Dodaj do ulubionych

Frakcja nocnych orgietek

10.09.02, 13:50
W związku z zaistniałym wczorajszej nocy poważnym incydentem, który miał
miejsce na tym oto czacie, pragnąc nieść pomoc potrzebującym, zakładam
Frakcję Nocnych Orgietek. Nie będę jej prezesem, ani nawet członkiem, ale kto
jest chętny proszę się dopisać do wątku. Myślę, że dzięki liście utworzonej
pod w.w. wątkiem, biedni potrzebujący nie będą musieli biegać i szukać z
paniką w oczach, i nie tylko w oczach, chętnych do niesienia sobie wzajemnej
pomocy. Mam nadzieję, że dzięki tej frakcji skończy się wciąganie w krzaczki
i rozbieranie na siłę nie tylko wzrokiem.
Proszę informować zainteresowanych o liście chętnych do nocnych orgietek,
znajdującej się pod tym wątkiem na forum, która to lista z pewnością ułatwi
życie niejednemu potrzebującemu.

Ja się do listy nie dopisuję, ale będę czasem kontrolować... hihi, ilu tu
jest chętnych..., a może i mnie kiedyś tak strasznie przypili...
Co za naród - zero tolerancji!!!

wychodząca naprzeciw potrzebom ludzkiej natury w teorii a nie w praktyce

rena

Ale zapraszam tu samych praktyków
Obserwuj wątek
    • orissa Re: Frakcja nocnych orgietek 10.09.02, 17:03
      Rena, Chryste!!!
      Ty faktycznie sie w nocy nie zaspokoilas hihi, obiecuje ze wiecej nie bede Cie
      przedwczesnie wyganiac do spania ;-))))
    • Gość: nusta Re: Frakcja nocnych orgietek IP: *.zigzag.pl 10.09.02, 18:38
      Rena, jaki poważny incydent wczoraj nastąpił? kto kogo i gdzie rozbiera? jezu,
      co tu się na tym czacie wyprawia, ja nieświadoma niczego poszłam sobie spać a
      tu ekscesy ...
      nusta
      ps. ja oczywiście się do listy nie dopisuję, bo lubię jak mnie rozbiera ten mój.
    • Gość: GMC Re: Frakcja nocnych orgietek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.02, 18:47
      Oj Rena, Rena! Co z Tobą się dzieje?;-)))To może z czasem przekształcic w Nocne
      Pierwsze Czatowe Pogtowie. Ciekawe ile osob skorzysta z tej pomocy?! hie,hie
      Pozdrawiam:-)))
      • rena_pierwsza Re: Frakcja nocnych orgietek 10.09.02, 20:52
        Kochane moje przedmówczynie. Dzięki za uwagi.

1. Iskierko, rzeczywiście akurat poprzedniej nocy nie zaspokoiłam się
        wirtualnie i wcale nie miałam na to ochoty. Ale jakiś dziwny pan miał ochotę na
        każdą czatowiczkę, byle z nickiem rodzaju żeńskiego. :((((((((((

2. Nusta, dobrze, że poszłaś spać, bo nie rozbierałby cię tylko ten twój, ale i
        paru innych, hehe. :)))))))))))))))

3. GMC, nic się ze mną nie dzieje, to ten czat staje na głowie...(oj sorki za
        niecenzuralne słówko!)

Oświadczam wszystkim, że jak zwykle zostałam źle zrozumiana. Chciałam, aby tu
        wpisywały się osoby, które mają ochotę na nocne ekscesy. Taki delikwent chętny
        do rozbierania kogoś na czacie mógłby zajrzeć tutaj i wybrać sobie odpowiednią
        osobę. Panie i panowie chętni do wzięcia udziału w tym małym eksperymencie
        powinni tu się wpisywać, z krótki (chyba że ktoś chce dłuuuuugiiii heheh)
        opisem swojej osoby. Powinni odpowiedzieć na pytania, które zazwyczaj zadają
        zainteresowani:
        - ile masz lat?
        - ile ważysz?
        - ile masz wzrostu?
        - czy lubisz seks?
        - opisz siebie!
        - opisz swoje marzenia erotyczne!
        itp. itd.
        Wtedy zainteresowany będzie miał ułatwione zadanie i nie będzie musiał się
        zbytnio wysilać, sięgnie tylko po odpowiedni nick.
        Mam nadzieję, że taka lista ułatwiłaby życie na czacie nie tylko tym
        zainteresowanym wirtualnym seksem, ale i tym niezainteresowanym, a molestowanym.

Pozdrawiam
        niezainteresowana rena
        • wojtek_r1 Re: Frakcja nocnych orgietek 11.09.02, 10:33
          Dziewczyny! Chętnie zapiszę się do frakcji nocnych orgietek. Tylko kto je
          organizuje i gdzie? Ostatnio zorganizowałem orgię, ale nikt nie przeszedł>
          • rena_pierwsza Re: Frakcja nocnych orgietek 11.09.02, 10:40
            Jeżeli jesteś chętny do organizacji nocnych orgietek i jeszcze próbowałeś, jak
            piszesz zrealizować swoje plany, choć na razie bezskutecznie, to może wdrożyć
            jakieś nowe metody naboru??? Zostań prezesem frakcji albo jej honorowym
            członkiem, ja tylko rzuciłam hasło. Proponowałam powyżej, aby utworzyć na forum
            listę zawsze chętnych i gotowych, ale jak widzisz nikt się nie wpisał. Bo tu
            wszyscy jakoś chętni na privach tylko, a na ogóle i na forum nikt nie chce,
            hihi. Brak ekshibicjonizmu zupełny.
            Pozdrawiam prezesa frakcji
            Gratuluję awansu i życzę powodzenia na nocnej drodze czatu
            rena
            • joker99 Re: Frakcja nocnych orgietek 11.09.02, 11:15
              Zsatanawiam się jakie kryteria trzebaby było spełnić, żeby do frakcji się
              zapisać. Pomóżcie mi je skompletować, z ja zajmę się resztą. Nocne orgietki
              między Śląskiem a Warmią to jest coś co tygryski lubią najbardziej. Albo
              tak: KTO CHCE NIECH SIĘ ZAPISUJE.---------Prezes Frakcji Nocnych Orgietek

Trzeba naszą nazwę zalegalizować w ministerstwie nocnych imprez.
          • orissa Re: Frakcja nocnych orgietek 11.09.02, 10:59
            wojtek_r1 napisał:

> Dziewczyny! Chętnie zapiszę się do frakcji nocnych orgietek. Tylko kto je
            > organizuje i gdzie? Ostatnio zorganizowałem orgię, ale nikt nie przeszedł>

A czego nikt nie przeszedl ? Testu czy co? Masz takie wysokie wymagania? hihi a
            jak robiles testy to na czym polegaly?;-)))))
        • Gość: she Re: Frakcja nocnych orgietek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 18:58
          Rena, przecież "ci" faceci na tych pytaniach kończą :). Jak te chętne to
          wszystko tu napiszą, to o co ci biedacy będą pytać??? Pozdrawiam Prezesa, pa.
          • rena_pierwsza Re: Frakcja nocnych orgietek 12.09.02, 19:15
            She, ale oni się męczą bardzo jak pytają, wolą... przejść do konkretów. I w ten
            oto sposób chcę im zaoszczędzić męki wymyślania pytań! Wejdą tu, wybiorą sobie
            odpowiedni nick, wiek, rozmiar i ...... jakość sprzętu..... komputerowego. I
            nocna orgietka gotowa.
            Pozdrawiam
            rena
            • she1961_lodz Re: Frakcja nocnych orgietek 12.09.02, 23:10
              Rena, mnie sie jeszcze podoba jak facet pyta nie o "seks" tylko o "sex".
              Pewnie, lepiej, że woli się upewnić. Czasami daje sie nawet w "głosie" wyczuć
              nadziejka: "może to jednak chlopczyk?" kolorowych snów, i_i.
            • joker99 Re: Frakcja nocnych orgietek 13.09.02, 08:34
              Jeśli wydaje Ci się, że faceci meczą się układając pytania do WAS drogie
              dziewczyny to jesteście w błędzie. My ich nie zadajemy,żebyście nie musiały
              myśleć nad odpowiedzią bo to jak mi się wydaje jest dla was największym
              problemem. Dlatego ułatwiając wam szybsze przejście do dobrej zabawy to MY
              przechodzimy do konkretów i to nam powinnyście za to dziękować a nie wyśmiewać
              się z męskiego prostactwa, które jak wiecie NIE WYSTĘPUJE. Pozdrawiam----Prezes
              Klubu Nocnych Orgietek.
              • Gość: she Re: Frakcja nocnych orgietek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 17:31
                joker99 napisał:

> Jeśli wydaje Ci się, że ...

Riposta tak płaska, że nie zasługuje na polemikę :(.
    • Gość: lesio Re: Frakcja nocnych orgietek IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 12.09.02, 18:08
      Wlasnie wrocilem od dentysty i............................jak to przeczytalem to mnie znowu zeby zaczely bolec ha ha ha , ale
      dlaczego to nie powiem . Reniu widze ze masz dobre intencje . To ma byc ja kartoteka.............np. FBI .......ha ha ha .
      Tylko ma sluzyc ludziom.................... czatujacym i czekajacym na.............................no ten koniec to sobie sami
      dopiszcie . No wiesz i kazdy powinien jeszcze napisac o swoim wyposazeniu.....................komputerowym mysle
      / zeby kazdy mial takie same szanse w tej zabawie / ha ha ha .

przyjemnosci podczas nocnych ekscesow .............

lesio paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • rena_pierwsza Re: Frakcja nocnych orgietek 13.09.02, 00:32
        Lesiu, komu ty życzysz tych przyjemności, jak tu wszyscy tylko wszystkim radzą,
        a chętnych brak... hihi.
        Bo ci zainteresowani to chyba mają jakąś tajną listę, gdzieś pod forum.
        pozdrawiam
        rena
        • Gość: gosc Re: Frakcja nocnych orgietek IP: *.tele2.pl 13.09.02, 10:08
          rena_pierwsza napisała:
          > a chętnych brak... hihi.
          > Bo ci zainteresowani to chyba mają jakąś tajną listę, gdzieś pod forum.
          > pozdrawiam
          > rena
          rena_pierwsza, nie wiem dlaczego adresatem twojej propozycji mają by
          ć wyłącznie mężczyźni, no ale skoro takie masz wymagania
          to ok.
          Moje parametry:
          wzrost 155 cm, sylwetka przygarbiona, długi tułów, krótkie
          i krzywe nóżki, twarz ospowata, sprzęt przestarzały
          (komputerowy też).
          To tak z grubsza.
          Ponieważ jestem jedynym egzemplarzem, który jasno się
          określił, proszę o zapisywanie się w kolejce na orgietki,
          ponieważ z wydolnością też cieniutko.
          PS. No i jak tam teraz z odwagą, dziewczyny?
          • rena_pierwsza Re: Frakcja nocnych orgietek 13.09.02, 10:31
            To nie ma być odwaga, tylko kwestia wyboru, a jak tu wybierać, jak tylko jeden
            egzemplarz jest chętny. No przepraszam pan prezes też chyba chętny, ale nie
            podał jeszcze szczegółów.
            Nie kieruję tego tylko do facetów, jeśli kobiety na czacie też chcą mieć pod
            ręką listę mężczyzn chętnych, to nic nie stoi na przeszkodzie.
            Liczę na prezesa, który zorganizuje podział na chętne panie na panów, chętnych
            panów na panie i może jeszcze chętnych panów na panów i chętne panie na panie.
            Żeby wszyscy mieli jasność!!!!
            Pozdrawiam ;)))) rena
            P.S. a tak poza tym to są gusta i guściki, jeden lubi 190 a inny 155 cm!!!
            • joker99 Re: Frakcja nocnych orgietek 13.09.02, 11:25
              W takim razie Reno_pierwsza masz szczegóły. Jestem bardezo chętny na wszelkie
              wyuzdane propozycje, łącznie z klikaniem myszką na klacie. Uwielbiam dwie
              pozycje na mojej klawiaturze (Page Up i Page Down). Szczególnie gdy
              informatykiem jest kobieta i korzysta z fych funkcji na zmianę co kilka sekund>
              Lubie (uwielbiam ) jeszcze kiedy piszesz do mnie bardzo i mniej bardzo czułe
              słówka i zdania np. RRZZZZZESSSSSETUUUUUJ mi komputer? Proszę o gorącą
              odpowiedź. Inaczej nie wyjdę z biura.>>>PREZES.
              • rena_pierwsza Re: Frakcja nocnych orgietek 13.09.02, 11:36
                Jokerku99, mam nadzieję, że przeczytają twoją instrukcję obsługi chętne panie.
                Ja niestety wolę klawisze home (marsz do domu!!!) i end (koniec rozmowy!!!), no
                i ostatecznie jeszcze może być czasami enter, ale tylko na okienku ignoruj.
                powodzenia w poszukiwaniach chętnej do obsługi programu joker99
                pozdrawiam
                rena
    • Gość: lew_ Re: Frakcja nocnych orgietek IP: *.proxy.aol.com 15.09.02, 14:27
      czytajac to...mozna zdechnac ze smiechu...lew_
      • rena_pierwsza Re: Frakcja nocnych orgietek 15.09.02, 16:01
        Lew, widziałam cię na czacie, żyjesz jeszcze, nie oszukuj!
        ja nie zdycham, muszę mieć tylko pampersy podczas czytania
        pozdrawiam
        rena
        • pul_mruffki Re: wniosek 16.09.02, 16:06
          Pomysł jest jak najbardziej dobry. Chciałabym jednak, mimo że nie jestem
          feministką, zgłosić wniosek o stworzenie bazy danych dla kobiet. Kandydaci do
          potencjalnych orgietek odpowiadaliby na następujące pytania:
          1. jakiego jesteś wzrostu?
          2. czy przypadkiem w trakcie pożycia intymnego nie masz na sobie skarpetek ze
          wzorem w romby?
          3. czy przypadkiem w trakcie pożycia intymnego nie masz na sobie jakichkolwiek
          skarpetek?
          4. jak długo trwa gra wstępna?
          5. co to jest punkt G?
          6. czy dbasz o poziom pecha w ustach?
          7. jaki jest twój rozmiar? (od podanego przez ciebie rozmiaru odejmujemy 5-6 cm
          w celu uzyskania rozmiaru faktycznego)
          8. czy aby, ze względów egoistycznych, nie zakładasz prezerwatyw w prążki i
          centki na lewą stronę?

kandydaci, którzy pomyślnie zdadzą ten test, przechodzą do następnego etapu
          konkursu,

pozdr
    • Gość: Blade [...] IP: *.zep.com.pl 18.09.02, 13:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka