Dodaj do ulubionych

Hit jesieni Bez kibiców Legii

IP: *.aster.pl 25.11.05, 22:19
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: wi$l@ LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.05, 22:55
      Tak się będzie cieszył Kraków po zwycięstwie nad legią! «:::W:::» «:::I:::»
      «:::S:::» «:::Ł:::» «:::A:::»
    • Gość: Legia mistrz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Fan Re: Hit jesieni Bez kibiców Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:33
      Oj centusie, kłamstwo ma krótkie nogi! Kto napisał ten "obiektywny" artykuł? To
      właśnie skisła i jej milicyjna polityka. Kibice Legii już swoje "odcierpieli" i
      na mecze wyjazdowe mogą już jeździć. Ale poprostu krakusy się boją prawdziwych
      kibiców! Bo jak wytłumaczycie to, że kibice Panatinaikosu weszli na stadion
      pomimo "rozbudowy" te dziury na Reymonta?
      • yamat Nie mogą... 26.11.05, 10:42
    • Gość: londoner Re: Hit jesieni Bez kibiców Legii IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.11.05, 00:55
      remont czy rejmont to i tak jeden wielki huj. Tym razem przyłączam się do apelu
      internauty o swojsko brzmiącym niku jebacwisle
      • Gość: wislak1906 Re: Hit jesieni Bez kibiców Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 09:08
        a wy co ku.. jaki stadionmacie
        co??? u nas co się przynajmniej robi!! W Wakacje bedziemy mogli grać na własnym
        stradioniew LM!!!!!! LEGŁA WARSZAWA
        • Gość: wisłaco5:0 ha, ha, ha IP: *.icpnet.pl 26.11.05, 17:51
          Wisła w LM? Chyba zażywasz narkotyki i masz zwidy. Już 4 razy próbowaliście i
          nic. Nawet rozkochany w waszym klubie Frankowski rzucił Wisłę jak zgniłe jajo
          po czwartym niepowodzeniu. Każdy by się załamał. LM w Krakowie? Większej
          niedorzeczności nie słyszałem. Nie dla psa kiełbasa. A Legia? Ostatnio
          ta "legła", jak piszesz, ośmieszyła twój bogaty i mający aspiracje klubik w
          kilkanaście minut. Było 5:1 - najwyższa porażka wisełki od czasu przejęcia
          przez Telefonikę. Jazda, jazda, jazda - na kolanach białach gwiazda. Tak odtąd
          powinien brzmieć wasz krakowski hit. A potem? Tyskie - trudno dostępne w
          Pucharze UEFA, o czym przekonał Marek Saganowski, z, jak piszesz, wiślaczku,
          ległej.
    • Gość: Warszawiak Jaki z ciebie Warszawiak - ciulu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.05, 16:16
      Co za bezczelność. Pomiszkał siedem lat w Stolicy i już sie ma za Warszawiak.
      Wiesz...byłem kiedyś w Krakowie na wycieczce szkolnej. To chyba mogę już
      powiedzieć, że jestem z Krakowa. Trochę kultury!
      • Gość: czarnych fan Re: Jaki z ciebie Warszawiak - ciulu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:44
        Chociaż jestem z Wawki to szkoda że wisła tylko zremisowała z klubem z nad
        śmierdzącego kanałka. A z drugiej strony to wolę aby majstrem została Cracovia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka