Gość: Hohe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 18:43 Mecz w Krakowie, wiec wypadaloby zmienic szyk w tytule. Robi sie z Legii faworyta a przeciez zza polecow latwiej atakowac. :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Schuja Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 18:44 ~miszczem jest ahonem bo to king oi kajzer a polactwo legii i wisly nie dorownuje nojej druzynie hokejowej oldbojow w luksemburgu bo zarabiam 10-15 tys euro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr [...] IP: *.aster.pl 27.11.05, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2D2 Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.agh.edu.pl 27.11.05, 22:33 smiesza mnie kolesie ktorzy wykrzykuja na forach i to w dodatku sportowych (wiadomo pilkarz-fura, skora i laska o wymiarach i pojemnosci czaszki Dody) o tym ile zarabiaja. A ja stary prowadze szkolenia dla takich jak Ty tylko obcokrajowcow ktorzy przyjezdzaja tu "prowadzic" spolki corki ich firm niemieckich, dunskich, francuskich i innych. Znam ta mentalnosc na obczyznie, radze ci zakladaj od dzis kask podczas meczow hokejowych, life's too short, even for tossers like you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.net-81-220-11.versailles.rev.numericable.fr 27.11.05, 18:56 "W Krakowie nie wygrał z nimi żaden polski zespół od 1531 dni (59 meczów)" - czy potrzeba czegoś więcej? Legia dostanie baty :) Pozdro dla kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:15 Wygra Legia i ktos (piłkarze wisły?) zgarnie dużą kase u buka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakurwek No i co skislacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:54 Legia miala dostac baty?Buahahahahahh!!Podarliscie troche ryja na stadionie, paru z was dostalo w ryja i tyle...Skisla!co? 5:0!!Buahahahahahha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizbern [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiderman352 Re: Jakieś aczkolwiek mi zostało..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 19:47 a ja mam jakieś wiwat i co tu dopisać??? chyba to że wygra ta drużyna która strzeli wiecej bramek albo remis będzie : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski II Do rzekomego Schuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:40 cymbale pomimo że z Schują się nie lubię to nie pozwolę gnojku obrażać go podając się za niego.A gdzie szacunek dla przeciwnika? To nie fair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Do rzekomego Schuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:57 szacunek? do Schui?.przeciwnika? he he. dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Legia jest bez szans! Nie ma zgody ojca dyrektora 27.11.05, 20:32 na zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auu-toor Podróbka schuji,patrzcie na IP IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 27.11.05, 20:49 Nie podniecać się,prawdziwy schuja jest jeszczde głupszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Legia znowu z wysoko wysuniętym sędzią IP: *.promax.media.pl 27.11.05, 20:53 Jak zwykle, Ouatara dawno powinien dostać żółtko. Za co cytryna dla Stolarczyka to wie tylko Siejewicz, ten pajac. Co to jest, że na taki mecz wyznacza się sędziego z Białegostoku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakurwek Skislakom zawsze przeszkadza sedzia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:08 moze lepiej grac bez niego? A moze wam bramke poszerzyc? A to, ze ziemia sie obraca to wam przypadkiem nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisłaaaaa Oleeegia Re: Legia znowu z wysoko wysuniętym sędzią IP: *.chello.pl 28.11.05, 00:15 Jezu, na tak ważnym meczu sędzia popełnił tyle błędów, to co musi być w innych meczach! Czy naprawdę nie ma w Polsce lepszych sędziów niż ten pucułowaty żubrzyk z Białowieży? A może przed meczem ktoś mu ukradł kartki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja-podrobka Re: Podróbka schuji,patrzcie na IP IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 20:56 staram sie jak moge ale kurde wogole mi nie wychodzi i oglaszam wszem i wobec:PRAWDZIWA SCHUJA JEST GLUPSZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Podróbka schuji,patrzcie na IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:58 ja wam dam nędzne podróbki. Ja jestem największa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Nikola Mijailovic uciekł policji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:00 moze zdąrzy na druga połowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Nikola Mijailovic uciekł policji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:02 może "zdąrzy"...a może nie zdąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Parszywa pdróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:10 Jak nie masz odwagi pokazać się to nie wchodż w inną skórę.A Schuja to nie ONA tylko ten gościu Schuja .Do szkoły a nie na komputer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msa Re: Parszywa pdróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:15 Ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Re: Parszywa pdróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:23 Gdybym w to nie wierzył to bym się nie odzywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja niebieski II ale poczucia humoru to ty nie masz IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 21:27 chłopaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Re: niebieski II ale poczucia humoru to ty nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:32 mam mam tylko nie lubię i nie znoszę chamstwa co niejednokrotnie dałem Schuji do zrozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: niebieski II ale poczucia humoru to ty nie ma IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 22:00 moze masz racje ja nie wiem, ale mnie rece opadły totalnie it ak wybrałem droge zeby go wyplenic z naszego forum. merytoryczna dyskusja nic nie da .uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: niebieski II ale poczucia humoru to ty nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:05 Zgadzam się z Tobą i popieram. Napisałem duzo postów w weekend podczas konkursów i zamierzam to kontynuować. A kolega Niebieski może chce i dobrze, ale wybrał złą formę. Pozdrawiam. ps. Czuję że pan ze zmywaka szykuje kontrofensywę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: niebieski II ale poczucia humoru to ty nie ma IP: *.cable.mindspring.com 28.11.05, 01:46 I o to wlasnie chodzi - i gratuluje poczucia humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe Wisla ma slaba obrone ale to co wyprawiaja IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 22:04 "napastnicy" legii to komedia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainer Głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:19 Bardzo głupie pytanie, ponieważ wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, iż tytuł powędruje do Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szypki66 Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:24 Heheh. Legia pokazała klase! Powinna ten mecz wygrać, jednak zabrakło skuteczności. Wynik jest sprawiedliwy, ale 3 punkty mogły pójść w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainer Punkty w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:36 A 4 punkty stracone wspólnie przez Wisle i Legie, logicznie rzecz biorąc poszły do Kielc. I niech tak zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCHUJA PRZECZYTAC! IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 22:38 1.schuja koneser jedzenia-a je w MC Donaldzie 2.schuja znawca sportu-a pie--y tylko w kolko o Ahonenie 3.schuja sportowiec - gra w jakichs oldbojach, a przeciez wiemy ze to dzieciuch 4.schuja luxemburczyk- a mieszka w Bochum 5.schuja -narodowosc niewiadoma - uciekl z Polski z Gliwic w 80-tych latach. Niemcy go nie akceptuja stad udziela sie w polskim internecie LUDZIE, ZROZUMCIE GO!!! To forum to jedyne miejsce gdzie moze sobie cos popisac,bo po niemiecku nie umie. Przytakujcie mu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainer Re: PRZECZYTAC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:44 ludzieee!!. Nie ma do k. nedzy ciekawszych tematów niż SCHUJA??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: PRZECZYTAC! IP: *.cable.mindspring.com 28.11.05, 01:54 no moze sa... Ale o co sie unosic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek-polaczek Re: PRZECZYTAC! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.11.05, 05:40 Tak SCHUJA bardzo ci zazroscimy,jestes zebesciak,fajny jestes,kochamy cie,prawdziwy no.1,jestesmy dumni i cieszymy sie jak dzieci,ze do nas napisales! Thanks,Bye,we love you. Ps.Mozesz nas pocalowac w nasze polskie dupska,buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 27.11.05, 22:44 co jest do k.. nędzy? Gdzie magazyn ligowy na TVN24???????????? Powtórkę bilansu puścili :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.chello.pl 27.11.05, 22:58 Ty ślepy Błoński jesteś ?! Kto w tym meczu miał więcej klarownych okazji do zdobycia gola - Legia czy Wisła ? Oczywistym było, że Warszawianie nie mogli grać otwartej piłki i nastawili się na kontry. Bliższa zwycięstwa była Legia i co kogoś obchodzi przewaga Wisły w posiadaniu piłki czy jej rozpaczliwe i nieudolne ataki. Kiedy to ślepcu Legia miała szczęście, że jej obronę nazywasz "szczęśliwą" ? Konsekwentna gra Dwóch Czarnych Wież pokazała, że tej drużynie niezwykle trudno strzelić gola, ale ani odrobiny przypadku w tym nie było. Zanim w poniedziałek wydrukują tego paszkwila w gazecie, weź się zreflektuj i pozwól, żeby ludzie którzy nie widzieli meczu, mieli obiektywny obraz wydarzeń na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureczek 100% poparcia dla przedmówcy IP: *.aster.pl 27.11.05, 23:17 Czy R.Błoński ogladał inny mecz?? Nie napisal nic o 100% sytyacji Sokołowskiego, Włodar powinien po główce strzelić gola, poza tym te dwa uderzenia w boczną siatke kiedy Legia wchodziła w pole karne Wisły i było 2 na 2. Pytam się, czy mecz wygrywa się posiadaniem piłki i jej rozgrywaniem? Wisła jak strzelała to prosto w Fabiana (chyba nie więcej niż 2 razy) albo Panu Bogu w okno. Świetna organizacja obrony i niezły występ "Twin Towers" spowodowały niemoc podbramkową Wisły. Tak to widziałem Ja - optyczna przewaga w środku boiska gospodarzy, natomiast świetne bramkowe sytuacje miała Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Re: 100% poparcia dla przedmówcy 27.11.05, 23:43 Taak. Gdyby zamiast Sokołowskiego był Piechna, to legijka by wygrała. Grzesiu by puknął delikatnie w krótki róg nad Dodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaLak Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.chello.pl 27.11.05, 23:27 Ta je..a wisła miała szczęscie że był remis. Miała przewage w posiadaniu piłki, ale to LEGIA miała więcej 100% sytuacji!!!!!! Wisła nie miała ani jednej sytuacji bramkowej. Wisła skisła. Zobaczymy kto bedzie mistrzem Polski. Niech przyjadą na Łazienkowską to znowu dostaną 4 lub 5:1. HAHAHAHAHA. Dobra taktyka Legiuni prawie zaprocentowała. A ataki wisły zatrzymywały sie na Black Towers. NASZA LEGIA NAJLEPSZA W POLSCE JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.chello.pl 28.11.05, 00:15 Legła ,legła Warszawa !!! Wisełka zawsze i wszędzie bo Wisełka mimo trudności mistrzem jest. Wisła Pany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed a Nikola Mihajlovic - słynny pijak spod ul.Reymona IP: 195.150.224.* 28.11.05, 00:09 jak zagrał ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed a Nikola Mihajlovic - słynny pijak spod ul.Reymona IP: 195.150.224.* 28.11.05, 00:09 jak zagrał ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainer Baran z TVN24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:10 Kim jest ten czarny kręcony baran z TVN? Wg. niego wygrana Korony z Groclinem była najwyższą w rundzie. A 3:0 w Zabrzu? Pomijając wszystko...tych czterech żałobników w studiu (chociaż się staraja wyluzować poprzez rozchełstane kołnierzyki) to jest żenada. Teksty na poziomie gazety superexpres albo fakty. Precz z takim magazynem piłkarskim. K...wa, ale ten "czerkawski" jest najlepszy. Ja p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Baran z TVN24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:42 jaki czerkawski? a mnie wkurza że kolo nazywa Kubę Grzegorzewskiego "Łukaszem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Sprytne drukowanie meczow IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.11.05, 00:27 Sedzia wydrukowal mecz. Jakby normalnie sedziowal podyktowalby karny, za kopniecie Kuzby, nie przerwal akcji dlatego ze Kuzba sie wywalil, chwile przed tym jakby jeden z Wislakow uderzal na bramke oraz dalby pelno zotych a moze i czerwona kartke. Co Wislak byl przy pilce to faul. TO chyba jakis rekord fauli i tylko jedna zolta katka.. Drukarz.. choc sprytny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Sprytne drukowanie meczow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.11.05, 02:26 LOL! Tjaaa, Wisla nawet u siebie juz nie potrafi wygrywac wiec trzeba szukac przyczyn gdzie indziej. Zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisla pany!!! Re: Sprytne drukowanie meczow IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.11.05, 06:10 Jezeli legla jest taka potega,to dlaczego jej pilkarze po tylko zremisowanym meczu cieszyli sie jakby zdobyli LM,sciskali sie,malo co nie zaczeli sie kopulowac na srodku boiska,dokladnie jak chlopaki z parady rownosci.To wygladalo zalosnie,ojcowie zakrywali dzieciom oczy.Legla to gejowski klub,ciezko przy nich grac,ani na moment nie mozna sie odwrucic,spuscic z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi KIBOLE WISŁY NIE MOGĄ POGODZIĆ SIĘ Z PORAŻKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 06:35 Do "Wisła Pany": choć kibicuję Legii, nie dzielę ludzi na kibiców Legii i Wisły. Twój wpis jest żenujący, kibicowanie rzuca Ci się na mózg. Dlaczego Legia się cieszyła? Bo zremisowała pierwszy raz po prawie czterech latach po ciężkiej walce. Dlaczego się broniła? Bo to Wy macie wciąż najlepszy skład w Polsce, a otwarta gra byłaby samobójstwem. I chwała Legii za to, że potrafiła zremisować na Waszym terenie. To zasługa Wdowczyka. A Wy kiedy ostatni raz zremisowaliście w Warszawie, jeśli wolno zapytać? Ostatni wynik w Warszawie pamiętasz? Nie? To Ci przypomnę: Legia rozbiła Was 5:1, poprzednio 4:1, w finale PL dostaliście 3:0. To w Wisłę zainwestowano 25 mln euro jak w studnię bez dna. Powiem Ci, dlaczego Legia się cieszyła: bo ten wynik stawia ją w roli głównego faworyta do tytułu. Na wiosnę ze wszystkimi najgroźniejszymi rywalami gracie na WYJAZDACH. My - u siebie. Poza tym Wasza strata Cantoro i jeszcze kogoś sprawi, że już się nie podniesiecie. Legia za to będzie się konsekwentnie wzmacniać takimi piłkarzami jak Fabiański, Szałachowski czy Janczyk. I to wszystko właśnie tak Cię boli, dlatego Twój wpis jest na kibolowo-żenującym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksc Re: KIBOLE WISŁY NIE MOGĄ POGODZIĆ SIĘ Z PORAŻKĄ IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 12:49 ty się lepiej wypowiedz na temat anty futbolu ległej ! Hit jesieni a tych leszczy nawet nie stać na otwartą i widowiskową gre ! taktyka 1-10-0-0 i wykopywanie na oślep ! Marna ekipa marnych kopaczy ! Jak bym wiedział , że tak zagrają to bym w ogóle ten mecz olał ! Już Arka Gdynia gra bardziej widowiskowo niż ta legła wieśniawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo cieszyli się, bo nie przegrali choc sedzia pomagał IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 11:44 wisle jak mogl nie wywalil baszczynskiego ani dudki (faule bez pilki albo z karata), nie wywalil cantoro za pilke reczna i zapasy z Djokowiczem, ani blaszczykowskiego, ktory wslizgi robi na wysokosci krocza, a bramkarza kopie po głowie. wisla to cienki zespol i nie wiem jak cracovia mogla przegrac i to 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g235 taaaaaaaaaaaaaaaa....jasne....buc hacha............ IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 12:51 Anty futbol wieśniaków ze wsi zwanej warszawa i taktyka 1-10-0-0 mówi sama za siebie ! legła to już tło drużyny ! grają taki anty futbol , że oczy bolą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g235 ps. IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 12:53 a tej drewniak sokołowski to niech da na msze , że sędzia go nie wyrzucił z boik\ska już w 1 połowie ! To samo ten bambus z obrony - tzn źle to powiedziałem bo legia ma w swojej "drużynie" samych obrońców , w końcu taktyka 1-10-0-0 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Kiedy wroci Kasperczak? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.11.05, 06:20 Panie Cupial, skoro i tak placi pan wspanialemu trenerowi, dlaczego nie da mu pan szansy na obecnych warunkach? Wisla stacza sie powoli w przecietnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narat Re: Kiedy wroci Kasperczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:04 Bo prezes Cupiał ma zamiar zmienić nazwisko na Zgupiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narat Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:29 Niektórzy kibice Wisły narzekają na sędziego, a w sumie to powinni być mu wdzięczni, że nie pokazał żółtych kartek Kuźbie (celowe zagranie ręką w wyskoku), Cantoro (również celowe zagranie ręką w parterze. Prawdą jest również, że nie pokazał żółtej kartki dla Quatarry, generalnie sędzia był słaby, ale mimo wszystko było to z korzyścią dla Wisły. Natomiast co tytułu mistrza kraju, to wszystko odbędzie się nie w Krakowie, czy w Warszawie tylko w Kielcach, bowiem zarówno Wisła jak i Legia rewanżowe mecze będą właśnie tam rozgrywać i po wzmocnieniach Korony (Gajtkowski do ataku obok Piechny - aż strach się bać takiego duetu) mogą dostać nieźle w plecy. Wiosna pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrju A dlaczego "Legii będzie łatwiej"? IP: *.chello.pl 28.11.05, 08:38 Ale ja nie rozumiem, dlaczego to Legii miałoby być na wiosnę łatwiej... dlatego, że gra u siebie z Wisłą? I co z tego? 14 innych meczów jest... ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: A dlaczego "Legii będzie łatwiej"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:52 bo tak ubzdurał sobie durny dziennikarzyna ktory jest kibicem lagłej i stara sie jakoś poprawic nastrój, więc wymyśla takie idiotyzmy zresztą nie od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea(L) Re: A dlaczego "Legii będzie łatwiej"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:13 Durny dziennikarzyna, durny dziennikarzyna. To jedno frustraci potraficie. Zazdrościsz pracy? A nie wiesz jeden z drugim, co to za kawałek chleba... To Ci odpowiadam, mądralo jedną z drugą: dlatego Legii będzie łatwiej, że ZE WSZYSTKIMI CZOŁOWYMI ZESPOŁAMI (OPRÓCZ KORONY), TJ. CRACOVIĄ, WISŁĄ, LECHEM, AMICĄ GRA U SIEBIE. WISŁA Z NIMI WSZYSTKIMI, A TAKŻE Z KORONĄ, GRA NA WYJEŹDZIE. Dlaczego jeszcze łatwiej: wiadomo, że Cupiał powoli wycofuje się z interesu. Już praktycznie odszedł Cantoro, w ślad za nim mogą pójść następni. A Legia? Konsekwentnie będzie się wzmacniać młodymi. I to ona jest faworytem do tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Area(Ł) Re: A dlaczego "Legii będzie łatwiej"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:27 piepszy ci sie chłopczyku jak zawsze. to ze cupiał odchodzi to pewnie w życiu wsi przeczytałeś twój problem. od kąd tak sie wisła interesujesz? to chyba dlatego ze w tym upatrujesz szansy na zdobycie mistrza, innej mozliwości nie ma ale sprawie ci przykrość cupek nie odchodzi nie bój sie tak chłopaczku i zajmij sie swoim "klubem".PS ale dopiekłeś -frustraci- no no a mauro odszedł hahah spytaj sie djoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster (L) Kto mistrzem??? LEGIA !!! IP: *.man.olsztyn.pl 28.11.05, 10:32 i po co sie wislaczki tak napinacie? nie da sie ukryc ze remis na boisku glownego rywala w wyscigu o mistrza Polski nie jest zlym wynikiem wiec czemu sie dziwicie ze LEGIONISCI sie cieszyli, czyzby mieli wziac przyklad z was i dostac lanie 5-1, 4-1 albo 3-0??? czyzby remis nie byl lepszym rezultatem od wspomnianych wyzej osiaganych przez wisle na Lazienkowskiej??? wiecie dobrze ze wisla jest na zakrecia, Cupial chyba ma powoli dosc ladowania kasy w to towarzystwo wzajemnej adoracji, pilkarze widzac ze nic tu nie mozna osiagnac chca odejsc, trenera brak, wynikow tez, a tymczasem LEGIA rosnie w sile, ma swietnego trenera i przede wszystkim pomysl na zbudowanie druzyny itd, widzicie wiec ze pora ochlonac i nie napinac sie jak co roku ze wy i tak bedziecie mieli mistrza, bo kazda seria sie konczy i wlasnie nadszedl czas LEGII WARSZAWA, ktorej plecy obejrzycie na finiszu po porazce na Lazienkowskiej, panowie, spojrzcie prawdzie w oczy, skonczyl sie czas wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunio Re: Kto mistrzem??? LEGIA !!! IP: *.ilot.edu.pl 28.11.05, 11:58 Wiadomo - Legia i tylko Legia mistrzem Polski!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts legła i jej anty futbol ! IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 12:53 a tak pozatym to i tak WISŁA jest mistrzem i nim będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fshut TAKTYKA LEGŁEJ: 1-10-0-0 !!! IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 12:47 i wszystko jasne ! żal kasy na mecz w którym drużyna przyjezdna muruje bramke i wybija na oślep piłki ! To kpina , że taka drużyna jest 2 w tabeli ! Hit rozgrywek a legła gra antyfutbol ! Aż oczy bolały ! Dno totalne dno ! Należy tylko wspułczuć kibicom ległej , że ich "pupile" katują ich antyfutbolem ! Szkoda słów na komentowanie tej żenady w wykonaniu warszawiaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunio Re: TAKTYKA LEGŁEJ: 1-10-0-0 IP: *.ilot.edu.pl 28.11.05, 12:55 Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest, Legia to jest potęga. Legia CWKS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fshut ha ha ha ! IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 13:21 a to feler ! myślałem , że to Wisła jest mistrzem Polski ! Co za osioł ! no brak słów na głupote wiejskich cepów ze wsi zwanej warszawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea(L) Re: TAKTYKA LEGŁEJ: 1-10-0-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:02 Do Fshut: I Wy tej beznadziejnej ległej nawet jednej bramki nie strzeliliście i to na własnym boisku, cha cha. To tu Cię boli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fshut Re: TAKTYKA LEGŁEJ: 1-10-0-0 IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 13:21 no wow ! musiałeś nad tym myśleć chyba z 3 godziny ! Co za jełop ! widze , że legła nie tylko trenera i piłkarzy ma żałosnych ale i kibiców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea(L) Re: TAKTYKA LEGŁEJ: 1-10-0-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:32 Na razie to Ty rzucasz wyzwiskami na lewo i prawo, czym zaświadczasz o poziomie swojej kultury. A nienawiść do Warszawy to w Was tkwi straszna... Ciekawe dlaczego? Kraków to takie piękne miasto. Trzym się chłopie i weź nervosol bo coś nerwowy jesteś. P.S.Wisła naprawdę w tym sezonie nie będzie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fshut Re: TAKTYKA LEGŁEJ: 1-10-0-0 IP: *.pro.lama.net.pl 28.11.05, 15:48 DLACZEGO ? O STARY ! ALBO JESTEŚ GŁUPI ALBO ŚLEPY ! WEJŹMY CHOĆBY OSTATNIĄ "AKCJE" STOLICY I PERFIDNE WYJE.ANIE KRAKOWA Z EURO2012 ! I TRADYCYJNIE WIEŚNIAKI ZE WSI ZWANEJ WARSZAWA BĘDĄ ZDZIWIENI TYM CO PISZE ! ALE CZY TEGO CHCECIE CZY NIE TO KRAKÓW JEST LEPIEJ PRZYGOTOWANY DO TAKIEJ ORGANIZACJI NIŻ TA ŚMIERDZĄCA I BUŃCZUCZNA STOLICA ! ZRESZTĄ POWODÓW NIENAWIŚCI JEST WIELE ! ALE POROZMAWIAJMY DLACZEGO MIESZKAŃCY ZAKAŁY POLSKI - STOLICY! - SĄ TAK ZADUFANI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.@.pl Re: Kto mistrzem jesieni: Legia czy Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:55 legia to stara kur...wa legia jeb...ana jest legię trzeba pier...dolić legia jeb...ana jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakurwek Skisla..prysla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:04 Widac jak skislacy przezywaja upadek swojej druzynki. Niestety ale dobre czasy dla was sie koncza. I nie pomoga tu wyzwiska ani obarzanie mieszkancow Warszawy. Musicie sie przwyczaic, ze bedziecie w tabeli coraz nizej.Skisla! Co? 5-0 !!!Buahhahahahahaahhahahaha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś