki
    • Gość: atomizer Chciałbyś Dudek znów być numerem 1 IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.05, 10:55
      Mam dość słuchania tekstów, że Dudek jest świetny, wspaniały i w ogóle jest w
      pierwszej piątce bramkarzy na świecie. Mam dość oglądania jego nieporadnych
      meczy przeplatanych (bardzo rzadko) fenomenalnymi. On jest niepewnym puktem i
      już. Jedne mistrzostwa już nam zawalił więc niech siedzi na Wyspach a bronić ma
      Boruc. Bardziej obiecujący, młodszy, pewniejszy i nie ma zadatków na puszczanie
      baboli jak Dudek. Boruc numer 1!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka