Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 25.11.05, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wi$l@ LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.05, 22:55 Tak się będzie cieszył Kraków po zwycięstwie nad legią! «:::W:::» «:::I:::» «:::S:::» «:::Ł:::» «:::A:::» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia mistrz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Hit jesieni Bez kibiców Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:33 Oj centusie, kłamstwo ma krótkie nogi! Kto napisał ten "obiektywny" artykuł? To właśnie skisła i jej milicyjna polityka. Kibice Legii już swoje "odcierpieli" i na mecze wyjazdowe mogą już jeździć. Ale poprostu krakusy się boją prawdziwych kibiców! Bo jak wytłumaczycie to, że kibice Panatinaikosu weszli na stadion pomimo "rozbudowy" te dziury na Reymonta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londoner Re: Hit jesieni Bez kibiców Legii IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.11.05, 00:55 remont czy rejmont to i tak jeden wielki huj. Tym razem przyłączam się do apelu internauty o swojsko brzmiącym niku jebacwisle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak1906 Re: Hit jesieni Bez kibiców Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 09:08 a wy co ku.. jaki stadionmacie co??? u nas co się przynajmniej robi!! W Wakacje bedziemy mogli grać na własnym stradioniew LM!!!!!! LEGŁA WARSZAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisłaco5:0 ha, ha, ha IP: *.icpnet.pl 26.11.05, 17:51 Wisła w LM? Chyba zażywasz narkotyki i masz zwidy. Już 4 razy próbowaliście i nic. Nawet rozkochany w waszym klubie Frankowski rzucił Wisłę jak zgniłe jajo po czwartym niepowodzeniu. Każdy by się załamał. LM w Krakowie? Większej niedorzeczności nie słyszałem. Nie dla psa kiełbasa. A Legia? Ostatnio ta "legła", jak piszesz, ośmieszyła twój bogaty i mający aspiracje klubik w kilkanaście minut. Było 5:1 - najwyższa porażka wisełki od czasu przejęcia przez Telefonikę. Jazda, jazda, jazda - na kolanach białach gwiazda. Tak odtąd powinien brzmieć wasz krakowski hit. A potem? Tyskie - trudno dostępne w Pucharze UEFA, o czym przekonał Marek Saganowski, z, jak piszesz, wiślaczku, ległej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Jaki z ciebie Warszawiak - ciulu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.05, 16:16 Co za bezczelność. Pomiszkał siedem lat w Stolicy i już sie ma za Warszawiak. Wiesz...byłem kiedyś w Krakowie na wycieczce szkolnej. To chyba mogę już powiedzieć, że jestem z Krakowa. Trochę kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnych fan Re: Jaki z ciebie Warszawiak - ciulu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:44 Chociaż jestem z Wawki to szkoda że wisła tylko zremisowała z klubem z nad śmierdzącego kanałka. A z drugiej strony to wolę aby majstrem została Cracovia Odpowiedz Link Zgłoś